PDA

مشاهده نسخه کامل : شناسایی وات حقیقی پاور

ROYAL
26-03-2008, 09:14
با سلام خسته نباشید.
من میخواستم بدون مقداروات لازم برای یه سیتم رو ازکجا میشه فهمید .اصلا فرق پورهای 12تئمانی با پاور های گرین 30-40تومنی توچیه .مگه نه اینکه هردو سیتمو راه میاندازند .پس تفاوت اینهمه قیمت توچیه از کجا میشه فهمید که سیتم ازلحاظ برق دچار نقص وکمبود هست .ایا برنامهای برای تست پاور وجود داره ؟من رو سیستمم یه پاور معمولی گذاشتم موقع لود کردن بعضی از برنامه ها خصوصا مدیا پلیر رو صفحه مانیتور یه چند تا نوسان به طور خط خط افقی میافته . ایا این از ضعف پاور یا گرافیک؟به طور کل من میخوام تفاوت یه پاور خوب با یه پاور معمولی به اینهمه تفاوت قیمت روبدونم.

mhaf
26-03-2008, 11:59
با سلام خسته نباشید.
من میخواستم بدون مقداروات لازم برای یه سیتم رو ازکجا میشه فهمید .اصلا فرق پورهای 12تئمانی با پاور های گرین 30-40تومنی توچیه .مگه نه اینکه هردو سیتمو راه میاندازند .پس تفاوت اینهمه قیمت توچیه از کجا میشه فهمید که سیتم ازلحاظ برق دچار نقص وکمبود هست .ایا برنامهای برای تست پاور وجود داره ؟من رو سیستمم یه پاور معمولی گذاشتم موقع لود کردن بعضی از برنامه ها خصوصا مدیا پلیر رو صفحه مانیتور یه چند تا نوسان به طور خط خط افقی میافته . ایا این از ضعف پاور یا گرافیک؟به طور کل من میخوام تفاوت یه پاور خوب با یه پاور معمولی به اینهمه تفاوت قیمت روبدونم.

مقدار توان لازم برای یه سیستم رو میتونید از جدول های آماده شرکت گرین بدست بیارید
خوب سوالی در مورد پاور کردی
اصولا فرق بین پاور های 12 تومنی با پاور های 30 تومنی تو چند چیزه
1-کارایی پاور
2-عمر
3-دقیق بودن ولتاژ
در ضمن ممکنه هر پاوری سیستم رو راه بندازه ولی به چه قیمتی
شما یه روز اگه برق خونتون ضعیف بشه و لامپ هاتون کم نور بشه ممکنه تلویزیون خونتون روشن بمونه ولی خوب چه بلایی سرش میاد؟

AMD>INTEL
27-03-2008, 01:42
تفاوت پاور گرين يا يك پاور استاندارد با يك پاور ريمارك استاندارد بودن و رگوله بودن ولتاژ و واتاژ خروجي هست . كيفيت المانها و سيم ها و طراحي . تاييديه CE , ...
پاور ارزون 10-15 تومني يعني ممكنه سيستم رو روشن كنه و سيستم كار كنه . مثل اين ميمونه .ممكنه يك ماشين با باتري كهنه روشن بشه ولي اعتباري بهش نيست . اين پاورها در شرايط خوب بيشتر از 200 وات خروجي ندارند . اين براي سيستم امروزي يعني هيچ . پروتكشن ها حرارتي و الكترونيكي رو هم ندارند . به دليل اين مسائل احتمال آتش گرفتن اين پاور ها هست . معمولا روي قسمت شاخه 12 ولت ضعيف هستند چون ورژن قديمي هستند . پاور امروزي حداقل بايد دو شاخه 12 ولت با آمپراژ حداقل 12-15 آمپر باشه . كه اين پاور ها زير 5 وات هست شاخه 12