مشاهده نسخه کامل : بازگشت بعضي دوستان
AMD>INTEL
14-03-2008, 22:30
كم از دوستان خوبم كيوان جان و مهندي احمدي تقاضا دارم به خاطر رفاقتي گه با من دارند دوباره به خانه خود بازگردند. تمام مسائل قابل هستند. مخصوصا با درايتي كه از مهندس سعيد يزداني سراغ دارم ميتونند با روشهاي علمي و عملي اين 2 دوستمون رو باز گردونند . كيوان از نظر تجارت الكترونيكي در صنعت رايانه از بهترين ها هست همينطور مهندي احمدي با زبان پرفكتي كه دارند . اميد وارم سو برداشتي نشه يال نو نزديك هست . جاي اين 2 دوست ما خالي هست . كسي اگر سعيد رو نشناسه فكرهاي درستي نميكنه واي ماهيت سعيد براي همه مشخص هست . من به عنوان يك شخصدوسندار هر سه شخص ميخواهم . سال جديد رو با هم شروع كنيم . كيوان و احمدي از دوستان خوب هستند . ميشه با نعطاف اين 2 دوستمون دوباره شاهد حضور پر رنگشون باشيم . اگر اميد رو دوست داريد با سعيد صحبت كنيد و مشگلات رو حل كنيد .
كن به عنوان اميد اين طرح رو دادم خواهش ميكنم كمك كنيد سال جديد خوبي داشته باشيم . رفاقت رو دريابيد
يا حق
كم از دوستان خوبم كيوان جان و مهندي احمدي تقاضا دارم به خاطر رفاقتي گه با من دارند دوباره به خانه خود بازگردند. تمام مسائل قابل هستند. مخصوصا با درايتي كه از مهندس سعيد يزداني سراغ دارم ميتونند با روشهاي علمي و عملي اين 2 دوستمون رو باز گردونند . كيوان از نظر تجارت الكترونيكي در صنعت رايانه از بهترين ها هست همينطور مهندي احمدي با زبان پرفكتي كه دارند . اميد وارم سو برداشتي نشه يال نو نزديك هست . جاي اين 2 دوست ما خالي هست . كسي اگر سعيد رو نشناسه فكرهاي درستي نميكنه واي ماهيت سعيد براي همه مشخص هست . من به عنوان يك شخصدوسندار هر سه شخص ميخواهم . سال جديد رو با هم شروع كنيم . كيوان و احمدي از دوستان خوب هستند . ميشه با نعطاف اين 2 دوستمون دوباره شاهد حضور پر رنگشون باشيم . اگر اميد رو دوست داريد با سعيد صحبت كنيد و مشگلات رو حل كنيد .
كن به عنوان اميد اين طرح رو دادم خواهش ميكنم كمك كنيد سال جديد خوبي داشته باشيم . رفاقت رو دريابيد
يا حق
آقا امید دمت گرم که این تاپیکو زدی
من هم خیلی وقته میخواستم اینو بگم
من هم خیلی از دوستی و آشتی و ....خوشم می آد.
