PDA

مشاهده نسخه کامل : دی وی دی رایترم چرا دی وی دی رایت نمیکنه؟

INTELG33FB
18-03-2008, 23:31
سلام
SATA liteon DH-20A3S07C
این مدل دی وی دی رایترمه!
CD رایت میکنه DVD هم میخونه چرا دی وی دی خام PRINCO گذاشتم رایت نمیکنه؟؟؟:confused:
اینم عکس ERROR

http://i29.tinypic.com/2hd7guf.jpg

INTELG33FB
19-03-2008, 02:47
سلام
SATA liteon DH-20A3S07C
CD رایت میکنه DVD هم میخونه چرا دی وی دی خام PRINCO گذاشتم رایت نمیکنه؟؟؟:confused:
اینم عکس ERROR

:(:confused:

red_waves
19-03-2008, 06:21
liteon این کار ها از لایتون عجیبه !
یک DVD با مارک بهتر امتحان کنید اگر + باشه بهتره
تو Disk Info دی وی دی خامو میشناسه ؟
چند مدته که دارید و چقدر ازش کار می کشید ؟ منظورم اینکه این دی وی دی رایترتون هم کار CD ROM , DVD ROM CD-RW و DVD-RW را انجام می داده ؟

INTELG33FB
19-03-2008, 10:04
liteon این کار ها از لایتون عجیبه !
یک DVD با مارک بهتر امتحان کنید اگر + باشه بهتره
تو Disk Info دی وی دی خامو میشناسه ؟
چند مدته که دارید و چقدر ازش کار می کشید ؟ منظورم اینکه این دی وی دی رایترتون هم کار CD ROM , DVD ROM CD-RW و DVD-RW را انجام می داده ؟

دو سه روزه خریدم امکان داره اصلا دی وی دی رایتر نباشه؟
فقط دی وی دی رایت نمیکنه شایدم من بلد نیستم
20x DVD/CD WRITER & REWRITER
روی جعبه اش که اینو نوشته
اگر مثبت باشه یعنی چی کلا چه دی وی دی باید بخرم
:confused:

red_waves
19-03-2008, 10:35
مطمئن باشید DVD-RW هستش چون من تا حالا ندیدم کسی کمبو ساتای لایتون وارد بکنه

کلا لایتون با DVD+R ها بهتر رایت می کنه
باتوجه به اینکه شما به تازگی گرفتین و اگر هیچ DVD خامی نتونه بخونه باید مشکل از لنزش باشه

یک DVD خام خوب بگیرید ببینید اگه نتونست به عنوان DVD خام بشناسه برید پس بدید

internet
19-03-2008, 10:40
اينجا رو هم ببيند بد نيست:
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=40894

sinastudio7
17-06-2008, 17:47
منم یه رایتر فیلیپس دارم ولی با اون نمی تونم دی وی دی رایت کنم مشکل از رایتر است یا نرم افزاری

javadshahvand
17-06-2008, 20:32
منم یه رایتر فیلیپس دارم ولی با اون نمی تونم دی وی دی رایت کنم مشکل از رایتر است یا نرم افزاری

بیشتر توضیح بده ؟

man1
18-06-2008, 01:25
Choose recorder تو Nero روی DVD هست ؟

sinastudio7
18-06-2008, 07:21
اره دی وی دی رو انتخاب می کنم در نرو simulation غیر فعال میشه بعد از چند ثانیه پیغام error میده با برنامه alcole یک ایمیج گرفتم و خواستم اون ایمیج رو رایت کنم برنامه اصلا سی دی رو نمیشناسه و میگه در داخل رایتر سی دی نیست

red_waves
18-06-2008, 08:49
از DVD+R استفاده کنید ببیند همین مشکل را دارید مثلا DVD-RW من با Princo و Datalife زیاد خوب نمی زنه

sinastudio7
18-06-2008, 09:03
رایترم فقط dvd+r رو ساپورت میکنه dvd-r رو اصلا نمیشناسه

