PDA

مشاهده نسخه کامل : کیس های خفن تو بازار ایران نیست؟؟!

ROSHAK
11-03-2008, 20:43
:confused: سلام دوستان!

من دارم یه سیستم می بندم هیولا واسه گیم، ولی هیچ کیس مناسبی گیر نیاوردم هنوز؟!!

اصلاً کیس های خفن و در حد هیولا رو مثل Antec Nine Hundred, CoolerMaster COSMOS, ThermalTake Armour+T کجا دنبالشون بگردم؟؟

Motaro
11-03-2008, 23:23
درورد بر شما

از مدل کیس های asus vento خیلی زیباست و از مدل فراسو هم 8822 زیباست

از مدلهای acase و soyo و tt هم نمایندگی شو شرکت معظم فونیران داره (phoniran.com)

زنگ بزن بهت آدرس نمایندگی شونو می دن البته روی tt ها اصلا حساب باز نکن که جنس خوبو رو هوا می برن

قیمت هاشم از 270 تومان شروع می شه ولی واقعا هیولا هستند

vahe_n
11-03-2008, 23:25
سلام دوست عزيز ....

چطور كيس خوب گير نياوردين ؟؟؟؟ :confused:

Green اين همه كيس داره ... ؟؟؟‌
CoolerMaster COSMOS مي خواستي دريا كامپيوتر...

Antec Nine Hundred اين يكي رو بيخيال شو .... ;)

درضمن داريم به عيد نزديك مي شيم اين جور چيز ها رو كمتر پيدا ميكني.

موفق باشي :)

Actros 1860
11-03-2008, 23:41
یه green tuniq 3 بگیر کافیه

J.Omrani
13-03-2008, 15:32
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز؛
سلام،

اگر بتوان عنوان به کار رفته توسط دوست خوبمان جناب ROSHAK را برای کیسهای Galaxy (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=galaxy) , Swish (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=swish) استفاده نمود، این کیسها انشاا.. از روز یکشنبه در بازار توزیع خواهند شد.
امروز نمونه کیسهای لیان لی از کارخانه تهران برایمان ارسال شد و شخصا که خیلی لذت بردم. خصوصا از تغییرات اضافه شده خودمان. حقیقتا که این کمپانی حرفه ای عمل می نماید .

فعلا عکس جعبه هایشان را برایتان قرار می دهم تا هفته آینده چند عکس جالب از آنها برایتان آماده نمایم.

http://i29.tinypic.com/15sajia.jpg

با تقدیم احترام

مرتضی
13-03-2008, 17:01
سلامی چو بوی گل یاس خدمت مهندس گرامی
آقای عمرانی ، کیس Excelent کی میاد ، آیا از برنامه واردات حذفش کردین؟ تو سایت Green نبود. بجاش
عکس Armor رو گذاشتین

delusive1
15-03-2008, 09:27
وای دوستان این Swish و Pacific خیلی میون کیس های متوسط دلربایی می کنند.
من با اجازه دوستان روز چهارشنبه مزاحم استاد عزیزم مهندس عمرانی شدم وقتی کیس ها رو اجازه دادن از نزدیک نگاه کنم و درباره شان برایم توضیح دادند واقعا فکر خرید Stacker 830 Nvidia Edition رو از سرم بیرون کردم و به مدل های فوق العاده GREEN ایمان آوردم.
خدا کنه که هر روز بهتر بشه این محصول
البته با حساسیت های جناب عمرانی

وحید

J.Omrani
15-03-2008, 17:25
سلامی چو بوی گل یاس خدمت مهندس گرامی
آقای عمرانی ، کیس Excelent کی میاد ، آیا از برنامه واردات حذفش کردین؟ تو سایت Green نبود. بجاش
عکس Armor رو گذاشتین

دوست خوب من؛
سلام،

کیس مدل Excellent به صورت اختصاصی در اختیار یک نهاد دولتی قرار گرفته و ما حق فروش بازار آن را نخواهیم داشت.

با تقدیم احترام

mrreza
09-04-2008, 14:07

دوست خوب من؛
سلام،

کیس مدل Excellent به صورت اختصاصی در اختیار یک نهاد دولتی قرار گرفته و ما حق فروش بازار آن را نخواهیم داشت.

با تقدیم احترام

ببخشید جناب عمرانی میشه دلیلش رو هم بگین؟واسه اون نهاد چه فرقی میکنه این کیس تو بازار باشه یا نباشه؟

J.Omrani
10-04-2008, 10:20
ببخشید جناب عمرانی میشه دلیلش رو هم بگین؟واسه اون نهاد چه فرقی میکنه این کیس تو بازار باشه یا نباشه؟

دوست خوب من؛
سلام،

وقتی شرکت یا نهادی ، در خرید داخلی اش یک محصول را انحصاری خرید می نماید، امتیاز بزرگی برای طرفین است. Monopoly یک امتیاز انحصاری برای خریدار است که از طرف فروشنده و با توافق در اختیار آن قرار داده می شود. در این صورت خریدار متعهد می شود که در مدت معین تعداد مشخص و از پیش تعیین شده (با توافق طرفین) آن محصول را با قیمت مناسب تر و توافقی خریداری نماید. و اما فروشنده نیز می تواند با خیال آسوده برنامه فروش خود را تنظیم نماید.

با تقدیم احترام