مشاهده نسخه کامل : ویستا و بدبختی های آن!
delusive1
02-04-2008, 09:18
سلام!
چرا ویندوز ویستا هر بار به یک مدل نصب میشه؟!
من یه ویندوز خام و تر و تمیز ویستا رو بصورت Activate دانلود کردم و نصب کردم!
ویندوز ویستا پرند رو هم نصب کردم!
هر دو ویندوز هر بار که نصب می شد یه مشکل جدید داشت! یه بار تا میومدی درایور Raid رو نصب کنی قاط میزد!
یه بار میومدی SM Bus رو نصب کنی قاط میزد! با MPEG مشکل داشت همش Close Program میده! الانم که این آخری هستش! هم با MPEG (ویدئو هایی که از DVB رکورد میکنم) مشکل داره و هم بازی Assassin's Creed و Prince Of Persia 2 که موقع اجرا همش Close Program میده! دیوونم کرده! سر بازی Assassin's Creed که شاید بهتون بگم به محض اینکه میخواست مثلا یه فعالیت جدید نشون بده (یه چیزی مثل دمو مانند) از بازی می پرید بیرون خلاصه دیوونه کرد مارو! تا رسیدی به اورشلیم و بعدش هم که اصلا وارد اورشلیم نشدیم هنوز:)) تازه جالبه این ویندوز هام رو روی لپ تاپ نصب می کنم یه مشکل داره رو PCم یه مشکله دیگه!:)) رو یه سیستم باقلوا نصب میشه رو یه قتاب! رو یکی افتضاح!:)
وحید
red_waves
02-04-2008, 10:38
به نظر من ویستا رو بزار کنار آشغال ترین سیستم عامل ویستا هستش تنها مزیت اینکه نیاز به درایور نداره ولی از لحاظ شبکه شدن و سازگار با نرم افزار ها واقعا ضعیفه
سلام!
چرا ویندوز ویستا هر بار به یک مدل نصب میشه؟!
من یه ویندوز خام و تر و تمیز ویستا رو بصورت Activate دانلود کردم و نصب کردم!
ویندوز ویستا پرند رو هم نصب کردم!
هر دو ویندوز هر بار که نصب می شد یه مشکل جدید داشت! یه بار تا میومدی درایور Raid رو نصب کنی قاط میزد!
یه بار میومدی SM Bus رو نصب کنی قاط میزد! با MPEG مشکل داشت همش Close Program میده! الانم که این آخری هستش! هم با MPEG (ویدئو هایی که از DVB رکورد میکنم) مشکل داره و هم بازی Assassin's Creed و Prince Of Persia 2 که موقع اجرا همش Close Program میده! دیوونم کرده! سر بازی Assassin's Creed که شاید بهتون بگم به محض اینکه میخواست مثلا یه فعالیت جدید نشون بده (یه چیزی مثل دمو مانند) از بازی می پرید بیرون خلاصه دیوونه کرد مارو! تا رسیدی به اورشلیم و بعدش هم که اصلا وارد اورشلیم نشدیم هنوز:)) تازه جالبه این ویندوز هام رو روی لپ تاپ نصب می کنم یه مشکل داره رو PCم یه مشکله دیگه!:)) رو یه سیستم باقلوا نصب میشه رو یه قتاب! رو یکی افتضاح!:)
وحید
سلام دوست عزيز ... خب قاعدتاً هر برنامه اي در هنگام ريليس شدن مشكلاتي را دارد، ويندوز ويستا از اين قاعده هم مستثني نيست ... سعي بكنيد بعد از نصب ويندوز ابتدا سرويس پك را نصب نمائيد، احتمالاً مشكل حل خواهد شد.
در مورد Assassin's Creed، نسخه موجود در حال حاضر كامل نيست و اين نسخه Leak شده هستش... براي همه اين مشكل را داره كه Close Program را ميده....
موفق باشي
toot_farangi
03-04-2008, 09:07
ویستا یکی از وبهترین سیستم عامل هایی هست که در عمرم دیدم اما فقط و فقط برای کار
تایپ ، اندکی فتوشاپ ، اینترنت ، فیلم دیدن ، حسابداری و ...
برای این که با ویستا راحت هم کار کنین نیاز به یک پردازنده 2 هسته ای قوی حداقل 2000 مگاهرتز ، 2 گیگ رم ، گرافیک 512 با فرکانس بالا و یک درایو سیستمی با حد اقل ظرفیت 60 گیگ ( درایو c 60 گیگ ) را دارید
red_waves
03-04-2008, 11:42
برای این که با ویستا راحت هم کار کنین نیاز به یک پردازنده 2 هسته ای قوی حداقل 2000 مگاهرتز ، 2 گیگ رم ، گرافیک 512 با فرکانس بالا و یک درایو سیستمی با حد اقل ظرفیت 60 گیگ ( درایو c 60 گیگ ) را دارید
از شما که با لینوکس کار کرده اید این حرف بعیده ویستا به گرد ویکستا نمی رسه چه برسه به Ubuntu , Mandriva, Fedora, Linspire, CentOS و از همه مهمتر پارسیکس
ویندوز سرور به گرد قدرتی که دبیان در برقرار کردن ارتباط با رم و سی پی یو داره نمی رسه و نخواهد رسید تمامی هاست ها دارن از یونیکس به لینوکس و بی اس دی مهاجرت می کنند. سان سولاریس با اون عظمتش داره به تکامل لینوکس کمک می کنه. سیستم لئوپارد مک به برتری میز کارهای لینوکس اعتراف کرده و در تایگر به دنبال تحولی در میز کارهاش می گشت که باز هم نتونست کاربرانش را راضی بکنه و تایگر به عنوان نسخه ناموفق معرفی شد.
دوست من اتفاقا سیستم عامل خوبی هست من ویستا نصب کردم واقعا عالی هست حتی سریعتر و بهتر XP جواب میده شما برو درایور قطعات رو بروز کن مشکلت بر طرف می شه
red_waves
03-04-2008, 22:29
دوست من اتفاقا سیستم عامل خوبی هست من ویستا نصب کردم واقعا عالی هست حتی سریعتر و بهتر XP جواب میده شما برو درایور قطعات رو بروز کن مشکلت بر طرف می شه
من چند سوال داشتم
شما به غیر از XP و Vista و سایر محصولات ماکروسافت ( البته به جز سرور ها ) چه سیستم عامل هایی را امتحان
کرده اید ؟ 32 بیت یا 64 بیت ؟
شما چه استفاده های از کامپیوترتون می کنید ؟
چه پارامترهایی در کارآمدی یک سیستم بسیار حیاتی هست ؟
دوست من همین رو بهتون می تونم به گم خیلی استفادههای عالی کردم .
red_waves
04-04-2008, 15:05
دوست من همین رو بهتون می تونم به گم خیلی استفادههای عالی کردم .
من قصد جسارت نداشتم که شما ناراحت شدید
ببین دوست من هر کسی یک استفاده خاصی از کامپیوتر می کنه مثلا یکی بازی می کنه ، یکی فیلم نگاه می کنه یکی آهنگ گوش می کنه یکی کارهای آفیس انجام می ده یکی حسابداری باهاش انجام میده یکی باهاش کارهای نیمه تخصصی انجام میده اینها کاربردهای عمومی و تقریبا جنرالند
کارهایی مثل پردازش تصویر، صدا، سیگنال - کنترل سیستم ها ابزار دقیق - آنالیز یک پروژه و ... استفاده های مهندسی تخصصی هستند که یکی از مسائل بسیار مهمی که در یک پروژه مطرح میشه سیستم عامل و نرم افزار هستش
منظور من هم همین بود خودم من هم زیاد کار تخصصی با کامپیوتر نمیکنم ولی با نیازهای چند سال دیگرم آشنا هستم
حالا به این سوالم پاسخ دهید
شما به غیر از XP و Vista و سایر محصولات ماکروسافت ( البته به جز سرور ها ) چه سیستم عامل هایی را امتحان کرده اید ؟ 32 بیت یا 64 بیت ؟
nabegheye432
04-04-2008, 16:29
دوستان سلام
درباره ويندوز ويستا همين طور كه يكي از دوستان گفت ويندوز بسيار عالي هست در زمينه شبكه و سازگاري با نرم افزارها ديدم يكي از دوستان گفتند خوب نيست ولي ويستا بهترين است.
