PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکلات کارت 8800 Gtx

mojtabafisher
10-02-2007, 16:10
سلام.. من یه کارت 8800 خریدم ولی خیلی عالی کار نمیکنه . حالا نمیدونم از CPU یا Power یا ... چی هستش؟! من تست های اون رو گر?تم ولی مال من خیلی بد کار میکنه . برد اون Club-3d هست . در 3d Mark 2005 مال من 8666 امتیاز میاره ولی در تست ها حداقل 14000 امتیاز میارن ( با یک تنظیمات ) . از شما خواهش مینم که اگه میتونید منو راهنمایی کنید تا بدونم عیب از چیه ؟؟؟ متشکر...

Saeed
10-02-2007, 16:19
سلام.. من یه کارت 8800 خریدم ولی خیلی عالی کار نمیکنه . حالا نمیدونم از CPU یا Power یا ... چی هستش؟! من تست های اون رو گر?تم ولی مال من خیلی بد کار میکنه . برد اون Club-3d هست . در 3d Mark 2005 مال من 8666 امتیاز میاره ولی در تست ها حداقل 14000 امتیاز میارن ( با یک تنظیمات ) . از شما خواهش مینم که اگه میتونید منو راهنمایی کنید تا بدونم عیب از چیه ؟؟؟ متشکر...

سلام.

اول دقت کن ببین تست ها به صورت Default انجام میشن یا اینکه ?یلتر های AA/AF از خود برنامه 3dmark یا تنظیمات درایور ?عال نشده باشن.

من ?کر نمیکنم مشکل سخت ا?زاری باشه اگه قراره مشکلی وجود داشته باشه اصلا تست های 3dmark نباید انجام بشن.

شما مشخصات کامل سیستمت از جمه cpu ram POWER رو بنویس...شاید منبع تغذیه شما قدرت کا?ی نداشته باشه....راستی کابل های مولکس رو به کارتت وصل کردی ؟ مشکل از درایور هم میتونه باشه... عوض کردن ویندوز هم شاید کمک کنه.

mojtabafisher
10-02-2007, 20:46
سلام
من درست دقت کردم و تمام تست ها و تنظیمات به صورت Default انجام میشن و هیچگونه تغییری انجام نشده است. راستش سیستم من یکم پایین هست: CPU : Athlon 3000 و MB : Asus M2N SLI Deluxe و Ram: 1GB 533 OCZ و Power: Pascal!!! . من از چند ن?ر دیگه هم که سوال کردم گ?تن که باید CPU تو هم بالاتر ببری و پاورت رو هم عوض کنید . اگه میشه عیب این سیستم رو بهم بگید و اگه حتما مشکل از اینهاست پیشنهاد شما چیه ؟
از شما هم خیلی متشکرم

Saeed
10-02-2007, 21:05
سلام
من درست دقت کردم و تمام تست ها و تنظیمات به صورت Default انجام میشن و هیچگونه تغییری انجام نشده است. راستش سیستم من یکم پایین هست: CPU : Athlon 3000 و MB : Asus M2N SLI Deluxe و Ram: 1GB 533 OCZ و Power: Pascal!!! . من از چند ن?ر دیگه هم که سوال کردم گ?تن که باید CPU تو هم بالاتر ببری و پاورت رو هم عوض کنید . اگه میشه عیب این سیستم رو بهم بگید و اگه حتما مشکل از اینهاست پیشنهاد شما چیه ؟
از شما هم خیلی متشکرم

من به صورت قطعی نمیتونم اطمینان بدم که کارتت صد در صد سالم هست...ممکنه مشکلی داشته باشه به هر حال بین 8500 و 14000 در 3DMark2005 خیلی ?رق هست و همه این اختلا? به خاطر صر?ا پایین بودن سرعت پردازنده نیست. مقدار رم که کا?ی هست.

شما اول با این موارد امتحان کن :

آپگرید بایاس مادربرد، تعویض ویندوز و است?اده از آخرین نسخه درایور nvidia و اگه امکانش رو داری کارت روی یک سیستم با مشخصات خوب هم امتحان کن.

