مشاهده نسخه کامل : Diretx 10
khosro_parviz2
15-04-2008, 16:23
درود دوستان. دایرتکس 10 ویستا 32 با 64 فرق داره؟ و اگه داره دایرتکس 10 برای ویستا 64 رو باید از کجا گیر بیارم؟
سپاس.
javadshahvand
15-04-2008, 16:44
درود دوستان. دایرتکس 10 ویستا 32 با 64 فرق داره؟ و اگه داره دایرتکس 10 برای ویستا 64 رو باید از کجا گیر بیارم؟
سپاس.
Download DirectX SDK for WinXP/XP x64/Vista/Vista x64 (http://download.microsoft.com/download/d/b/9/db9153aa-4419-4a06-a1f1-aafd7944f453/dxsdk_march2008.exe)
Download DirectX SDK for WinXP/XP x64/Vista/Vista x64 (http://download.microsoft.com/download/d/b/9/db9153aa-4419-4a06-a1f1-aafd7944f453/dxsdk_march2008.exe)
سلام ...SDK به دردش مي خوره ؟
سپاس.
شما اگه از ویندوز ویستا استفاده می کنید نیازی به دانلود DirectX 10 ندارید.
khosro_parviz2
16-04-2008, 14:49
سپاس از تمام شما دوستان عزیز. راستش من بازی Assassins creed رو وقتی می خوام رو ویستا 64 بیت اجرا کنم ارور دایترکس می ده.
سلام
من دایرکت ایکس 10 رو رو ایکس پی نصب کردم ولی باز هم برای من مینویسه 9.0C
کسی میدونه چرا؟
سلام
من دایرکت ایکس 10 رو رو ایکس پی نصب کردم ولی باز هم برای من مینویسه 9.0C
کسی میدونه چرا؟
چون هنوز هیچ DirectX 10 ای برای XP از طرف Microsoft عرضه نشده.
سپاس از تمام شما دوستان عزیز. راستش من بازی Assassins creed رو وقتی می خوام رو ویستا 64 بیت اجرا کنم ارور دایترکس می ده.
اين بازي از ويندوز هاي 64 بيتي پشتيباني نميكنه كار vista 32bit ;)
javadshahvand
17-04-2008, 11:18
اطلاعات مربوط به DirectX-۱۰
بنا به گفتههای مایكروسافت یكی از فواید DirectX-۱۰ این است كه گرافیكش حدودا ۸ برابر روانتر و سریعتر نسبت به DirectX۹ اجرا میشود. البته یادمان نرود كه حدودا چهار سال از اولین امكان پیدایش DirectX۹ میگذرد.
این مسئله با توجه به كنترل و ارتباط مستقیم كارت گرافیكی و توسط برداشتن محدودیتهایی كه در DirectX۹ به علت ساختار آن قابل رفع نبود امكان پذیر شده است. علاوه بر مطلب گفته شده DirectX-۱۰ امكان Geometric-shader و Shader Modell ۴.۰ را فراهم ساخته و در دورن خود مدیریتی برای Textureها فراهم ساخته است. از حافظه كارت گرافیكی بهتر استفاده شده و روندهای بسیاری میتوانند در آن واحد به سیپییو دسترسی پیدا كنند.
سی پی یو در DirectX-۱۰ فشاری را تحمل نمیكند و نمیتواند مشغول كارهای دیگر شود و سیپییو بیشتر به كار اصلی كه برای او طراحی شده است میرسد: محاسبه گرافیك.
نكته منفی نسل جدید DirectX:
برای استفاده از تمامی فواید موجود باید كارتهای گرافیكی تهیه شوند كه DirectX-۱۰ را پشتیبانی كنند. اما از لحاظ ساختار و طرح DirectX-۱۰ برای طراحان این فایده را دارد كه هر كارت گرافیكی كه از DirectX-۱۰ پشتیبانی میكند همه كارها را باید بتواند انجام دهد و نه اینكه مانند DirectX-۰۹ احتیاجی به دقت در نوع كارت گرافیكی DirectX-۹ مثلا در چه نوع از Pixel-shader باشد.
DirectX-۱۰ به تنهایی دیگر با DirectX۹ سازگار نمیباشد. به همین دلیل هم در ویندوز ویستا هم DirectX-۱۰ و هم نوع تناسب یافتهای از DirectX۹ وجود دارد كه به نام DirectX۹.L یا DirectX۹.EX خوانده خواهد شد. حرف L مخففی از Longhorn بوده كه بخشی از اسم كد ویندوز ویستا میباشد. DirectX۹.L به محض اینكه بازیهای طراحی شدهای برای DirectX۹ و یا نسخههای قدیمیتر DirectX اجرا شوند، كنترل را به دست میگیرد.
DirectX۹.L در ویستا:
DirectX۹.L یا DirectX۹.EX در ویستا به چه دردی میخورند؟ یكی از دلایل بسیار ساده است است كه بازیهای قدیمیتر قدرت اجرا داشته باشند. بنا به گفتههای مایكروسافت و طراحان بازیهای DirectX۹ در ویستا كمی سریعتر كار میكنند كه البته Benchmarkها و پیش نسخههای ویستا این مسئله را هنوز بطور كامل تایید نمیكنند. البته این مسئله میتواند تا زمان نسخه نهایی ویستا تغییر پیدا كند.
یكی از مسائل دیگر این است كه ویستا از Open GL پشتیبانی نمیكند از لحاظ درایورها نیز در ویستا برای سختافزار سرعت یافته OpenGL هنوز NVidia و ATI آماده نمیباشند.
salar2007
21-04-2008, 12:10
من وقتی flight Simulater x رو رو ویستا 32 بیت اجرا میکنم ارور میده با این دایرکت ایکس سازگار نیست دلیلش چیه چون شنیدم با دایرکت DirectX 10 مشکلی نداره؟؟
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.