مشاهده نسخه کامل : مشکل در usrobotic adsl router 9108
astronix
13-03-2008, 22:55
سلام
من یه مودم روتر adsl usrobotic مدل 9108 خریدم
هرکاری که میکنم نمیتونم به به مودم کانکت بشم در ضمن اکانت adsl من هنوز راه نیوفتاده ولی حداقل باید بتونم تو تنظیماتش برم ولی کانکت نمیشه
اساتید هرکی میدونه راهنمایی کنه
این هم لینکش (http://www.usr.com/products/broadband/broadband-product.asp?sku=USR9108)
astronix
14-03-2008, 15:12
کسی نظری نداره
ممکنه مودم خراب باشه؟
hossein61
15-03-2008, 07:43
کسی نظری نداره
ممکنه مودم خراب باشه؟
دوست عزیز ، من هم همین مودمو دارم.روز اول این منم این مشکلو داشتم.شما اول سعی کنید تمام Firewall های نصب شده روی سیستم رو Disable کنید.بعد در Internet Explorer آدرس http://192.168.1.1 رو وارد کنید و با وارد کردن user و password وارد صفحه تنظیمات مودم می شید.
البته لازمه این نکته رو هم بگم که برای این کار باید حتما PC از طریق کابل LAN به مودم وصل باشه نه مثلا به صورت Wireless.
اگه باز هم موفق نشدید من در خدمتتون هستم.
موفق باشید
astronix
15-03-2008, 16:30
ممنون که جواب دادید
والله من هر کاری که بگید کردم ولی نمیشه
با یه یرنامه که فولدر \Troubleshooting سی دی به اسم Troubleshoot_Connection.wsf هست چک میکنم این پیغامو میده
NVIDIA nforce networkig controller:
unable to access thr adapter 's gatway().
there is a problem with connection between this computer and the gateway.
plase restart the router .when it finish starting ,please resrtart this computer and try aga
من مودم رو ریست کردم ولی نشد
شما یه بار امتحان کن بیزحمت ببین بدون خط adsl جواب میده
TNX
hossein61
15-03-2008, 19:32
ممنون که جواب دادید
والله من هر کاری که بگید کردم ولی نمیشه
با یه یرنامه که فولدر \Troubleshooting سی دی به اسم Troubleshoot_Connection.wsf هست چک میکنم این پیغامو میده
NVIDIA nforce networkig controller:
unable to access thr adapter 's gatway().
there is a problem with connection between this computer and the gateway.
plase restart the router .when it finish starting ,please resrtart this computer and try aga
من مودم رو ریست کردم ولی نشد
شما یه بار امتحان کن بیزحمت ببین بدون خط adsl جواب میده
TNX
بدون خط ADSL هم باید کار کنه.من خودم 2-3 ماه بدون ADSL و فقط از Wireless اش استفاده می کردم و هیچ مشکلی هم نداشت.
شما الان کابل شبکه رو که وصل می کنید connection شبکه برقرار میشه؟یعنی کابل شبکه مشکلی نداره؟
astronix
16-03-2008, 16:06
بدون خط ADSL هم باید کار کنه.من خودم 2-3 ماه بدون ADSL و فقط از Wireless اش استفاده می کردم و هیچ مشکلی هم نداشت.
شما الان کابل شبکه رو که وصل می کنید connection شبکه برقرار میشه؟یعنی کابل شبکه مشکلی نداره؟
ممنون از کمکت درست شد
مشکل از سیستم خودم بود چاره اش یه ویدوز بود
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.