PDA

مشاهده نسخه کامل : P5b دارها بخونن

vbigdeli
08-02-2007, 12:30
بجه ها با آپدیت بایوس به ورژن 1004 مین شما سی پی یو های جدید با FSB 1333MHZ را ساپورت می کنه

بایوس خود را از طریق لینک زیر حتما آپدیت کنید:;)

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Saeed
08-02-2007, 22:37
خبر خوبی برای دارندگان این مدل

من که ندارم :d

ARH
08-02-2007, 23:57
آقا يك زماني يك خبر منتشر شده بود تو وب كه با يك نسخه از بايوس اين مادربرد ميشه ق?ل مولتي‌ رو باز كرد !
يك مقاله هم آناند در موردش نوشت ، اين قضيه رو امتحان كردي شما ؟

vbigdeli
09-02-2007, 00:04
آقا يك زماني يك خبر منتشر شده بود تو وب كه با يك نسخه از بايوس اين مادربرد ميشه ق?ل مولتي‌ رو باز كرد !
يك مقاله هم آناند در موردش نوشت ، اين قضيه رو امتحان كردي شما ؟

شما یک سی پی یو با Fsb 1333mhz بده چشم تست می کنم :)

البته قبلا رئیس گیگابایت گ?ته بود که قرار نسخه یا rev 3.3 مین های DS4 va DQ6 را بده بیرون که از FSB1333 پشتیبانی می کنن،رو این حساب بود که شک نکردم و بایوس را همین امروز ظهر آپدیت کردم.

vbigdeli
09-02-2007, 00:06
قبلا چیپ ست 975 را برای fsb1333 Unlock کرده بودن،این چیپ ست را هم تونستن بکنن،البته گیگابایت میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره و به جای اینکه از طریق بایوس بذاره ملت با fsb1333 حال کنن،میخاد یک rev بده که اونایی که قبلا rev های قبلی را خریدن برن مین را upgrade کنن.

ARH
09-02-2007, 14:31
شما یک سی پی یو با Fsb 1333mhz بده چشم تست می کنم :)

البته قبلا رئیس گیگابایت گ?ته بود که قرار نسخه یا rev 3.3 مین های DS4 va DQ6 را بده بیرون که از FSB1333 پشتیبانی می کنن،رو این حساب بود که شک نکردم و بایوس را همین امروز ظهر آپدیت کردم.

به ?ركانس FSB چه ربطي داره ؟
سوالم اينه شما تونستي اين كاري كه اينا دارند ميگند رو انجام بدي رو مينت ؟

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822

من بعيد مي‌دونم كه به همين راحتي بشه مولتي CPU رو unlock كرد. ! اونم cpu هاي ?Core 2 رو !

ARH
09-02-2007, 14:38
قبلا چیپ ست 975 را برای fsb1333 Unlock کرده بودن،این چیپ ست را هم تونستن بکنن،البته گیگابایت میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره و به جای اینکه از طریق بایوس بذاره ملت با fsb1333 حال کنن،میخاد یک rev بده که اونایی که قبلا rev های قبلی را خریدن برن مین را upgrade کنن.

من دارم unlock كردن multiplier پردازنده رو ميگم نه unlock كردن بايوس براي پشتيباني از FSB 1333MHz .

vbigdeli
09-02-2007, 14:44
به ?ركانس FSB چه ربطي داره ؟
سوالم اينه شما تونستي اين كاري كه اينا دارند ميگند رو انجام بدي رو مينت ؟

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822

من بعيد مي‌دونم كه به همين راحتي بشه مولتي CPU رو unlock كرد. ! اونم cpu هاي ?Core 2 رو !

سلام

آقا وقت شد این مقاله را دقیق میخونم;) و پست می زنم،الان نه رم درست حسابی هستش و نه وقتش!

مو?ق باشید:D

vbigdeli
09-02-2007, 14:48
آقا الان با رم من نمیشه تا fsb 525 ر?تش(fsb:dram ratio 1:1 باشه بهتره).بذارید هر وقت رم های آقا کیوان رسید چشم اور می کنم میذارم اینجا.

Cpu E6300 را تا 3800 میشه اورکلاک کرد و الان هم Unlocked شده..

الان این مین یا P5B-Premium ارزش خرید را داره!

ARH
09-02-2007, 19:43
سلام

آقا وقت شد این مقاله را دقیق میخونم;) و پست می زنم،الان نه رم درست حسابی هستش و نه وقتش!

