PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی نرم افزار تبدیل به DVD

red_waves
26-04-2008, 10:30
من تا کنون از نرم افزار ConvertXtoDvd 3 برای تبدیل فایل های خروجی پریمیر که کیفیت فوق العاده بالایی داره به DVD استفاده می کردم نرم افزار فوق العاده عالی بود بدون افت کیفیت به DVD تبدیل می کرد تازه منوهای بسیار زیبایی می ساخت
در مورد فیلم اگر هم زیر نویس همراه فیلم داشتم برای فیلم زیر نویس می آورد
خودش هم رایت میزد

فقط یک مشکلی ConvertXtoDvd 3 داشت این بود که در بعضی از DVD Player ها نمی خوند و پیغام NO Disk میده
در کامپیوتر و اغلب DVD Player ها بدون هیچ مشکلی اجرا می شه

اگر آشنایی با این گونه نرم افزارها دارید و در این زمنیه کار کرده اید من را راهنمایی کنید که از چه نرم افزاری می تونم استفاده بکنم

با تشکر

nabegheye432
26-04-2008, 19:58
من تا کنون از نرم افزار ConvertXtoDvd 3 برای تبدیل فایل های خروجی پریمیر که کیفیت فوق العاده بالایی داره به DVD استفاده می کردم نرم افزار فوق العاده عالی بود بدون افت کیفیت به DVD تبدیل می کرد تازه منوهای بسیار زیبایی می ساخت
خودش هم رایت میزد

فقط یک مشکلی ConvertXtoDvd 3 داشت این بود که در بعضی از DVD Player ها نمی خوند و پیغام NO Disk میده

اگر آشنایی با این گونه نرم افزارها دارید و در این زمنیه کار کرده اید من را راهنمایی کنید که از چه نرم افزاری می تونم استفاده بکنم

با تشکر

کلا converter ها و codec های divx عالی هستند و تصویر رو عمل میارن میتونی طبق سلیقه و نیاز انتخاب کنی و مورد استفاده قرار بدی من چند سالی هست که با divx ها سرو کله میزنم و رازی هستم میتونی طبق سیلیقه خودت امتحان کنی ببینی کدوم بدردت میخوره
من در اینجا لینکی میزارم که انواع شو معرفی کرده البته برای دانلود هزینه میخواد که میتونی نام نرم افزار و کرک شو search کنی و پیدا کنی دانلود کنی
http://www.brothersoft.com/downloads/divx-to-dvd.html

koorosh
26-04-2008, 23:21
خودش هم رایت میزد

با تشکر
من خودم به شخصه برای ویرایش ویدیو های خانوادگی از PowerDirector 5 استفاده می کنم البته الان نسخه 6 هم اومده. به نظر من کار کردن باهاش خیلی ساده و راحته امکانات حرفه ای و قوی ای هم داره فقط نمی شه دانلود کرد باید زحمت بکشید برید سی دی شو بخرید (الیته پرداخت 1500 تومن به جای قیمتش اصلیش که 100 دلاری می شه خیلی منصفانه هست:D)
ولی در کل بهتره واسه کارای حرفه ای سی دی نرم افزارو بخرید نرم افزارهای دانلودی در اینترنت کم حجم هستند ولی به تبع امکانات ابتدایی و کمتری هم دارن. نرم افزارای دیگه ای هم تو این رده وجود دارن Ulead Video Studio, Easy Media Creator, WinDVD Creator, DVD Movie Factory ولی من PowerDirector ترجیح می دم. در ضمن راجع به سازگاری هم من که مشکلی ندیدم خودمون یه پلیر ال جی داریم فامیلمون هم یه سامسونگ داره (دیگه مدلشو شرمنده نمی دونم) تو هر دوتا نزدیک 10 تا DVD که ساختمو آزمایش کردم مشکلی نداشت.
در مورد زیرنویس اطلاعی ندارم چون استفاده هم نکردم البته با خود برنامه می شه به ویدیو متن اضافه کرد ولی منو های متنوع و زیبایی داره.

