مشاهده نسخه کامل : فروش کارت گرافیک Geforce 8600 GT (XFX
omidi.milad
10-04-2008, 15:33
مشخصات:
Core Clock: 540 Mhz
Memory clock: 1400 Mhz
Memory: 256 Mb 128-bit DDR3
With Pixel shader 4.0 & 3.0
گارانتی داره؟
چنوقت کارکرده؟
سلام.
منم یکی از این کارت رو دارم ولی با رم 512 .بردش هم گیگا هستش.یک ماه کار کرده و سه سال گارانتی داره.میفروشمش چون میخوام یه دونه 8800 بخرم.صد و نود چوق هم پولشو دادم.کسی طالبه قیمت بده.
سلام.
منم یکی از این کارت رو دارم ولی با رم 512 .بردش هم گیگا هستش.یک ماه کار کرده و سه سال گارانتی داره.میفروشمش چون میخوام یه دونه 8800 بخرم.صد و نود چوق هم پولشو دادم.کسی طالبه قیمت بده.
یه ذره زیادی چوق خرج نکردی !؟
با 190 یه 8600GTS میگرفتی.
یه ذره زیادی چوق خرج نکردی !؟
با 190 یه 8600GTS میگرفتی.
نه عزیزم. برد گیگا با اون خنک کننده خفنش صد تا می ارزه به gts با این برد های در پیتی.:D
مشخصات:
آقا من طالبم. نوش هم تو بازار قیمت کردم 120 تومن میدن. قیمت شما چقدره؟
نه عزیزم. برد گیگا با اون خنک کننده خفنش صد تا می ارزه به gts با این برد های در پیتی.:D
شما به برد ایسوس میگی درپیتی !!!!!!!!!!!:confused:!!!!!!!!!!!!!!
کارت گرافیک Asus EN8600GTS SilentCool تو بازار 194 تومنه شاید پایین تر هم اومده باشه
شما به برد ایسوس میگی درپیتی !!!!!!!!!!!:confused:!!!!!!!!!!!!!!
کارت گرافیک Asus EN8600GTS SilentCool تو بازار 194 تومنه شاید پایین تر هم اومده باشه
آره عزیزم.با کمال شرمندگی عرض کنم که ایسوز هم یکی از اون در پیتی هاست.
قیمتش هم 194 تومن نیست.170 تومنه.
mehran.x86
11-04-2008, 22:43
ایسوز هم یکی از اون در پیتی هاست.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
red_waves
11-04-2008, 22:51
Gigabyte از Asus بهتره ؟
گرونتر هست ولی بهتر فکر نمی کنم
قیمتش هم 194 تومن نیست.170 تومنه.
میشه بفرمایید نام برند 8800که میخواهید خریداری کنید چیست.
واقعا کنجکاو شدم این شاهکار درپیتی که شما عنوان فرمودید از کدوم آزمایشگاه تست سخت افزاری اختراع شده که بدین زیبایی این همه برند معتبر و سازنده کارتهای گرافیکی از دید شما درپیت لقب گرفته اند...:cool:
میشه بفرمایید نام برند 8800که میخواهید خریداری کنید چیست.
واقعا کنجکاو شدم این شاهکار درپیتی که شما عنوان فرمودید از کدوم آزمایشگاه تست سخت افزاری اختراع شده که بدین زیبایی این همه برند معتبر و سازنده کارتهای گرافیکی از دید شما درپیت لقب گرفته اند...:cool:
نه خیر نمیشه عرض کنم خدمتتون.چون معلومه نظرتون رو بدون مطالعه پست ها میدین.اگه مطالعه میفرمودید دقیقا متوجه میشدید چه برندی مد نظرمه.
ضمنا اینم عرض کنم که تو این چند سالی که من وارد کار سخت افزار و... شدم واقعا ایسوز یکی از پردردسر ترین ها برام بوده.چه از نظر کیفیت و چه از نظر گارانتی.
فکر میکنم اگه میخواین بحث کنید بهتره جایی غیر از تاپیک این بنده خدا باشه که حسابی منحرفش کردیم.
Gigabyte از Asus بهتره ؟
گرونتر هست ولی بهتر فکر نمی کنم
چرا دوست عزیز.بهتره.و گرونتر.
من اینو دقیقا تجربه کرده ام.
نه خیر نمیشه عرض کنم خدمتتون.چون معلومه نظرتون رو بدون مطالعه پست ها میدین.اگه مطالعه میفرمودید دقیقا متوجه میشدید چه برندی مد نظرمه.
ضمنا اینم عرض کنم که تو این چند سالی که من وارد کار سخت افزار و... شدم واقعا ایسوز یکی از پردردسر ترین ها برام بوده.چه از نظر کیفیت و چه از نظر گارانتی.
فکر میکنم اگه میخواین بحث کنید بهتره جایی غیر از تاپیک این بنده خدا باشه که حسابی منحرفش کردیم.
دوست خوبم
برای بحث الزامی رو حس نمیکنم.
شما با عقاید خودتان خوش باشید ... :rolleyes:
دوست خوبم
برای بحث الزامی رو حس نمیکنم.
شما با عقاید خودتان خوش باشید ... :rolleyes:
شما هم همینطور قربان.
masoud123
12-04-2008, 00:50
پروردگارا ماي گاد
:eek::eek::eek::eek::eek:
من هنگم:confused:
مشخصات:
دوست عزيز آيا كارت شما جزو سري Fatal1ty هستش؟؟؟؟
rouzbeh_ziafati
14-04-2008, 19:46
سلام
من یه کارت VGA XFX 8500 GT 512 دارم میخوام بفروشمش . هفت ماه از گارانتیش ( سازگار ارقام ) گذشته .
کسی قیمت میده ؟
ROADRUNNER
14-04-2008, 20:56
من که باهاش مشکی نداشتم
ولی به هر حال شاید بد افتاده به شما یا ...;)
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.