اگر ويندوز شما درست نصب نميشود احتمال زياد ناسازگار بودن سخت افزار شما با ويستا هست و يا سخت افزارها اصلا با هم سازگار نيستند.
درايورهايي كه سازندگان كارتهاي dvb براي ويستا نوشتند زياد تعريفي نداره در مورد play كردن ركوردها اين است كه شما كدك مخصوص را يا نصب نكردين يا صحيح نصب نشده.
يكي ديگر از عوامل كه ويندوزها هربار كه نصب ميكني با هم فرق دارند اين است كه نصب كردن درايور و نرم افزار روي ويندوزها ترتيب خاصي داره كه خيلي از كاربرها رعايت نميكنند و در كيف سي دي هر سي دي كه زودتر به دستشان رسيد همان را اول نصب ميكنند.
در مورد صحبت آقاي red_waves كه گفتن ويندوز ويستا سازگاري نرم افزاري ندارد بايد بگويم با compatibility كه ويندوز ويستا دارد هر مانوري ميشود روي نرم افزارها داد.
و در مورد شبكه قابليتهاي شبكه ويستا را دست كم نگيريد.
toot_farangi
04-04-2008, 17:14
از شما که با لینوکس کار کرده اید این حرف بعیده ویستا به گرد ویکستا نمی رسه چه برسه به Ubuntu , Mandriva, Fedora, Linspire, CentOS و از همه مهمتر پارسیکس
ویندوز سرور به گرد قدرتی که دبیان در برقرار کردن ارتباط با رم و سی پی یو داره نمی رسه و نخواهد رسید تمامی هاست ها دارن از یونیکس به لینوکس و بی اس دی مهاجرت می کنند. سان سولاریس با اون عظمتش داره به تکامل لینوکس کمک می کنه. سیستم لئوپارد مک به برتری میز کارهای لینوکس اعتراف کرده و در تایگر به دنبال تحولی در میز کارهاش می گشت که باز هم نتونست کاربرانش را راضی بکنه و تایگر به عنوان نسخه ناموفق معرفی شد.
به نام خدا
بله ، صحیح می فرمایید
مقایسه بنده در مورد سیستم عامل های مرتبط با C بود نه Open Source
مقاومت ، ثبات ، قدرت ، رایگان بودن ، به روز رسانی های سریع و پر کردن باگ ها و ... از ویژگی های سیستم عامل هایی مانند :
لینوکس ، یونیکس و اپل می باشد
red_waves
04-04-2008, 19:09
در مورد صحبت آقاي red_waves كه گفتن ويندوز ويستا سازگاري نرم افزاري ندارد بايد بگويم با compatibility كه ويندوز ويستا دارد هر مانوري ميشود روي نرم افزارها داد.
و در مورد شبكه قابليتهاي شبكه ويستا را دست كم نگيريد.
اگر شما پروتوس و اورکد را تونستید روی ویستا درست ران کنید و مشکلی پیش نیاد حرفتون در مورد سازگاری ویستا قبول
در مورد شبکه واقعا ویستا سیستم فوق العاده مصبتی در شبکه هست بخصوص در بیسیم و unmanaged هستش
یک سوال از شما دارم چرا وقتی می خواهید یک نرم افزارو روی ویستا ران کنید نیازمند سیستمی با قدرت دو برابر نسبت به XP هستش این مربوط میشه به قدرت سیستم عامل ویستا در ارتباط بهتر با سخت افزارها و یا اینکه عدم برتری در این زمینه و فقط ران بودن موتورها بیشتر بدون ضرورت ؟ این موضوع را واقعا مزیت ویستا محسوب می کنید ؟ یک سیستم عامل چه وظیفه ای داره ؟
Appearance یا Performace ؟
مجذوب کدام ویژگی فوق العاده ویستا شدید؟
کدوم سریعتر هستند NTFS یا EXT3 + SWEEP ؟
نه دوست من شما باید ببخشید من نارحت نشدم شما به بزرگیت ببخشید
طبق فرمایشات شما صحیح می فرمایید هر کسی از سیستم به نوعی استفاده ای می کنه .
من لینوکس کار کردم ولی بیشتر نیازم به OS بود تا لینوکس لیندوز Unix هم کار کردم ولی بیشتر نیاز من به OS بوده
من از سیستم هم بازی می کنم باهاش برنامه نویسی می کنم کار گرافیکی هم انجام می دم .
دوست من شرمنده شما ببخشید به بزرگیت ببخشید .
red_waves
04-04-2008, 23:27
خواهش می کنم من حس کردم که شما از نحوه نوشتن من ناراحت شدید
مشکل بزرگ لینوکس بازیه که خیلی کم داره واقعا باید به این نکته اعتراف کنم نرم افزارهای کمی در لینوکس نسبت به ویندوز دیده میشه ولی اگر بازی و نرم افزاری هم روش نصب بشه بخاطر 64 بیتی بودنش فوق العاده هست.
مشکل دیگری که در لینوکس همه تازه کارها رو حسابی اذیت می کنه سختی نصب نرم افزارها و مشکل بزرگ مودم هست که همه رو بیچاره کرده و گر نه ویندوز یک شبه چپه بود
باز هم اگر از دست من ناراحت شدید عذر می خواهم
red_waves
04-04-2008, 23:28
خواهش می کنم من حس کردم که شما از نحوه نوشتن من ناراحت شدید
مشکل بزرگ لینوکس بازیه که خیلی کم داره واقعا باید به این نکته اعتراف کنم نرم افزارهای کمی در لینوکس نسبت به ویندوز دیده میشه ولی اگر بازی و نرم افزاری هم روش نصب بشه بخاطر 64 بیتی بودنش فوق العاده هست.
مشکل دیگری که در لینوکس همه تازه کارها رو حسابی اذیت می کنه سختی نصب نرم افزارها و مشکل بزرگ مودم هست که همه رو بیچاره کرده و گر نه ویندوز یک شبه چپه بود
باز هم اگر از دست من ناراحت شدید عذر می خواهم
toot_farangi
05-04-2008, 00:27
بنده اشتباها اپل رو هم جزو سیستم عامل های رایگان و اپن سورس آوردم ، اشتباه شد
اپل یک سیستم عامل فوق العاده گران و خوب می باشد
نمی دونم از دوستان کسی تا حالا سیستم عامل اپل رو تست کرده؟
nabegheye432
05-04-2008, 00:40
اگر شما پروتوس و اورکد را تونستید روی ویستا درست ران کنید و مشکلی پیش نیاد حرفتون در مورد سازگاری ویستا قبول
در مورد شبکه واقعا ویستا سیستم فوق العاده مصبتی در شبکه هست بخصوص در بیسیم و unmanaged هستش
یک سوال از شما دارم چرا وقتی می خواهید یک نرم افزارو روی ویستا ران کنید نیازمند سیستمی با قدرت دو برابر نسبت به XP هستش این مربوط میشه به قدرت سیستم عامل ویستا در ارتباط بهتر با سخت افزارها و یا اینکه عدم برتری در این زمینه و فقط ران بودن موتورها بیشتر بدون ضرورت ؟ این موضوع را واقعا مزیت ویستا محسوب می کنید ؟ یک سیستم عامل چه وظیفه ای داره ؟
Appearance یا Performace ؟
مجذوب کدام ویژگی فوق العاده ویستا شدید؟
کدوم سریعتر هستند NTFS یا EXT3 + SWEEP ؟
در مورد سوال شما عرض کنم کامپیوتر ترکیبی از نرم افزار و سخت افزار است زمانی بود که ویندوز 98 بر روی 20 مگابایت نصب میشد در زمان خود درست است ویندوز عالی بود ولی هم اکنون ویستا در فضایی 40 برابر ویندوز 98 نصب میگردد و چند برابر xp اینو توجه داشته باشید این نشانه برتری ویندوز 98 یا xp نیست ، ویستا برای ارائه تکنولوژی روز به این حجم در آمده هرچه قابلیت بیشتر فضا و امکانات بیشتر.