nabegheye432
26-04-2008, 23:47
من خودم به شخصه برای ویرایش ویدیو های خانوادگی از PowerDirector 5 استفاده می کنم البته الان نسخه 6 هم اومده. به نظر من کار کردن باهاش خیلی ساده و راحته امکانات حرفه ای و قوی ای هم داره فقط نمی شه دانلود کرد باید زحمت بکشید برید سی دی شو بخرید (الیته پرداخت 1500 تومن به جای قیمتش اصلیش که 100 دلاری می شه خیلی منصفانه هست:D)
ولی در کل بهتره واسه کارای حرفه ای سی دی نرم افزارو بخرید نرم افزارهای دانلودی در اینترنت کم حجم هستند ولی به تبع امکانات ابتدایی و کمتری هم دارن. نرم افزارای دیگه ای هم تو این رده وجود دارن Ulead Video Studio, Easy Media Creator, WinDVD Creator, DVD Movie Factory ولی من PowerDirector ترجیح می دم. در ضمن راجع به سازگاری هم من که مشکلی ندیدم خودمون یه پلیر ال جی داریم فامیلمون هم یه سامسونگ داره (دیگه مدلشو شرمنده نمی دونم) تو هر دوتا نزدیک 10 تا DVD که ساختمو آزمایش کردم مشکلی نداشت.
در مورد زیرنویس اطلاعی ندارم چون استفاده هم نکردم البته با خود برنامه می شه به ویدیو متن اضافه کرد ولی منو های متنوع و زیبایی داره.

البته بغیر از power director که مثال زدید بقیه نرم افزارهایی که بیان کردید اصلا کار آمد نیستند چون ایشان از خروجی پریمیر صحبت میکنند چطور نرم افزاری مثل ulead video studio میتونه کار را انجام بده ویدئو استودیو نسخه خانگی مدیا استودیو کمپانی ulead هست که رقیب پریمیر هست. خروجی یک نرم افزار حرفه ای رو نمیشه به یک نرم افزار ضعیف داد.:)

red_waves
27-04-2008, 05:28
من فکر کنم دوستان متوجه منظور من نشدند من از Premier Pro 2 استفاده می کنه که حجم خروجی یک ساعت اون حدود 12 گیگ هستش یعنی 5 برابر DVD نرم افزارهایی مثل Ulead Video Studio و یا Ulead Media Studio وقتی این فایلو بهشون می دم قفل می کنند
مهمترین مزیت ConvertXtoDvd 3 این بود که کیفیت فایل را وقتی تبدیل می کرد کم نمی کرد و دوم اینکه منوهای بسیار زیبایی درست می کرد

Convert X to DVD نرم افزار توپیه امتحان بکنید
http://www.p30download.com/archives/multimedia/media_convertor/download_convert_x_to_dvd_full/

red_waves
27-04-2008, 05:43
power director منو هم ایجاد می کنه ؟

koorosh
27-04-2008, 08:48
البته بغیر از power director که مثال زدید بقیه نرم افزارهایی که بیان کردید اصلا کار آمد نیستند چون ایشان از خروجی پریمیر صحبت میکنند چطور نرم افزاری مثل ulead video studio میتونه کار را انجام بده ویدئو استودیو نسخه خانگی مدیا استودیو کمپانی ulead هست که رقیب پریمیر هست. خروجی یک نرم افزار حرفه ای رو نمیشه به یک نرم افزار ضعیف داد.:)
این نرم افزارهایی که گفتم ضعیف نیستند در نوع خودشون بهترین و حرفه ای ترین ها هستن. در ضمن خروجی پریمیر هر چی باشه ویدیو به حساب میاد وگرنه همون برنامه ای که گفتن هم نمی تونه تبدیلش کنه. اصلا چه ربطی به رقیب بودن داره مگه فوتوشاپه:)

power director منو هم ایجاد می کنه ؟
بله منو هم می سازه رایت هم می کنه. در ضمن می تونه مستقیما از دوربین کپچر کنه.