PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب مودم

hsp
04-05-2008, 13:58
دنبال يه مودم ADSL حزير 40 ميگردم حالا چند سوال
1.براي انتخاب مودم چه فاكتورهايي رو بايد در نظر بگيرم؟
2.الان اشتراك ADSL هايي كه ارائه ميشه 1 يا 2 ؟
3.مودم ADSL 1 بگيرم يا 2؟(از نظر قيمت چقدر فرق داره)
4.ارتباطش از چه طريقي باشه بهتره؟(internal هم داريم)

ودر آخر ممنون ميشم چند مدل خوب زير 40 معرفي كنيد :)

red_waves
04-05-2008, 14:59
برای مودم یکی نوع کانکتور مهمه و یکی حرارت و تغذیه اون و سایر امکانات خاص
اولا اکثر سرویس ها ADSL 1 یا بهتره بگیم ADSL هستند
95 درصد مودم ها ADSL2 ساپورت هستند
مودم ADSL اینترنال هم داریم ولی خیلی کمه

بهترین پیشنهادی که می تونم به شما بکنم مدل زیر هست قیمتش حدود 40 تومن هست
هم Eternet داره و هم USB
تغذیه جداگانه با آداپتور
ADSL 2/2+ Router
کار تایوانه نه چین

Planet ADE-3410

http://www.planet.com.tw/en/product/images/2517/box_ADE-3410v2.jpg
http://www.planet.com.tw/en/product/images/function/1icon_ddns.gifhttp://www.planet.com.tw/en/product/images/function/6icon_virtual_server.gifhttp://www.planet.com.tw/en/product/images/function/2icon_nat.gifhttp://www.planet.com.tw/en/product/images/function/0icon_snmp.gifhttp://www.planet.com.tw/en/product/images/function/0icon_usb11.gifhttp://www.planet.com.tw/en/product/images/function/0icon_spi_firewall.gif

ADSL 2/2+ Router with USB Port

hsp
05-05-2008, 11:04
raje be router va kari ke dar adsl mikone ye tozi midi (taghriban midounam kare router chie vali baray e in modem chi mikone yani mitonim ba chand computer be eshterak bezarim?)
f
ethernet chi? bayad kart shabake dashte bashim?

hsp
07-05-2008, 11:49
این چه طوره؟
کار چین
D-Link 320T (37/000$)toman

etesal az tarigh eternet yani chi?

red_waves
10-05-2008, 10:04
Planet ADE-3410 که بهتره هم کار تایوان هستش و هم پورت USB و هم Eternet داره
DLink اصلی هاش خوب هستند

hsp
11-05-2008, 09:09
اما ميگن كه 3 سال گار انتي داره؟
و خدمات پي از فروش بهتر

red_waves
11-05-2008, 11:54
و خدمات پي از فروش بهتر

مثل اینکه شما انتخاب خودتونو کردید

Behzad83
17-05-2008, 22:07
و خدمات پي از فروش بهتر

آقا در نظر دوستمون شک نکن، واقعا مودم Planet ADE-3410 بسیار مودم خوبی هستش و قیمتش هم با چیزی که گفتید میخونه. در مقایسه با مدل D-Link DSL-322 واقعا بهتره. نهایتا هم انتخاب باز هم با شماس. به قول معروف چه درست فکر کنید چه اشتباه در هر صورت حق با شماس.:)

hsp
19-05-2008, 17:33
من يه dlink t320 گرفتم

موضوع نويز گير خط تلفن چيه؟ و آيا روي خود مودم هست يا بايد بخرم؟(اگه بايد بخرم چي بخرم)

Behzad83
20-05-2008, 00:13
من يه dlink t320 گرفتم

موضوع نويز گير خط تلفن چيه؟ و آيا روي خود مودم هست يا بايد بخرم؟(اگه بايد بخرم چي بخرم)

تبریک میگم مودم خوبیه مجموعا.
نویزگیر همون Splitter هستش که توی بازار موجوده و معمولا داخل جعبه مودمی که خریداری میکنید نیست و باید به صورت جدا تهیه کنید. باید اونو در مسیر اتصال دستگاه تلفن با پریز تلفن قرار بدین تا زمانی که از گوشی تلفن استفاده میکنید خط ADSLتون قطع نشه. توی خرید Splitter خیلی تفاوتی نمیکنه که چی بگیرید، مهم اینه که بگیرید ;):p

red_waves
20-05-2008, 02:09
تبریک میگم مودم خوبیه مجموعا.
نویزگیر همون Splitter هستش که توی بازار موجوده و معمولا داخل جعبه مودمی که خریداری میکنید نیست و باید به صورت جدا تهیه کنید. باید اونو در مسیر اتصال دستگاه تلفن با پریز تلفن قرار بدین تا زمانی که از گوشی تلفن استفاده میکنید خط ADSLتون قطع نشه. توی خرید Splitter خیلی تفاوتی نمیکنه که چی بگیرید، مهم اینه که بگیرید ;):p

نه دوست من Splitter به این موضوع که گوشی را بر داریم ADSL قطع میشه نداره

Splitter یک فیلتر فرکانس بالا هست که نمیزاره فرکانس بالای ADSL شما روی خط تلفن شما بیافتد و صدا خش خش شدیدی را در هنگامی که صحبت می کنید تجربه کنید
در صورتی که یک گوشی تلفن در ساختمان بیشتر ندارید کار بسیار ساده هستش Splitter را بین گوشی و خط تلفن بزنید
ولی اگر بیش از یک گوشی تلفن داربد و یا می خواهید در تمام پریزهای تلفن داخل ساختمان نویز نداشته باشید Splitter را سر خط ( اگر بتونید سر خط را داخل ساختمان پیدا کنید بهتره ) بزنید از خروجی Modem اون یک سیم مستقیم به مودم ADSL خود بزنید و خروجی Phone هم به همون ترمینال وصل صل کنید

