PDA

مشاهده نسخه کامل : Lga775 تا كي؟

Abolfazl-R
16-09-2006, 00:34
سلام

اين تاپيك را باز كردم تا با ات?اقاتي كه ا?تاده و در آينده پبش مي آيد بتونيم تصميم بگيريم حدودا اين LGA775 تا كي دوام مي آورد؟

با توجه به مدل هاي مختل? Conroe نظير Conroe-L , Conroe XE , Conroe 6X00 , Conroe 4X00 و Allendale و Conroe Solo كه همگي با تكنولوژي 65nm ساخته ميشوند و همگي قبل از ?را رسيدن نيمه ي دوم سال 2007 معر?ي خواهند شد به نظر من اينتل تا آن زمان تمايلي به عوض كردن سوكت ها ندارد. چون اگه بخواد اين كار رو بكنه حتما همه رو با هم عوض مي كنه. مثل AMD .

من هرچي به ذهنم برسه ميگم تا بتونيم بهتر تصميم بگيريم.

يه سري ات?اقات مهم كه ممكنه عمر سوكت رو كاهش بدن:

ساخت پردازنده هاي 4 هسته اي و دوهسته اي Conroe كه ميتواند عمر سوكت را ا?زايش دهد .

آمدن چند PCI-E 16x مانند دوتا و چهارتا روي يك مادربورد. البته ما 3 خط PCI-E رو كه روي بعضي از پلت??رم هاي AMD و اينتل آمد ناديده مي گيريم چون ?قط شكست محسوب مي شوند.

ا?زايش FSB به 1333MHz و ?راتر از آن ، البته اگر اين سوكت توانايي ا?زايش آن را نداشته باشد يا سوكت بهتري براي ا?زايش FSB به ذهن مهندسان اينتل برسد.

آمدن PCI-E v2.0 كه ممكن سازگاري را بهم بزند.

آمدن چيپست Bearlake-X كه معلوم نيست سوكت جديدي براي آن طراحي شده باشد ولي پشتيباني از رم DDR3 و PCI-E v2.0 را ?راهم مي آورد. كه بسيار مهم است.

ا?زايش چشمگير ترانزيستور ها و Option ها به گونه اي كه تعداد پين ها ك?ايت نكند.

من هرچي به ذهنم رسيد گ?تم تا بتونيم بهتر تصميم بگيريم.
ولي يه چيز معلومه اون هم اينه كه تا اواخر نيمه ي اول 2007 تغيير نخواهد كرد.

Amiri Fard
16-09-2006, 05:43
خیلی ببخشید ، شاید اینجا جای این سوال نباشه :o ، ولی میشه یه كم در رابطه با PCI-E v2.0 توضیح بدید ؟ :)

Abolfazl-R
16-09-2006, 14:22
عجب سحرخيزي

ات?اقا جاي خوبي بود. در واقع PCI-E v2.0 نسل بعدي PCI-E هست كه احتمالا در ?صل سوم 2007 آن را روي پلت?رم هاي اينتل مي بينيم.

PCI-E 16x داراي ?ركانس 2.5GHz است ولي PCI-E v2.0 داراي 5.0GHz سرعت كلاك هست . از نظر رياضي سرعت آن بايد دو برابر PCI-E 16x باشه يعني 8.0GB/s كه معلوم نيست اصلا هيچ بازي تا آن موقع به اين پهناي باند احتياج داشته باشه يا نه بهر حال با همين AGP 8X هم مي شه راحت ?يلم HD نگاه كرد.

من همينا رو مي دونستم.

Saeed
16-09-2006, 14:39
کاملا درسته، به نظر من تغییرات پی در پی در اسلات گرا?یک به این سرعت، درحالی که هنوز هم بازی که از تمام توان Pci-e 1.0 است?اده کنه ساخته نشده، بیشتر شبیه یک سیاست تبلیغاتی برای ا?زایش ?روش مادربرد، کارت گرا?یک و کلا تحمیل ارتقا غیر ضروری بر دوش کاربران هست.

