PDA

مشاهده نسخه کامل : دوستان خواهش می کنم کمک کنید خیلی فوری

salar2007
19-04-2008, 14:43
من یک سیستم دارم که مشخصات کاملش زیر عکس اواتارم هست

راستش دو روز پیش که با سیستم کار می کردم یهو دسکتاپ ریخت بهم تکست ها نمیومدن یا ناقص میومدن بعضی تصاویر یا بزرگتر از حد معمول به نمایش در میومدن یا کلا قاطی میومدن.

سرعت سیستم خیلی پایین اومد و موقعی که به قسمت تنظیمات گرافیک ویندوز میرفتم یه ارور میومد که کارت گرافیک شناسایی نمیشه و هیچ کدوم از اسکرین سیور های سه بعدی هم یا کار نمی کردند یا اینکه ارور میداد که سخت افزاری که با direct 3d کار کنه وجود نداره اگرم چیزی میومد به صورت مربع یا مثلث رنگی متجرک ظاهر میشد.

خلاصه ریستارت کردم حل شد.

اما نیمساعت بعد دوباره همون طور شد

گفتم شاید ویروس باشه با کسپر کل سیستم رو اسکن کردم اما دریغ از یه ویروس و بعد رفتم سراغ درایور کارت گرافیک و به یه ورژن بالاتر که قبلا از سایت انویدیا داونلود کرده بودم ارتقا دادم اما نیم ساعت بعد از نصب و ریستارت دوباره بهم ریخت.

دوباره ویندوز ریختم اما بارم نشد از سرویس پک 2 به سرویس پک 3 ارتقا دادم ولی این اشکال پابرجا هست الان هر نیم ساعت یک بار ریستارت میکنم.

من شخصا فکر کنم کارت گرافیکم ایراد داره حالا میخوام بدونم حدسم درسته؟ و اگه حدسم درسته مشکل از کجاست؟؟

خواهشا زود جواب بدبد.:confused:

مرسی

sabzsib
19-04-2008, 15:28
سیستم سرمایش کارت گرافیکت مشکل پیدا کرده
احتمالا فنش خراب شده . اگه گارانتی داره ببر گارانتی اگه نداره یه فن نو براش بگذار.
سفت بودن هیت سینک گرافیک و خمیر سیلیکونش رو هم چک کن .

salar2007
19-04-2008, 15:58
خیلی ممنونم دوست من

کارت گرافیکم فن نداره چون سایلنت هست اما خمیر سیلیکون و هیت سینک رو تست میکنم به نظرتون میشه روش فن گذاشت؟ ضمنا احتمال داره که صدمه دیده باشه؟

javadshahvand
19-04-2008, 16:35
خیلی ممنونم دوست من

کارت گرافیکم فن نداره چون سایلنت هست اما خمیر سیلیکون و هیت سینک رو تست میکنم به نظرتون میشه روش فن گذاشت؟ ضمنا احتمال داره که صدمه دیده باشه؟

دمای گرافیک رو به حداق برسون و آخرین درایور رونصب کن

Alexilver
19-04-2008, 16:57
خیلی ممنونم دوست من

دمای گرافیک چند هست؟
در ضمن فکر نمی کنم از گرمای زیاد باشه. اون هم برای کارت سایلنت.

salar2007
19-04-2008, 17:12
با برنامه اورست توحالت عادی دماش 53 درجه نمایش داده میشه تو بازی هم نهایت به 70 تا 72 درجه میرسه همیشه همین قدر بوده اما نمیدونم الان چه مشکلی داره

راستی ممکنه عیب تو قسمت های دیگه این مورد رو پیش بیاره؟ ضمنا من اخرین ورژن درایور انویدیا رو نصب کردم.

koorosh
19-04-2008, 18:25
شاید کارت گرافیکت شل شده پیچشو سفت کن شاید حل شد. در ضمن اگه ویندوزت 64 بیته باید درایور 64 بیت نصب کنی اگه ماله 32 بیتو نصب کنی قاطی می کنه.
اگه حل نشد یه توضیحی بده قبل از اینکه قاطی کنه چی می شه.

