PDA

مشاهده نسخه کامل : فستیوال آورکلاک آواژنگ -اولین مسابقه آورکلاک ایران

Mod chip
16-04-2008, 10:32
آواژنگ مسابقه اورکلاک گذاشته کسی شرکت نمیکنه ؟ قرار برنده ها هم برن مسابقات جهانی اورکلاک .

http://www.overclocking.ir/homepage.htm

Saeed
16-04-2008, 11:47
سلام،

بله همونطور که می بینید تبلیغات این مسابقه در سایت سخت افزار هم ثبت شده. راستش من هنوز به خاطر پیگیری کارهای شخصی خودم فرصت پیگیری قضیه رو نداشتم اما اینطور که معلومه با سابقه خوبی که از آواژنگ در مورد برگزاری سمینار و مسابقه و ... سراغ داریم باید به این قضیه امیدوار بود.

البته من هنوز معنی واژه کارشناس آورکلاک رو نمیتونم درک کنم هفته آینده رو این موضوع حتما وقت میگذارم و دوستان دیگر هم لطفا نظر خودشون رو در مورد این فستیوال شرکت آواژنگ همبنجا به اشتراک بگذارند.

Ahmadi
16-04-2008, 15:37
با سلام

سوالی هم من داشتم که خوب چون جوابی نگرفتم از بچه ها در اینجا میپرسم.

این مسابقه ای که قرار است برگزار شود آیا صرفا با مادربردهای گیگا بایت هست یا اینکه هر کسی با مادربرد خودش میتونه شرکت کنه ... :cool:

Mod chip
16-04-2008, 16:55
با سلام

سوالی هم من داشتم که خوب چون جوابی نگرفتم از بچه ها در اینجا میپرسم.

این مسابقه ای که قرار است برگزار شود آیا صرفا با مادربردهای گیگا بایت هست یا اینکه هر کسی با مادربرد خودش میتونه شرکت کنه ... :cool:

احتمال 95 درصد با استفاده از مینهای گیگابایت هست . البته سوالات زیادی مطرح میشه مثلا اینکه اصلا جایزه هم میدن :D و یا اینکه کولینگ ابی یا بادی میدن یا نه یا شاید مثل مسابقات معتبر اورکلاک خارجی نیتروژن مایع میدن بترکونی :D تو تبلیغاتشم عکس هایی که از مسابقه اورکلاک گیگابایت رو احتمالا برای سال های پیش بوده نشون میده سال پیشم Asus با همکاری Kingstone یه مسابقه خیلی خفن اورکلاک برگزار کرده بود .

toot_farangi
17-04-2008, 00:16
خیلی مسابقه جالبی هست ، سعی می کنم بنده هم شرکت کنم :D

Alexilver
07-05-2008, 23:15
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم در مورد محل برگزاری این فستیوال و البته جزییات بیشتر.
سه شنبه به من زنگ زدند و گفتند دعوتنامه رو به E-mail شما می فرستیم ولی من که هنوز چیزی دریافت نکردم.
خلاصه ممنو میشم گه جواب بدید، و خوشحال میشم که شما رو احیانا اونجا ملاقات کنم.

murizaki_2000
08-05-2008, 07:44
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم در مورد محل برگزاری این فستیوال و البته جزییات بیشتر.
سه شنبه به من زنگ زدند و گفتند دعوتنامه رو به E-mail شما می فرستیم ولی من که هنوز چیزی دریافت نکردم.
خلاصه ممنو میشم گه جواب بدید، و خوشحال میشم که شما رو احیانا اونجا ملاقات کنم.

اتفاقا" به من هم زنگ زدند و وقت تعيين كردند ولي چيز ديگه اي نگفتند !!! منم نمي دونم كجا بايد برم ؟؟!!! ايميل هم برام نيومده هنوز ......:confused:

Ahmadi
09-05-2008, 08:56
با سلام

دعوتنامه رو ظاهرا طی هفته جاری به آدرس ایمیلها ارسال میکنند
در مورد محل برگزاری هم من تصور میکنم همون محل شرکت آواژنگ باشه، خیابان گاندی

من روز 5شنبه صبح اونجا هستم، سایر دوستان برنامه زمان بندیشون رو چه جوری قرار دادند.
به امید دیدار ... :cool:

murizaki_2000
09-05-2008, 13:37
من جمعه بعد از ظهر اونجام ...... امیدوارم بتونم چندتایی از دوستان رو اونجا ببینم !!:D:D:D

Alexilver
09-05-2008, 22:44
من هم جمعه صبح! عجب شانسی! :D

Alexilver
11-05-2008, 23:10
دوستان دعوتنامه اومد! نوشته 5شنبه صبح! من که گفته بودم جمعه صبح!
ولی خب بهتر شد از چند جهت....:rolleyes:

murizaki_2000
12-05-2008, 07:36
دعوتنامه من هم رسيد :D:D:D:D همون جمعه ساعت 4 بعد از ظهره !!!ميگم چيزي هم بايد با خودمون ببريم يا نه ؟؟!!!:confused::confused::D:D

vahe_n
12-05-2008, 09:21
سلام خدمت دوستان عزيزم ....

به اميد خدا بنده پنجشنبه صبح آنجا خواهم بود...:)

Alexilver
12-05-2008, 22:36
ما که آخرش نفهمیدیم چی شد!
پنج تا دعوتنامه اومد! چهارتاش نوشته 5 شنبه. یکی نوشته جمعه!
:eek::confused:

javadshahvand
14-05-2008, 08:18
حالا بدون دعوت نامه راه نمی دید ما هم بیاییم؟:)

ARH
14-05-2008, 20:43
سلام بر همه دوستان جديد و قديمي

من و سعيد هم فردا ميايم ، البته ساعت 4، اميدوارم كه فردا بتونيم برخي از دوستان قديمي رو ملاقات كنيم، از جمله آقاي احمدي رو كه در نمايشگاه الكامپ افتخار نداشتم از نزديك ايشون رو ببينم.

