مشاهده نسخه کامل : است?اده از اسپیکر های ضبط صوت
سلام
جایی بهتر از اینجا برای تاپیک پیدا نکردم
من میخوام خروجی کارت صدا رو بدم به ضبط ولی ورودی Aux
نداره! به میکرو?ون دادم کی?یتش خوب نشد!
چه کنم/؟:(
به نظر من كاري نميتوني بكني ، مگر اينكه مستقيم باند هات رو به كيس وصل كني كه اونجوري هم ?ايده نداره
به نظر من كاري نميتوني بكني ، مگر اينكه مستقيم باند هات رو به كيس وصل كني كه اونجوري هم ?ايده نداره
ميگم مشكلا همونه ديگه ، باند ها رو مستقيم وصل كني amplifire نداري ،
ميگم مشكلا همونه ديگه ، باند ها رو مستقيم وصل كني amplifire نداري ،
بله متوجه شدم
منظورم این بود که امپ بخرم! یا باند ها رو به نوعی اکتیو کنم می صر?ه؟
شما میخوای از بلندگوی ضبط به جای اسپیکر است?اده کنی یا اینکه میخوای از کامپیوتر روی کاست آهنگ ضبط کنی؟
اگه مورد اول مورد نظره همین کیت های ساده آمپلی ?ایر که الکتریکی ها دارن قابل است?اده هست. البته با یه مقدار خلاقیت میشه روش کنترل ولوم هم نصب کرد.
از بلندگوی ضبط به جای اسپیکر است?اده کنم
اسم کیت آمپلی ?ایر؟
بعد دیگه احتیاجی به خود ضبط نیست؟
برق هم خود آمپلی تامین میکنه؟
?راموش کردم!؟
نسبت آمپلی با اسپیکر ها از نظر وات چجوریه؟
یعنی مثلا اسپیکر ها 15 وات باشت آمپ چجوری باید باشه؟!
بلندگو ها آستانه تحمل خوبی دارند و قبل از اینکه وات ورودی بهشون خطرناک بشه میتونی از صدایی که میدن این موضوع رو ب?همی... با آمپلی ?ایر های کوچک و متوسط نگران خرابی بلندگو ها نباش
خوب این روشی رو که من پیشنهاد میدم بیشتر یه ماجراجوییه و حدود 10 هزار تومن هزینش میشه...یه کیت آمپلی ?ایر متوسط حدود 5 تا 6 هزار و ابزار مورد نیاز برای مونتاژ و است?اده هم حدود 3 تا 4 هزار...من خودم این روش رو امتحان کردم و نتیجش راضی کننده بوده.
اگه وقت و حوصله ماجراجویی رو نداری! میتونی با 20 هزار تومن بهترین اسپیکر مخصوص کامپیوتر رو با صدای خوب و باس عالی از بازار تهیه کنی.
AMD>INTEL
13-02-2007, 16:45
بايد از يك ساب است?اده كني . من يك ساب ميكرولب اصل سراغ دارم خواستي بهم pm بده
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.