PDA

مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن سیستم

aliram38
03-05-2008, 18:17
سلام
الان مدتیه وقتی کامپیو ترمو روشن میکنم بعد 2-3 ثانیه خاموش میشه.
وقتی پاور هاردارو قطع میکنم ( 2 تا هارد 320 و 500 ) و دستگاه رو روشن میکنم روشن میمونه .
( البته یه بار کابل برقو در میارم و جا میزنم )

یکی دو بار که اینکارو میکنم و هاردا رو وصل میکنم سیستم درست میشه و بطور نرمال روشن میشه و روشن میمونه.
در ضمن گاه گاهی این اتفاق میفته. مخصوصا وقتی کامپیوتر یه مدت خاموش باشه. یعنی شب خاموش میکنم و فردا عصر که از سر کار میام و میخوام روشنش کنم گاهی اینجوری میشه.
و وقتی برای 2-3 ساعت خاموشش میکنم راحت روشن میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممکنه پاور مشکل پیدا کزده باشه ؟ اگه مشکل از پاور باشه چطور میشه اونو تست کرد.

در ضمن اینم بگم وقتی کامپیوتر روشنه مشکلی نداره .

کبس و پاور من Elegance هست (400 وات) ( ببخشید اول اشتباهی Green نوشتم. تصحیح شد.)

ممنون

nabegheye432
03-05-2008, 19:39
سلام
الان مدتیه وقتی کامپیو ترمو روشن میکنم بعد 2-3 ثانیه خاموش میشه.
وقتی پاور هاردارو قطع میکنم ( 2 تا هارد 320 و 500 ) و دستگاه رو روشن میکنم روشن میمونه .
( البته یه بار کابل برقو در میارم و جا میزنم )

یکی دو بار که اینکارو میکنم و هاردا رو وصل میکنم سیستم درست میشه و بطور نرمال روشن میشه و روشن میمونه.
در ضمن گاه گاهی این اتفاق میفته. مخصوصا وقتی کامپیوتر یه مدت خاموش باشه. یعنی شب خاموش میکنم و فردا عصر که از سر کار میام و میخوام روشنش کنم گاهی اینجوری میشه.
و وقتی برای 2-3 ساعت خاموشش میکنم راحت روشن میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ممکنه پاور مشکل پیدا کزده باشه ؟ اگه مشکل از پاور باشه چطور میشه اونو تست کرد.

در ضمن اینم بگم وقتی کامپیوتر روشنه مشکلی نداره .

کبس و پاور من Green هست (400 وات)

ممنون

پاور اگه کم بیاره معمولا زود سیستم خاموش نمیشه من قبلا به چنین مشکلی برخوردم ولی مال دکمه کیس بود و از من کم پیش میومد اینجوری بشه اگه زیاد اینجوری میشه مشکل به احتمال زیاد از پاور البته یه ذره میشه به مادربورد شک کرد که فعلا شک نکن یه پاور تعویض کن البته من پیشنهاد میدم برای این سیستم پاور 500 بندازی

Alexilver
03-05-2008, 22:08
پاور اگه کم بیاره معمولا زود سیستم خاموش نمیشه من قبلا به چنین مشکلی برخوردم ولی مال دکمه کیس بود و از من کم پیش میومد اینجوری بشه اگه زیاد اینجوری میشه مشکل به احتمال زیاد از پاور البته یه ذره میشه به مادربورد شک کرد که فعلا شک نکن یه پاور تعویض کن البته من پیشنهاد میدم برای این سیستم پاور 500 بندازی

این سیستم با یک پاور 330 watt از Green هم به راحتی کار خواهد کرد.
نیازی به 500 وات نیست.

aliram38
04-05-2008, 08:52
با تشکر از راهنمایهای دوستان.

منم فکر میکنم اشکال از پاور باشه. امروز , فردا یه پاور میگیرم .
و بنظرم 430 کافی باشه.

مجید
05-05-2008, 09:46
با تشکر از راهنمایهای دوستان.

منم فکر میکنم اشکال از پاور باشه. امروز , فردا یه پاور میگیرم .
و بنظرم 430 کافی باشه.

مشکل از پاور غیر استاندارد شما است.با یک پاور استاندارد تعویضش کنید.پیشنهاد من green 330 real