خوش باشيد
عليرضا حقدوست

Ahmadi
14-05-2008, 22:41
حالا بدون دعوت نامه راه نمی دید ما هم بیاییم؟:)

سلام، جواد خان فکر نمیکنم آمدن شما مشکلی رو ایجاد کند ... :)

murizaki_2000
15-05-2008, 08:32
سلام
ميگم دوستاني كه زودتر ميرن جوابها رو به بقيه هم برسونند !!!!:D:D:D خارج از شوخي خبر بديد ببينيم اونجا چه خبره ........;);)

Ahmadi
15-05-2008, 16:25
سلام
ميگم دوستاني كه زودتر ميرن جوابها رو به بقيه هم برسونند !!!!:D:D:D خارج از شوخي خبر بديد ببينيم اونجا چه خبره ........;);)

سلام بر دوستان

خوب اول باید از شرکت آواژنگ بابت بانی برگزاری اولین دوره همچین مراسمی و برنامه ریزی منظم و دقیقشون تشکر کرد اما ...

اونجوری که فکر میکنید دوستان عزیز میتونست باشه که متاسفانه نبود.

1 - بحث اورکلاک رو بصورت خیلی مختصر توصیف نمودند.
2 - بهیچ عنوان وارد مسایل اصلی و نکته های مهم این مبحث نشدند.
3 - صرفا در مورد یک مدل خاص مادربرد P35-DS3R ( اگه اشتباه مدلش رو نوشتم پوزش میخوام ) در مبحث اورکلاک کردن CPU ان هم نه بصورت خیلی جامع توضیحاتی داده شد.
4 - مسایل مهمی از قبیل تامینگ رم، ولتاژ آن، تغییرات ولتاژ و ضریب نقش آنها در اورکلاک و پایداری و از این قبیل موارد متاسفانه اشاره و توضیح کاملی داده نشد.
4 - قطعات دیگه ای که بر روی بردها بکار رفته بود شامل:
Ram 1GB 1066Mhz Kingmax Value Series
HDD Samsung
CPU 6550 Intel
VGA 8500GT 256MB
Water Cooling System
Power Giga

اما شرح مختصری از جلسه

ابتدا خانمی از شرکت گیگابایت توضیحات مختصری در مورد مبحث اورکلاکینک و حرکت این شرکت در این مقوله با نمایش 2-3 تا فیلم و اسلاید ارائه نمودند.
سپس کارگاه اموزش اورکلاکینگ به ترتیب ذیل برگزار گردید.

CPU با افزایش ضریب تا 400 و کاهش ضریب رم به 800 و دادن ولتاژ کاری 1.4 به حجم پردازش 2.8 رسید و دیگه حتی یه کوچولو هم اجازه آفزایش ضریب یا ولتاژ داده نشد. البته تمامی این مسایل هم بصورت آزمایشگاهی و با عدم اجازه جهت دستکاری بیشتر و نظارت سختگیرانه دوستانمون در آواژنگ صورت گرفت.

یک مورد هم بر پایی و نصب سیستم کولینک با اصطلاح یخ خشک انجام گرفت که در اون مورد هم صرفا ضریب CPU به 450 و ولتاژ به 1.3 تغییر پیدا نمود که در این حالت پردازش 3.15 حاصل شد که متاسفانه حتی شیطنت های بنده برای افزایش این میزان از ضریب و ولتاژ و درخواست جهت بالا بردن یا حتی تست موارد بالاتر نیز با مقاومت سرسختانه دوستانمان توام گردید.

حالا دیگه چرا این درخواست رو با این همه صحبتی که از تکنولوژی و قابلیتهای مادربردهای گیگابایت اجابت و پیگیری نکردند دیگه خود جای بحث دارد.... :rolleyes:

در مورد فردی که جهت اورکلاک و یا در واقع آموزش مفاهیم اولیه این موضوع در این جلسه حضور داشتند هم باید عرض کنم که آقایی از بخش فنی شرکت گیگابایت در این مراسم حضور داشتند که انجام و تضیحات این موارد را انجام میدادند.

در کل میشود اینجوری نتیجه گیری نمود که اصطلاح برگزاری اولین فستیوال و آموزش مفاهیم اولیه اورکلاکینگ شاید واژه مناسب تری برای این مراسم بوده و بشخصه انتظار بسیار بیشتری رو از این مراسم داشتم.

بماند که مادربرد LP UT X48-T2R DFI , رمهای Viper Patriot و کارت گرافیک 8800GT Gainward خودم با سایر متعلقات بتصور یک مراسم خاص در پشت صندوق عقب ماشین داشتند در طول برگزاری این مراسم از گرمای آفتاب داغ میشدند.

در کل و خارج از مسایل انتقادی و شوخیهای صورت گرفته باید با واقع بینی عرض کنم که اولین دوره این مراسم در هر سطح و حجمی واقعا جای تشکر دارد و از مدیریت و دوستانمان در شرکت آواژنگ جهت برگزاری این مراسم تشکر و قدردانی میکنم و البته امید دارم که این مراسم و برگزاری آن در اندازه و وضعیت برتر و بهتری تداوم و ادامه یابد.

شاد باشید . :cool:

Alexilver
15-05-2008, 23:46
با سلام

فرمایشات آقای احمدی کاملا درست؛ ولی سه نکته هم اضافه می کنم:

1- اطلاعات افراد حاضر در فستیوال از اورکلاکینگ در یک سطح نبود، بعضی ها کاملا حرفه ای بودند و بعضی تازه با این عبارت آشنا می شدند؛ و خب قاعدتا برای حرفه ای ها این فستیوال چیزی جز خوراکی مجانی نداشت! :D

2- هدف آواژنگ از برگزاری این فستیوال - همون طور که خودشون اعلام کردند - آشنایی عموم با تجهیزات اورکلاکینگ GigaByte و بالطبع زمینه سازی واردات و فروش این محصولات بود.

