مشاهده نسخه کامل : ارور Crc
Abolfazl-R
11-02-2007, 01:00
سلام
حالتون خوبه؟
اومدم TR: Legend رو نصب كنم كه هي ارور CRC داد
خ.دم گ?تم كه مشكل از سورس يعني دي وي دي هست ولي اين طور نبود. به نظر شما چيه؟ خودم ميگم بايد هارد دي?رگمنت بشه.
سلام
حالتون خوبه؟
اومدم TR: Legend رو نصب كنم كه هي ارور CRC داد
خ.دم گ?تم كه مشكل از سورس يعني دي وي دي هست ولي اين طور نبود. به نظر شما چيه؟ خودم ميگم بايد هارد دي?رگمنت بشه.
CRC 32 تكنيك Error Detection ي هست كه توي CD و DVD به كار ر?ته .
اگه بخوام خيلي خلاصه توضيح بدم ، در اين تكنيك ، اطلاعات هر سكتور رو بر يك عدد 32 بيتي تقسيم ميكنند و باقيمونده اش رو در ادامه سكتور مينويسند،
زماني كه ميخواند اطلاعات همون سكتور رو دوباره بخونند، مقدار عددي اطلاعات رو با باقيمانده انتهاي سكتور جمع ميكنند، اگه بر اون عدد 32 بيت بخش پذير بود، معلوم ميشه كه داده درستي رو از روي سكتور خونده ، اما اگه بخش پذير نبود ، معلوم ميشه كه اطلاعات سكتور تخريب شده .
البته DVD و CD تكنيك هايي براي error correction هم دارند كه اگه يك خط روشون ا?تاد اطلاعات CRC error ندند ، اما مثل اينكه وضع DVD شما خيلي خرابه يا خيلي بد رايت شده يا اصلا درايور نميتونه درست بخونتش.
در كل مشكل از سورست هست.
Abolfazl-R
11-02-2007, 08:45
سلام
خيلي ممنون ، كمك خيلي خوبي بود.
من هم وقتي ديدم به path ?ايل گير داده گ?تم ماله سورسه منتهي يارويي كه ازش خريده بودم امتحان كرد و بازي راحت نصب شد! من هم موندم
Abolfazl-R
11-02-2007, 08:48
در ضمن DVD سالم بود و من هرچي امتحان كردم همين رو گ?ت. الآن هم Imageش رو امتحان مي كنم. ولي بازم همونه...
مشکل از خود Dvd نیست. سورسش هست که مشکل داره....شما میتونی هم سورس مشکل دار و هم بدون مشکل رو روی Dvd رایت کنی اما است?اده کردنش برمیگرده به اینکه سورس سالم بوده یا نه
AMD>INTEL
12-02-2007, 01:40
در اصل نسخه اي كه ازش رايت شده مشكل داشته . يا بد زيپ شده .
Abolfazl-R
12-02-2007, 10:09
سلام
گ?تم كه رو يه كامپيوتر ديگه راحت نصب شد.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.