آقا سعید از شما به اندازه تک تک پست های این فروم تقاضای هم کاری دارم!:rolleyes:
آقا امید دمت گرم که این تاپیکو زدی
من هم خیلی وقته میخواستم اینو بگم
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه مدیریت سخت افزار بر این عقیده هست که قیمت مساله بی اهمیتی هست
و فقط باید بحث علمی انجام بشه
بنده حقیر بر این عقیده نیستم و قیمت رو تو ایران از اهم مسائل میدونم
و چون سواد و بضاعت بحث غلمی بدون قیمت ندارم چه پستی بزنم ؟؟
بیشتر میام سر میزنم و استفاده میکنم و فکر میکنم هر روز سر زده باشم که آدرس ip و لاگ این بنده
گواه این مدعاست البته آقا امید مستحضر هستید که کل پستهای بنده پاک شده و اعتباری هم اینجا ندارم:cool:
ولی ما همیشه در خدمت دوستان هستیم
آقای مهندس احمدی که تا بخوائید سرشون شلوغه :o
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه مدیریت سخت افزار بر این عقیده هست که قیمت مساله بی اهمیتی هست
و فقط باید بحث علمی انجام بشه
بنده حقیر بر این عقیده نیستم و قیمت رو تو ایران از اهم مسائل میدونم
و چون سواد و بضاعت بحث غلمی بدون قیمت ندارم چه پستی بزنم ؟؟
بیشتر میام سر میزنم و استفاده میکنم و فکر میکنم هر روز سر زده باشم که آدرس ip و لاگ این بنده
گواه این مدعاست البته آقا امید مستحضر هستید که کل پستهای بنده پاک شده و اعتباری هم اینجا ندارم:cool:
ولی ما همیشه در خدمت دوستان هستیم
آقای مهندس احمدی که تا بخوائید سرشون شلوغه :o
کی گفته شما اینجا اعتباری ندارید؟
شما رو سر ما جا دارید
من و خیلی های دیگه هم قبول داریم که قیمت از اهم مسائله
با سلامی گرم خدمت تمامی دوستان خوب خودم
و عرض ارادت خدمت تک تک این عزیزان
این موضوعی که اینجا مطرح شد هم متعجبم کرد و هم کمی جالب بود
در مورد اینکه شاید برخی اصول و سیاستهای مطرح شده در یک جامعه، محیط مجازی و یا گروه؛ با افکار، معیارها و حتی منافع ما یکسان و سنخیت نداشته باشه که خوب حرف و شکی نیست.
اما همواره راههای بهتر و سنجیده تری نیز برای حرکت در مسیر اجرای سیاست کاری و یا همراه کردن و تابع شدن سایر دوستان و همراهان در این مقاطع وجود دارد.
من تصور میکنم بهتر بود که در مورد تایپیک فروش قطعات بجای حذف، انها قفل میشدند تاه علاوه بر محفوظ بودن رکورد دوستان، سابقه ای نیز از عملکرد سایت و زمینه فعالیت آن در سایر مراحل باقی میماند که این خود بر اعتبار و تاریخچه دوستان و سایت نیز میافزود.
در مورد بنده حقیر نیز ، در کنار لطف بینهایت دوستان خوب در اینجا و با احترام به سایر سایتهاد و این محفل، مشغولیت فوق العاده کاری و تراکم و درگیر بودن با مسایل شرکتهای خارجی وامور محوله، بر حضور این حقیر در این جمع سایه افکنده که امیدوارم این سعادت رو داشته باشم که در آینده با امکان حضور بیشتر خود علاوه بر فیض بردن از مطالب این سایت، احترامی نیز بر لطف شما دوستان نهم.
باید متذکر شوم، در مورد بحث فروش قطعات، اینجانب صرفا در مقاطعه ای خاص به این موضوع میپردازم که در حال حاضر به دلیل درگیر بودن با کارهای مشاوره ای چندین شرکت خارجی و بحث بازار ایران امکان این امر بسیار محدود میسر است که در صورت لزوم با قرار دادن لینک فروش در امضاء خودم این موضوع را به اطلاع دوستان خواهم رساند.
باز هم ممنون
:)
ROADRUNNER
15-03-2008, 14:57
معلومه دیگه کسی که اطلاعات بخواد :
1- میره گوگل سرچ میکنه
2- میره toms hatdware,guru....
در واقع اولین چیزی که میتونه اینجا بدرد بخوره راهنما بودن در مورد قیمت قطعات در ایرانه .....
سلام.
من از ایجاد این تاپیک هیچ اطلاعی نداشتم و همینطور منکر هرگونه مشکل شخصی و یا گروهی با دو دوست خودم آقای احمدی و کیوان علینژاد هستم چرا که حداقل خودم چندبار مشتریشون بودم و باز هم هستم. اگر قضیه ای بوده به دلیل تصمیم در مورد عدم استفاده از این انجمن جهت جذب مشتری است که دوستان عزیز منت گذاشتند و این مورد رو قبول کردند. و صد البته این مورد و موارد دیگه هیچکدام تصمیم شخصی من نبوده و در این فوروم و سایت همه چیز با مشورت با گردانندگان سایت انجام میشه.
دوست عزیز کیوان تمام پست هایی که در بخش قبلی " خرید و فروش " بودند جهت هماهنگی با موضع جدید انجمن مبنی بر انحصار خرید و فروش صرفا جهت اجناس و قطعات دسته دوم دوستان پاک شدند و این حذف شدن ها به هبچوجه در مورد شخص خاصی انجام نشده. اصلا اون دو زیرانجمن خرید و فروش کلا حذف شدند و این مشخصه.