3- در آینده ممکن هست که فستیوالهای دیگه ای در سطحی بالاتر برگزار بشه؛ همون طور که در اول جلسه هم تاکید شد که این یک شروع هست. (شخصا زیاد مطمئن نیستم، فکر می کنم بستگی به فروش محصولاتشون داشته باشه! :rolleyes:)

در مجموع من فکر می کنم روش اصولی برای اورکلاک ارائه نشد. درسته که کلیاتی گفته شد، ولی اینکه خیلی دیمی (!) فرکانس رو تا فلان قدر و ولتاژ رو تا بهمان ولت بالا ببری نمیشه آموزش درست؛ صرفا میشه گفت آشنایی با اورکلاک.

در آخر هم انصافا از برنامه ریزی دقیق آواژنگی ها باید قدردانی کرد؛
و اینکه بنده موفق شدم یکی از دوستان فروم رو کاملا اتفاقی بشناسم :cool: ولی متاسفانه موفق به شناسایی آقای احمدی عزیز که حضور داشتند نشدم!! :rolleyes:

پی نوشت: مادربورد ها EP35-DS3R بودند.
اورکلاکی رو ی کارت گرافیک انجام نشد، ولی برای اون هم واتر کولینگ به کار برده بودند!

Ahmadi
16-05-2008, 00:15
با سلام

فرمایشات آقای احمدی کاملا درست؛ ولی سه نکته هم اضافه می کنم:

در آخر هم انصافا از برنامه ریزی دقیق آواژنگی ها باید قدردانی کرد؛
و اینکه بنده موفق شدم یکی از دوستان فروم رو کاملا اتفاقی بشناسم :cool: ولی متاسفانه موفق به شناسایی آقای احمدی عزیز که حضور داشتند نشدم!! :rolleyes:

پی نوشت: مادربورد ها EP35-DS3R بودند.
اورکلاکی رو ی کارت گرافیک انجام نشد، ولی برای اون هم واتر کولینگ به کار برده بودند!

با سلام به شما عزیز
و تشکر بابت نکاتی که مطرح نمودی

و باز هم تشکر ویژه از اظهار محبت شما به بنده که مانند سایر دوستانم در این سایت خوب همواره شامل حال این حقیر میشه.

من همونی بودم که یه خورده ای با اون خانم ورونیکا صحبتی چند دقیقه ای داشتم ;) و به آقای جین هم یه تذکری دادم که نماینده فروش محصولات DFI در ایران هستیم و به شوخی گفت که حواسش جمع باید باشه :cool: و در نهایت هم آخر جلسه وقتی خیلی داشتم اصرار به افزایش ضریب CPU با استفاده از روش Dry Ice میکردم دیگه مترجم شرکت آواژنگ که از دوستان قدیمی بنده بود با فامیلی از بنده خواست که کوتاه بیام ... :D

عجب آدرسهایی از خودم دادم ها ...
آها میز شماره 3 بودم و یه تی شرت نارنجی رنگ مربوط به شرکت Gainward تنم بود. راستی افتخار داشتم که در کنار آقا ثمین خودمون هم باشم.

به جا آوردید ... :)

ARH
16-05-2008, 08:45
جا داره اينجا من هم از برنامه دقيق شركت آواژنگ قدر داني كنم، با تمام معايب و كاستي‌هايي كه داشت و به برخي‌هاش دوستان اشاره كردند، حركت نويني بود كه شايسته قدرداني هست.

javadshahvand
16-05-2008, 10:00
سلام:
انتهای سالن سوالاتیه مطرح میشد خیلی ساده بود و در قبالش جایزه(کارت گرافیک ATI 2400) جایزه می دادند، حیف من دیر رسیدم:(
راستی جوایز سوالات کتبی آخر فستیوال چی هست؟

من هم از شرکت آوژنگ بابت برگزاری این فستیوال کمال تشکر رو دارم هرچند ساده و ابتدایی اما امیدوارم یک همچین مسابقاتی در سطح علمی تر و تخصصی تر در آینده برگزار بشه

و در آخر از آقایان احمدی ، یزدانی ، حقدوست بابت تمام زحماتشون کمال تشکر رو دارم

ممنون شاهوند

koorosh
16-05-2008, 10:57
مثل این که چیز زیادی هم از دست ندادیم:D انشاالله سال بعد..........:)
ولی خوب بازم جای تشکر داره که این فستیوال رو برای اولین بار در ایران برگزار کردن امیدوارم کم کم این جور گردهمایی ها زیاد بشه:D

آقای احمدی شما که حرفه ای این کار هستی ولی تازه کارا می زنن سیستمو نابود می کنن رو دست شرکت خرج می ذارن:D

maisam_22
16-05-2008, 11:25
من که کلی شاکیم از مسؤلین برگزاری.:confused:
واسم دعوتنامه نیومد.گفته بودن حتماً میاد.4 شنبه هم که با شرکت تماس گرفتم کسی نبود جوابگو باشه.فکر کنم رفته بودن استراحت کنن واسه فرداش! برنامه ریزی ایرانیه .نمی شه کاریش کرد.
آخر هفته بود . پروازی که با هزار تا بدبختی گیر آوردم رو کنسل کردم.بگذریم که چقدر هزینه و وقت گذاشته بودم واسش.
خدا خیرشون بده.کاش اصلاً تماس نمی گرفتن.
شرکت خصوصیه.نمیشه به کسی شکایت کرد و از کسی خرده گرفت.هر چند اگه دولتی هم بود نمی شد کاریش کرد.
:mad:

