مشاهده نسخه کامل : مطالب و مقالات آموزشی
با عرض سلام و خسته نباشید به تمام مدیران این سایت و انجمن و تشکر برای کمک هاشون
یک خواهشی داشتم اونم این که اگه ممکنه یک قسمت برای معر?ی کتاب یا مقالات آموزشی و یا مطالب آموزشی قرار بدند برای کسانی مثل من که بیسواتیم و می خوایم که یه اطلاعات کلی و م?یدی درباره سخت ا?زار بدونیم
به هر حال ا?راد زیادی هستند که علاقه دارند ولی خوب اطلاعات کا?ی و لازم رو ندارند
مثلا من خودم نمی دونم ?رکانس مرجع چیه و کجا تولید میشه بعد ضریب چیه و اینا و ... اونوقت می خوام اوور هم بکنم!
ولی اگه یه قسمتی برای این مطالب آموزشی باشه که خیلی هم تخصصی و سطح بالا نباشه برای اونایی که زیاد اطلاعات ندارن یا مثل من که اصلا هیچ نمی دونم و یه سری اطلاعات اولیه و لازم رو توش ارائه بده ?کر کنم بد نباشه
باز هم از دوستان بخاطر راهنمایی ها و کمک هاشون بینهایت پاس گزارم!
با عرض سلام خدمت كليه دوستان
بنده نيز با نظر دوست خوبم موا?قم . كتابهاي مناسب را معر?ي كنيد. بنده امروز در انقلاب هر چي سعي كردم نتوانستم كتاب مورد نظرم را پيدا كنم . چون تمام كتابها متاس?انه قديمي هستند و قطعاتي كه هم اكنون در بازار هستند را معر?ي نكرده مثل رم هاي جديد و سي پي يو دو هسته اي و ......
با تشكر از زحمت كشان سايت
با سلام و تشکر از نظرات شما دوستان عزیز،
بله متاس?انه اغلب بلکه تمام کتاب های سخت ا?زاری موجود در ایران به روز نیستند، البته مطمنا با کمی تاخیر کتاب های حاوی مطالب جدیدتر هم منتشر خواهد شد. البته همین کتاب های موجود هم منبع مناسبی برای یاد گیری هستند و با کمی ستجو در اینترنت میشه مطالبی رو که از این کتاب ها یاد گر?تیم به روز کنیم. به هرحال در اصل مطلب همه یکی هستند.
به جرأت بهترین کتابی که در مورد حا?ظه (رم) وجو داره کتاب کوچک اما پرمحتوای "حا?ظه اصلی در کامپیوتر های شخصی" نوشته دوست خوبمون علیرضا حقدوست هست که از سیر تا پیاز رو در مورد رم توضیح داده و ضمنا کاملا به روز هست. من این رو به خاطر تبلیغ نمیگم، ?قط نشر خودم رو به عنوان کسی که این کتاب رو خونده گ?تم. اطلاعات بیشتر :
http://www.sakhtafzar.com/pages/memory-book.html
در مورد اطلاعات پایه هم، ما در حال آماده کردن یه سری مقالات پایه هم هستیم که تا حد امکان خلاء نبود کتاب های به روز پر بشه، صد البته خوندن مقاله تو سایت کاملا رایگانه و از کتاب بهتره!! البته قولش رو به این زودی ها نمیدم چون کارهای زیادی قبل از اون باید انجام بشه.
ضمنا یکی از وظای? تالارگ?تمان هم پاسخگویی به سوالات همه اعضا بدون توجه به سطح سوال هست، به جرأت میگم در این تالار گ?تمان هیچ سوالی بدون پاسخ نخواهد ماند چرا که دوستان و همکاران با تجربه و متخصصی بازهم بدون چشم داشت سوالات رو جواب میدن.
سلام
از لط?ي كه به سايت داريد ، ممنون هستيم، پيشنهادات شما رو سعي ميكنيم در برنامه كاريمون قرار بديم و ر?ته ر?ته جامه عمل بهش بپوشونيم.
در مورد كتاب راهنماي سختا?زار خدممتون عرض كنم كه حقيقتا در حال حاضر در اين مورد تو بازار كتاب ما ضع? بزرگي هست ، من خودم به ا?رادي كه دنبال كتاب آموزش سختا?زار در سطح ابتدايي و متوسط ميگردند كتاب زير رو پيشنهاد ميدم :
خودآموز استاندارد آموزش سختا?زار تالي? آقاي مهندس امير حسين صبحي ا?شار انتشارات بهادران
يك كمي اين كتاب قديمي شده اما هنوز قابل بهره برداري هست و در حال حاضر در آموزشگاههاي معتبر تهران ، مرجع درسي هست، اگه خدا بخواد شايد در آينده روي بروز كردنش يك كارايي انجام بديم.
اين كتاب هم هست كه به موضوعش علاقه مند باشيد ميتونيد تهيه اش كنيد.
http://www.sakhtafzar.com/article/memory-book.html
با عرض سلام و خسته نباشيد.
با تشكر از پاسخهاي بسيار خوشحال كننده شما دوستان . بنده يكي از كساني هستم كه تازه دنبال ياد گر?تن سخت ا?زار ر?ته ام و اطلاعات بسيار كمي در اين زمينه دارم.كتاب مهندس امير حسين صبحي ا?شار را بنده قبلاً تهيه كردم .
خيلي از مطالب از است?اده كردم ولي به قول دوستمان قديمي شده .
متاس?انه انجمنهاي بسياري در زمينه هاي گوناگون ?عاليت دارند كه به دليل مسائل غير اخلاقي پر بازديد هستند و همه كاربران آنها نيز تمام اطلاعاتشان به روز . ولي در زمينه هاي مطالبهاي م?يد مثل كامپيوتر متاس?انه ?عاليتها بسيار پايين است چون مسئولين آن انجمنها به بازديد بالا توجه دارند.
اين مقدمه را نوشتم كه از مسئولين اين سايت تشكر كنم كه با اين كار خود با عث رشد علم كاربران خود و ا?راد جامعه مي شوند.مطمعن هستم كه با اين كار در زندگي شخصي هم مو?ق خواهند بود. انشاءاله .
سلام
من تازه وارد این سایت شده ام و هنوز سردرگم هستم
ولی تشنه اطلاعات سغت ا?زاری و نرم ا?زاری هستم
سلام و ممنون از عضویت شما.
من خودم این تاپیک و الان دارم می بینم !!!!!!!!!! (البته بعد از پستهای دوستان)
با تشکر از دوستان و مسولین سایت که به این تاپیک هم توجه کردند و تشکر بیشتر برای اینکه این مورد مطالب آموزشی رو هم قراره در برنامه سایت قرار بدن.
امیدوارم که این ?روم هم مانند ?رومهای مهم و تخصصی خارجی و بلکه بهتر بشه و به عنوان یک منبع و مرجع مهم و تخصصی سخت ا?زاری به زبان شیرین پارسی نیاز بسیاری از کاربران ایرانی را در این زمینه براورده کنه.
باز هم از همه دوستان و مسولین متشکرم.
به امید مو?قیت روزا?زون
(چه با کلاس گ?تم!!!!!!!)
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.