مشاهده نسخه کامل : تشكر از استاد گرانقدر عمراني
AMD>INTEL
11-03-2008, 00:47
كسي نيست كه تا خالا مهندس باعث ناراحتيش شده باشه .مهندس يك استاد كامل براي من بوده . هميشه آرزوي شاگردي اين استاد گرانقدر رو داشتم . اميدوار هميشه سر حال و خوشحال باشه . لغت انسان شايسته هر شخصي نيست ولي مهندس در خدمات دهي به مشتريان سنگ تموم ميذاره . مهندس عزيز دوست خوبم خواستم با اين چند خطا محبتهاي شما رو جبران كنم . البته فقط 1% . اميدوارم هر روز عشقي كه در وجود شماست گرم تر و موفق باشيد .
مخلص هميشگي شما اميد
من هم با شما کاملآ موافقم. مهندس عمرانی حقیقتآ یک انسان شایسته، نیکو، و در خور تحسین هستند.
ارزو می کنم روزی تمام تولیدکنندگان در برخورد با مشتری رفتاری مثل مهندس عمرانی داشته باشند.
من به سهم خودم برای راهنمایی ها و نکات اموزنده ای که ایشان به ما ارائه دادند سپاسگزاری می کنم.
red_waves
11-03-2008, 03:18
بله من که به تازگی با ایشون آشنا شدم لطف ایشان بی بهره نبودم
و ایشان در کلام و ادبیات کاملا شخصیت خود نشان داده اند
اگه قرار باشه یه روز تو مایکروسافت کار کنم(....!!!!!!!):p
میرم همه پاور و کیس و......گرین میکنم.به 2 دلیل
1-آقای عمرانی عزیز که همیشه پی گیر مشتری و کیفیت محصولات هستند
2-کیفیت بی نظیر
اگه قرار باشه یه روز تو مایکروسافت کار کنم(....!!!!!!!):p
میرم همه پاور و کیس و......گرین میکنم.به 2 دلیل
1-آقای عمرانی عزیز که همیشه پی گیر مشتری و کیفیت محصولات هستند
2-کیفیت بی نظیر
آقا شما همه تون مهندس عمرانی را با اسم گرین میشناسین
ولی من مهندس رو با آدمیت میشناسم
من هم به نوبه خودم از ایشون کمال تشکر رو دارم
همچنین از تمام کسانی که تو این فروم به مردم خدمت رسانی میکنن
کسانی مثل آقا سعید و آقا امید
و البته آقای احمدی که خیلی کمک میکردن
باز هم از آقای عمرانی تشکر میکنم
چرا که تو هیچ کس مثل ایشون به مشتریاشون بها نمیده
J.Omrani
11-03-2008, 16:16
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان خوبم؛
سلام،
فکر می کنم یک نیم ساعتی مشغول فکر کردن بودم که چه جوابی به عنوان تشکر برایتان قرار دهم ولی نتوانستم هیچ عبارتی درخور لطف شما بیابم. شرمنده ام نمودید و من هم از شما سپاسگزارم...
با تقدیم احترام
Alexilver
11-03-2008, 23:28
صبر، حوصله و متانتی که در نوشته های ایشون هست واقعا آدم رو وادار به تحسین می کنه.
از وقتی که صرف می کنند و اهمیتی که به خواسته های مشتری می دهند واقعا نمی شود به طور شایسته ای تشکر کرد.
:)
جناب عمرانی عزیز تشکر من رو هم پذیرا باشید لطفا!
راستش من تابحال با متخصصین مختلفی با رده های علمی و شغلی مختلف برخورد داشتم به جرات و بدون رو دربایستی باید گفت مهندس عمرانی همه صفات خوب رو در خودش داره که یکی از بهترین این صفات "انتقاد پذیری" هست موردی که شاید شرکتهای دیگه و بخصوص شاغلین ارشد اونها انتقاد رو صرفا به عنوان توهین برداشت کنند، موردی که نمونه اون تا بحال زیاد اتفاق افتاده. اما تا جایی که من اطلاع دارم و همه ما اینجا مشاهده کردیم سیاست کاری شرکت آینده سیما و کارشناسان ارشدش از جمله اقای عمرانی حول مشتری مداری گردش داره تا مشتری ستیزی!