این شما نیستید که برای تکنولوژی، سخت افزار تعیین میکنید این تکنولوژی هست که به شما سیستم مورد نیاز شما را میگوید. شما دیر یا زود تا دو سال دیگر مجبور میشوید کامپیوترتان را با ویستا تطبیق دهید. به این دلیل که نرم افزار های بازار شما را مجبور میکنند به این کار. مثلا فوتوشاپ cs3 که سیستم من هنگام نصب آن ناله میکند.
در پایان اینکه شما ضعف سخت افزاری سیستمتان را نباید گردن ویستا بیاندازید این را بدانید که ویستا فقط برای یک سری کاربر ساخته نشده برای افراد گوناگون با مصارف مختلف ساخته میشود که خوشبختانه در هر نسخه جدیدی که از ویندوز ظهور میکند امکانات بیشتری برای شخصی سازی ویندوز ارائه میشود که میتوان اضافه ها را از کار انداخت و همینطور نسخه های مختلف مثلا نسخه home basic ویستا را امتحان کنید نصب سریع و چهره ای ساده، ولی نسخه ultimate یک هیولا به تمام معنا.
و ابزاراتی مثل رجیستری، config ، ها و ... که همه به شخصی سازی ویندوز کمک میکنند متاسفانه ما ایرانی ها نیازمان را نمیدانیم چقدر هست و یک ضرب نسخه ultimate را برای رایگان بودن آن استفاده میکنیم.
و مورد بعد صحبت من مقایسه لینوکس و ویندوز نیست. شما هم هیچوقت این دو را با هم مقایسه نکنید کسی که مبتدی باشد میتواند با یک دبل کلیک یک فایل صوتی و تصویری باز کند ولی در لینوکس حرفه ای ها هم مشکل در play کردن دارند. سیستم لینوکس و ویندوز فعلا با هم خیلی فاصله دارند.
در مورد پروتوس و اورکد نمیتوان به او گفت ضعف ویستا چون شرکتهای سازنده نیز باید خود را با ویستا در ورژن جدید سازگار کنند.
masoud123
05-04-2008, 00:41
:confused::confused::confused:
اين ديگه از اون حرفها بود، خود مايكروسافت اعلام كرد كه ويندوز ويستا توي سرعت كند عمل مي كنه و هنوز نتونسته به XP SP2 برسه و فشار كاري مايكروسافت به برنامه نويساش طي يك سال گذشته اين مورد بوده و هست و بزرگترين دليل ارايه سرويس پك يك ويستا همين مورد بود كه دوباره اعلام كرد باز هم ناموفق بوده،
اگه خبرهاي مايكروسافت رو دنبال كنيد بعد از ارايه سرويس پك 3 ويندوز XP ، اين ويندوز يكي از سريعترين ويندوزهايي خواهد بود كه تا كنون مايكروسافت داشته. :)
red_waves
05-04-2008, 06:33
بنده اشتباها اپل رو هم جزو سیستم عامل های رایگان و اپن سورس آوردم ، اشتباه شد
اپل یک سیستم عامل فوق العاده گران و خوب می باشد
نمی دونم از دوستان کسی تا حالا سیستم عامل اپل رو تست کرده؟
منظورتون مک هستش ؟
red_waves
05-04-2008, 06:34
:confused::confused::confused:
اين ديگه از اون حرفها بود، خود مايكروسافت اعلام كرد كه ويندوز ويستا توي سرعت كند عمل مي كنه و هنوز نتونسته به XP SP2 برسه و فشار كاري مايكروسافت به برنامه نويساش طي يك سال گذشته اين مورد بوده و هست و بزرگترين دليل ارايه سرويس پك يك ويستا همين مورد بود كه دوباره اعلام كرد باز هم ناموفق بوده،
اگه خبرهاي مايكروسافت رو دنبال كنيد بعد از ارايه سرويس پك 3 ويندوز XP ، اين ويندوز يكي از سريعترين ويندوزهايي خواهد بود كه تا كنون مايكروسافت داشته. :)
من خودمو کشتم تا این موضوع بگم ولی ظاهرا خیلی ها مجذوب زیبایی کاذب ویستا شدند
red_waves
05-04-2008, 06:38
این شما نیستید که برای تکنولوژی، سخت افزار تعیین میکنید این تکنولوژی هست که به شما سیستم مورد نیاز شما را میگوید. شما دیر یا زود تا دو سال دیگر مجبور میشوید کامپیوترتان را با ویستا تطبیق دهید. به این دلیل که نرم افزار های بازار شما را مجبور میکنند به این کار. مثلا فوتوشاپ cs3 که سیستم من هنگام نصب آن ناله میکند.
شما چرا موضوع را قاطی می کنید شما اگر بخواهید یک نرم افزار و یا یک بازی را روی ویستا نصب کنید نیازمند سخت افزار قوی تری هستید تا اینکه همون افزار را بخواهید روی XP نصب کنید
مسلما CS4 نیازمند سیستم قوتری نسبت به CS3 خواهد بود اینکه یک بچه هم می دونه
و مورد بعد صحبت من مقایسه لینوکس و ویندوز نیست. شما هم هیچوقت این دو را با هم مقایسه نکنید کسی که مبتدی باشد میتواند با یک دبل کلیک یک فایل صوتی و تصویری باز کند ولی در لینوکس حرفه ای ها هم مشکل در play کردن دارند. سیستم لینوکس و ویندوز فعلا با هم خیلی فاصله دارند.
کاملا مشخصه که لینوکس ندیده اید
پس مطلع باشید لینوکس از لحاظ زیبایی، مالتی مدیا و شبکه و سرور و سازگاری با سخت افزارها و همچنین در ارتباط برقرار کردن با سخت افرار تکه
Open Office لینوکس هم فایل های آفیس ویندوز را می خونه و کمپرس های خود را داره
لینوکس به طور پیش فرض چند تا مالتی مدیا پلیر داره همکنون لینوکس توانایی Playback فرمت HD را داره ولی ویندوز بدون PowerDVD نداره درپارسیکس با بردن موس روی یک فایل صوتی برای چند ثانیه بدون باز کردن برنامه ای فایل اجرا میشه
تمامی سرورهای قوی برای FreeBSD و Linux هستند و برنامه نویسی تحت وب دوروبر آپاچی می گرده
نظیر دسکتاپ سه بعدی لینوکس در هیچ سیستم عاملی پیدا نمی شه میزکارهای لینوکس فوق العاده زیبا هستند
لینوکس تمامی پردازنده ها را ساپورت می کنه ولی ویندوز فقط سری IBM را به طور کامل ساپورت می کنه
60 درصد نرم افزارهای ویندوز بر روی لینوکس قابل اجرا هستند ، مایا ، نرو ، فتوشاپ، Matlab و ... نسخه مخصوص لینوکس ارائه داده اند.
اکثر توزیع های لینوکس Live CD دارند
غول ترین توزیع لینوکس دبیان هستش که آخرین نسخه ای که ازش دیدم 6 DVD بود
در لینوکس حرفه ای ها هم مشکل در play کردن دارند.
مگر اینکه حرفه ای ها ، حرفه ای نابغه باشه !
سیستم لینوکس و ویندوز فعلا با هم خیلی فاصله دارند.