Ahmadi
16-05-2008, 12:26
من که کلی شاکیم از مسؤلین برگزاری.:confused:
واسم دعوتنامه نیومد.گفته بودن حتماً میاد.4 شنبه هم که با شرکت تماس گرفتم کسی نبود جوابگو باشه.فکر کنم رفته بودن استراحت کنن واسه فرداش! برنامه ریزی ایرانیه .نمی شه کاریش کرد.
آخر هفته بود . پروازی که با هزار تا بدبختی گیر آوردم رو کنسل کردم.بگذریم که چقدر هزینه و وقت گذاشته بودم واسش.
خدا خیرشون بده.کاش اصلاً تماس نمی گرفتن.
شرکت خصوصیه.نمیشه به کسی شکایت کرد و از کسی خرده گرفت.هر چند اگه دولتی هم بود نمی شد کاریش کرد.
:mad:

با سلام به شما

دوست خوبم، ای کاش شما هم مانند برخی از دوستان در اینجا با بچه های فروم تماسی میگرفتید و از اونها هم کسب اطلاع میکردید که این حالت پبش نمیومد و شما هم متحمل این مشکلات و ناراحتی ها نمیشدید.

اینجا همه خودمونی هستند :)

maisam_22
16-05-2008, 12:44
با سلام به شما

دویت خوبم، ای کاش شما هم مانند برخی از دوستان در اینجا با بچه های فروم تماسی میگرفتید و از اونها هم کسب اطلاع میکردید که این حالت پبش نمیومد و شما هم متحمل این مشکلات و ناراحتی ها نمیشدید.

اینجا همه خودمونی هستند :)

دوست من
در خودمونی بودن بچه های اینجا شک ندارم. همگی دوست های خوب من هستید.:rolleyes:
ولی فکر می کنین این توجیهی خوبی واسه کوتاهی مسؤلین برگزای باشه؟شما نمیدونید توی این 2 روز من چند بار با شرکت اواژنگ تماس گرفتم و کسی جوابگو نبود. اگه میدونستید اینطور نمی گفتید.
ضمناً من مستقیم توی سایت آورکلاک ثبت نام کرده بودم.
توی این سایت هم کسی مشکل منو نداشت. بعضی از دوستان چند تا دعوتنامه داشتن! این یعنی!
فکر کنم ما ایرانی ها_البته نه همیگی مون_ باید بیشتر روی برنامه ریزی کردن هامون کار کنیم. شاید اینطوری سریعتر پیشرفت کنیم و به نتیجه برسیم.

باز هم ازت ممنونم دوست من:)

rockstar
16-05-2008, 15:44
ای بابا :) من که اگر دعوتنامه ببینم رو هوا با ار پی جی میزنم :eek: تاخیر دارم همیشه :cool:

اقا نمیشه چند تا از بچه های حر فه ای جمع بشند بعد یک فیلم مخوف اموزشی بزنند ؟؟؟

vahe_n
16-05-2008, 19:35
سلام خدمت دوستان عزيزم ...

ابتدا مي خواستم از تمام كساني كه براي فستيوال زحمت كشيدند تشكر بكنم. به هر حال اولين بود و اين جاي تقدير دارد، در ضمن هر كاري هم كاستي ها هم دارد.

عكسهاي كه از اين فستيوال تهيه كرده ام را مي توانيد در آدرس زير مشاهده نمائيد.

http://lh5.ggpht.com/vahe1985/SC2fSUnLf5E/AAAAAAAAA8E/0yxrh57lacI/s160-c/FirstOverclockingFestival.jpg (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)

First Overclocking Festiva (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)l (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)

اميدوارم مورد توجه قرار بگيرد ...موفق باشيد :)

koorosh
16-05-2008, 22:05

ابتدا مي خواستم از تمام كساني كه براي فستيوال زحمت كشيدند تشكر بكنم. به هر حال اولين بود و اين جاي تقدير دارد، در ضمن هر كاري هم كاستي ها هم دارد.

http://lh5.ggpht.com/vahe1985/SC2fSUnLf5E/AAAAAAAAA8E/0yxrh57lacI/s160-c/FirstOverclockingFestival.jpg (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)

First Overclocking Festiva (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)l (http://picasaweb.google.com/vahe1985/FirstOverclockingFestival)

از دوست خوبمون خیلی ممنونم که عکسای فستیوال رو قرار دادن:)
راستش من خیلی دلم می خواست بدونم چه خبر بود:p
یه نکته جالب هم استفاده از Easy Tune برای اورکلاک بود:D

Alexilver
16-05-2008, 22:57
با سلام به شما عزیز
و تشکر بابت نکاتی که مطرح نمودی

و باز هم تشکر ویژه از اظهار محبت شما به بنده که مانند سایر دوستانم در این سایت خوب همواره شامل حال این حقیر میشه.

من همونی بودم که یه خورده ای با اون خانم ورونیکا صحبتی چند دقیقه ای داشتم ;) و به آقای جین هم یه تذکری دادم که نماینده فروش محصولات DFI در ایران هستیم و به شوخی گفت که حواسش جمع باید باشه :cool: و در نهایت هم آخر جلسه وقتی خیلی داشتم اصرار به افزایش ضریب CPU با استفاده از روش Dry Ice میکردم دیگه مترجم شرکت آواژنگ که از دوستان قدیمی بنده بود با فامیلی از بنده خواست که کوتاه بیام ... :D

عجب آدرسهایی از خودم دادم ها ...
آها میز شماره 3 بودم و یه تی شرت نارنجی رنگ مربوط به شرکت Gainward تنم بود. راستی افتخار داشتم که در کنار آقا ثمین خودمون هم باشم.

به جا آوردید ... :)

متاسفانه خیر! من اتفاقات اون جلو رو از طریق پرده نمایش دنبال می کردم.

