mohandes_milad
29-04-2008, 19:23
سلام دوستان
من میخواستم یهlaptop بگیرم حدود 1.500.000 هم میخوام هزینه کنم حالا یکم بیشتر یکم کمتر ، بعد حالا موندم بین این همه مدل و مارک های مختلف کدوم رو بگیرم ، بر اساس تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم laptop های DELL و HP بهتر از بقیه برند ها عمل کردند
خوب من laptop ی میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه
1- cpu و ram و VGA خوبی داشته باشه ( دانشجوی رشته الکترونیک هستم ) بعضی اوقات کارای تبدیل و کارای کرافیگی انجام میدم
2- وزن مناسب ، باطریه با دوام
3- داشتن port های کامل FULL PORT
4- زیبایی
5- LCD صفحه نمایش خوب (زاویه دید و درخشندگی ) ، صفحه لماسی خوب (موس)
حالا نمیدونم چی بگیرم
خودم نظرم روی DELL XPS M1530 و HP pavillon DV-6700t هست البته با قیافیه HP خیلی بیشتر حال میکنم
حالا نمیدونم چی کار کنم
اگه مارک و مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بیشنهاد کنید (هم از dell و هم از HP )
در ضمن میخوام یه laptop ی بگیرم که تا چند وقت عوضش نکنم و راحت باشم
ممنون از وقتی که گذاشتین
من میخواستم یهlaptop بگیرم حدود 1.500.000 هم میخوام هزینه کنم حالا یکم بیشتر یکم کمتر ، بعد حالا موندم بین این همه مدل و مارک های مختلف کدوم رو بگیرم ، بر اساس تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم laptop های DELL و HP بهتر از بقیه برند ها عمل کردند
خوب من laptop ی میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه
1- cpu و ram و VGA خوبی داشته باشه ( دانشجوی رشته الکترونیک هستم ) بعضی اوقات کارای تبدیل و کارای کرافیگی انجام میدم
2- وزن مناسب ، باطریه با دوام
3- داشتن port های کامل FULL PORT
4- زیبایی
5- LCD صفحه نمایش خوب (زاویه دید و درخشندگی ) ، صفحه لماسی خوب (موس)
حالا نمیدونم چی بگیرم
خودم نظرم روی DELL XPS M1530 و HP pavillon DV-6700t هست البته با قیافیه HP خیلی بیشتر حال میکنم
حالا نمیدونم چی کار کنم
اگه مارک و مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بیشنهاد کنید (هم از dell و هم از HP )
در ضمن میخوام یه laptop ی بگیرم که تا چند وقت عوضش نکنم و راحت باشم
ممنون از وقتی که گذاشتین