اگه نتیجه نگر?تی :

خوب مشخصه که اولویت با تعویض پاور هست. پاور حداقل 500 وات واقعی که در خط 12 ولتش بیشتر از 18 آمپر باشه. (پاور 700 وات و 24 آمپر عالی خواهد بود).

گام بعدی هم تعویض پردازنده هست که برای همچین کارت گرا?یکی حداقل یک پردازنده دو هسته ای Athlon X2 4200 پیشنهاد میشه. البته با آورکلاک کردن همین پردازنده هم امکان اضا?ه شدن به امتیازت وجود داره. اگه قبلا آورکلاک کردی که هیچی اما اگه بار اولت هست خوندن این تاپیک رو پیشنهاد میکنم :
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=24&page=2

مقدار رم سیستمت هم به نظر کا?ی میاد اما اضا?ه کردن یک گیگابایت دیگه بعد از تعویض پاور و پردازنده م?ید خواهد بود. راستی رم ?علی رو سیستمت به صورت Dual Channel هست یا Single ؟

ARH
10-02-2007, 21:16
سلام
از شما هم خیلی متشکرم

بابا بي خيال ، پاورت چند واته ؟
خدا به كارت گرا?يكت صبر عطا كنه !:)

Saeed
10-02-2007, 21:37
بابا بي خيال ، پاورت چند واته ؟
خدا به كارت گرا?يكت صبر عطا كنه !:)

البته خدا کنه تا الان مرحوم نشده باشه :(

mojtabafisher
10-02-2007, 22:04
سلام.
آیا مطمئن هستید که آپگرید بایاس مادربرد هم تاثیری داره ؟ من به دوستم مشخصات سیستم اون مثل من ?قط
CPU: Athlon X2 4200
Ram: 1 GB 667
Hard: 250 GB
هستش امتحان کردم که رم اون Dual هست امتحان کردم که 11667 امتیاز آورد. من روی یه سیستم دیگه هم که امتحان کردم با مشخصات بالا از نظر سخت ا?زاری ?قط با ?رق اینکه Cpu: Athlon 64 3800 هست و11300 امتیاز آورد. حالا نمیدونم که واقعا مشکل از چیه ؟ اگه میشه یه CPU و Power خوب ( اگه هم قیمتشو دارین با قیمت بگید ) بهم بگید . البته من قیمت CPU رو سوال کردم و 167000 تومان بود . راستی رم من Single هست. خودم هم تو این ?کرم که یه رم 2GB OCZ Gold 667 Dual رو بردارم. من از آخرین درایور nVIDIA هم است?اده میکنم . راستی بعضی لز بازی ها هم نصب نمیشه در Win XP مثل Splinter Cell : Double Agent و با گرا?یک 7600GT کا میکنه. اما در ویندوز ویستا نصب شد ولی در بازی مشکل داستم : سایه ها قاطی میشدند. آیا نیاز به Patch داره یا واقعا هنوز درایور و پچ مخصوص برای این بازی نیومده؟
اگه شما خیلی متشکرم

Saeed
10-02-2007, 22:28
سلام.
آیا مطمئن هستید که آپگرید بایاس مادربرد هم تاثیری داره ؟ من به دوستم مشخصات سیستم اون مثل من ?قط
CPU: Athlon X2 4200
Ram: 1 GB 667
Hard: 250 GB
هستش امتحان کردم که رم اون Dual هست امتحان کردم که 11667 امتیاز آورد. من روی یه سیستم دیگه هم که امتحان کردم با مشخصات بالا از نظر سخت ا?زاری ?قط با ?رق اینکه Cpu: Athlon 64 3800 هست و11300 امتیاز آورد. حالا نمیدونم که واقعا مشکل از چیه ؟ اگه میشه یه CPU و Power خوب ( اگه هم قیمتشو دارین با قیمت بگید ) بهم بگید . البته من قیمت CPU رو سوال کردم و 167000 تومان بود . راستی رم من Single هست. خودم هم تو این ?کرم که یه رم 2GB OCZ Gold 667 Dual رو بردارم. من از آخرین درایور nVIDIA هم است?اده میکنم . راستی بعضی لز بازی ها هم نصب نمیشه در Win XP مثل Splinter Cell : Double Agent و با گرا?یک 7600GT کا میکنه. اما در ویندوز ویستا نصب شد ولی در بازی مشکل داستم : سایه ها قاطی میشدند. آیا نیاز به Patch داره یا واقعا هنوز درایور و پچ مخصوص برای این بازی نیومده؟
اگه شما خیلی متشکرم

