مشاهده نسخه کامل : در مورد Sli
Punisher_j
06-02-2007, 23:56
سلام. خيلي از شما ممنون كه يكي يكي به سوالات من جواب مي ديد واقعا ممنون .
سوال: من از يكي از مادربورد هاي گيگا كه قابليت SLI رو داره خريدم و هنوز اقدام به خريد كارت گرا?يك نكردم.
مي خواستم ببينم كه اگه 2 تا GEFORCE 7300 GT بخرم و از قابليت SLI مادربورد است?اده كنم بهتره يا ?قط يك كارت گرا?يك قدرتمندتر از 7300GT مثل:7600gT بخرم . (كي?يت در كدوم مورد بيشتره با توجه به اينكه 7600GT قدرتمند تر از 7300GT هست.
اگه يه كمكيدر اين زمينه به من بكني بي نهايت ممنونت مي شم.
خيلي خيلي ممنون
سلام دوست عزيز
خوب در مورد مدل مادربردی و سی پی يو و همچنين حجم رم چيزی نگ?تی اما در هر حال بايد 2 مورد رو عرض کنم:
1- متاس?انه اکثر مدلهای کارتهای GF 7300 GT در بازار حالا با هر برندی از نوع GF7300 GT 256 MB 128 Bit DDR2 هست که نوع DDR2 به نسبت همين مدل اما به رم DDR3 مقدار قابل توجه ای از لحاظ کارايی ت?اوت داره...
2- اگر شما تونستيد مدل GF 7300 GT 256 MB 128 Bit DDR3 حالا يکی از برندهای خوش نام رو پيدا کنی، قويا توصيه ميکنم که اين مدل رو SLI است?اده کنی. در غير اينصورت به نظر من از يک GF 7600 GT 256 MB 128 Bit DDR3 است?اده کن... اگه بتوني مدل OC رو پيدا کنی که از ?ن Zelman است?اده ميکنه آخرش هست..
ولی يک چيزی رو هميشه به خاطر داشته باش.. اول تحقيق بعد خريد. ميدونيد شما اول بايد ?کر ميکرديد اگه بخواهيد يک مادربرد SLI بگيريد آيا ميتونيد 2 تا کارت گرا?يک برای اين منظور تهيه کنيد ...
:)
n_bayaty
07-02-2007, 13:44
ضمن تائید مطالب پست قبلی لط?ا به بخش vga chart سایت www.tomshardware.com مراجعه نمایید .
همانگونه که مشاهده می شود است?اده از sli موجب ارتقا چندانی در میان برنامه های انتخابی نشده است .
البته این امر موجب انکار تواناییهای sli از دیدگاه تئوری نیست ولی واقعیت این است که هنوز نرم ا?زارها نتوانسته اند خود را کاملا با این تکنولوژی سازگار کنند و از توانایهای ان بهرهمند شوند.
به نظر من مدل بالاتری رو با مارک معرو? تهیه کن . این دو تا حسن داره . اولا که مارک خوب خریدی که قاعدتا گارانتی شناخته شده ای رو داره بعد هم مارکهای معرو? چون به تعداد بیشتری وارد کشور می شوند ، بعدها می توانی مشابه اون مدل را جهت تبدیل به sli پیدا کنی وگرنه چون مدلهای غیر معرو? کمتر وارد میشوند تهیه انها در اینده مشکلتر خواهد بود .
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.