بله ویندوز بخاطر پشتوانه مالی و نرم افزاری خودش هنوز پا برجاست اگر کار فوق العاده ای نکنه تا7 یا 8 سال دیگه رفته به درک. ( ویندوز = آشغال )
درصد مهاجرت کاربران ویندوز به لینوکس هر سال بیشتر میشه
در مورد پروتوس و اورکد نمیتوان به او گفت ضعف ویستا چون شرکتهای سازنده نیز باید خود را با ویستا در ورژن جدید سازگار کنند.
اتفاقا این وظیفه سیستم عامل هستش که نرم افزارهایی که تو سیستم عامل ران میشه از دست نده
نرم افزار سیستم عامل کاربر را مشخص می کنه نه سیستم عامل نرم افزار را.
نه اصلا مجذوب زیبای نشدم اگه بخوام بشم ویندوز Xp MCE هم زیبا هست نسبت به ویندوزهای دیگه XP
درست هست ولی ویستا هم بهتر از این میشه
red_waves
05-04-2008, 11:43
خودمونیم ویستا از مدیا سنتر قشنگ تره
نه خودتون گفتید بحث این بعضی ها به خاطر زیبای ویستا رفتن اگه این باشه ...................
red_waves
05-04-2008, 14:43
هنوز هم تائید می کنم
اگه این طوری باشه که باید ویندوز رو .....
دوستان من امروز یه چیزی تو ویندوز ویستا کشف کردم که گفتم یگم شاید شما هم دوست داشته باشید!
توی قسمت اپدیت ویستا اگه گذینه dreamscene با حجم 22.5 مگ دانلود کنید می تونید به جای بگراند ویندوز از فیلم استفاده کنید به این صورت که فیلم به صور کامل بدون صدا پخش میشه و وقتیم که تموم میشه دوباره از اول شروع میشه اگر یه کلیپ با کیفیت hd از گل بلبل داشته باشید جون میده برا این کار !
red_waves
06-04-2008, 16:21
دوستان من امروز یه چیزی تو ویندوز ویستا کشف کردم که گفتم یگم شاید شما هم دوست داشته باشید!
توی قسمت اپدیت ویستا اگه گذینه dreamscene با حجم 22.5 مگ دانلود کنید می تونید به جای بگراند ویندوز از فیلم استفاده کنید به این صورت که فیلم به صور کامل بدون صدا پخش میشه و وقتیم که تموم میشه دوباره از اول شروع میشه اگر یه کلیپ با کیفیت hd از گل بلبل داشته باشید جون میده برا این کار !
فکر کنم پست رو در تاپیک اشتباه زدین
nabegheye432
06-04-2008, 20:16
مگر اینکه حرفه ای ها ، حرفه ای نابغه باشه !
بله ویندوز بخاطر پشتوانه مالی و نرم افزاری خودش هنوز پا برجاست اگر کار فوق العاده ای نکنه تا7 یا 8 سال دیگه رفته به درک. ( ویندوز = آشغال )
درصد مهاجرت کاربران ویندوز به لینوکس هر سال بیشتر میشه
متاسفانه شما بحث را از حالت علمی خارج کردید. نه ویندوز مال پدر من هست نه لینوکس دشمن من انسانهای مثل شما بخاطر غرور و تعصب بیجا چیزی یاد نمیگیرن. و همیشه فکر میکنند سطر اول جدول هستند.
red_waves
06-04-2008, 20:58
متاسفانه شما بحث را از حالت علمی خارج کردید. نه ویندوز مال پدر من هست نه لینوکس دشمن من انسانهای مثل شما بخاطر غرور و تعصب بیجا چیزی یاد نمیگیرن. و همیشه فکر میکنند سطر اول جدول هستند.
من خودم سه تا ویندوز و یک لینوکس رو کامپیوترم نصب کردم و 75 درصد کارم تو ویندوز هست و من یکسال هست که سعی دارم به لینوکس مهاجرت کنم ولی موانع زیادی بر سر راهم هست
من هرگز دوست ندارم در این جور مسائل تعصب به خرج بدم ولی بهتره بدونید ویندوز دشمن همه ماها هست نه انجمن گنو
شما هم شوخی می کنید هم می خواهید بحث از حالت علمی خارج نشه
"در لینوکس حرفه ای ها هم مشکل در play کردن دارند."
nabegheye432
06-04-2008, 21:13
من خودم سه تا ویندوز و یک لینوکس رو کامپیوترم نصب کردم و 75 درصد کارم تو ویندوز هست و من یکسال هست که سعی دارم به لینوکس مهاجرت کنم ولی موانع زیادی بر سر راهم هست
من هرگز دوست ندارم در این جور مسائل تعصب به خرج بدم ولی بهتره بدونید ویندوز دشمن همه ماها هست نه انجمن گنو
شما تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتی مثل مقاله های لینوکس بهتر است یا ویندوز و امثال آن، اگر ویندوز دشمن شماست پس چرا 3 تا ویندوز نصب کردی؟ این دشمن نیست این نیاز است. این را بدون همیشه شرکتهای بزرگ به مصرف کننده میگویند باید چی بخری مصرف کننده حق انتخاب ندارد نه در کامپیوتر نه در تمام موارد غیر کامپیوتری. اگر با حرفم مخالفی ویندوزها را فرمت کن و فقط با لینوکس کارکن!
از مایکروسافت چه انتظاری دارید اتم بشکافد راضی میشوید؟ وقتی که برای تامین نیازتان از محصولاتش استفاده میکنید!
red_waves
06-04-2008, 21:28
می گم شوخی می کنید
من شش ماه پیش جز انجمن اوبونتو بودم
سه تا ویندوز دارم چون
یکی برای بازی بردارم ( 90 درصد بازی ها روی ویندوز هستند )
یکی برای میکس ( پریمیر هنوز مهاجرت نکرده )
یکی برای کاری عمومی و سایر نرم افزارها مثل Matlab , Orcad , VMWare , Corel
مطمئن باشید هر وقت قبل از این که قانون کپی رایت مجبورم بکنه ویندوز پاک کنم ،من پاک کردم
شما آخرین بار با کدوم لینوکس کار کرده اید تا برتری هاشو نسبت به ویندوز بگم
فکر کنم بهتر باشه یک تاپیک جداگانه بزنیم کاملا بررسی کنیم
nabegheye432
06-04-2008, 22:28
سه تا ویندوز دارم چون
مطمئن باشید هر وقت قبل از این که قانون کپی رایت مجبورم بکنه ویندوز پاک کنم ،من پاک کردم
شما با این چیزی که نوشتید معلوم است الکی خود را ذجر دادید من درباره بازیهای امروزی اطلاعاتی ندارم چند سالی هست کناره گیری کردم.
ولی برای نصب primier برروی یک ویندوز جدا کار زیادی است primier نرم افزاری کاملا بی آزار است که ویندوز هیچ آسیبی وارد نمیکند مخصوصا نسخه های pro که روی ویندوز ویستا 64 بیت هم نصب میشوند.
من با دو عدد ویندوز کار میکنم به این دلیل که میخواهم از 32 بیت به 64 بیت سعود کنم ولی متاسفانه هنوز نمیتونم امیدوارم مایکروسافت در ویندوز بعدی این مشکل را حل کند.
من اول هم گفتم که لینوکس با ویندوز خیلی فاصله دارد شما حرف من را قبول نکردید ولی بعد نوشتید که 75 درصد کارهایتان با ویندوز است آیا این فاصله زیاد نیست؟
من زمانی که لینوکس آمد برای تحقیق روی یک پدیده جدید دوبار مشتاق امتحان کردنش شدم با لینوکسهای red hat و fedora آن هم جهت تحقیق بود من تمام زیر و بند آن را جستجو کردم و فاصله زیادی بین آنها تا ویندوز دیدم میدونستم تا 10 سال بعد هم به ویندوز نمیرسد.
