مشاهده نسخه کامل : LCD 22 or 24
delusive1
12-04-2008, 12:07
سلام:
من در حال حاضر یک LCD 19 اینج الجی مدل 194WT اگه درست نوشته باشم دارم!
میخواستم تعویض کنم LCDم رو. در بین 24 ها و 22 ها از برندهای مختلف مثل Samsung - LG - Asus - Dell - Viewsonic - Apple - Sony واید توجه داشته باشید وایـــــــــــــد یه چیز با کیفیت چی پیشنهاد می کنید! توجه داشته باشید که کیفیت در وحله اول می باشد و بعد زیبایی خود مانیتور! کیفیت زاویه دید! کیفیت رنگ. زاویه دید برام مهمه!!! (یه سوال LCD TV ها هم زاویه دید دارن؟! اگه ندارن LCD Computer هم چنین چیزی داریم؟!)
راستی قیمت هم یادتون نره
یه سوال دیگه هم بود اینکه DVI بهتره یا HDCP رو کدوم کیفیت بهتری میشه گرفت و سرعت بالا VGA : 8800GTX Asus
ممنون
وحید
سلام دوست عزيز يك سري به لينك زير بزن :
http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=42473&postcount=74
موفق باشي ... پيشاپيش هم مباركه ;)
delusive1
13-04-2008, 08:56
سلام واحه جان (اسمتو نمیدونم)
آدم اینارو میخونه بدتر گیج میشه:) من بین سامسونگ و اسوس و ویوسونیک موندم!!!!
اینا هم زیبایی دارن هم کیفیت! از سامسونگ میترسم. میترسم مثل این الجی ه بی کیفیت از آب در بیاد!
وحید
سلام دوست عزيز ...
فكر مي كنم بهترين راه براي انتخاب اينكه يك سر به بازار بزني. من در پاساژ ايران سري 22 اينچ ها را ديده ام بهتره يك سري بزني و از نزديك ببينيد.
موفق باشي:)
red_waves
14-04-2008, 09:14
سلام واحه جان (اسمتو نمیدونم)
آدم اینارو میخونه بدتر گیج میشه:) من بین سامسونگ و اسوس و ویوسونیک موندم!!!!
اینا هم زیبایی دارن هم کیفیت! از سامسونگ میترسم. میترسم مثل این الجی ه بی کیفیت از آب در بیاد!
وحید
سامسونگ شاید زیاد زیباییش خوب نباشه ولی کیفیت فوق العاده ای داره
Alexilver
14-04-2008, 22:23
در مورد کیفیت موافقم کاملا.
همین طور در مورد زیبایی هم Samsung دیگه عقب نیست دوست عزیز.
والبته قیمتهای بسیار مناسبی هم داره.
delusive1
15-04-2008, 09:34
سامسونگ شاید زیاد زیباییش خوب نباشه ولی کیفیت فوق العاده ای داره
سلام
نمیدونم تاحالا تصویر سونی ها رو دیدید یا خیر! سونی ها و یا لپ تاپ های جدید بر روی صفحه LCD خود انگاری که یه صفحه شیشه ای براق دارند که اون یه حالت فیلتر هست که صفحه رو خیلی شفاف تر نشون میده و رنگ ها زیبا تر دیده میشن! این رو میتونین تو سری SZ لپ تاپ های سونی ببینید. به نظر من کنتراست یه طرف این حالت صفحه LCD یه طرف دیگه! حالا چیزی که من دیدم سامسونگ ها و الجی ها از این صفحه شفاف و براق معاف هستند!!!! این صفحه رو میتونین توی لپ تاپ های جدید اسوس هم مشاهده کنید! حالا با این تفاصیل نظرتون رو بگید! راستی نظرتون راجع به PG221 اسوس چیه؟! نمیخوام تعصبی باشه میخوام واقعیت رو بگین اولین مشکلش اینه که کنتراستش 1:2000 هست! در صورتی که کنتراست سامسونگ 1:3000 هست! لطف کنید جواب همه سوالامو بدید مخصوصا اون صفحه شفاف
وحید
Alexilver
15-04-2008, 23:39
سلام
نمیدونم تاحالا تصویر سونی ها رو دیدید یا خیر! سونی ها و یا لپ تاپ های جدید بر روی صفحه LCD خود انگاری که یه صفحه شیشه ای براق دارند که اون یه حالت فیلتر هست که صفحه رو خیلی شفاف تر نشون میده و رنگ ها زیبا تر دیده میشن! این رو میتونین تو سری SZ لپ تاپ های سونی ببینید. به نظر من کنتراست یه طرف این حالت صفحه LCD یه طرف دیگه! حالا چیزی که من دیدم سامسونگ ها و الجی ها از این صفحه شفاف و براق معاف هستند!!!! این صفحه رو میتونین توی لپ تاپ های جدید اسوس هم مشاهده کنید! حالا با این تفاصیل نظرتون رو بگید! راستی نظرتون راجع به PG221 اسوس چیه؟! نمیخوام تعصبی باشه میخوام واقعیت رو بگین اولین مشکلش اینه که کنتراستش 1:2000 هست! در صورتی که کنتراست سامسونگ 1:3000 هست! لطف کنید جواب همه سوالامو بدید مخصوصا اون صفحه شفاف
وحید
دوست عزیز کنتراستی که می فرمایید Dynamic Contrast هست.
