Hybrid SyntaX
13-04-2008, 11:51
سلام
من می خواستم راجب معایب و مشکلات احتمالی در مورد استفاده از خنک کننده های آبی بدونم!
تاحالا موارد زیر رو شنیدم
نشت کردن
تبخیر شدن مایع !!!!؟!؟
سمی بودن مایع که توی سایت ترمالتیک خوندم
می خواستم بدونم در چه صورتی ممکنه این مشکلات بوجود بیاد.
و وقتی سیستم روشنه سیلنگش نشت کنه و مایع درون شیلنگ به قطعه ای بخوره چی میشه؟! (خیلی وقت پیش شنیده بودم چیزی نمیشه ولی نپرسیدم روشن یا خاموش ! :D )
قضیه سمی بودنش در این حد هست که اگه خرده بشه سمیه یا اینکه در محیط باشه و...
جریان تبخیرش چیه ؟! :confused: (از یکی شنیده بودم این مایع درون مخزن می مونه! )
P.S. : تبخیر شدن و معصونیت قطعات از مایع رو از دو تا مغازه دار مختلف شنیده بودم (که البته می فروختند و اطلاعاتشون خوب بود) و نشت کردن هم از یکی از دوستام شنیدم که براش نشت کرده بود و سیستم رفته بود رو هوا...
جدا ا این مسائل بهترین و مطمئن ترین کیتی که در ایران وجود داره با قیمت مناسب چی هست ؟
من می خواستم راجب معایب و مشکلات احتمالی در مورد استفاده از خنک کننده های آبی بدونم!
تاحالا موارد زیر رو شنیدم
نشت کردن
تبخیر شدن مایع !!!!؟!؟
سمی بودن مایع که توی سایت ترمالتیک خوندم
می خواستم بدونم در چه صورتی ممکنه این مشکلات بوجود بیاد.
و وقتی سیستم روشنه سیلنگش نشت کنه و مایع درون شیلنگ به قطعه ای بخوره چی میشه؟! (خیلی وقت پیش شنیده بودم چیزی نمیشه ولی نپرسیدم روشن یا خاموش ! :D )
قضیه سمی بودنش در این حد هست که اگه خرده بشه سمیه یا اینکه در محیط باشه و...
جریان تبخیرش چیه ؟! :confused: (از یکی شنیده بودم این مایع درون مخزن می مونه! )
P.S. : تبخیر شدن و معصونیت قطعات از مایع رو از دو تا مغازه دار مختلف شنیده بودم (که البته می فروختند و اطلاعاتشون خوب بود) و نشت کردن هم از یکی از دوستام شنیدم که براش نشت کرده بود و سیستم رفته بود رو هوا...
جدا ا این مسائل بهترین و مطمئن ترین کیتی که در ایران وجود داره با قیمت مناسب چی هست ؟