درست است لینوکس در حال پیشرفت کردنه ولی میکروسافت درجا نمیزنه ، لینوکس باید خیلی سرعت به خرج بده تا به ویندوز برسه .
اگر لینوکس مثل شما کار 25 درصد من را راه اندازی کند من ترجیح میدهم آن 25 درصد را به ویندوز تبدیل کنم.
لینوکس اگر به دل شما مینشیند بخاطر ویرایش بدست گروه های مختلف است که به انواع مختلف تبدیل میکنند. شما اگر طریقه شخصی سازی ویندوز را بدانید این کار را کاملا دستی میتوانید انجام دهید و احتیاج به لینوکس ندارید.
من زمانی از لینوکس استفاده خواهم کرد تا بتواند 50% درصد کار را حل کند در صورتی که مایکروسافت 100% کار را حل نکند.
در مورد تاپیک زدن میدانم من از شما از لینوکس کمتر اطلاع دارم ولی هنوز از طریقه سایتها و مجلات لینوکس پی گیر موفقیتاش هستم و میدانم تا کجا پیش رفته ولی هنوز که هنوز راه زیادی داره تا به ویندوز برسه.
Alexilver
06-04-2008, 22:36
شما تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتی مثل مقاله های لینوکس بهتر است یا ویندوز و امثال آن، اگر ویندوز دشمن شماست پس چرا 3 تا ویندوز نصب کردی؟ این دشمن نیست این نیاز است. این را بدون همیشه شرکتهای بزرگ به مصرف کننده میگویند باید چی بخری مصرف کننده حق انتخاب ندارد نه در کامپیوتر نه در تمام موارد غیر کامپیوتری. اگر با حرفم مخالفی ویندوزها را فرمت کن و فقط با لینوکس کارکن!
از مایکروسافت چه انتظاری دارید اتم بشکافد راضی میشوید؟ وقتی که برای تامین نیازتان از محصولاتش استفاده میکنید!
مساله و مشکل اساسی همینه دوست عزیز! انحصارطلبی!
هیچ کس حق نداره مشتری و مصرف کننده رو مجبور به کاری کنه. قوانین سفت و سختی هم به همین علت وضع شده.
من تا حالا با لینوکس کار نکردم. ولی دیدم. اون طور ها هم که شما می گید نیست.
در ضمن به طور مطلق شاید نشه گفت. هر کدوم قابلیتهای منحصر به فردی دارند که در کارهای مختلف اونها رو متمایز می کنه.
و اینکه این رشته سر دراز دارد، گرچه بحث بر سر این موضوع باعث یاد گرفتن بیشتر میشه ولی از الآن مطمئنم که در آخرش هیچ نظر مطلقی به دست نخواهد آمد!
دوستان اگه ریزتر و دقیقتر بگید و احیانا با دلیل حرف یزنید، فکر می کنم همه استفاده بیشتری ببریم. این رو با شخص خاصی نبودم البته.
nabegheye432
06-04-2008, 23:00
مساله و مشکل اساسی همینه دوست عزیز! انحصارطلبی!
هیچ کس حق نداره مشتری و مصرف کننده رو مجبور به کاری کنه. قوانین سفت و سختی هم به همین علت وضع شده.
من تا حالا با لینوکس کار نکردم. ولی دیدم. اون طور ها هم که شما می گید نیست.
در ضمن به طور مطلق شاید نشه گفت. هر کدوم قابلیتهای منحصر به فردی دارند که در کارهای مختلف اونها رو متمایز می کنه.
و اینکه این رشته سر دراز دارد، گرچه بحث بر سر این موضوع باعث یاد گرفتن بیشتر میشه ولی از الآن مطمئنم که در آخرش هیچ نظر مطلقی به دست نخواهد آمد!
دوستان اگه ریزتر و دقیقتر بگید و احیانا با دلیل حرف یزنید، فکر می کنم همه استفاده بیشتری ببریم. این رو با شخص خاصی نبودم البته.
شما برای استفاده از کامپیوتر احتیاج به سیستم عامل دارید و بعد از آن احتیاج به نرم افزارهای دیگر. وقتی شما میخواهید بازی کنید و به غیر از نصب ویندوز راهی ندارید به این نمیشه گفت انحصار طلبی ، شما یا باید ویندوز نصب کنی یا باید بازی نکنی مایکروسافت تغصیری نداره . این که من میگم شرکت های بزرگ شما را مجبور میکنند منظورم هم به همین بود. شما برای داشتن نرم افزارهای قوی تر احتیاج به سخت افزار قوی تر دارید این نشون میده که آنها به شما میگن چه سیستمی باید داشته باشی. و قانونی برای این قضیه وجود نداره . ویندوز نرم افزار ملی نیست بلکه خصوصی هست و شما در خریدش حق انتخاب دارید ولی وقتی برای تامین نیاز به ویندوز احتیاج دارید دلیلی بر انحصار طلبی نمیشود.
red_waves
07-04-2008, 06:24
من درباره بازیهای امروزی اطلاعاتی ندارم چند سالی هست کناره گیری کردم.
من هم همینطور.
ولی برای نصب primier برروی یک ویندوز جدا کار زیادی است primier نرم افزاری کاملا بی آزار است که ویندوز هیچ آسیبی وارد نمیکند مخصوصا نسخه های pro که روی ویندوز ویستا 64 بیت هم نصب میشوند.
اولا وقتی پریمیر 32 بیت هست نصب کردن روی 64 بیت کار احمقانه ای هست
دوما نصب پریمیر بر روی ویستا از سرعتش در هنگام لود و خروجی گرفتن نسبت به XP پایینتر می یاد
سوما علت اینکه چرا از لینوکس نمی تونم استفاده کنم را نوشتم
من اول هم گفتم که لینوکس با ویندوز خیلی فاصله دارد شما حرف من را قبول نکردید ولی بعد نوشتید که 75 درصد کارهایتان با ویندوز است آیا این فاصله زیاد نیست؟
میشه به پرسم چرا فاصله داره.
خوب بزارید یک چیزی به شما بگم شما الان دارید از لینوکس استفاده می کنید ولی متوجه نیستید.
این فاروم از vBulletin برای یک مدتی خریداری شده که بر مبنای PHP و بانک اطلاعاتی MyPHP می باشد که بر روی لینوکس فیزها ران می شه. 90 درصد تالارهای گفتمان بر روی لینوکس کنرل ران می شه.
در حدود بیشتر از 70 درصد CMS ها PHP هستند
درست است لینوکس در حال پیشرفت کردنه ولی میکروسافت درجا نمیزنه ، لینوکس باید خیلی سرعت به خرج بده تا به ویندوز برسه .
فعلان در زمینه شبکه ، امینت و سرور ماکروسافت را رد کرده . دبیان ابر قدرت در شبکه ، سرور هست
اگر لینوکس مثل شما کار 25 درصد من را راه اندازی کند من ترجیح میدهم آن 25 درصد را به ویندوز تبدیل کنم.
چون اون 25 درصد را ویندوز به خوبی قادر نیست انجام بده
بزار برای شما یک چیز را روشن کنم کنرل لینوکس توانایی خیلی قوی تری در نحوه ارتباط بر قرار کردن نسبت به ویندوز داره و هر نرم افزاری که بخواهید روش نصب کنید نسخه 64 بیت داره و همچنین میشه اغلب نرم افزارهای ویندوز را روش نصب کرد.
اگر برنامه ریزی هام درست انجام بشه پروژه من لینوکس بیس خواهد بود و تا سال آینده احتمالا این بیشتر از 50 درصد کارهام بر روی لینوکس خواهد بود.
لینوکس اگر به دل شما مینشیند بخاطر ویرایش بدست گروه های مختلف است که به انواع مختلف تبدیل میکنند. شما اگر طریقه شخصی سازی ویندوز را بدانید این کار را کاملا دستی میتوانید انجام دهید و احتیاج به لینوکس ندارید.