sabzsib
19-04-2008, 21:11
روی کارت یک فن بگذارید مشکلتان حتما حل خواهد شد.
جهت امتحان در کیس را باز بگذارید و ببینید باز هم این مشکل بعد از نیم ساعت بوجود می آیدیا نه .
معمولا کارت های گرافیکی سایلنت هم روی برد جای برق فن دارند یک فن کوچک بگیر حل است اگر نداشت از فن های معمولی استفاده کن . اگه شد با پیچ به هیت سینک ببند اگه نشد با سیم روکش دار یه جوری اونجا سفتش کن.

Alexilver
19-04-2008, 22:39
روی کارت یک فن بگذارید مشکلتان حتما حل خواهد شد.
جهت امتحان در کیس را باز بگذارید و ببینید باز هم این مشکل بعد از نیم ساعت بوجود می آیدیا نه .
معمولا کارت های گرافیکی سایلنت هم روی برد جای برق فن دارند یک فن کوچک بگیر حل است اگر نداشت از فن های معمولی استفاده کن . اگه شد با پیچ به هیت سینک ببند اگه نشد با سیم روکش دار یه جوری اونجا سفتش کن.

دوست عزیز فکر نمی کنم نیازی به فن باشه.
من خودم همین کارت گرافیک رو با همین برد دارم و دماش هم مشابه وضعیت دوستمون هست. حتی تا دمای 110 درجه هم همچین مشکلی نداشت.
فقط یادمه که توی بازی Unreal Turnament 3 به مشکلی شبیه همین مشکل برخوردم.
شما حتما یک زنگ به پشتیبانی آواژنگ بزن اگر از اینجا جواب نگرفتی.

salar2007
20-04-2008, 10:51
من دیشب یک فن در مجاورت کارت گرافیک رو بدنه کیس نصب کردم دماش از 53 به 47 کاهش پیدا کرده ولی متاسفانه مشکل به قوت خودش باقی هست خواهشا اگه امکانش هست بگید :

مشکلی که در اولین پستم نوشتم فقط به گرافیک مربوطه؟ یا ممکنه نقص تو یه قطعه دیگه همچین نشانه هایی داشته باشه؟

فکر نمی کنم دیگه از دما باشه 47 درجه که زیاد نیستش برای گرافیک؟؟

اینم تصویری از وضعیت دما در سیستم من :

http://hotimg12.fotki.com/a/85_133/200_139/2518.jpg

راستی این مشکل از نشانه های عیب کارت گرافیک هست امکانش هست مشکل در قطعه یا جای دیگه ای این مورد رو پیش بیاره؟

ضمنا اینم بگم دسکتاپ سیستم یهو قاطی میشه من دارم تو اینترنت مطلب می نویسم یا سرچ میکنم که یهو میبینم متن هایی که تاچند لحظه پیش کامل بودن یهو ناقص به نمایش در میان و بقیه مشکلاتی که گفتم.

javadshahvand
20-04-2008, 12:38
توrun تایپ کن “dxdiag” و یه عکس از این دو تا صفحه system و display اینجا بزار ببینم

.

salar2007
21-04-2008, 11:57
ممنونم بخاطر راهنمایی ها تون مشکلم حل شد

دیروز که یکم با سیستم ور رفتم دیدم موقعی که دسکتاپ قاطی میکنه هیچ برنامه ای اجرا نمیشه و اخطار میدن فایلهای dll شون رو پیدا نمی کنند که فکر نکنم اشکال تو کارت گرافیک مانع از لود شدن نرم افزارها بشه، خلاصه من این بار ویندوز ویستا نصب کردم و الان سیستم کاملا پایدار هست فکر کنم سی دی ویندوزم ایراد داشت و درست نصب نمی کرد.

خیلی از همفکری تون ممنونم همگی موفق باشید.