اگه امتیاز به بالای 11000 رسیده پس دیگه جای نگرانی برای کارت وجود نداره. به نظر من اولویت اول با پاور و دوم پردازنده خوبی مثل 4600 X2 که قیمت مناسبی داره بگیری. دو کاناله کردن رم هم ?راموش نشه.

در مورد بازی من اطلاعی ندارم بهتره به سایتش سر بزنی ببینی که برای 8800 توضیحی داده یا نه. آخرین نسخه درایور nvidia برای ویندوز ویستا و 8800 رو هم حتما بگیر.

Abolfazl-R
10-02-2007, 23:54
حالا كارتت رو چند گر?تي؟

Wolf-Tiger-javad
11-02-2007, 02:30
من كه باورم نميشه كه تو 8800 خريدي؟؟؟؟؟ حالا چند خريدي؟؟؟؟؟ از كجا؟؟؟؟

mojtabafisher
11-02-2007, 12:18
من اون کارت رو با برد Club-3D با قیمت 650000 تومان و از شرکت اهتمام خریدم. البته من قبلا گ?ته بودم که 750000 که به اشتباه با قیمت رم هم جمع کرده بودم.

Ahmadi
12-02-2007, 00:17
دوستان سلام

شما عزيز 2 تا کار رو در درجه اول حتما انجام بديد:

1- پاورت رو حتما عوض کن ( Green ) ميتونه انتخاب خوبی باشه
2- CPU به درد اون کارت نميخوره، يجورايی حکم ترمز يا دست انداز برای اون کارت پرقدرت را داره. مدلهايي که بچه ها گ?تند مناسب است.

اگه اين 2 تا کار رو کردی بعد يک رم همنام و با همون پارت نامبر و ظر?يت تهيه کن...

?کر کنم حالا ديگه ميشه باهاش پرواز کرد...

راستی ساير دوستان
من اگه ميدونستم کسانی اينجا خواهان کارتهای سری GF8800 هستند براتون ديروز ميتونستم 2 تا با قيمت ?کر کنم خوبی بيارم. اگه بگم مدلش چی بود که ديگه ...........

BFG
GeForce 8800GTXOC
>> NVIDIA GeForce 8800 GTX
>> Bus Type: PCI Express
>> Memory: 768MB GDDR3
>> Core Clock: 600MHz
(vs. 575MHz standard)
>> Shader Clock: 1400MHz
(vs. 1350MHz Standard)
>> Memory Clock: 1800MHz
>> Stream Processors: 128
>> Texure Fill Rate: 38.4 billion/sec
>> Memory Bandwidth: 86.4GB/sec.
>> Shader Model: 4.0
>> API Support: Microsoft® DirectX® 10 and lower, OpenGL® 2.0 and lower for Microsoft Windows®
>> Connectors 2 Dual-Link DVI-I, HDTV + TV Out
>> RAMDACs: Dual 400MHz
>> HDCP Enabled: Yes

:cool:

mojtabafisher
12-02-2007, 22:15
سلام.
از همه شما متشکرم که به من کمک کردید .
من مشکلم حل شد و CPU و POWER خودمو عوض کردم و امتیاز اون در 3d-Mark 13584 شد و در باززی ها هم خیلی بهتر جواب داد.
حالا من میخوام اونو ب?روشم اگه مایل بودید به اون قسمت که موضوعش ( خری کارت 8800GTX) هست حتما سر بزنید.
متشکر...

amir1568
16-02-2007, 00:31
سلام من با این سیستم می خواهم یک کارت رندر بخرم برای میکس وسینک ?یلم میخواستم بدونم برای کار با برنامه ÷ریمیر چه کارتی باید بگیرم لط?ا راهنمایی کنید اکسترنال یا؟