برای مقایسه بهتر Typical Contrast رو نگاه و مقایسه کنید.
Axl Rose
16-04-2008, 13:03
سلام
وحید
با سلام.
اولا ان صفحه ی شیشه ای براق که شما میفرمایید مزایا و معایب خودش را دارد... ...مزایا را فرمودید ...تصویر ظاهرا زیباتر و شفافتر به نظر میاید ..اما کافی است که یک بار از این لپ تاپ ها در نور روز و زیر نور افتاب یا حتی در اتاقی که منبع نوری دارد استفاده بفرمایید انوقت متوجه میشوید که همان تصاویری را که به زعم خودتان زیبا به نظر میرسند را به سختی میتوانید مشاهده نمایید ...چرا که ان صفحه شیشه ای براق باعث انعکاس نور محیط اطراف بر روی صفحه ی نمایش میشود ....اصولا بنده یکی از مزایای مهم LCD ها را نسبت CRT ها همین عدم انعکاس نور محیط اطراف میدانم ...این قصیه عینا در مورد تفاوت تلویزیونهای ال سی دی با پلاسما نیز صادق است...و شخصا ال سی دی که این حسن را نداشته باشد نمیپسندم .......(نظر شخصی....)
............
وبعد انکه بنده اصولا به اعداد و ارقامی که در مورد Dynamic Contrast ارائه میشود اعتقادی ندارم ...... این اعداد و ارقام معمولا ( اگر نگویم همیشه ) جنبه مارکتینگ و تجاری دارند و به هیچ وجه بوسیله ی این اعداد و ارقام نمیتوان مشخص نمود که کدام محصول بهتر است...بنده بارها در این فروم گفته ام که کیفیت را نمیتوان با اینگونه اعداد و ارقام سنجید.........
وامابهترین روش برای مقایسه کیفیت مانیتورهای مختلف..........
1. سلیقه ی شخصی خودتان مهمتر از هر چیز دیگر....مانیتورهای مختلف را از نزدیک ببینید ...مقایسه نمایید....
2. مراجعه به تستها و review های سایتهای مربوطه...البته سایتهای معتبر وبیطرف ...نه انهایی که بعلت منافع مادی و... از برند خاصی حمایت می نمایند...
3.مطالعه ی نظرات کاربران ( user opinions ) در سایتهای معتبر ...... این نکته حتی مهمتر از مورد دوم...چرا که
کاربران به علت استفاده معمولا دراز مدت از یک محصول خاص به تدریج پی به معایب و مزایای ان محصول میبرند ...که به نظر بنده از هر تست و review که معمولا توسط یک نفر و در یک بازه ی زمانی کوتاهتر انجام میشود مفید تر و ارزشمند تر است.......
با تشکر.
delusive1
20-04-2008, 09:23
با سلام.
اولا ان صفحه ی شیشه ای براق که شما میفرمایید مزایا و معایب خودش را دارد... ...مزایا را فرمودید ...تصویر ظاهرا زیباتر و شفافتر به نظر میاید ..اما کافی است که یک بار از این لپ تاپ ها در نور روز و زیر نور افتاب یا حتی در اتاقی که منبع نوری دارد استفاده بفرمایید انوقت متوجه میشوید که همان تصاویری را که به زعم خودتان زیبا به نظر میرسند را به سختی میتوانید مشاهده نمایید ...چرا که ان صفحه شیشه ای براق باعث انعکاس نور محیط اطراف بر روی صفحه ی نمایش میشود ....اصولا بنده یکی از مزایای مهم LCD ها را نسبت CRT ها همین عدم انعکاس نور محیط اطراف میدانم ...این قصیه عینا در مورد تفاوت تلویزیونهای ال سی دی با پلاسما نیز صادق است...و شخصا ال سی دی که این حسن را نداشته باشد نمیپسندم .......(نظر شخصی....)
............
وبعد انکه بنده اصولا به اعداد و ارقامی که در مورد Dynamic Contrast ارائه میشود اعتقادی ندارم ...... این اعداد و ارقام معمولا ( اگر نگویم همیشه ) جنبه مارکتینگ و تجاری دارند و به هیچ وجه بوسیله ی این اعداد و ارقام نمیتوان مشخص نمود که کدام محصول بهتر است...بنده بارها در این فروم گفته ام که کیفیت را نمیتوان با اینگونه اعداد و ارقام سنجید.........