هر توزیع برای کاربران خاصی ساخته شده است.
من زمانی از لینوکس استفاده خواهم کرد تا بتواند 50% درصد کار را حل کند در صورتی که مایکروسافت 100% کار را حل نکند.
ایده بدی نیست
هنوز از طریقه سایتها و مجلات لینوکس پی گیر موفقیتاش هستم و میدانم تا کجا پیش رفته ولی هنوز که هنوز راه زیادی داره تا به ویندوز برسه.
میشه بپرسم چه سایت هایی ؟
اگر شما پی گیر موفقیت هاش هستید برای این جمله را نوشته اید ؟
red_waves
07-04-2008, 07:32
یک چیزی رو فراموش کردم بگم اونم اینکه واقعا به قدرت ( منظورم قدرت علمی نیست ) ماکروسافت ایمان دارم و گر نه نمی تونست جلوی این همه دشمن دووم بیاره تا حالا که دووم اورده خیلی کار کرده
Google, GNU Linux, Mozilla,Sun, Java,IRIX, HP, GPL , IBM, Apache, PHP, Perl, MySQL, Python, Apple, Opera, Safari, Dell, Nevoll, Oracle, SGI و ویروس ها در حال حاضر دشمنان قوی ماکروسافت هستند
delusive1
07-04-2008, 12:40
خب قاعدتا من از این نظر مشکلی ندارم :) نزدیک 2 ترا هارد 768 گرافیک یه q6600 هم که کنارش و 4گیگ هم رم!
:)
وحید
delusive1
07-04-2008, 12:59
دوستان من در این آخر از سوالی که در اول تاپیک ام پرسیدم شرمنده هستم!:) نمی دونستم انقدر میتونم تشنج بوجود بیارم!:) به نظر من بزرگترین مشکل لینوکس User Friendly نبودن اونه همین! وگرنه چرا بازی براش کمه؟! چون برای نیاز نمی بینن! چون کاربر گیمر از ویندوز استفاده می کنه. چرا!؟ چون User Friendly تر هست! پس اگر لینوکس هم User Friendly بشه و داداش من که 10سال سن داره براحتی ویندوز بتونه از اون استفاده کنه نیازی نمیبینه از ویندوز استفاده کنه! پس نیاز به بازی برای لینوکس زیاد میشه! پس عرضه شرکتها قدر و رفع این مشکلات سریعتر خواهد انجامید! و لینوکس نیز همانند ویندوز یک سیستم عامل عادی و پیشرفته خواهد شد. البته این رو داشته باشی که این مثال فقط در قسمت بازی بود در قسمت های دیگر هم همینطور. مایکروسافت کاربر را تنبل بار آورده همه چیز در حالت ویژوال صورت می پذیرد و اتفاقات پشت پرده به دور از چشم کاربر می ماند. ولی لینوکس عکس این عمل است. لینوکس دوست داره کاربر هضمش کنه!
mehran.x86
07-04-2008, 21:30
ویستا کی میخواد به الاحضرت DEBIAN با حجم سه دی وی دی برسه (etch 4.0) :cool:
در مورد زیبایی هم فکر نمی کنم تفاوت محسوسی با ubuntu داشته باشه
پ.ن : ویستا پایدارترین سیستم عامل مایکروسافت هست ;)
Alexilver
07-04-2008, 21:51
شما برای استفاده از کامپیوتر احتیاج به سیستم عامل دارید و بعد از آن احتیاج به نرم افزارهای دیگر. وقتی شما میخواهید بازی کنید و به غیر از نصب ویندوز راهی ندارید به این نمیشه گفت انحصار طلبی ، شما یا باید ویندوز نصب کنی یا باید بازی نکنی مایکروسافت تغصیری نداره . این که من میگم شرکت های بزرگ شما را مجبور میکنند منظورم هم به همین بود. شما برای داشتن نرم افزارهای قوی تر احتیاج به سخت افزار قوی تر دارید این نشون میده که آنها به شما میگن چه سیستمی باید داشته باشی. و قانونی برای این قضیه وجود نداره . ویندوز نرم افزار ملی نیست بلکه خصوصی هست و شما در خریدش حق انتخاب دارید ولی وقتی برای تامین نیاز به ویندوز احتیاج دارید دلیلی بر انحصار طلبی نمیشود.
بله بدیهیات رو می دونم.
و اینکه به نظر می رسه که ذره ای از منظور من رو متوجه نشدید!
البته بهتر چون جاش اینجا نبود...
red_waves
07-04-2008, 22:03
ویستا کی میخواد به الاحضرت DEBIAN با حجم سه دی وی دی برسه (etch 4.0) :cool:
در مورد زیبایی هم فکر نمی کنم تفاوت محسوسی با ubuntu داشته باشه
دبیان سری های Power PC و 64 بیتش 4 تا DVD هست (22 تا CD ) یک DVD هم پک آپدیت داره
دبیان غولی هست که دومی نداره خوشحال میشم شما هم در این تاپیک اظهار نظر کنید
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=3871&p=42010
پ.ن : ویستا پایدارترین سیستم عامل مایکروسافت هست ;)
این حرف شما رو قبول دارم
ویستا پایدارترین سیستم عامل مایکروسافت هست
red_waves
07-04-2008, 22:07
بله بدیهیات رو می دونم.
و اینکه به نظر می رسه که ذره ای از منظور من رو متوجه نشدید!
البته بهتر چون جاش اینجا نبود...
این که خوبه من از اول تاپیک هر چی پست زدم اون کسی که باید متوجه میشد متوجه نشد آخر سر هم حرف خودش را میزد
delusive1
10-04-2008, 12:36
سلام:
دوستان واقعا جواب خب و مفیدی دادین من جواب سوال اولم رو کامل گرفتم.
فهمیدم که مشکل از خودم بود که تاپیک الکی باز کردم!
وحید
Alexilver
10-04-2008, 12:57
سلام:
وحید
بنده خدمت شما جسارتی نکردم!
:)
این که خوبه من از اول تاپیک هر چی پست زدم اون کسی که باید متوجه میشد متوجه نشد آخر سر هم حرف خودش را میزد
یک چیزی رو فراموش کردم بگم اونم اینکه واقعا به قدرت ( منظورم قدرت علمی نیست ) ماکروسافت ایمان دارم و گر نه نمی تونست جلوی این همه دشمن دووم بیاره تا حالا که دووم اورده خیلی کار کرده
Google, GNU Linux, Mozilla,Sun, Java,IRIX, HP, GPL , IBM, Apache, PHP, Perl, MySQL, Python, Apple, Opera, Safari, Dell, Nevoll, Oracle, SGI و ویروس ها در حال حاضر دشمنان قوی ماکروسافت هستند
هنوز هم تائید می کنم
فکر کنم پست رو در تاپیک اشتباه زدین
می گم شوخی می کنید
من شش ماه پیش جز انجمن اوبونتو بودم
سه تا ویندوز دارم چون
من هم همینطور.
اولا وقتی پریمیر 32 بیت هست نصب کردن روی 64 بیت کار احمقانه ای هست
دوما نصب پریمیر بر روی ویستا از سرعتش در هنگام لود و خروجی گرفتن نسبت به XP پایینتر می یاد
سوما علت اینکه چرا از لینوکس نمی تونم استفاده کنم را نوشتم
میشه به پرسم چرا فاصله داره.
خوب بزارید یک چیزی به شما بگم شما الان دارید از لینوکس استفاده می کنید ولی متوجه نیستید.
این فاروم از vBulletin برای یک مدتی خریداری شده که بر مبنای PHP و بانک اطلاعاتی MyPHP می باشد که بر روی لینوکس فیزها ران می شه. 90 درصد تالارهای گفتمان بر روی لینوکس کنرل ران می شه.
