مشاهده نسخه کامل : درخواست مشاوره در مورد خرید مانیتور LCD Samsung
irajimohsen
09-04-2008, 15:03
من چند سوال داشتم
1:در مانیتورهای LCD انعکاس نور که باعث ازار چشم بشه وجود داره ؟چون در محل کارم نور افتاب زیاد می افته
2:مانیتورهای واید در هنگام پخش فیلم های DVD که تصویر عادی دارن(تصویر واید نیست)چگونه تصویر را نشون میدن؟
3:بین این دو مدل مانیتور کدام بهتره: BW1931 و BF1931
(قیمت هر دو نزیک به هم هست و از نظر قیمت فرقی ندارن)
4:قضیه وجود +(پلاس) در این مدل ها چیست؟
من چند سوال داشتم
1:در مانیتورهای LCD انعکاس نور که باعث ازار چشم بشه وجود داره ؟چون در محل کارم نور افتاب زیاد می افته
2:مانیتورهای واید در هنگام پخش فیلم های DVD که تصویر عادی دارن(تصویر واید نیست)چگونه تصویر را نشون میدن؟
سلام دوست عزيز ...
1- خير انعكاس وجود نداره
2- به صورت عادي
3- من خودم BW دارم خيلي هم راضي هستم
4- پلاس هم به علت وجود Dynamic Contrast
Alexilver
09-04-2008, 19:07
من چند سوال داشتم
این دو مدل فرق خاصی ندارند. فقط یکی ویرایش واید هست دیگری عادی.
بنده و خیلی از دوستان مدل BW1931 رو امتحان کردن و از کیفیتش رضایت کامل داشتن.
در ضمن قیمت مدل BW تا اونجا که اطلاع دارم کمی ارزونتر هست.
من چند سوال داشتم
تا جایی که من دیدم وقتی تصاویر عادی رو تو مانیتور یا تی وی های واید نگاه کنی تصاویر کشیده میشن
Alexilver
09-04-2008, 21:29
تا جایی که من دیدم وقتی تصاویر عادی رو تو مانیتور یا تی وی های واید نگاه کنی تصاویر کشیده میشن
نه این اتفاق نمی افته.
در صورت واید نبودن فیلم، به جای اینکه کناره ها فیت بشه و بالا و پایین خالی بمونه، بالا و پایین تصویر به مانیتور فیت میشه و کناره ها خالی می مونه.
سلام.
انعکاس نور باعث اذیت چشم نمیشه فقط مشکل وضوح تصویر پیدا میکنی.
مانیتور هم به نظر من واید نگیر.
در مورد + هم دوستمون توضیح دادن.
Alexilver
09-04-2008, 23:53
سلام.
انعکاس نور باعث اذیت چشم نمیشه فقط مشکل وضوح تصویر پیدا میکنی.
مانیتور هم به نظر من واید نگیر.
در مورد + هم دوستمون توضیح دادن.
چرا دوست عزیز؟ مشکل واید چیه؟
rouzbeh_ziafati
14-04-2008, 15:45
الان قیمت LCD 1931 BW بازار تهران چنده ؟ و آیا از این مانیتور هم بهتر اومده که واید باشه , 19 اینچ و قیمتیش از 250 بیشتر نباشه ؟ اگر هست چه مدلی ؟
الان قیمت LCD 1931 BW بازار تهران چنده ؟ و آیا از این مانیتور هم بهتر اومده که واید باشه , 19 اینچ و قیمتیش از 250 بیشتر نباشه ؟ اگر هست چه مدلی ؟
دوست عزيز در حال حاضر حدود 250 هستش ... اگر كيفتي بهتر مي خواهيد Viewsonic عالي هستش و گرانتر.
موفق باشي
چرا دوست عزیز؟ مشکل واید چیه؟
توی خیلی ازگیهام مخصوصا!! رزولوشن ریکامنندد مانتیورهای واید نیست!یکم سخت تنظیم کردنش و مانیتور lcd خارج recomander resolution معلوم نیست چه performance داره!
Alexilver
14-04-2008, 22:08
توی خیلی ازگیهام مخصوصا!! رزولوشن ریکامنندد مانتیورهای واید نیست!یکم سخت تنظیم کردنش و مانیتور lcd خارج recomander resolution معلوم نیست چه performance داره!
دوست عزیز
تو بازیهای جدید دیگه همچین مشکلی نیست. در حقیقت واید الان اصلا برای بازی و فیلم توصیه میشه!
و اینکه اونقدرها هم فرقی نداره... مثلا تو بازی Prince of Persia با وجود اینکه رزولوشن رو روی 960*1280 قرار دادم ولی کیفیت تصویر افت چندانی نداشت.
من که این مانیتور رو 260 تومن خریدم (( 22 اردیبهشت ))
ولی نمیدونم چرا کیفیت تصویر دسکتاپ این مانیتور با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره و به نظرم زیاد جالب نیست !!
مثلا من درست نمیدونم منظور از sharpness تصویر چیه و به چه دردی میخوره !! الان مانیتورم روی رزولوشن 1440 در 900 هست !! ولی تصویر مانیتور یه جوریه !!! انگار پیکسل های مانیتور یا نوشته هایی که همون اسامی آیکونها هستند خیلی تو چشم میزنه !! تمامی درایور های مانیتور و نرم افزار magic tune رو هم نصب کردم !! ولی فکر کنم بدتر شد !!
از بچه هایی که این مانیتور یا مانیتور bw1931 دارند خواهشمندم لطف کنند و به بنده بگویند که مانیتور رو روی چه رزولوشنی و با چه تنظیماتی قرار دادند تا بلکه منهم از این اعصاب خرد شدن با مانیتور جدید cw1931 راحت بشم !! چون مطمئنم کیفیت تصویر این مانیتور خیلی بالاست ولی من بلد نیستم تنظیمش کنم !!
ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید
Axl Rose
12-05-2008, 02:43
من که این مانیتور رو 260 تومن خریدم (( 22 اردیبهشت ))
ولی نمیدونم چرا کیفیت تصویر دسکتاپ این مانیتور با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره و به نظرم زیاد جالب نیست !!
مثلا من درست نمیدونم منظور از sharpness تصویر چیه و به چه دردی میخوره !! الان مانیتورم روی رزولوشن 1440 در 900 هست !! ولی تصویر مانیتور یه جوریه !!! انگار پیکسل های مانیتور یا نوشته هایی که همون اسامی آیکونها هستند خیلی تو چشم میزنه !! تمامی درایور های مانیتور و نرم افزار magic tune رو هم نصب کردم !! ولی فکر کنم بدتر شد !!
از بچه هایی که این مانیتور یا مانیتور bw1931 دارند خواهشمندم لطف کنند و به بنده بگویند که مانیتور رو روی چه رزولوشنی و با چه تنظیماتی قرار دادند تا بلکه منهم از این اعصاب خرد شدن با مانیتور جدید cw1931 راحت بشم !! چون مطمئنم کیفیت تصویر این مانیتور خیلی بالاست ولی من بلد نیستم تنظیمش کنم !!
ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید
اول اینکه مبارک است.....
شارپنس به معنای وضوح تصویر است ( با رزولوشن اشتباه نشود)...هر چقدر شارپنس بالاتر باشد متون , تصاویر ,عکسهاو... دارای لبه ها , خطوط و گوشه های تیزتر...تمیز تر و واضح تر...(واحتمالا خشن تری) خواهند شد...هر چه شارپنس کمتر باشد خطوط در لبه های تصویر و عکس ها ملایمترو دارای وضوح کمتر و نرمی (Softness) بیشتر خواهند بود....
وبعد... رزولوشن انتخابی شما کاملا صحیح است و اصطلاحا native resolution مانیتور است....
برای اصلاح رنگها ( اگر فکر میکنید تنظیم نیستند) میتوانید از پروفایلهای تنظیم رنگ که به وفور در اینترنت یافت میشود استفاده نمایید...یا از کالیبراتور .......
وبعد انکه بهتر است تصویری از دسکتاپ تهیه کنید و در اینجا قرار دهید تا بهتر بتوانیم قضاوت کنیم..........
اول اینکه مبارک است.....
شارپنس به معنای وضوح تصویر است ( با رزولوشن اشتباه نشود)...هر چقدر شارپنس بالاتر باشد متون , تصاویر ,عکسهاو... دارای لبه ها , خطوط و گوشه های تیزتر...تمیز تر و واضح تر...(واحتمالا خشن تری) خواهند شد...هر چه شارپنس کمتر باشد خطوط در لبه های تصویر و عکس ها ملایمترو دارای وضوح کمتر و نرمی (Softness) بیشتر خواهند بود....
وبعد... رزولوشن انتخابی شما کاملا صحیح است و اصطلاحا native resolution مانیتور است....
برای اصلاح رنگها ( اگر فکر میکنید تنظیم نیستند) میتوانید از پروفایلهای تنظیم رنگ که به وفور در اینترنت یافت میشود استفاده نمایید...یا از کالیبراتور .......
وبعد انکه بهتر است تصویری از دسکتاپ تهیه کنید و در اینجا قرار دهید تا بهتر بتوانیم قضاوت کنیم..........
ممنونم از اینکه به حقیر پاسخ میدهید !!
این لینک عکسی که فرموده بودید !!
http://irapic.com/uploads/1210720815.jpg
در ضمن این پروفایل های تنظیم رنگ رو از چه وبسایت هایی میشه گیر آورد !!!؟؟؟
بازهم ممنونم
ممنونم از اینکه به حقیر پاسخ میدهید !!
این لینک عکسی که فرموده بودید !!
http://irapic.com/uploads/1210720815.jpg
در ضمن این پروفایل های تنظیم رنگ رو از چه وبسایت هایی میشه گیر آورد !!!؟؟؟
بازهم ممنونم
مگه انتظار داشتي چه جوري باشه دوست عزيز؟مانيتور 260 تومني ديگه بهتر از اين نميشه كه.زياد سخت نگير.
مگه انتظار داشتي چه جوري باشه دوست عزيز؟مانيتور 260 تومني ديگه بهتر از اين نميشه كه.زياد سخت نگير.
با اینکه رزولوشن مانیتور روی 900*1440 هست ولی انگار رزولوشن تصاویر و صفحه های اینرنتی و دسکتاپ و ... خیلی پایینه بطوری که با یه خورده دقت میشه تو همین صفحات این فروم تمامی کلمات رو بصورت نقطه های بهم چسبیده دید !!!
والله مانیتور قبلی بنده که crt بودش اینطوری نبود !!
ما رفتیم پول دادیم که جنس بهتر بخریم !! اما انگار بلد نیستیم باهاش کار کنیم !!
با اینکه رزولوشن مانیتور روی 900*1440 هست ولی انگار رزولوشن تصاویر و صفحه های اینرنتی و دسکتاپ و ... خیلی پایینه بطوری که با یه خورده دقت میشه تو همین صفحات این فروم تمامی کلمات رو بصورت نقطه های بهم چسبیده دید !!!
والله مانیتور قبلی بنده که crt بودش اینطوری نبود !!
ما رفتیم پول دادیم که جنس بهتر بخریم !! اما انگار بلد نیستیم باهاش کار کنیم !!
دوست عزیز منم این تجربه تلخ رو با lcd داشتم و الان دو تا مانیتور به کیس بستم.بازی بکنم با ال سی دی و بقیه کارامو با crt .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.