PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش م?اهیم

plusdeck
15-09-2006, 21:32
با سلام.
ای کاش انجمنی رو برای آموزش م?اهیم و مبانی سخت ا?زار ایجاد میکردین تا ا?راد تازه کار که میخوان از یه کاربر عادی که اطلاعاتش از سخت ا?زار در یک سطح کلیه خودشون رو هماهنگ با دنیای به سرعت در حال تغییر و تحول سخت ا?زار کنن و موضوعات تخصصی رو خودشون تجزیه تحلیل و موشکا?ی کنن (البته اینا همه وص? حال خودم بود!)
من که یه دنیا سوال دارم...

Amiri Fard
15-09-2006, 21:45
برای م?اهیم ، خود سایت هست . به نظر من دیگه نیازی به انجمن نیست . :)

Saeed
15-09-2006, 23:11
سلام.

بله همونطور که دوستمون گ?ت، برای آموزش م?هاهیم سعی خواهد شد در سایت، مقالاتی در سطوح مختل? از میتدی تا پیشر?ته قرار داده بشه، البته زمان زیادی برای این کار لازم هست.

یکی از اهدا? تالار گ?تمان سایت هم پاسخ گویی مستقیم به سوالات در حد توان هست. شما میتونی سوالاتو در انجمن مربوطه مطرح کنی.

Abolfazl-R
16-09-2006, 15:21
ولي به نظر من هم يه ?روم آموزشي لازمه

Saeed
16-09-2006, 15:26
خوب خوشبختانه برای هر مورد سخت ا?زاری انجمن خاصی در نظر گر?ته شده، اگر هرکدوم از دوستان مایل بود میتونه موارد آموزشی رو اونجا مطرح کنه، به هرحال روند کاری پیش بینی شده برای کل سایت به این شکل هست که اخبار و مقالات چه آموزشی چه نقد و بررسی در سایت به صورت رسمی، و تالار گ?تمان هم به عنوان یک مکان گ?تگوی دوستانه و صمیمی برای بحث و تبادل نظر، مطرح کردن سوالات و مشکل ها و همینطور مقاله های کوتاه (با زبان رسمی یا خودمانی!) اعضای سایت باشه.

ARH
18-09-2006, 20:31
اگر دوستان مقاله آموزشي يا م?هومي دارند ، با كمال ميل ما اون مقاله رو براشون تو سايت منتشر ميكنيم .

internet
12-12-2006, 17:29
با سلام
و تشکر مديراين محترم
اگه امکانش هست مقالاتي که در سايت هاي ديگه هست يه توضيح ب?رمائيد که اصلا اين چي هست چون مثلاً من به ?لان پست مراجعه مي کنم که مشاهده مي کنم که کاربري لينکي گذاشته که به يک سايت خارجي ختم مي شه و عکس و يه توضيحاتي ?رضاً در مورد کارت گرا?يک و يک اصطلاحاتي که ?کر کنم ?قط تعداد محدود در انجمن اطلاع داشته باشن يعني پيشنهاد مي کنم انجمن از حالت خصوصي سازي به کاربر مداري و مبتدي مداري سوق پيدا کنه خيلي بهتره
نمونه مثال ?وق:
http://www.forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=1610#post1610
با تشکر

Mamaj Lalaz
12-12-2006, 18:10
با سلام
و تشکر مديراين محترم
اگه امکانش هست مقالاتي که در سايت هاي ديگه هست يه توضيح ب?رمائيد که اصلا اين چي هست چون مثلاً من به ?لان پست مراجعه مي کنم که مشاهده مي کنم که کاربري لينکي گذاشته که به يک سايت خارجي ختم مي شه و عکس و يه توضيحاتي ?رضاً در مورد کارت گرا?يک و يک اصطلاحاتي که ?کر کنم ?قط تعداد محدود در انجمن اطلاع داشته باشن يعني پيشنهاد مي کنم انجمن از حالت خصوصي سازي به کاربر مداري و مبتدي مداري سوق پيدا کنه خيلي بهتره
نمونه مثال ?وق:
http://www.forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=1610#post1610
با تشکر

با سلام
در این مورد شدید موا?قم
مثلا دیشب امید خان در مورد هارد یه مقاله به همین سبک گذاشته بودن من بعد از دیدن ?قط ?همیدم که WD نسبت به هارد های دیگه بهتره چون کارهایی که من می خوام انجام بدم را با بیشترین سرعت نسبت به هارد های دیگه انجام می ده و در بقیه موارد هم متوسط هست . ولی از کل مطلب متاس?انه چیزی ن?همیدم هم زیاد بود هم خیلی واژه تخصصی داشت .

AMD>INTEL
12-12-2006, 21:41
يك نكته هم خواستم اشاره كنم. دوستاني كه مطلبي از جائي كپي بر ميدارن بايد سعي كنن . منبع مطلب رو بنويسين . كه حقوق نويسنده اون مطلب ح?ظ بشود .

yamna
11-01-2007, 18:54
میشه ادرس رو دقیق تر بگید

خیلی ممنون

:)