راستی من فکر می کنم اگر آقایون مترجم توضیحات خودشون رو اضافه نمی کردن، کلا چیزی نصیب کسی نمی شد!
این EasyTune هم واقعا نوبر بود!

maisam_22
17-05-2008, 06:02

دوست خوبم vahe_n. ممنونم واسه عکسهایی که گذاشتی.

vahe_n
17-05-2008, 07:15
متاسفانه خیر! من اتفاقات اون جلو رو از طریق پرده نمایش دنبال می کردم.

سلام خدمت دوستان عزيز ...

من كه حالم فعلاً گرفته است ...:( خيلي دوست داشتم كه همه دوستان را از نزديك ببينم ولي خب اين افتخار را نداشتم...ولي خب فقط علي آقاي گل را ديدم كه اون هم ايشان بنده را شناختند...:D

javadshahvand
17-05-2008, 15:16
نشست مطبوعاتي اولين فستيوال اوركلاكينگ ايران با حضور خانم ورونيكا هيسايو، مدير بخش بازاريابي منطقه خاورميانه شركت گيگابايت، جنس ين كارشناس محصول اداره بازاريابي اين شركت و كوروش عباسي مدير بخش بازاريابي و روابط عمومي گروه شركت هاي آواژنگ برگزار شد.

كوروش عباسي ضمن اشاره به اين نكته كه اوركلاكينگ دانشي نوپا و جوان در ميان علاقه مندان و كاربران رايانه هاي شخصي است، توضيح داد: اين فستيوال كه با پيش‌قدمي گروه شركت‌هاي آواژنگ و شركت گيگابايت برگزار شد اولين قدم جدي در زمينه اوركلاكينگ و مباحث مرتبط با آن در كشور و شروع راهي طولاني و نويد دهنده رخداد هاي جديدي در آينده است.

وي ادامه داد: هدف از برگزاري اين فستيوال آگاهي بخشيدن به قشر بزرگي از كاربران رايانه‌هاي شخصي است كه امكان درگيري و تجربه اوركلاكينگ را نداشته اند و فرصتي است مناسب براي شناسايي و حمايت از استعدادهايي كه اين مبحث را بصورت حرفه‌اي و جدي دنبال مي‌كنند.

وي افزود: بوجود آوردن يك محيط آموزشي و در عين حال تعاملي براي تجربه كردن اوركلاكينگ از نزديك و در كنار ديگر كاربران فرصتي است كه آواژنگ و گيگابايت خود را ملزم به فراهم آوردن آن مي دانند، حركتي كه با ادامه پيدا كردن خود در آينده به بهبود سطح دانش كاربران ايراني و طبيعتا بوجود آمدن نيازها و بازارهاي جديد منجر خواهد شد.

مديران شركت گيگابايت كه تجربه برپايي سمينارها و كارگاه هاي آموزشي در ابعاد كوچكتر در ديگر نقاط جهان را داشتند، اولين فستيوال اوركلاكينگ ايران را بزرگترين رخداد برگزار شده توسط اين شركت در رابطه با اوركلاكينگ در جهان دانستند.
توليد قطعات با كيفيت جهت برآورده كردن نيازها و توقعات علاقه مندان به اوركلاكينگ مدت هاست كه به بحثي جدي و به شدت رقابتي براي شركت هاي توليد كننده قطعات رايانه اي و گيگابايت به عنوان يكي از پيشروهاي اين صنعت تبديل شده است.

در طول مراسم بيش از 600 نفر از علاقه مندان به مقوله اوركلاكينگ طي دو روز با شركت در سمينار و كارگاه آموزشي، دانش خود در مورد اوركلاكينگ را محك زدند. در اين فستيوال يك آزمون مقدماتي نيز برگزار شد كه برگزيدگان آن به زودي به رقابت نهايي با هم خواهند پرداخت.
نفر برتر و بهترين اوركلاكر ايران توسط شركت گيگابايت راهي مسابقات جهاني خواهد شد.

اطلاعات بيشر، اخبار و حواشي اين فستيوال بزودي بر روي وب سايت www.overclocking.ir (http://www.overclocking.ir/)در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

اوركلاك به معني افزايش فركانس قطعات مختلف مانند پردازنده، حافظه و ديگر اجزاي سيستم براي دست‌يابي به كارايي بيش از آنچه هر يك از آن‌ها قادر به ارايه آن هستند مي‌باشد.
كاربراني كه قصد انجام اوركلاك را دارند بيشتر بر روي افزايش فركانس‌هاي قطعات اصلي سيستم مانند پردازنده، كارت گرافيك و حافظه متمركز مي‌شوند. انگيزه‌هاي انجام اوركلاكينگ به طور كلي در بين كاربران مختلف متفاوت است. برخي از كاربران براي افزايش كارايي سيستم‌هاي خود اقدام به انجام اوركلاكينگ مي‌كنند اما برخي ديگر تنها به عنوان سرگرمي و براي اينكه ببينند قادر هستند كارايي سيستم‌هاي خود را تا چه حد بالا ببرند اقدام به اين كار مي‌كنند.

اینتا

Alexilver
17-05-2008, 20:07
سلام خدمت دوستان عزيز ...

من كه حالم فعلاً گرفته است ...:( خيلي دوست داشتم كه همه دوستان را از نزديك ببينم ولي خب اين افتخار را نداشتم...ولي خب فقط علي آقاي گل را ديدم كه اون هم ايشان بنده را شناختند...:D

من هم همینطور؛ البته از دیدن شما خیلی خوشحال شدم. این فضولی من روی مدلهای دوربین - و البته لطف شما به دوستان برای تهیه عکس - بالاخره یک جایی به درد خورد!