آخه به رم ‌هم هيچ ربطي نداره ! من ?كر كنم هنوز كاملا متوجه نشدي كه من چي دارم مي‌گم و منظورم از multiplier چي چيه ؟

حالا اين multiplier پردازنده ها چي چيه ؟

در واقع ضريبي است كه ?ركانس كاري پردازنده رو مشخص ميكنه ، همونطور كه ميدوني ?ركانس كاري پردازنده Core 2 Duo E6300 در حالت معمول 1.86GHz هست كه اين عدد از حاصل ضرب 7x266 به دست آمده كه اون 266 ?ركانس پايه FSB است و اون 7 هم همون multiplier هست كه من دارم مي‌گم ،
براي اوركلاكينگ شما ?ركانس پايه FSB رو زياد ميكنيد ، چون روي اكثر پردازنده هاي به استثناي پردازنده هاي Extreme Edition و FX ضريب Lock هست.
در E6300 شما به ازار هر واحد ا?زايش FSB تنها 7 واحد ا?زايش ?ركانس كاري پردازنده رو داريد ، در حالي كه در پردازنده هايي كه OverClock Friendly نام گر?ته اند ، ضريب مولتي بالا هست ، مثل پردازنده Pentium D 805 كه ?ركانس كاريش در حالت استاندارد از رابطه 20x133 بدست مي‌آيد ، يعني به ازاي هر واحد ا?زايش FSB ، ?ركانس كاري اين پردازنده 20 واحد اضا?ه مي‌شه .

در واقع تنها ت?اوتي كه ميان E6300 و E6400 وجود داره همين عدد هست ، براي E6400 ضريب مولتي‌پلير برابر 8 هست ، اگر راهي پيدا بشه كه شما بتوني اين ضريب رو unlock بكني و مثل پردازنده هاي Extreme Edition اون رو از تو بايوس تغيير بدي ، بدون نياز به رم خدا و مادربرد FSB 1333 ساپورت ، مي‌توني ?ركانس كاري پردازنده ات رو به X6800 برسوني ! با همون FSB 1066 .

اون مقاله هم داره يك همچين راهي رو جلو پات مي‌گذاره و با يك نسخه از بايوس مادربردت ادعا ميكنه كه unlock‌ كردن مواتي عملي هست.

ARH
09-02-2007, 19:43
سلام

آخه به رم ‌هم هيچ ربطي نداره ! من ?كر كنم هنوز كاملا متوجه نشدي كه من چي دارم مي‌گم و منظورم از multiplier چي چيه ؟

در واقع ضريبي است كه ?ركانس كاري پردازنده رو مشخص ميكنه ، همونطور كه ميدوني ?ركانس كاري پردازنده Core 2 Duo E6300 در حالت معمول 1.86GHz هست كه اين عدد از حاصل ضرب 7x266 به دست آمده كه اون 266 ?ركانس پايه FSB است و اون 7 هم همون multiplier هست كه من دارم مي‌گم ،
براي اوركلاكينگ شما ?ركانس پايه FSB رو زياد ميكنيد ، چون روي اكثر پردازنده هاي به استثناي پردازنده هاي Extreme Edition و FX ضريب Lock هست.
در E6300 شما به ازار هر واحد ا?زايش FSB تنها 7 واحد ا?زايش ?ركانس كاري پردازنده رو داريد ، در حالي كه در پردازنده هايي كه OverClock Friendly نام گر?ته اند ، ضريب مولتي بالا هست ، مثل پردازنده Pentium D 805 كه ?ركانس كاريش در حالت استاندارد از رابطه 20x133 بدست مي‌آيد ، يعني به ازاي هر واحد ا?زايش FSB ، ?ركانس كاري اين پردازنده 20 واحد اضا?ه مي‌شه .

در واقع تنها ت?اوتي كه ميان E6300 و E6400 وجود داره همين عدد هست ، براي E6400 ضريب مولتي‌پلير برابر 8 هست ، اگر راهي پيدا بشه كه شما بتوني اين ضريب رو unlock بكني و مثل پردازنده هاي Extreme Edition اون رو از تو بايوس تغيير بدي ، بدون نياز به رم خدا و مادربرد FSB 1333 ساپورت ، مي‌توني ?ركانس كاري پردازنده ات رو به X6800 برسوني ! با همون FSB 1066 .

اون مقاله هم داره يك همچين راهي رو جلو پات مي‌گذاره و با يك نسخه از بايوس مادربردت ادعا ميكنه كه unlock‌ كردن مواتي عملي هست.

vbigdeli
09-02-2007, 21:17

سلام

آقا بابت پست های قبلی ببخشید،جلوم سایت زیاد باز بود و هول هولکی پست می زدیم!!

آقا هنوز multipier ق?ل هستش،اینتل مگه دیونه شده که unlock کنه؟(از طریق بایوس ایسوس ?قط میشد که این عدد را برای E6300 6 کرد!!!)