siavash_hardware
18-06-2008, 23:11
من هم از این مدل دارم بسیار عالی کار میکنه

مهندش شما از کجا dvd - پیدا کردی ؟؟؟

sinastudio7
23-06-2008, 13:07
خیلی مهمه از کجا پیدا کردم سوال چیز دیگه ای بود اگه میتونی کمک کنی ممنون میشم میتونی برنامه نصب درایورو برام share کنی

salar2007
03-07-2008, 17:03
منم مشابه این مشکل رو داشتم منتهی با dvd+r ها و بعضی مارکهای گاها مرغوب DVD-R ها! ضمنا مارکش hp بود خیلی پرس و جو کردم به جایی نرسیدم احتمالا لنز رایت دی وی دی رایترت ایراد داره.

بنظرم بجای اتلاف وقت ببر گارانتی اگه درست نشد یکی دیگه بخر کاری که منم انجام دادم!

متاسفانه تو ایران اکثرا قطعات مخصوصا دی وی دی رایتر مارکهای چینی درجه پایین هستند و این جور ایرادات گاها پیش میاد.

AMD>INTEL
04-07-2008, 02:05
سلام
SATA liteon DH-20A3S07C
اینم عکس ERROR

شما به سایت لایتون بروید و فریم ویر جدیدش رو دانلود کنید .البته پرینکو مدیا خوبی نیست

nabegheye432
04-07-2008, 09:28
dvd writer های liteon این مشکل رو همیشه دارند و این قضیه نیز برای من پیش اومد ولی زمانی این مشکل برای من شروع شد که من وقتی cd خام رو وارد دستگاه کردم اشتباها تلق روی cd رو هم رو سی دی چسبیده بود و وارد دستگاه شد و وقتی دور گرفت قاطی کرد از اون روز dvd خوند ولی دیگه dvd رایت نکرد. dvd writer های لایتون به ضربه و لرزش خیلی حساسند و این مشکل براشون پیش میاد. من فکر میکنم که رایتر شما یا ضربه خورده یا لرزش داشته سی دی یا dvd داخلش درست نچرخیده و باعث این قضیه شده. البته ضربه که میگم نه ضربه شدید یه ضربه کاملا خفیف. بخاطر همین فکر کنم مشکل از خود رایتر هست نه درایور نه چیز دیگری. البته از بعضی از دوستانم شنیدم لایتون زیاد به چنین مشکلی که dvd رایت نمیکنه ولی میخونه بر میخوره.;)

Hooman
04-07-2008, 23:12
واقعا در حیرتم که پس از این همه مدت هنوز هیچکس متوجه مشکل به این سادگی نشده است!

خود برنامه منبع اشکال را بیان کرده است.فقط باید آنرا خواند!

نوع دیسکی که در درایو قرار دارد DVD است . درحالیکه پروژه ای که برای رایت انتخاب شده , نیاز به CD دارد.

بعنوان مثال اگر بخواهید VCD رایت کنید , باید از CD خام استفاده کنید و اگر DVD خام در درایو قرار دهید با این پیغام خطا مواجه خواهید شد.
اگر می خواهید DVD رایت کنید , باید از پروژه های مربوط به DVD استفاده کنید.

اگر از برنامه Nero استفاده می کنید , در ابتدای اجرای برنامه با صفحه New Compilation مواجه خواهید شد.ابتدا باید در گوشه سمت چپ بالا نوع دیسک (CD یاDVD) را انتخاب نمایید.سپس برنامه در زیر همین قسمت انواع پروژه هایی را که می توان با این نوع دیسک اجرا کرد در اختیار شما قرار می دهد.یکی را انتخاب کرده و ادامه دهید.

از هر برنامه دیگری هم که استفاده کنید , اصول کار فرقی نمی کند. ابتدا باید نوع دیسک را مشخص کنید.

البته دوستانی که جواب می دهند به تاریخ ایجاد این تاپیک توجه کنند که حدودا 4 ماه پیش است.