فکر می کنم برای ملاقات دوستان به طور یکجا، یک راهش همون قرار ملاقاتهاییست که امید جان فکرش رو کرده بود و تاپیکش هم هنوز باید موجود باشه.
امیدوارم که امید عزیز هم که فعلا وقت برای فروم نداره سلامت و موفق باشه.
:)

Alexilver
21-05-2008, 12:16
گزارش آواژنگ از اولین فستیوال اورکلاکینگ ایران (http://www.overclocking.ir/report/index.htm)

عکسهای مربوط به فستیوال (http://www.overclocking.ir/report/gallery.htm)

javadshahvand
21-08-2008, 17:58
مرحله دوم فستیوال اورکلاکینگ ایران با انتخاب اورکلاکر برگزیده ایران جهت اعزام به مسابقات جهانی تایوان (http://www.avajang.com/news/overclocking_festival_round2/index.asp)کینگ ایران (http://www.avajang.com/news/overclocking_festival_round2/index.asp)

http://www.avajang.com/news/overclocking_festival_round2/images/oc_round2.jpg

من جا داره در اینجا دو نکته رو عرض کنم

1- چرا اینقدر بی سروصدا این مسابقه انجام شد؟

2- دوست عزیزم آقای علیرضا حقدوست که یکی از برندگان این مسابقه بوده (جا داره بهش تبریک بگم و امیدوارم موفق و پیروز باشی)اگه میشه یک مقدار درباره نحوه این مسایقه و اینکه چه کسانی توانستند راه پیدا کنند در مرحله دوم راه پیدا کرده بودن؟

در ضمن من جزو برندگان مرحله اول بودم اما چرا مرحله دوم اطلاع ندادند:(

ARH
21-08-2008, 18:12
با من تماس گرفتند و گفتند كه شما تو امتحان دور اول حدنصاب لازم رو آورديد و فلان تاريخ تشريف بياريد براي دور دوم.
نمي دونم شما برگه امتحاني رو چطور پر كرده بوديد، اما مطمئنم اگر اونجا بوديد، شما هم جز برنده ها اسمتون خونده مي‌شد.
از بچه هاي اينجا ، AMD>Intel و Alexiver هم بودند. من تو مرحله اول كه p35-ds3R با e6550 بود سوم شدم و تو مرحله دوم كه EP45-extreme بود با q6770 اول.

گزارش كاملش اينجا هست :
http://www.avajang.com/news/overclocking_festival_round2/index.asp

koorosh
21-08-2008, 18:12
عجب نامردایی هستن مگه شماره نداده بودید؟

ARH
21-08-2008, 18:13
با من تماس گرفتند و گفتند كه شما تو امتحان دور اول حدنصاب لازم رو آورديد و فلان تاريخ تشريف بياريد براي دور دوم.
نمي دونم شما برگه امتحاني رو چطور پر كرده بوديد، اما مطمئنم اگر اونجا بوديد، شما هم جز برنده ها اسمتون خونده مي‌شد.
از بچه هاي اينجا ، AMD>Intel و Alexiver هم بودند. من تو مرحله اول كه p35-ds3R با e6550 بود سوم شدم و تو مرحله دوم كه EP45-extreme بود با q6770 اول.

گزارش كاملش اينجا هست :
http://www.avajang.com/news/overclocking_festival_round2/index.asp

http://www.mojnews.com/news_full_story.asp?nId=146797

..

javadshahvand
21-08-2008, 18:20
http://www.mojnews.com/news_full_story.asp?nId=146797

..

در اين مرحله عليرضا حق دوست با سابقه و دانش خود به سرعت گوي سبقت را از رقبا دزديد و ركوردهايي دست نيافتني به ثبت رساند.

علیرضا جان واقعاً بهت تبریک میگ امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی

javadshahvand
21-08-2008, 18:22
عجب نامردایی هستن مگه شماره نداده بودید؟

چرا کامل پر کردم عیبی نداره شاید مارو لایق ندونستند:(

koorosh
21-08-2008, 19:02
چرا کامل پر کردم عیبی نداره شاید مارو لایق ندونستند:(
این چه حرفیه جواد جان من خودم اسم شما و بقیه دوستان رو تو سایت دیده بودم ولی چون گرفتار بودم به فروم سر نمی زدم وقت نشد تبریک بگم. ان شاال... در آینده موفق باشی برای شما از این فرصت ها کم نیست.

ARH
21-08-2008, 19:21
علیرضا جان واقعاً بهت تبریک میگ امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی

خيلي ممنونم، قراره يك آزمايشگاه راه اندازي كنيم براي تمرين و آمادگي پيدا كردن براي مسابقه تايوان، وقتي راه افتاد از دوستان هم دعوت مي‌كنم تشريف بيارند تا از تجارب همديگه بتونيم استفاده كنيم.

اطلاعات بيشتر در مورد مسابقه تايوان ‌:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197833
http://gooc2008.gigabyte.com.tw

AMD>INTEL
21-08-2008, 23:31
علی تبریک میگم . خوب تونستی مادربرد گیگابایت رو ضربه فنی کنی .

mhaf
22-08-2008, 11:56
خيلي ممنونم، قراره يك آزمايشگاه راه اندازي كنيم براي تمرين و آمادگي پيدا كردن براي مسابقه تايوان، وقتي راه افتاد از دوستان هم دعوت مي‌كنم تشريف بيارند تا از تجارب همديگه بتونيم استفاده كنيم.

اطلاعات بيشتر در مورد مسابقه تايوان ‌:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197833
http://gooc2008.gigabyte.com.tw
آقا منم به سهم خودم به شما تبریک میگم.
در مورد آزمایشگاه هم خیلی ایده خوبیه
منم هستم و کمکتون میکنم.

ARH
06-09-2008, 07:48
سلام
دوستان يك سري به سايت رسمي مسابقه http://gooc2008.gigabyte.com.tw بزنند و اگر شايسته ديدند، ممنون ميشم به تيم ايران راي بدند :)
جزئيات بيشتر كارهامون رو در اين وبلاگ (http://www.overclockingandme.blogfa.com) منتشر خواهيم كرد.

