PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین برای طرافداران به دنیای Linux

sweb
12-04-2008, 12:43
خب من می خوام یک نوت بوک خوب بگیرم که تمام سخت افزاراش توسط توزیع های مختلف لینوکس قابل شناسایی باشه و خب جون سخت هم باشه من یک Web Developer هستم و موزیک هم زیاد میگوشم پیشنهادتون به من چیه؟

من خودم یکی از مدل های معمولی Dell رو مد نظر دارم.

متشکر.

red_waves
12-04-2008, 13:38
fujitsu siemens دو مدل از لپ تاپ هاش رو مخصوص لینوکس زده یکی قدیمی تره بود فکر کنم حدود 600 تا 800 هزار تومن بود مدل جدیدشو تو نمایشگاه کامکس 2007 عرضه کرده بودند قیمتی حدود 1200 شاید هم بیشتر و کمتر داشت ولی فوق العاده سبک بود متاسفانه مدل هاشو به یاد ندارم ولی بپرسین کمکتون می کنند
خوبی این مدل ها اینکه سیستم عامل اورجینالشون لینوکسه و 100 درصد برای کاربران لینوکس ساخته شده اند

dell هم یکی از حامیان لینوکس هستش فکر کنم با اوبونتو همکاری می کنه اون هم خوب

در هر حال لینوکس انعطاف پذیری بالایی داره و با اکثر سخت افزارها مشکلی نداره

Mod chip
13-04-2008, 22:58
fujitsu siemens دو مدل از لپ تاپ هاش رو مخصوص لینوکس زده یکی قدیمی تره بود فکر کنم حدود 600 تا 800 هزار تومن بود مدل جدیدشو تو نمایشگاه کامکس 2007 عرضه کرده بودند قیمتی حدود 1200 شاید هم بیشتر و کمتر داشت ولی فوق العاده سبک بود متاسفانه مدل هاشو به یاد ندارم ولی بپرسین کمکتون می کنند
خوبی این مدل ها اینکه سیستم عامل اورجینالشون لینوکسه و 100 درصد برای کاربران لینوکس ساخته شده اند

dell هم یکی از حامیان لینوکس هستش فکر کنم با اوبونتو همکاری می کنه اون هم خوب

در هر حال لینوکس انعطاف پذیری بالایی داره و با اکثر سخت افزارها مشکلی نداره
البته من تا حدودی در این مورد شک دارم و فکر میکنم اگه نوتبوک برای این سیستم عامل (و حتی ممکنه یه نسخه خاص) طراحی نشده باشه حداقلش اینه که در بعضی از نسخه ممکن به مشکل بخوره چون نوتبوک کمی با کامپیوتر Desktop متفاوته . یا اصلا لینوکس نصب نمیشه روش یا در شناسایی قطعات به مشکل میخوره چون در هر صورت لینوکس مثل ویندوز نیست که خیلی ساده قطعات رو شناسایی کنه و بدون مشکل کار کنه همین الانشم خیلی از نسخه های لینوکس با خیلی از قطعات سخت افزاری کامپیوترهای دسکتاپ مشکل دارن حالا نوتبوک که دیگه بماند .

red_waves
14-04-2008, 07:00
البته من تا حدودی در این مورد شک دارم و فکر میکنم اگه نوتبوک برای این سیستم عامل (و حتی ممکنه یه نسخه خاص) طراحی نشده باشه حداقلش اینه که در بعضی از نسخه ممکن به مشکل بخوره چون نوتبوک کمی با کامپیوتر Desktop متفاوته . یا اصلا لینوکس نصب نمیشه روش یا در شناسایی قطعات به مشکل میخوره چون در هر صورت لینوکس مثل ویندوز نیست که خیلی ساده قطعات رو شناسایی کنه و بدون مشکل کار کنه همین الانشم خیلی از نسخه های لینوکس با خیلی از قطعات سخت افزاری کامپیوترهای دسکتاپ مشکل دارن حالا نوتبوک که دیگه بماند .

یکی از دوستام روی Inspiron ابونتو نصب کرده از این که بالانر نیست
درست من قبول دام نصب کردن ویندوز روی Lap Top مثل Desk Top نیست خیلی دردسر داره
اینکه لینوکس با یک سری قطعات مشکل داره از برنامه های ماکروسافت هست کلا این سخت افزارها جز سخت افزارهای ضعیف هستند
مشکل اساسی که لینوکس با سخت افزارها داره در مودم هاست، مودم هایی که لینوکس ساپورت نمی کنه و یا به سختی نصب میشن چیپستشون چینی هستند که به سفارش ماکروسافت زده میشه چون سرمایه گذار ماکروسافت هست با هزینه کمتری تولید میشه و تمام برندها برای مدل های ضعیف خودشون از این چیپست استفاده می کنند
در لینوکس اگر سیستمتون به اینترنت وصل بشه تمام درایورها بطور اتوماتیک سرچ میشن و سخت افزارها نصب میشند

toot_farangi
14-04-2008, 10:12
می دونین که برخی از نوت بوک های فوجیتسو روشون سیستم عامل لینوکس هست !
فکر کنم روی lenovo و hp هم با این سیستم عامل مشکلی نداشته باشی .

sweb
14-04-2008, 19:24
خب به این نتیجه رسیدم یکی از مدل های Dell رو بگیرم.

اولا یک مدل می خوام کی wide نباشه (تجربه کار با مانیتور های wide رو ندارم فکر کنم بیشتر به درد دیدن فیلم یا بازی کردن بخوره تا یک برنامه نویس مثل من)

یک مدل از Dell بهم معرفی کنین تا ضمن ظاهری مشکی علاوه بر سازگاری با لینوکس (مخصوصاً در مودم! همونطور که بحثش شد) باشه.
مونیتور 17 4:3 (17 اینچی که Wide 16:9 نباشه) و سگ جون باشه!

البته اسپیکر خوب واسه پخش موزیک فراموش نشه!

رم و پردازنده برام مهمه ولی کارت گرافیکی برام اصلاً مهم نیست چون من اصلاً گیمی نیستم.

خیلی از لطفتون متشکرم.