مشاهده نسخه کامل : مشخصات این کابل لطفاً
سلام....
من دنبال کابلی شبیه می گردم. کسی می دونه که به این کابل چی میگن و احیانا کدام فروشگاه از این ها داره؟ قیمتش را هم بگید ممنون میشم
http://www.sameerpotdar.com/imgs/usbycable.jpg
سلام....
من دنبال کابلی شبیه می گردم. کسی می دونه که به این کابل چی میگن و احیانا کدام فروشگاه از این ها داره؟ قیمتش را هم بگید ممنون میشم
http://www.sameerpotdar.com/imgs/usbycable.jpg
سلام محمود جان
اگه اشتباه نكنم اين كابل هارد اكسترنال هست و بايد با همين نام، در فروشگاههاي لوازم فروشي باشه، پاساژ ايران ، طبقه زير همكف و پاساژ رضا ... اگه نبود ميتوني خودت دستي بسازيش ، به نظر من كه گرفتن جريان اضافي از پورت USBهمجوار، كار درستي نيست، چون اگه اشتباه نكنم تغذيه پورتهاي همجوار يكي هست و در نهايت استفاده از پورت دوم، هيچ توفيري در كم كردن فشاري كه به مدار تغذيه ميآره ، نداره .
مگر اينكه پورت دوم رو به USB هاي پايين مادربرد بزني كه تغذيه شون سوا هست (دقيقش رو بخواي، بايد در مورد خطوط تغذيشون بيشتر تحقيق كنم)
در هر صورت فكر ميكنم اگه از تغذيه خارجي با آداپتور استفاده كني، بهتر باشه.
AMD>INTEL
01-04-2008, 20:05
فکر نکنم چنین کابلی تو ایران موجود باشه . من ندیدم .
بله مال هارد هست. شما میگی که به تغذیه جدا براش بخرم؟ این هاردی که من دارم فقط یه پورت USB داره اون وقت این تغذیه چه جوری وصل میشه؟ قیمتش چه جوریه؟
حالا هفته دیگه میرم میرم بازار ببینم هست یا نه
Alexilver
02-04-2008, 14:06
من امروز از یک فروشنده تو یکی از مغازه های بازار ایران که لوازم جانبی و کابل می فروخت پرسیدم همچین چیزی داره یا نه. گفت نداره ولی پیدا می شه و قیمتی هم نداره.
البته خب اینطور که دوستان گفتن زیاد کارساز نیست.
masoud123
02-04-2008, 19:27
اينكه خودتون بخواهيد اينو درست كنيد كار اشتباهي هست و چون در USB هم ورودي هست و هم خروجي و اين كار باعث هنگ كردن مادربرد و حتي آسيب ديدن مادربرد ميشود، در اين كابل ها براي استفاده از ولتاژ اضافه در شاخه دوم از يك دايود يكسو كننده استفاده ميشه كه فقط ار ولتاژ استفاده مي كنه.
بله مال هارد هست. شما میگی که به تغذیه جدا براش بخرم؟ این هاردی که من دارم فقط یه پورت USB داره اون وقت این تغذیه چه جوری وصل میشه؟ قیمتش چه جوریه؟
حالا هفته دیگه میرم میرم بازار ببینم هست یا نه
ُسلام محمود
خوب مثل اينكه بچه ها ميگند تو بازار پيدا ميشه ...
اگه خواستي از تغذيه خارجي استفاده كني، يك Hub USB با آداپتور بخر ، اين Hub ها كه حدود 4 الي 5 تومان قيمت دارند، براي تغذيه USB ها از يك آداپتور جدا استفاده ميكنند تا اگر تعداد دستگاههايي كه بهش وصل شدند جريان بيشتري از يك پورت USB كه هاب باهاش به كامپيوتر وصل شده خواستند، از طريق اون آداپتور تامين بشه و به مدار تغذيه مادربرد فشار نياد.
اين يك نمونه 7 پورتش هست كه اوني كه من دارم از اين خيلي كوچك تر و سنگين تره :
http://file.smartarea.com/smartarea/USB/USB-HUB-7PORT/USB-HUB-7PORT.jpg
اما خوب اين مسئله رو هم در نظر بگير كه هاردي كه داري به خاطر قابليت هاي portable ش ، كاربرد پيدا ميكنه و بايد دو دو تا چهار تا كني ببيني ميتوني همراه خودت اين هاب و آداپتور رو هم ببري به هر جا كه ميخواي ازش استفاده بلند مدت كني يا نه ؟
سلام مجدد...
مشکل با usb هاب حل نمیشه و این طور که من در اینترنت گشتم ظاهراً راه حل همان کابل است. من یکسر به بازارهای مختلف زدم ولی چنین کابلی پیدا نکردم. حقیقتش چون اسم کابل را هم نمیدونم، نمیدونم چه جور به فروشنده بگم کابلی میخوام اینجوری... اونجوری....
حالا اگر کسی از دوستان دقیقاً چنین کابلی را دیده لطفاً اسم مغازه را بفرماید...
ممنون
siavash_hardware
08-05-2008, 17:25
این کابل مال هارد اکسترنال هست . من یک مدلشو دیدم که هارد های نوت بوک تو یک box قرار می گرفت.واین این کابل به اون میخورد
از یک سرش برای برق استفاده می کنه
از سر دیگر usb برای data استفاده میکنه
اگر box برای هارد بخرید حتما توش از این کابلها داره.
این کابل مال هارد اکسترنال هست . من یک مدلشو دیدم که هارد های نوت بوک تو یک box قرار می گرفت.واین این کابل به اون میخورد
از یک سرش برای برق استفاده می کنه
از سر دیگر usb برای data استفاده میکنه
اگر box برای هارد بخرید حتما توش از این کابلها داره.
شما Box ي ديدي كه اين كابل رو داشته باشه؟ ميشه بگيد از كجا ميشه تهيه كردش ؟
siavash_hardware
08-05-2008, 20:58
مجتمع ایران طبقه دوم چند تا فروشگاه هست (یک فروشگاه هست که گوشیهای imate پشت ویترینش داره)
بازار رضا هم فروشگاههایی که لوازم جانبی مثل فن و کاور و .. میفروشن دارن
box و کابلهاش هم مختلف هست ولی عملکردش شبیه شکل زیر هست
http://www.d2cr.com/catalog/images/LaCie301178R120GB-EX2.jpg
ممنون برم ببینم چی به چیه... بعد میگم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.