در مورد قیمت خوب شکی نیست قیمت مسئله مهمی هست اما این تصمیمات بنا به تجربیات قبلی گرفته شده اینطور نیست که خدای نکرده ما یکروز از دنده چپ پا شده باشیم و این تصمیم رو گرفته باشیم. مطمنا اعلام نشدن قیمت محصولات در این انجمن تاثیر شگرفی بر فروش روز افزون دوستان فروشنده ما نداره که خدای نکرده ما باعث ناراحتی اونها شده باشیم!
AMD>INTEL
15-03-2008, 23:16
شايد بد من گفته باشم . يا بد مطرح كرده باشم .
اول سخنم به دوستان گلم احمدي و كيوان عزيز هست . كه افتخار ميكنم چنين دوستاني دارم . يك user فروشنده ميتونه تو سايت هم فعاليت كنه . سعيد مرد خوبي هست . كلمه مرد رو به خاطر عزت و جوانمرديش گفتم .
من تنها قصدم از باز كردن اين تاپيك ايجاد كردن حاشيه نبود به شرافت قسم ميخورم . سعيد مثل برادر من هست
به نظر من دو كاربر بايد تعريف بشه لببته پيشنهاد هست . يكي گروه مديران و ديگري كاربران . كيوان و احمدي هر دو از كاربران هستند . چون پست هاشون توي بخش فروش بوده پاك شده . اين مسئله فروش با يك لينك سايت فروشگاه در امضا قابل حل هست . من خواستم 2 دوست كه بواسطه قانوني از پيش ما رفتند برگردند. نه سودي ميگيرم نه درصدي
سعيد براي من مهم هست . همينطور نظرش چون من دوستش دارم . ولي در آستانه سال جاري گفتم سايت حركتي كند و چند دوست قديمي برگردند. سعيدجان ميدونم بايد با شما مشورت ميكردم ولي شوري در دلم ايجاد شده كه ميخوام رفقا رو خوشحال كنم . من به عنوان يك كاربر نه مدير پيشنهادي دادم. حاشيه براي من مرده . چون تو اين مدت كم دل به محبت به دوستان دارم . سعيد هم بوايطه خيلي از محاسن از من بهتر خوب يا بد رو تفكيك ميكنه . من كوچيك همه هستم . سعيد عزيزم كه برادر من هست . كيوان كه دوست خوبي هست و همينطور احمدي .كيوان معلوماتش خوبه بوايطه نشست و برخاست با شركت ها و افراد بزرگ . همچنين مهندس احمدي كه ميدونم كمك هاي زيادي به ما ميكنند له شكا يك كاربر فعال . مسئله فروش هم با درايت و نكته سنجي مهندس سعيد حل ميشه . من نه جسارتي به تصميم سعيد و نه قصد اختشش داشتم . فقط دنبال راه حلي بودم تا مشكلات اگر واقعا مشكل باشه حل بشه پتانسيل خوبي نزد اين 2 دوست هست . معلومات بازار و مازكتيننگ يكي از دروس مهم در صنعت هست . از سعيد ميخوام با فهم بالا فكري كند . تا از معلواتشون استفاده بشه . ميشه كاري كرد كه وضع مثل گذشته نشه . خلاصه سعيد جان من نميخواستم مشكل و حاشيه ايجاد كنم . ممكنه با كمي انعطاف راه به سوي هدفي ارزشمند سوق پيدا كنه. مشاوره بخش فروش بد نيست به شرطيكه نظارت دقيق انجام بگيره من سه نفر رو به عنوان ناظر ابخش فروش معرفي ميكنم . سعيد خودش يك حرفه اي هست . من خواهش مثل هميشه با بك يك نصميم منطقي راهگشاي اين مسئله باشد. من جسارت كردم و اين تاپيك رو به خاطر دوستان و مسئله رقابت نوشتم . شايد اشتباه بوده ولي رفابت و ... رو هم بايد در نظر گرفت . ايت 2 دئست توانائي خوبي دارند
اين يك پيشنهاد بود مانند يك كاربر اميد وارم منطقي برخورد بشه . من ميخوام برداشت ها دوستانه باشه .
يا خق
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.