بازم شرمنده;)

vbigdeli
09-02-2007, 21:25
راستی این اسکرین شاتی که برای E6300 گذاشته بود،multipier همون 7 بود،ولی با آپدیت بایوس واقعا خوب اور میشه،تا 3700 رسوندن میشه 190% اور کلاک کردن که ?ک کنم دیگه از qx6600 بهتر کار می کنه!!

Drzhivago
09-02-2007, 23:04
سلام

ميخواستم بدونم كسايي كه مادربرد P5B دارن مشكل بوت شدن با سي دي بوت و دارن؟ يعني بعد بوت پيغام Device Drive not found MSCD001 رو نميگيرن؟
چون من وقتي با سي دي Bootable بالا ميام سي دي رام غير قابل است?اده يشه و سيستم اونو نميشناسه

AMD>INTEL
09-02-2007, 23:20
دوست من شما دو تا درايو را وصل كرديد يا يك درايو ؟

ARH
10-02-2007, 00:40
درايوت رو به كجا وصل كردي ؟ به نظر من خيلي بعيده كه مشكل از مادربرد باشه ، احتمالا تو تنظيمات يا اتصالات مشكل داره !

vbigdeli
10-02-2007, 01:07
سلام

ميخواستم بدونم كسايي كه مادربرد P5B دارن مشكل بوت شدن با سي دي بوت و دارن؟ يعني بعد بوت پيغام Device Drive not found MSCD001 رو نميگيرن؟
چون من وقتي با سي دي Bootable بالا ميام سي دي رام غير قابل است?اده يشه و سيستم اونو نميشناسه

آقا شما به احتمال زیاد JMicron RAID controller را خاموش کردی یا اینکه به حالت RAID گذاشتی،در تنظیمات این گزینه را به IDE تغییر دهید،مین های asus بیشتر برای workstation هستن و این مشکل خیلی بعیده،...

اگه نمیدونی JMicron I/O controller را کجا میشه enable کرد،بگو که سیستم را ریست کنم تا دقیق بگم کجاست.

aligh
10-02-2007, 12:20
البته گیگابایت میخواد از آب گل آلود ماهی بگیره و به جای اینکه از طریق بایوس بذاره ملت با fsb1333 حال کنن،میخاد یک rev بده که اونایی که قبلا rev های قبلی را خریدن برن مین را upgrade کنن.
خاک بر سر گیگابایت:mad:
من dq6 rev 1.0 دارم, یعنی سی پی یو های fsb 1333 رو کلا پشتیبانی نمیکنه?:( ولی ایسوز ?قط با آپدیت بایوس پشتیبانی میکنه...
مثلا X6850 رو مادر برد من کار نمیکنه؟

vbigdeli
10-02-2007, 12:24
خاک بر سر گیگابایت:mad:
من dq6 rev 1.0 دارم, یعنی سی پی یو های fsb 1333 رو کلا پشتیبانی نمیکنه?:( ولی ایسوز ?قط با آپدیت بایوس پشتیبانی میکنه...
مثلا X6850 رو مادر برد من کار نمیکنه؟

انشالله که با آپدیت بایوس بتونید از مدل های اینتل با باس 1333 است?اده کنید;) ولی خوب من تو مصاحبه رئیس گیگابایت با vr-zone خوندم که گ?ته بود میخان rev 3.3 را بدن بیرون و حر?ی از آپدیت بایوس برای پشتیبانی از 1333 نزده بود،الان شما برو سایت گیگابایت و آخرین ورژن بایوس را دانلود کن یا ببین در realese notes چی نوشته،اگه بخاد ساپورت کنه تا الان به احتمال زیاد آپدیت بایوس را داده بودن!

راستی این سری ایسوس بگیر یا DS4 بگیر،چون DQ6 بهتر از DS4 نیست و مثل P5NSLI و Strike Extereme ایسوس هستش که دو مدل با هم یکی هستن و تقریبا بورد هم هیچ ?رقی ندارن،ولی مدل strike extereme از P5NSLI گرونتر هستش!!(130 دلار گرونتر)

Drzhivago
10-02-2007, 14:40
آقا شما به احتمال زیاد JMicron RAID controller را خاموش کردی یا اینکه به حالت RAID گذاشتی،در تنظیمات این گزینه را به IDE تغییر دهید،مین های asus بیشتر برای workstation هستن و این مشکل خیلی بعیده،...

اگه نمیدونی JMicron I/O controller را کجا میشه enable کرد،بگو که سیستم را ریست کنم تا دقیق بگم کجاست.