AMD>INTEL
06-09-2008, 10:42
به نظر من برای این کار باید یکسری امکانات رو برای علی جان باید در نظر بگیرند . معمولا هر برد یکسری نکاتی دارد که عموما شرکت های گارانتی کننده اون میدونن . ترفندها به نظر من درست تر هست . تهیه کولینگ خوب برای نماینده ای که فرستاده میشه . متاسفانه تو ایران به دلیل دسترس نبودن امکانات این مشکل هست . به نظر من باید سخت افزار ممکن رو بصورت 24/7 باید در اختیار علی باشه . صرفا آزمایشگاه نمیتونه تنها مفید باشه . ولی خوب تجربه خوبی میتونی باشه .

ARH
07-09-2008, 09:41
خوشبختانه همه چيز كم و بيش محيا هست ، جاي گله و شكايت نداره، اميدوارم كه بتونيم آبرو داري كنيم.

ARH
09-09-2008, 14:10
سلام
دوستان يك سري به سايت رسمي مسابقه http://gooc2008.gigabyte.com.tw بزنند و اگر شايسته ديدند، ممنون ميشم به تيم ايران راي بدند :)
جزئيات بيشتر كارهامون رو در اين وبلاگ (http://www.overclockingandme.blogfa.com) منتشر خواهيم كرد.

مثل اينكه با هر آدرس ايميل ميشه روزي يك راي داد

koorosh
24-09-2008, 09:31
فردا مسابقات اورکلاکینگ گیگابایت شروع می شه (دقیقا 3 صبح! به وقت ایران)

برای آقای حق دوست و فرخی آرزوی موفقیت می کنیم:)

koorosh
25-09-2008, 09:45
این هم نتایج اولیه مسابقات (فقط قسمتی)
فقط ببینید پرچم ایران رو چی گذاشتن

http://i36.tinypic.com/2vkxkeq.gif

صفحه دیگه ای که نتایج رو به صورت آنلاین نشون می ده
http://gooc2008.gigabyte.com.tw/text_ani_live.html

surpriser
26-09-2008, 00:24
ولی ایران خوب پیش رفته نه؟

vandelin
26-09-2008, 00:40
سلام
آواژنگ هیچ شکایتی به پرچم نداره ؟؟؟؟؟/

vandelin
26-09-2008, 00:44
ولی ایران خوب پیش رفته نه؟
صد البته بالاخره باید از یه جایی شروع کرد

AMD>INTEL
26-09-2008, 01:26
باید شروع کرد . ولی باید با تمرین بیشتر رفت یک مسابقه جهانی .

koorosh
26-09-2008, 09:39
سلام
آواژنگ هیچ شکایتی به پرچم نداره ؟؟؟؟؟/
چرا، من که تو سایت گیگابایت نتونستم یه ایمیلی چیزی پیدا کنم که راجع به این خبر بدم فقط برای پشتیبانی محصولات ایمیل گذاشتن. در نتیجه به آواژنگ (آقای کوروش عباسی) ایمیل زدم ایشون هم جواب دادن که متوجه این موضوع شدن و به تیم گیگابایت اطلاع دادن. با این وجود من امروز به سایتش رفتم درست نکرده بودن آخه گیگابایت سر پیازه ته پیازه اصلا پرچمی گذاشتن هیچ شباهتی هم نداره بیشتر به پرچم آنگولا می خوره.

AMD>INTEL
27-09-2008, 01:51
فکر کنم به یاد بازی ایران و آنگولا . فکر کنم خود شرکت کننده ها باید اعتراض میکردن .

koorosh
27-09-2008, 09:11
خوب امروز هم تغییری ندادن، مثل این که دیگه سایتشو آپدیت نمی کنن چون مسابقات تموم شده؟!
با این حال اگه به امتیاز ها نگاه کنیم خیلی از تیم ها تو یک یا چند مورد امتیازی ثبت نکردن ولی ایران تو همه بنچ مارک ها امتیاز داره به این می گن پشتکار:) آفرین

AMD>INTEL
27-09-2008, 23:51
خوب دو روش وجود داره یکسری همون اول میان یک رکورد متوسط رو ثبت میکنن . برای تمام ایتم ها .ولی نسبت به بار اول خوب نتیجه گرفتن . کشورهای جنوب شرق آسیا واقعا تو زمینه اورکلاک خیلی خوب پیشرفت کردن . شروع خوبی بود ولی شاید بهتر از اینها هم میشد باشه . تفاوت رکوردها خیلی زیاده .

heavaz60
30-09-2008, 01:54
خوب دو روش وجود داره یکسری همون اول میان یک رکورد متوسط رو ثبت میکنن . برای تمام ایتم ها .ولی نسبت به بار اول خوب نتیجه گرفتن . کشورهای جنوب شرق آسیا واقعا تو زمینه اورکلاک خیلی خوب پیشرفت کردن . شروع خوبی بود ولی شاید بهتر از اینها هم میشد باشه . تفاوت رکوردها خیلی زیاده .

حالا آخر کدوم تیم برنده شد !!!
نتایج تیم دوم سوئد به نظر بهتر از بقیه میاد !

vandelin
01-10-2008, 04:41
سلام
نتایج مسابقات:
1.سوئد(Jon sanstrom & petri korhonen)
2.روسیه(Sargis Getemyan & Dmitry Rodionov)
3.امریکا(Ross Lapkoff & Mark Leamaster)
.
.
.
14.ایران(علیرضا حق دوست و بهزاد فرخی)

رتبه 14 از 25 , خوبه , نه؟

koorosh
01-10-2008, 07:49
گزارش مسابقات اورکلاکینگ

http://www.shahrsakhtafzar.com/report/gigabyte-overclocking-champion-08.html

koorosh
01-10-2008, 07:54
سلام
نتایج مسابقات:
.
.
.