در حدود بیشتر از 70 درصد CMS ها PHP هستند
فعلان در زمینه شبکه ، امینت و سرور ماکروسافت را رد کرده . دبیان ابر قدرت در شبکه ، سرور هست
چون اون 25 درصد را ویندوز به خوبی قادر نیست انجام بده
بزار برای شما یک چیز را روشن کنم کنرل لینوکس توانایی خیلی قوی تری در نحوه ارتباط بر قرار کردن نسبت به ویندوز داره و هر نرم افزاری که بخواهید روش نصب کنید نسخه 64 بیت داره و همچنین میشه اغلب نرم افزارهای ویندوز را روش نصب کرد.
اگر برنامه ریزی هام درست انجام بشه پروژه من لینوکس بیس خواهد بود و تا سال آینده احتمالا این بیشتر از 50 درصد کارهام بر روی لینوکس خواهد بود.
هر توزیع برای کاربران خاصی ساخته شده است.
ایده بدی نیست
میشه بپرسم چه سایت هایی ؟
اگر شما پی گیر موفقیت هاش هستید برای این جمله را نوشته اید ؟
سلام.
دوست عزیز نمیدونم چرا نمیتونم درک کنم شما چرا اینقدر اصرار دارین همه قبول کنن که شما بیشتر از همه میفهمید.
با اینهمه آسمون ریسمون هم باز کسی قبول نکرد حق با شماست.شاید علتش اینه که خیلی ها یا از لینوکس و امثالهم استفاده نکرده اند و یا علاقه ای به استفاده از سیستم عاملی غیر از ویندوز ندارن.
بحث انحصار طلبی هم که یکی از دوستان اشاره کرد خیلی جالبه.ما میایم از انواع نسخه های ویندوز با حداکثر 500 تومن استفاده میکنیم و تازه یه چیزی هم طلبکاریم.آقا اصلا مایکروسافت میگه من دلم میخواد سیستم عاملم انحصاری باشه شما مخالفین به سلامت.برین از سیستم های دیگه استفاده کنید.نامه فدایت شوم واستون فرستادم؟
من هم با نظر بسیاری از دوستان در مورد عالی بودن ویستا هم عقیده ام و از لینوکس هم استفاده نکرده ام و نخواهم کرد چون هیچ نیازی نداشته ام که ویندوز نتونسته باشه کمک کنه.
راستی شما بعد از اینهمه فعالیت در این فوروم هیچ مطلبی نبوده که به دردتون خورده باشه و ازش تشکر کرده باشین؟
یعنی همه این مطالب رو خودتون میدونستین و بهتر هم میدونستین؟
سلام:
وحید
سلام داش وحید.
مشکل از شما نیست مشکل از ما ایرونیاست که از هر فرصتی برای اظهار فضل استفاده میکنیم غافل از اینکه...
بگذریم.
در مورد مشکلتون عرض کنم که شما اول یه چک از سخت افزار هاتون بکنید.ثانیا ویستا پرند رو بیخیال بشین که من با همه ویندوزهایی که این شرکت میده بیرون همیشه مشکل داشته ام.
واسه ویستا هم زیاد سخت نگیر.هنوز اولشه.تا بیایم با هم رفیق بشیم مدتی وقت میبره.
اینم عرض کنم که خود بنده ویستا 64 بیتی رو کامپیوترم دارم و هیچ یک از مشکلات شما رو هم ندارم.حالا چرا؟؟؟نیدونم.;)
Alexilver
10-04-2008, 15:03
سلام.
دوست عزیز نمیدونم چرا نمیتونم درک کنم شما چرا اینقدر اصرار دارین همه قبول کنن که شما بیشتر از همه میفهمید.
با اینهمه آسمون ریسمون هم باز کسی قبول نکرد حق با شماست.شاید علتش اینه که خیلی ها یا از لینوکس و امثالهم استفاده نکرده اند و یا علاقه ای به استفاده از سیستم عاملی غیر از ویندوز ندارن.
بحث انحصار طلبی هم که یکی از دوستان اشاره کرد خیلی جالبه.ما میایم از انواع نسخه های ویندوز با حداکثر 500 تومن استفاده میکنیم و تازه یه چیزی هم طلبکاریم.آقا اصلا مایکروسافت میگه من دلم میخواد سیستم عاملم انحصاری باشه شما مخالفین به سلامت.برین از سیستم های دیگه استفاده کنید.نامه فدایت شوم واستون فرستادم؟
من هم با نظر بسیاری از دوستان در مورد عالی بودن ویستا هم عقیده ام و از لینوکس هم استفاده نکرده ام و نخواهم کرد چون هیچ نیازی نداشته ام که ویندوز نتونسته باشه کمک کنه.
راستی شما بعد از اینهمه فعالیت در این فوروم هیچ مطلبی نبوده که به دردتون خورده باشه و ازش تشکر کرده باشین؟
دوست عزیز
فرمایش شما کاملا درسته و من این رو قبول دارم.
نکته ی مورد نظر من این نبود که برای من یا ما کدوم بهتره. در ضمن من رای به بهتری هیچ کدوم ندادم. و گفتم که هر کدوم به درد کاری و افرادی می خورند.
من خودم هم از لینوکس استفاده نمی کنم، ولی با این حرفا تصمیم گرفتم در اولین فرصتی که امکان داشت لینوکس رو هم امتحان کنم.
و در مورد انحصارطلبی؛ این موضوعی نیست که از طرف من مطرح شده باشه، بلکه چیزیه که مایکروسافت به خاطرش جریمه های زیادی داده. و به هر حال وجود داره.
درسته که همه ما غیرمجاز از سیستم عاملها و برنامه های کاربردی دیگه ی مایکروسافت استفاده می کنیم، ولی دلیل نمی شه که نقدش هم نکنیم!
تنها دلیل گفتن این حرفها در اینجا هم این هست که شاید بتونیم از هم چیزی یاد بگیریم همون طور که بنده تونستم معلومات ناچیزم رو در اینجا افزایش بدم.
در آخر هم بگم که من همیشه سیستم عاملهای جامع و پرکاربرد مایکروسافت رو تحسین کردم و باز هم می کنم، و اعتقاد دارم که هیچ موفقیتی بی دلیل نیست...
nabegheye432
11-04-2008, 07:47
سلام.
جناب من تشكر فراوان از شما دارم
من از اون اول هرچي گفتم به من گفتن كه شما منظور ما را نفهميديد مگه زبان فارسي به گونه هاي مختلف ترجمه ميشه! كه منظور پنهاني داشته باشه!
كساني كه ادعا ميكنن لينوكس بهتر از ويندوز ميگن ما سه تا ويندوز داريم خوب اگر خوب نيست براي چي سه تا ويندوز داري.
لينوكس در هر نسخه قابليتهاي منحصر بفردي داره ولي شما اگه چند تا قابليت حساس بخواهيد بايد چند تا لينوكس نصب كنيد ولي تمام آنها در يك نسخه از ويندوز نهفته است.
شما اشاره كاملا عالي داشتيد آنهم رايگان بودن نرم افزار
ويندوز با قيمت تقريبا 700 هزار تومان و لينوكس هم در همان حدود شما ترجيح ميدهيد كدام را خريداري كنيد؟
ما چون در ايران رايگان هست به راحتي دو سه تا ويندوز نصب ميكنيم نظر هم ميديم ولي يك كاربري كه كشورش زير نظر كپي رايت نميتونه پولش و براي يك قابليت در يك نسخه لينوكس به اين همه قابليت در ويندوز هدر بده اين همان دليليه كه ويندوز بالاترين مصرف كننده را در جهان داره.
كه من هم در مورد انحصار طلبي گفتم ويندوز نرم افزار ملي نيست خصوصي هست، دوست نداريد نخريد.
red_waves
11-04-2008, 10:15
كساني كه ادعا ميكنن لينوكس بهتر از ويندوز ميگن ما سه تا ويندوز داريم خوب اگر خوب نيست براي چي سه تا ويندوز داري.