تو بايوس اينجوري تنظيم كردم
Jmicron SATA/PATA controler: Enable
Jmicron SATA Controler Mode: IDE

بايد تنظيمش اينجوري باشه ديگه نه؟
شما از همين نوع مادربرد دارين؟
اگه كمك كنين اين مشكل حل شه ممنون ميشم

vbigdeli
10-02-2007, 14:44
تو بايوس اينجوري تنظيم كردم
Jmicron SATA/PATA controler: Enable
Jmicron SATA Controler Mode: IDE

بايد تنظيمش اينجوري باشه ديگه نه؟
شما از همين نوع مادربرد دارين؟
اگه كمك كنين اين مشكل حل شه ممنون ميشم

تنظیماتتون درسته،ولی من اصلان به این ایراد بر نخوردم،بعد از ص?حه ای که اطلاعات سخت ا?زاری را نشان میده،یک ص?حه دیگه هم میاد که اگر Jmicron را enable کرده باشید،وسیله هایی که به IDE یا external SATA وصل کردید را نشان میده،الان شما مدل سی دی رام را در این ص?حه می بینید؟

میدونید که کدام ص?حه را دقیق گ?تم؟همون ص?حه ای که پایینش نوشته Press any key to conitnue و اگه نزنین بعد از 5 ثانیه از ص?حه بوت خارج شده و ویندوز میاد بالا.

Drzhivago
10-02-2007, 15:16
تنظیماتتون درسته،ولی من اصلان به این ایراد بر نخوردم،بعد از ص?حه ای که اطلاعات سخت ا?زاری را نشان میده،یک ص?حه دیگه هم میاد که اگر Jmicron را enable کرده باشید،وسیله هایی که به IDE یا external SATA وصل کردید را نشان میده،الان شما مدل سی دی رام را در این ص?حه می بینید؟

میدونید که کدام ص?حه را دقیق گ?تم؟همون ص?حه ای که پایینش نوشته Press any key to conitnue و اگه نزنین بعد از 5 ثانیه از ص?حه بوت خارج شده و ویندوز میاد بالا.

بله اون قسمت مياد. هم DVD Writer رو نشون ميده هم CD Writer رو مشكل من شناخته شدن اين دو تا تو اين قسنت نيست
مشكل اينه كه وقتي يه سي دي بوت ميزارم تو هر كدوم اينا مثلا سي دي بوت ويندوز ME يا 98 يا سي دي بوت Hiren's تا اون قسمت انتخاب option ها بالا مياد ولي وقتي هر كدوم و انتخاب ميكنم پيغام ميده كه
Device Drive not found MSCD001
ولي در عوض با سي دي بوت Acronis بالا مياد و هر 2 تا درايو ها رو ميشناسه
اگه نتونستم منظورم و برسونم ميتونم ازش يه عكس بزارم اينجا
در ضمن بايوس رو هم آپديت كردم، كابل و بقيه اتصالاتم كنترل كردم همه سالم هستن

vbigdeli
10-02-2007, 17:16
بله اون قسمت مياد. هم DVD Writer رو نشون ميده هم CD Writer رو مشكل من شناخته شدن اين دو تا تو اين قسنت نيست
مشكل اينه كه وقتي يه سي دي بوت ميزارم تو هر كدوم اينا مثلا سي دي بوت ويندوز ME يا 98 يا سي دي بوت Hiren's تا اون قسمت انتخاب option ها بالا مياد ولي وقتي هر كدوم و انتخاب ميكنم پيغام ميده كه
Device Drive not found MSCD001
ولي در عوض با سي دي بوت Acronis بالا مياد و هر 2 تا درايو ها رو ميشناسه
اگه نتونستم منظورم و برسونم ميتونم ازش يه عكس بزارم اينجا
در ضمن بايوس رو هم آپديت كردم، كابل و بقيه اتصالاتم كنترل كردم همه سالم هستن

این جور مشکلات را بهتره با یک مغازه دار یک کسی که زیاد با سخت ا?زار سروکار داره درمیان بگذارید،حالا باید دید نظر سایر دوستان چیه،بهرحال در کل این ?روم ?قط 2 ن?ر که P5B ندارن;)

Drzhivago
10-02-2007, 18:49
این جور مشکلات را بهتره با یک مغازه دار یک کسی که زیاد با سخت ا?زار سروکار داره درمیان بگذارید،حالا باید دید نظر سایر دوستان چیه،بهرحال در کل این ?روم ?قط 2 ن?ر که P5B ندارن;)

والا چند جا مشكلمو مطرح كردم ولي راه حلي واسش پيدا نكردم
اين مادربرده با هر cd كه عشقش بكشه بالا مياد:confused:

mahdi1535
04-03-2007, 23:18
من هم مشکل بوت با این مادر بورد P5b را دارم من همین امروز این مادر بورد را گر?تم و تو ذوقم خورد میخوام بندازمش و برم یه گیگا بگیرم . در ضمن من کارم سیستم بستن هست و تا حالا با یه همچین مشکلی برخورد نکرده ام .............. پناه بر خدا