100% برای اولین بار رتبه خیلی خوبیه

mhaf
01-10-2008, 11:13
سلام
نتایج مسابقات:
.
.
.

خیلی خوبه
تبریک
همین که از خیلی از کشورهای دیگه بالاتر شدن خیلی خوبه
اونم با این امکانات بسیار کمی که تو ایران هست
دوستان بیاید یه جایزه ای یه چیزی برای برگشتشون تدارک بدیم

vandelin
01-10-2008, 18:51
ارسالی توسط vandelin
سلام
نتایج مسابقات:
.
.
.

سلام
آقا یه وقت فکر نکنید منظورم اینه که 14 بده ها ,برعکس خیلی هم عالیه , اونایی که این مسابقه شرکت کرده بودن هر کدوم حداقل یه جا یه رکوردی چیزی داشتن, و برای اولین تجربه کارشون عالی بود.
در ضمن با آقای mhaf هم شدیدا موافقم.

AMD>INTEL
02-10-2008, 01:36
منم به علی عزیز تبریک میگم . امیدوارم در تجربه های بعدی موفق تر عمل کنیم . اورکلاک بیشتر یک تجربه هست و هر چقدر از نظر زمانی بیشتر کار کنیم . تکنیک ها و ریزه کاری های بیشتری دستمون میاد . اگر میشد شرکتها از اورکلاکرها بیشتر حمایت میکردند . 100% در مسابقات بعدی رتبه بهتری کسب میکنیم . در اختیار داشتن سخت افزار مورد نیاز بصورت 24/7 یکی دیگر از مسائل هست . این کار با کمک چند شرکت قابل حل هست . اگر میشد یک آزمایشگاه برای این کار تاسیس میشد عالی بود .

mhaf
02-10-2008, 14:07
من هم قبلا گفته بودم
آزمایشگاه فکر خیلی خوبیه
من خودم هم تو راه اندازی آزمایشگاه کمک میکنم
هر کمکی که بتونم
کاش آواژنگ یا انفورماتیک گستر یا سازگار ارقام یا دریا کامپیوتر یا سام سرویس یا آینده سیما اسپانسر این آزمایشگاه بشن
آقای مهندس عمرانی جان
شما همیشه به بر و بچه های این فروم لطف داشتین
براتون مقدور نیست با کمک چند تا شرکت دیگه اسپانسر بشین؟

AMD>INTEL
03-10-2008, 01:11
شرکت ها برای چنین کارهای بزرگی به همین راحتی نمیتونند کمک کنند .

mhaf
03-10-2008, 13:40
شرکت ها برای چنین کارهای بزرگی به همین راحتی نمیتونند کمک کنند .
ببین دوست من
من اسم 6 تا شرکت بزرگ و سرشناس رو نام بردم
مطمئنا اگه نگاه کنید میبینید خیلی بیشتر از این تعداده
فرض کنیم 15 تا شرکت بزرگ
اینجوری هزینه ها بر 15 تقسیم میشه.
در ضمن خودمون هم کم نیستیم
اگه همه دستمونو به هم بدیم میتونیم این کار رو بکنیم.
مگه ما چی از این چینی ها یا هندی ها کم داریم.
فقط باید کار کرد و زحمت کشید
به امید خدا نتیجه هم میگیریم
چرا ما نباید به مقام اول جدول نگاه کنیم؟
از شرکت های دولتی هم هیچ کمکی بر نمی یاد.
چون دولت اصولا با کامپیوتر هیچ رابطه ای نداره
برای محض رضای خدا هم که شده فرض کنیم اینجا مالزیه

nasiban
03-10-2008, 16:20
منم به علی عزیز تبریک میگم . امیدوارم در تجربه های بعدی موفق تر عمل کنیم . اورکلاک بیشتر یک تجربه هست و هر چقدر از نظر زمانی بیشتر کار کنیم . تکنیک ها و ریزه کاری های بیشتری دستمون میاد . اگر میشد شرکتها از اورکلاکرها بیشتر حمایت میکردند . 100% در مسابقات بعدی رتبه بهتری کسب میکنیم . در اختیار داشتن سخت افزار مورد نیاز بصورت 24/7 یکی دیگر از مسائل هست . این کار با کمک چند شرکت قابل حل هست . اگر میشد یک آزمایشگاه برای این کار تاسیس میشد عالی بود .

در مورد یک آزمایشگاه باید بگم کار خیلی خوبیه و یکی از شرکت های داخلی اولین اسپانسر این کار بوده ، مبنی بر اینکه یک لابراتوار اورکلاک برای دونفر از اورکلاکر های خودش تهیه کرده . من از نزدیک کارشون رو دیدم و واقعاً گل کاشتن . ان شاءالله نتایج تمامی آزمایشات و بررسی هاشون رو در سایت khanesakhtafzar.com میبینید البته سایتشون تا آخر آبان ماه راه میفته و در ضمن پر از مطالب مفید .

nasiban
03-10-2008, 16:21
البته اگر شرکت های دیگه هم همکاری کنند و حتی رقابت بین شرکت ها ی داخلی مرسوم بشه . یعنی هر شرکتی برای خودش چندین اورکلاکر استخدام کنه صد در صد پیشرفت میهن عزیزمان در این علم بیشتر نیز خواهد شد .

AMD>INTEL
04-10-2008, 00:25
70% مدیران شرکت ها سنتی فکر میکنن یا میترسن دست به چنین هزینه هائی بزند مگر اینکه شرکت اصلی بودجه ای در اختیارشون بذارد

koorosh
04-10-2008, 07:35
این فعالیت ها چون در کوتاه مدت باعث سود آوری نمی شه اکثر شرکت ها تمایلی به انجامش ندارن