وامابهترین روش برای مقایسه کیفیت مانیتورهای مختلف..........
1. سلیقه ی شخصی خودتان مهمتر از هر چیز دیگر....مانیتورهای مختلف را از نزدیک ببینید ...مقایسه نمایید....
2. مراجعه به تستها و review های سایتهای مربوطه...البته سایتهای معتبر وبیطرف ...نه انهایی که بعلت منافع مادی و... از برند خاصی حمایت می نمایند...
3.مطالعه ی نظرات کاربران ( user opinions ) در سایتهای معتبر ...... این نکته حتی مهمتر از مورد دوم...چرا که
کاربران به علت استفاده معمولا دراز مدت از یک محصول خاص به تدریج پی به معایب و مزایای ان محصول میبرند ...که به نظر بنده از هر تست و review که معمولا توسط یک نفر و در یک بازه ی زمانی کوتاهتر انجام میشود مفید تر و ارزشمند تر است.......
با تشکر.
سلام
با تشکر از وقتی که گذاشتی فکر کنم همون ASUS برای من گزینه مناسبی باشه ولی باز نظر شما هم مهمه :cool:
Reza Shekarchi
20-04-2008, 15:11
به نظر من مهمترين عامل همونطور که دوستان ديگه هم در بالا گفتن يه جورايی استفاده از تجربه ديگرانه
يه جورايی سامسونگ کلاً تو LCD مخصوصاً از لحاظ کيفيتی جوابش رو پس داده
چرا Samsung 2232 BW نه ؟ من خودم هم دارمش مانيتور خيلی خوبيه ، قيافش هم خيلی به دلم نشست بيشتر شبيه Lcd TV ها هست!
واسه همين کلاً فکر کنم گرفتن سامسونگ ريسک کمتری هست نسبت به برند های ديگه!
PS: فکر نکنم حد اقعل تو Lcd سامسونگ با ال جی قابل مقايسه باشه چون همه نتيجش رو ميدونن!
delusive1
28-04-2008, 11:17
به نظرتون می ارزه که به سامسونگ 22 اینج 395 پول بدم؟! یا چیز دیگه ای پیشنهاد می کنین!!!؟
راستی ال جی 19 خودم رو چند میخرن؟! سالم و تمیز بدون گارانتی و اصل اندونزی
راستی این دو مدل با هم چه فرقی دارن؟؟
SAMSUNG - 22" - 2232 BW
SAMSUNG - 22" - 226 BW
وحید
اگه قیمت برات مهم نیست و آخرش رو میخوای
سامسونگ یک مانیتور LEDحرفه ای زده با قیمت 1.5 میلیون !
delusive1
29-04-2008, 08:36
اگه قیمت برات مهم نیست و آخرش رو میخوای
سامسونگ یک مانیتور LEDحرفه ای زده با قیمت 1.5 میلیون !
سلام
اون مدل رو دیدم :) 1.350.000 تومان ولی اون به درد من نمی خوره! اون به درد کسی میخوره که به کالیبراتور رنگ نیاز داره! و قطعا کسی به این کالیبراتور نیاز داره که کارگاه چاب داره یا عکاسی می کنه برای بیلبورد ها و یا گرافیست حرفه ای برای کتب و دیگر کارها هستش! امیدوارم بدونین کالیبراتور رنگ چه کاری انجام میده... من فقط میخوام بدونم این دو با هم چه تفاوتی دارند این موضوع یک ماهی هست که داره مخ من رو میخوره ولی هیچ تفاوتی ندیدم! ولی چندتا فروم که خوندم فقط به این نتیجه رسیدم که 2223 پنل کیفیت پایین داره!! حالا میخوام بدونم این قضیه چیه!؟
پ.ن: الان که به سامسونگ زنگ زدم گفت تفاوتی نداره!!! بعدم همه پنل های سامسونگ در این دو مدل A+ هستش!!! میخواستم بدونم این راسته؟! که همش A+ هست؟! میگفت فقط فرقشون واسه قابشون هست که اون 2232 سری درخشان هست و 226 سری پرستیژ!!!!! حالا راست و دروغش پای خودش. شما تایید کنین که راست گفت یا دروغ..؟!
وحید
delusive1
29-04-2008, 14:15
سلام:
نظر دوستان در این موارد چیه؟!
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=550&l4=0&model=2220&modelmenu=1
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356
راستی کسی میدونه اینا توی ایران هست؟! قیمت چطوریاست؟! مزنه چقدره؟!
وحید
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.