مشاهده نسخه کامل : سوال نصب ویندوز xpبر روی هارد ساتا sata
در هنگام نصب ویندوز xp علاوه بر ساختن دیسکت درایور هارد ساتا از سی دی مادر برد باید در ستاپ مادر برد چه کاری انجام داد . لطفا راهنمایی کنید با تشکر :)
red_waves
04-04-2008, 19:42
در هنگام نصب ویندوز xp علاوه بر ساختن دیسکت درایور هارد ساتا از سی دی مادر برد باید در ستاپ مادر برد چه کاری انجام داد . لطفا راهنمایی کنید با تشکر :)
دوست من یک تاپیک بزنید هم به شما بهتر پاسخ داده میشه و هم باعث شلوغی فروم نمیشه نه 3 تا
اگر روی مادربردتون پورت ساتا داشته باشه نیاز به درایور نیست مثل سی دی رام می مونه و فقط باید شما هاردو بیارید در اولویت بالاتر نسبت به سایر هاردها در بایاس
اگر منظورتون چیز دیگری هست در همین تاپیک بیشتر توضیح دهید
yasser6431
04-05-2008, 11:28
سلام
نمی دونم چه مادربردی دارید ولی دنبال تنظیماتی بگرد که جایی نوشته raid اون را روی IDE یا SATA بزار.
yasser6431
04-05-2008, 11:37
سلام
نمی دونم چه مادربردی دارید ولی دنبال تنظیماتی بگرد که جایی نوشته raid اون را روی IDE یا SATA بزار.
nabegheye432
04-05-2008, 20:21
من خیلی سعی کردم این جمله شما را متوجه شوم ولی هیچ چیزی از این نوشته شما نفهمیدم:confused:
فقط بعضی از مادر برد های قدیمی هنگام نصب ویندوز و استفاده از ساتا نیاز به دیسکت درایور دارند. تمام مادر برد های جدید بدون نیاز به دیسکت ساتا شناسایی شده و ویندوز را نصب میکنند. حداکثر باید در setup سیستم تنظیم شود.
javadshahvand
05-05-2008, 11:14
فقط یکفلاپی راه انداز از طریق سی دی مادربرد بایددرست بشه اینجا (http://forum.p30world.net/showthread.php?t=21654&page=2) توضیح دادم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.