مشاهده نسخه کامل : پاور gp580b از کجا پیدا کنم ؟!
Behzad83
06-05-2008, 23:05
سلام،
من 2 هفته میشه که دربدر دنبال GP580B میگردم و پیدا نکردم.
مشهد زندگی میکنم و (مثلا) نمایندگی Green توی مشهد نداشت و هر موقع رفتم میکه یا 530 ببر یا 680 و البته این طبیعیه چون تو کشور ما جا نیافتاده که محصولی که خود مشتری طلب میکنه بهش بدن. از اون طرف دیگه 3 مدل Case انتخاب کردم و هیچ کدومشو نداشت و زمانی که پرسیدم کی براتون جنس جدید میاد طوری گفت معلوم نیست که انگار قراره تابستون سال دیگه دوباره جنساش برسه.
در هر حال کمک کنید بگید حداقل تهران کجا میتونم پیدا کنم که سریعا نیازمندم.
اینجا هر چی پیدا کردم یا دست دوم بود یا از گارانتی 2 ساله چند ماه کم داشت.
ممنون...
J.Omrani
10-05-2008, 16:35
سلام،
من 2 هفته میشه که دربدر دنبال GP580B میگردم و پیدا نکردم.
مشهد زندگی میکنم و (مثلا) نمایندگی Green توی مشهد نداشت و هر موقع رفتم میکه یا 530 ببر یا 680 و البته این طبیعیه چون تو کشور ما جا نیافتاده که محصولی که خود مشتری طلب میکنه بهش بدن. از اون طرف دیگه 3 مدل Case انتخاب کردم و هیچ کدومشو نداشت و زمانی که پرسیدم کی براتون جنس جدید میاد طوری گفت معلوم نیست که انگار قراره تابستون سال دیگه دوباره جنساش برسه.
در هر حال کمک کنید بگید حداقل تهران کجا میتونم پیدا کنم که سریعا نیازمندم.
اینجا هر چی پیدا کردم یا دست دوم بود یا از گارانتی 2 ساله چند ماه کم داشت.
ممنون...
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از شما بابت تاخیر در پاسخگویی و همچنین این اتفاق عذرخواهی می کنم.
وفاداری مشتریانی همانند شما برای ما جز شرمندگی چیزی به دنبال ندارد...
متاسفانه بعضا این اتفاق ( عدم موجوی کالا) ضربات جبران ناپذیری را به شرکت وارد نموده است. ولی چه می توان کرد!؟ ما در برنامه ریزی سفارش کالا، معمولا سالیانه ( بعضا سه ماه یکبار) 20 تا 50 درصد افزایش در نظر می گیریم. ولی با این حساب نیز گاها شرمنده مشتریان عزیز می گردیم. حتما برای شما این سوال پیش می آید که با این حساب چرا شرکت گرین افزایش مثلا 100 درصدی در نظر نمی گیرد!؟ توجه داشته باشید که با توجه به اوضاع ... کشور، محدودیت های زیادی در افزایش سرمایه گذاری خارجی شرکت وجود دارد و از طرفی شرکت، در برنامه ریزی فعلی خود، توانایی این افزایش بدون پشتوانه را در تولید، فروش و توزیع کالا ندارد. خیلی سخت است. شما اگر با بعضی مسائل از نزدیک آشنا شوید و آنها را لمس نمایید، قطعا متوجه این کمبودها خواهید شد.
به طور مثال در مورد پاور GP580B هم این اتفاق رخ داده است. موجودی این پاور در حدود دو هفته ای است که به اتمام رسیده است و سری جدید آن انشاا.. تا اوایل خرداد ماه توزیع خواهد شد. به هر حال پیشنهاد می کنم اگر نسبت به تهیه پاور عجله دارید، همان پاورهای موجود را به همراه یک فاکتور خرید از نمایندگی گرین در مشهد، تهیه فرمایید تا ملاک محاسبه گارانتی پاور شما، بر اساس آن فاکتور نمایندگی تغییر یابد.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.