در مورد تغییر سوکت پردازنده، طبق تجربه نظر من اینه که اینتل سیاست مطمن تری در تغییر یوکت نسبت به Amd داره. Amd ظر? دو سه سال اخری بیشتر از 4 نوع سوکت اون هم بدون انجام تغییرات خاص یا کلی داشته و در مقابل اینتل حداکثر است?اده رو از سوکت 775 داشته . نهایتا به نظر من ایتنل تا زمانی که تغییرات کلی در پردازنده هاش انجام نده نیازی به تغییر سوکت 775 نخواهد داشت.

Amiri Fard
16-09-2006, 16:57
نه بابا ، سحرخیزی كجا بود من ساعت 7 صبح خوابیدم تازه ;)

Abolfazl-R
30-09-2006, 20:43
ميشه كسي توضيح بده چطور شد اينتل سوكت 775 رو جايگزين سوكت 478 كرد؟

ARH
30-09-2006, 21:55
خوب ببین یک سری ?اکتور ها مد نظر اینتل بود که همه آنها در آینده تحقق پیدا میکرد ، در حقیقت اینتل هنگام تعویض سوکت 478 هیچ نیازی به سوکت جدید در محصولات آن زمانش نداشت ، اما شرایط رو ایده آل میدید تا اینده اش رو دست یا?تنی تر بکنه ،

همان CPU هایی که روی سوکت 478 ارائه میشدند روی سوکت 775 هم اومدند ? درواقع پین های بسیار زیادی توی سوکت جدید بلا است?اده است و هیچ محدودیتی در حال حاضر سوکت 775 نداره که بحث تعویض سوکت مطرح باشه .
برام جالبه که از کجا این ایده به ذهن شما رسید ، چون سوکت 775 یک سوکت کاملا ایده آل و آینده دار هست ، کلی روش مهندسی شده و تمامی Roadmap.های اینتل مبتنی بر اون هست .

هیچ کدوم از دلایلی که شما ذکر کردید ، منجر به تعویض سوکت نمی شه در واقع گیر اونها سوکت نیست ، سوکت ?قط و ?قط یک واسط هست . زمانی عوض میشه که نیاز به واسطی باشه که تکنولوزی های جدید رو نتونه هندل کنه مثل AM2 ،

به نظر من تا زمانی که اینتل تکنولوزی FSB لیزری خودش رو Develop نکنه ، نیازی به تغییری سوکت نداره .

Abolfazl-R
04-10-2006, 18:07
خب ديدم AMD از اين كارا زياد مي كنه گ?تم شايد اينتل هم به سرش بزنه بچه بازي در بياره تازه بايد منتظر Am3 هم براي پلت ?رم 4x4 باشيم :D
منظورتون HSL هست اون كه خيلي مونده تا بياد.
از اطلاعات بسيار ممنون

ARH
04-10-2006, 23:44
خب ديدم AMD از اين كارا زياد مي كنه گ?تم شايد اينتل هم به سرش بزنه بچه بازي در بياره تازه بايد منتظر Am3 هم براي پلت ?رم 4x4 باشيم :D
منظورتون HSL هست اون كه خيلي مونده تا بياد.
از اطلاعات بسيار ممنون

سلام

AMD به خاطر داشتن كنترلر حا?ظه داخلي پردازنده مجبوره كه مدام سوكت عوض كنه ، دقيقا اگه به گذشته نگاه كنيد تمام سوكت هايي رو كه عوض كرده به همين خاطر بوده ! حالا كاري ندارم به اين سوكت جديده ! چون قرار نيست به طور كامل بازار محصولات گران ?يمت AMD رو پوشش بده ، يعني حتي موجوديتش هم زير سوال ميره .

نه منظورم تكنولوژي laser FSB هست كه اينتل اخيرا تو IDF معر?يش كرده ، اگه بشه تو تاپيك IDF معر?يش ميكنم .