AMD>INTEL
16-02-2007, 00:40
بايد از كارتهاي پيناكل است?اده كنيد

J.Omrani
18-02-2007, 11:49
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست عزیز؛
سلام،

در ابتدا یک نکته کلی را باستحضار شما می رسانم. اغلب ما هنگام تهیه سیستم ویا به روز رسانی آن توجه خیلی کمی به تناسب پاور خود با سخت ا?زار مورد نظر داریم . این به آن معناست که اگر خیلی دقت کنیم دنبال توان پاور می رویم . حال آنکه با توجه به بازار صر?ا تبلیغاتی این روزها ، اغلب پاورهای موجود توانهای رویایی را بر روی خود ذکر کرده اند. ویرایش، توان واقعی ، کراس رگولیشن و ... پاور ، تاثیرات بسیار زیادی بر راندمان سیستمهای امروزی دارد. متاس?انه بدلیل عدم وجود پارامترهای مشخص برای راندمان یک سیستم ، اغلب ما صر?ا روشن شدن سیستم را ملاک مناسب بودن پاور آن می دانیم. درحالی با عدم رعایت تناسب پاور، در بهترین حالت کارآیی و سرعت سیستم ما کاهش می یابد و در بدترین حالت هم ......( خداحا?ظ سیستم!)
شما بسیار خوش شانس بودید که حالت اول برایتان ات?اق ا?تاده و دیدگاه ?نی شما و حس کنجکاوی اتان بوده که از کنار آن به سادگی نگذشتید و از دوستان خود در این تالار ، نظر خواسته اید.
به صورت کلی ، در صورت نصب کارتهای GeFORCE 8800GT/GS Series حتما از پاورهای متناسب با آن و از رده EPS از برندهای معتبر بازار مثل AcBel , TT , OCZ , GREEN , ... با توان واقعی حداقل 500 وات است?اده ?رمایید. در صورت است?اده دو کارت از این سری (SLI ) نیز حداقل EPS با توان 700 وات است?اده ?رمایید.
همچنین به صورت کلی در صورت است?اده از کارتهای GeFORCE 8800GTX Series ?قط از مدلهای 1000 واتی EPS از برندهای مذکور است?اده ?رمایید.( چه به صورت تک کارت و چه به صورت دو کارت)

به شما با اطمینان می گویم که با تعویض پاور خود تا 90 درصد از مشکلاتتان حل می گردد. این مورد را در چند نمونه از مشتریان خود تست کرده ام و خوشبختانه رضایت کامل پیدا کرده اند.

با تقدیم احترام
عمرانی

Abolfazl-R
18-02-2007, 19:32
سلام

خب پس ارزون ترين پاور براي 8800gts و 8800gtx چيه؟

J.Omrani
18-02-2007, 19:50
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست عزیزم؛
سلام،

ارزانترین پاور برای 8800GT/GTS حدودا 85 هزار تومان و برای GTX این مدل ، حدودا 240 هزار تومان. لابد ?کر می کنید گرونه؟ ولی با ?رمول ثابت می کنم که ات?اقا ارزانترین پاورها، سری EPS هستند!!!!
شعار جهانی پاورهای EPS به زبان خودمانی ، یک پاور مجانی است. چرا که با راندمان بالایی که اینگونه پاورها دارند، توانایی دارند که هزینه خود را از طریق قبض برق پرداختی جبران نمایند. جهت دریا?ت ?رمول می توانید به لینک ذیل مراجعه ?رمایید:

http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=279&page=3

با تقدیم احترام
عمرانی

Saeed
18-02-2007, 23:15
من با اینکه پاورم به خوبی جوابگوی سیستم هست (بیشتر ?کر میکنم یک معجزه باشه)، اما به خاطر روشن بودن شبانه روزی سیستم و نداشتن راندمان مناسب (شاید حدود 60%)، دیدن قبض های 20 و 25 هزاری برای من یک عادت شده...به نظرم وقتشه این عادت رو ترک کنم و از این پاور های رایگان است?اده کنم.