Behzad83
20-05-2008, 10:28
نه دوست من Splitter به این موضوع که گوشی را بر داریم ADSL قطع میشه نداره

Splitter یک فیلتر فرکانس بالا هست که نمیزاره فرکانس بالای ADSL شما روی خط تلفن شما بیافتد و صدا خش خش شدیدی را در هنگامی که صحبت می کنید تجربه کنید
در صورتی که یک گوشی تلفن در ساختمان بیشتر ندارید کار بسیار ساده هستش Splitter را بین گوشی و خط تلفن بزنید
ولی اگر بیش از یک گوشی تلفن داربد و یا می خواهید در تمام پریزهای تلفن داخل ساختمان نویز نداشته باشید Splitter را سر خط ( اگر بتونید سر خط را داخل ساختمان پیدا کنید بهتره ) بزنید از خروجی Modem اون یک سیم مستقیم به مودم ADSL خود بزنید و خروجی Phone هم به همون ترمینال وصل صل کنید

من در تهران از شاتل و داتک و در مشهد از آسیاتک سرویس داشتم و زمانی که Splitter سر راه گوشی نمیذاشتم مدامی که تلفن استفاده میشد چراغ Status چشمک زن میشد و بعد از قطع شدن تلفن مجددا بعد حدودا 10-15 ثانیه از حالت چشمک زن به ثابت میرسید! من چیزی که تجربه دارمو میگم پس ربطشو هم میدونم. در ضمن هیچگونه خش خش و نویزی روی گوشی نمیافتاد و تتنها مشکلی که بود همین بود.

red_waves
20-05-2008, 11:53
من در تهران از شاتل و داتک و در مشهد از آسیاتک سرویس داشتم و زمانی که Splitter سر راه گوشی نمیذاشتم مدامی که تلفن استفاده میشد چراغ Status چشمک زن میشد و بعد از قطع شدن تلفن مجددا بعد حدودا 10-15 ثانیه از حالت چشمک زن به ثابت میرسید! من چیزی که تجربه دارمو میگم پس ربطشو هم میدونم. در ضمن هیچگونه خش خش و نویزی روی گوشی نمیافتاد و تتنها مشکلی که بود همین بود.

پس زدن این حرف از شما بعیده شما که کلی سرویس دارید نمی دونید Splitter چی هست و چی کار میکنه ؟ :confused:

Splitter یک فیلتر آنالوگ پایین گذر هست که بین مرکز مخابرات و دستگاه های آنالوگ مثل تلفن و DialUp مودم قرار می گیرد

Splitter به معنی جداساز هست و همانطور که گفتم کارش جداسازی فرکانس بالا و پایین هست که سرویس فرکانس پایین را از خورجی Phone و سرویس بدون محدودیت فرکانسی را از خروجی Modem می دهد. برای همین شما اگر ADSL Modem را به Phone بزنید وصل نمیشه چون فرکانس بالا فیلتر شده است ولی اگر تلفن را به خروجی Modem بزنید برق میزند چون تنها low-pass filter داره

اگر از Splitter استفاده نکنیم ؟
در صورتی که هیچ گوشی تلفنی وصل نباشد و یا هنگامی که گوشی وصل هست مودم خاموش باشد هیچ مشکلی نداریم
اگر همزمان بخواهیم از ADSL Modem و گوشی تلفن آنالوگ استفاده کنیم مودم ADSL نویز شدیدی روی خط می اندازد اگر گوشی تلفن شما از این گوشی های قوی و جدید باشه روش خودش نویز گیر داره اصلا نیازی به Splitter ندارید

در ضمن مهندس این نحوه بر خورد شما درست نیست هر کسی احتمال داره اشتباه بکنه اینکه ناراحتی نداره

Behzad83
20-05-2008, 21:55
پس زدن این حرف از شما بعیده شما که کلی سرویس دارید نمی دونید Splitter چی هست و چی کار میکنه ؟ :confused:

Splitter یک فیلتر آنالوگ پایین گذر هست که بین مرکز مخابرات و دستگاه های آنالوگ مثل تلفن و DialUp مودم قرار می گیرد

Splitter به معنی جداساز هست و همانطور که گفتم کارش جداسازی فرکانس بالا و پایین هست که سرویس فرکانس پایین را از خورجی Phone و سرویس بدون محدودیت فرکانسی را از خروجی Modem می دهد. برای همین شما اگر ADSL Modem را به Phone بزنید وصل نمیشه چون فرکانس بالا فیلتر شده است ولی اگر تلفن را به خروجی Modem بزنید برق میزند چون تنها low-pass filter داره

اگر از Splitter استفاده نکنیم ؟
در صورتی که هیچ گوشی تلفنی وصل نباشد و یا هنگامی که گوشی وصل هست مودم خاموش باشد هیچ مشکلی نداریم
اگر همزمان بخواهیم از ADSL Modem و گوشی تلفن آنالوگ استفاده کنیم مودم ADSL نویز شدیدی روی خط می اندازد اگر گوشی تلفن شما از این گوشی های قوی و جدید باشه روش خودش نویز گیر داره اصلا نیازی به Splitter ندارید

در ضمن مهندس این نحوه بر خورد شما درست نیست هر کسی احتمال داره اشتباه بکنه اینکه ناراحتی نداره

حله، من معذرت میخوام!

red_waves
21-05-2008, 05:56
خواهش می کنم دوست عزیز