فکر کنم علت اون برای شما نوشته بودم
من سه تا ویندوز دارم چون
یکی برای بازی برادرم ( 90 درصد بازی ها روی ویندوز هستند )
لينوكس در هر نسخه قابليتهاي منحصر بفردي داره ولي شما اگه چند تا قابليت حساس بخواهيد بايد چند تا لينوكس نصب كنيد
نسخه های مالتی مدیا همه کار انجام میدن مثلا ویستا و مدیا سنتر برای کارهای اداری - شرکتی و خونگی مناسبند
تمام آنها در يك نسخه از ويندوز نهفته است.
پس ویندوز سرور نقش چی رو داره ؟
red_waves
11-04-2008, 10:16
سلام.
با سلام خدمت شما جناب mrreza
من نگفتم از همه بیشتر می دانم ولی یک سوال از شما داشتم یک ناقد نباید با موضوع که نقد می کند آشنایی کامل داشته باشد؟
مثلا یک نفر که می خواهد اسلام ، مسحیت ، میترائسم رو مورد بررسی قرار بدهد وقتی اطلاعاتی از مثلا مترائیسم ندارد چگونه نقد درستی و بدون گمان و حب و بغض بکند
اگر از شما در مورد بهتر بودن دو گرافیک سوال کنند چطور می توانید پاسخ درستی بدهید در صورتی که اصلا اسم یکی از آنها را نشنیده اید حتی اگر بطور کامل با گرافیک دیگر در تمام زمینه های آشنا باشید.
من در مورد انحصار طلب متوجه منظور شما نمیشم
بشر با نیاز خلق شده است ولی آگاهی بشر از بر طرف کننده نیازهایش کم هست و یا اینکه هیچ آگاهی ندارد.
قبل از ویستا ویندوز XP نیازهای شما را بر طرف می کرد اینطور نیست ؟
خیلی زیاد و خیلی دوست دارم از دوستانم تشکر کنم بهتر هست که سوتفاهمی که پیش آمده را بر طرف کنم
من توی این فروم از قالب سخت افزاراستفاده می کنم قالب سخت افزار قسمت تشکر ندارد و این امکان برای من میسر نیست از بزرگان که در این فاروم تلاش می کنند تشکر کنم من حتی نمی دونم از من تشکر شده است یا نه
http://i26.tinypic.com/nwdkxg.jpg
بهتره نبود ...
این گلایه رو باید از مدیران فنی وب سایت بکنید وقتی مجوز یک vBulletin را اگر اشتباه نکنم 140 هزار تومان برای یک سال می خرن ، مشکلاتی را که در طی نصب از بک آپ گرفته شده ایجاد می شود بر طرف نمی کنند. ما اعضای عادی چندین بار درخواست کردیم و نتیجه ای نداشته
من فقط و فقط در زمینه سیستم های مدیریتی و ارتباطی IP بیس اطلاعات دارم و دیگه هیچ
در هر صورت موفق باشید
red_waves
11-04-2008, 10:21
اگر اهل نقد و بررسی صحیح هستید درخدمت هستم
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=3871
red_waves
11-04-2008, 16:40
این حرف شما به من خیلی برام سنگین بود همین الان قالب پیش فرضم را گذاشتم روی Default Style که مشکل شما با من در آینده حل شود
تقصیر من این بود که متوجه این موضوع نشدم من می تونم احساس شما و بقیه دوستانتون که با شما هم عقیده هستند نسبت به خودم درک کنم
این حرف شما به من خیلی برام سنگین بود همین الان قالب پیش فرضم را گذاشتم روی Default Style که مشکل شما با من در آینده حل شود
تقصیر من این بود که متوجه این موضوع نشدم من می تونم احساس شما و بقیه دوستانتون که با شما هم عقیده هستند نسبت به خودم درک کنم
دوست عزیز معذرت میخوام اگه لحنم جوری بوده که دلگیرتون کرده.منظوری نداشتم.فقط سوالی رو که تو ذهنم بود پرسیدم.واسم کمی عجیب بود که کسی با نزدیک 400 پست و اینهمه مدت سابقه عضویت و از همه مهمتر با دانش شما حتی یک تشکر از کسی نکرده.بازم ببخشید.
از جواب های منطقی شما در پست قبلیتون هم سپاسگذارم.
منظورم از انحصار طلب هم یکی دیگه از دوستان بود که مایکرو سافت و ویندوز رو اینگونه نامیده بود.
موفق باشید.
red_waves
11-04-2008, 22:48
دوست عزیز معذرت میخوام اگه لحنم جوری بوده که دلگیرتون کرده.منظوری نداشتم.فقط سوالی رو که تو ذهنم بود پرسیدم.واسم کمی عجیب بود که کسی با نزدیک 400 پست و اینهمه مدت سابقه عضویت و از همه مهمتر با دانش شما حتی یک تشکر از کسی نکرده.بازم ببخشید.
از جواب های منطقی شما در پست قبلیتون هم سپاسگذارم.
منظورم از انحصار طلب هم یکی دیگه از دوستان بود که مایکرو سافت و ویندوز رو اینگونه نامیده بود.
موفق باشید.
فکر نکنم این عقیده تنها در شما بوده برای همین تصمیم گرفتم یک طرح چند روزه کنتراتی تشکر بزنم و دوباره قالب پیش فرضمو عوض کنم تا دوستان از من تصور بدی نداشته باشند
من متاسفم فعلا درگیر یک سری مشکلات هستم این شا الله اگر درگیرهام حل شد سعی می کنم در این فاروم مفیدتر باشم
delusive1
12-04-2008, 10:40
سلام داش وحید.
مشکل از شما نیست مشکل از ما ایرونیاست که از هر فرصتی برای اظهار فضل استفاده میکنیم غافل از اینکه...
بگذریم.
در مورد مشکلتون عرض کنم که شما اول یه چک از سخت افزار هاتون بکنید.ثانیا ویستا پرند رو بیخیال بشین که من با همه ویندوزهایی که این شرکت میده بیرون همیشه مشکل داشته ام.
واسه ویستا هم زیاد سخت نگیر.هنوز اولشه.تا بیایم با هم رفیق بشیم مدتی وقت میبره.
اینم عرض کنم که خود بنده ویستا 64 بیتی رو کامپیوترم دارم و هیچ یک از مشکلات شما رو هم ندارم.حالا چرا؟؟؟نیدونم.;)
سلام:
ممنون از اینکه جواب دادی :)
توی این 5 صفحه فقط این یه پست بود که به من مربوط میشد:):D
یه سوال من قاطی کردم واسه ویستا 64 بیتی باید برنامه ها هم همه 64 بیتی باشن!؟
و اینکه تکلیف بازی ها چیه؟!
پ.ن: سخت افزار من که فکر نکنم مشکلی با ویستا داشته باشه امتیازم تو ویستا 5.7 هستش!!
ممنون
وحید
red_waves
13-04-2008, 21:39
سلام:
یه سوال من قاطی کردم واسه ویستا 64 بیتی باید برنامه ها هم همه 64 بیتی باشن!؟
و اینکه تکلیف بازی ها چیه؟!
شرمند وحید جان ببخشید که تاپیکتون بهم زدم
روی سیستم عامل 64 بیتی بهتره یک نرم افزار 64 بیتی نصب کنید اگر شما از یک نرم افزار هم 64 بیت و هم 32 بیت داشته باشد 64 بیت توصیه میشه
اکثر بازی های جدید با سیستم عامل 64 بیت مشکل ندارن حتی نسخه های 64 بیت هم داریم
ویستا با اکثر سخت افزارها بدون مشکل کار می کنه ولی فقط یک مقداری سیستم سنگین تر نسبت به XP میشه
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.