PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال نصب ویندوز xpبر روی هارد ساتا sata

intel
04-04-2008, 18:48
در هنگام نصب ویندوز xp علاوه بر ساختن دیسکت درایور هارد ساتا از سی دی مادر برد باید در ستاپ مادر برد چه کاری انجام داد . لطفا راهنمایی کنید با تشکر :)

red_waves
04-04-2008, 19:42
در هنگام نصب ویندوز xp علاوه بر ساختن دیسکت درایور هارد ساتا از سی دی مادر برد باید در ستاپ مادر برد چه کاری انجام داد . لطفا راهنمایی کنید با تشکر :)

دوست من یک تاپیک بزنید هم به شما بهتر پاسخ داده میشه و هم باعث شلوغی فروم نمیشه نه 3 تا

اگر روی مادربردتون پورت ساتا داشته باشه نیاز به درایور نیست مثل سی دی رام می مونه و فقط باید شما هاردو بیارید در اولویت بالاتر نسبت به سایر هاردها در بایاس

اگر منظورتون چیز دیگری هست در همین تاپیک بیشتر توضیح دهید

yasser6431
04-05-2008, 11:28
سلام
نمی دونم چه مادربردی دارید ولی دنبال تنظیماتی بگرد که جایی نوشته raid اون را روی IDE یا SATA بزار.

yasser6431
04-05-2008, 11:37
سلام
نمی دونم چه مادربردی دارید ولی دنبال تنظیماتی بگرد که جایی نوشته raid اون را روی IDE یا SATA بزار.

nabegheye432
04-05-2008, 20:21

من خیلی سعی کردم این جمله شما را متوجه شوم ولی هیچ چیزی از این نوشته شما نفهمیدم:confused:

sabzsib
04-05-2008, 21:54
فقط بعضی از مادر برد های قدیمی هنگام نصب ویندوز و استفاده از ساتا نیاز به دیسکت درایور دارند. تمام مادر برد های جدید بدون نیاز به دیسکت ساتا شناسایی شده و ویندوز را نصب میکنند. حداکثر باید در setup سیستم تنظیم شود.

javadshahvand
05-05-2008, 11:14

فقط یکفلاپی راه انداز از طریق سی دی مادربرد بایددرست بشه اینجا (http://forum.p30world.net/showthread.php?t=21654&page=2) توضیح دادم