انصافا بعضی از شرکت ها فکر میکنند که مشتری مجبور به استفاده از خدمات اونهاست، این شرکت ها اکثرا در موراد مشابه همدیگه فعالیت می کنند اما شرکت آینده سیما با اینکه به جرات تنها تولید کننده پاور و کیس های حرفه ای در ایران هست و رقیبی در این مورد نداره اما همیشه حق رو به مشتری میده حداقل تجربه من یکی اینجوری بوده تا باقی دوستان چه نظری داشته باشند!
متاسفانه خیلی از شرکت ها اصولا از ارتباط مستقیم با مصرف کنندگان و خریداران محصولاتشون، ولو با وجود تبلیغات و تکیه کاذب بر این موضوع، فراری هستند و اگر خیلی محبت کنند ارتباط رو صرفا بر عهده نمایندگان درحه دوم و ... قرار می دهند. من نمی دونم کدوم اصل اقتصادی و بازاریابی و بازارسنجی! یا حتی علمی و روانشناختی این شیوه رو توجی میکنه! البته فکر کنم فقط در ایران ما این شیوه بنا به دلایلی توجیه پذیر هست....این باز برداشت شخصیه من نوعی هست و شاید دوستان دیگر تجربه بهتری از این نوع ارتباطات داشته باشند!
javadshahvand
12-03-2008, 20:47
ساده اما خودمونی:
از آقای مهندس عمرانی کمال تشکر و قدردانی رو بابت تمام زحماتی که کشیدن را دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشند
AMD>INTEL
12-03-2008, 20:48
مهندس من رو ميشناسه اهل ريا و تملق نيستم . مهندس از نظر كيفيت مديريتي شايد بهترين مدير فني خاورميانه باشه .احترام به مشتري حمايت از مشتري . راهنمائي هاي با حوصله . تحقيقات و تست برندهاي ديگه .
مهندس عيدت مبارك كاش ميتونستم شاگرد شما باشم .. اميدوارم هيچ وقت دلت غمگين نباشه . به اميد روزهاي بهتر براي شما استاد
ROADRUNNER
12-03-2008, 22:01
من متوجه شدم که ایشون فردی محترم هستند و به مشتری اهمیت میدهند در حین اینکه اطلاعات عالی دارند.
این رمز موفقیت ایشون هست
اقاي مهندس عمراني فقط در زمينه پاور خدمات ميدهند ؟؟؟
masoud123
13-03-2008, 05:12
آقاي عمراني درست مثل پاور هاشون هستند، يه چيز تو مايه هاي پاور 1230 وات :p
پر قدرت
كم صدا
پر محتوا
:D:D:D
واقعا خسته نباشي مهندس :)
آقای عمرانی مگه شما نامزد مجلس شدید:D
Kernel-F
31-03-2008, 02:41
جا داره از مهندس عمرانی به خاطر تشریف فرمایی به نمایشگاه اتوکام اصفهان(86) و وقتی که برای من دوستانم گذاشتند تشکر کنم.
سلام خدمت دوستان عزیز و به خصوص جناب مهندس عمرانی
دوستان عزیزم گفتنیها رو گفتن و چیزی برای ما نگذاشتن.من هم از مهندس کمال تشکر رو دارم .هر سوالی کردم ایشون جوابم رو با مهربانی دادند و من مطمئنم که از هر کسی که با ایشون یک بار ملاقاتی داشته یا ارتباطی ،حتما آنچه که میگه جز خوبی و ادب و گشاده رویی ایشان چیز دیگه ای نخواهد بود.
من ارادتمند مهندس هستم.به جرات می تونم بگم ایشون محبتهایی در حق تک تک ما کردند که شاید خودمون برای خودمون انجام نمیدادیم.
آرزوی موفقیت هر چه بیشتر رو برای مهندس دارم.
با تشکر
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.