مشاهده نسخه کامل : كارتي گرا?يكي قدرتمند
Wolf-Tiger-javad
11-02-2007, 21:34
سلام. من نمي دونم كه چه كارت گرا?يكي بخرم كه راندمان بالايي داشته باشه و خيلي قدرتمند من قطعا بروي مادربورداز SLI است?اده مي كنم با توجه اين از كدوم كارت گرا?يك SLI است?اده كنم ATI يا nVIDIA
رم:1.5GB
CPU:X2 5200 ATHLON
MAINBOARD:GIGA 590 SLI- S5
دوست عزيز سلام
قبل از هر جيز به اين نکته توجه داشته باش، تکنولوژی SLI در مورد کارتهای گرا?يک NVidia و در مورد کارتهای گرا?يک ATI تکنولوژی Cross Fire مورد نظر است و به علاوه بايد به مادربردی که خريداری ميکنی توجه لازم داشته باشی که از چه تکنولوژی پشتيبانی ميکند...
اصولا انتخاب و است?اده از تکنولوژی SLI يا CrossFire در اينجا کمی سليقه است Nvidia کمی دست شما را در انتخاب باز ميدارد به علاوه ?راوانی مدلهای آن به نسبت ATI در ايران بيشتر است اما به هزينه ای که شما قصد پرداختش را داريد هم مرتبط است ...
بنده با اجازه مديران سايت چند پيشنهاد رو در پایین ذکر ميکنم اما برای تاييد و انخاب نهايی از بقيه بزرگان سايت نيز جويا شويد:
NVidia SLI Mode:
GF7300GT 256 MB DDR3 128 Bit
GF 7600GT 256 MB DDR3 128Bit
GF 7900GT 256MB DDR3 256Bit
GF 7950GT 512MB DDR3 256Bit
ATI Cross Fire Mode:
Radeon 1600 XT 256 MB DDR3 128Bit
Radeon 1650 XT 256MB DDR3 256 Bit
Radeon 1900XT 256MB DDR3 256Bit
اگه اشتباهی در موارد بود بقيه بزرگان محبت کنند و راهنمايي و اصلاح ?رمايند.
مخلصيم...:cool:
اگه اشتباهی در موارد بود بقيه بزرگان محبت کنند و راهنمايي و اصلاح ?رمايند
اختیار دارید آقای احمدی.... شما باید اشتباهات مارو گوشزد کنید نه ما :D
از اینکه که دوستان و اعضای سایت رو راهنمایی میکنید خیلی ممنونم.
Wolf-Tiger-javad
11-02-2007, 23:35
ببخشيد ?كر نمي كنيد پيدا كردن كارت هاي گرا?يكي كه شما گ?تي از نوع DDR3 كمي مشكله !! اگه شما مي دونيد اين كارت ها رو از نوع DDR3 كجا مي ?روشند به من بگيد لط?ا . درضمن با توجه به توضيح شما من از كارت nVIDIA خواهم خريد.
Thank You.
بازم سلام
سعيد خان از بابت لط? و توجه ويژت ممنونم ولی انصا?ا بچه هايی که اينجا هستند منجمله شما عزيز به قدری حر?ه ای و عالی هستيد که واقعا بايد از دانش و تجربياتتون من نيز است?اده کنم.
و اما شما دوست عزيز
من ?کر کنم ابتدا شما ميزان بودجه ای رو که ميخواهيد اختصاص دهيد رو مشخص نماييد و در ضمن کمی هم صبر کنيد تا نظرات ساير عزيزان رو هم ببينيم و در نهايت تصميم درستی رو بگيريد.
در ضمن اگه لط? کنی در مورد مشخصات Cpu , Mb & Ram سيستمت هم کمی اطلاعات بدی که ديگه عالی ميشه...:)
لط? دارید آقای احمدی...خوب البته این دوستمون مشخصات سیستمش رو گ?ته بود :
به نظر من بحث nvidia یا ATI بحث بیهوده ای هست. این شرکت ها همواره در حال رقابت ?شرده با هم هستن و هیچکدوم رو نمیشه از دیگری عقب تر حساب کرد. منتهی برای انتخاب یکی از این دو 3 مورد اساسی هست :
1 - بودجه : یعنی در زمانی که شما قصد خرید داری مدل های ATI نمودار قدرت/قیمت بهتری دارند یا nVIDIA؟ الان به نظر من nvidia در رده متوسط این ?اکتورش مناسب تر به نظر میرسه
2 - در دسترس بودن : یعنی تعدد محصولات کدوم از این ها در بازار محلی خود مصر? کننده دستش رو برای خرید باز تر میگذاره؟
3 - سلیقه و طر?داری : بعضی از دوستان از اسم nvidia متن?ر هستن، بعضی هم از ATI ... این یه مورد شخصیه و نمیشه به کسی به خاطرداشتن این نظر اعتراض کرد...به خودشون مربوطه
اگه شما مي دونيد اين كارت ها رو از نوع DDR3 كجا مي ?روشند به من بگيد لط?ا
خوب اگه شما تهران هستی با کمی پرس و جو میتونی در بازارهای بزرگی مثل ایران، رضا و پایتخت مدل های DDR3 رو هم پیدا کنی. در شهرستان ها هم معمولا نمایندگی ها ثبت س?ارش میکنن.
لط? دارید آقای احمدی...خوب البته این دوستمون مشخصات سیستمش رو گ?ته بود :
به نظر من بحث nvidia یا ATI بحث بیهوده ای هست. این شرکت ها همواره در حال رقابت ?شرده با هم هستن و هیچکدوم رو نمیشه از دیگری عقب تر حساب کرد. منتهی برای انتخاب یکی از این دو 3 مورد اساسی هست :
1 - بودجه : یعنی در زمانی که شما قصد خرید داری مدل های ATI نمودار قدرت/قیمت بهتری دارند یا nVIDIA؟ الان به نظر من nvidia در رده متوسط این ?اکتورش مناسب تر به نظر میرسه
2 - در دسترس بودن : یعنی تعدد محصولات کدوم از این ها در بازار محلی خود مصر? کننده دستش رو برای خرید باز تر میگذاره؟
3 - سلیقه و طر?داری : بعضی از دوستان از اسم nvidia متن?ر هستن، بعضی هم از ATI ... این یه مورد شخصیه و نمیشه به کسی به خاطرداشتن این نظر اعتراض کرد...به خودشون مربوطه
خوب اگه شما تهران هستی با کمی پرس و جو میتونی در بازارهای بزرگی مثل ایران، رضا و پایتخت مدل های DDR3 رو هم پیدا کنی. در شهرستان ها هم معمولا نمایندگی ها ثبت س?ارش میکنن.
یه سوال داشتم میزان رم کارت گرا?یک تا چه میزان موثره؟
چون اینطور که شنیدم از 256 به بعد در کارهای خاص کاربرد داره؟!
AMD>INTEL
12-02-2007, 01:55
مقدار 256 مناسبه ولي دوست من قدرت gpu كه همون پردازنده گرا?يكي هست خيلي مهم تر هست. مقدار رم مهم هست ولي سرعتش مهم تر هست كارتهاي قوي معمولا از رمهاي ddr3 است?اده ميكنند
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.