مشاهده نسخه کامل : Haze
Haze یه بازی از شرکت یوبیه که مثلا قرار بود رقیب Crysis باشه اما تا اینجایی که معلومه فقط می خوان برای PS3 عرضه کنن:( البته کرایسس هم فقط برای PC ساخته شده.
این طور که به نظر می رسه بازی گروهیه. در طول بازی هم یه قابلیت های محدودی دریافت می کنید که احساس سوپرمن بودن کنید:D وسایل نقلیه مختلفی هم موجوده
http://image.com.com/gamespot/images/2008/119/933103_20080423_screen001.jpg
من با این قسمتش خیلی حال کردم. افراد دشمنو نگا کنید. یکی تسلیم شده اون یکی می خواد خودشو بکشه:D هوش مصنوعی بازی باید جالب باشه
http://image.com.com/gamespot/images/2008/119/933103_20080423_screen004.jpg
red_waves
08-05-2008, 07:48
تو مایه Battle هست نه ؟
javadshahvand
08-05-2008, 09:18
تو مایه Battle هست نه ؟
نه بابا BF کجا این کجا
BF رو نمیشه با هیچی مقایسه کرد مخصوصاً Allied Intent
Dark Knight
09-05-2008, 11:43
Haze یه بازی از شرکت یوبیه که مثلا قرار بود رقیب Crysis باشه اما تا اینجایی که معلومه فقط می خوان برای PS3 عرضه کنن البته کرایسس هم فقط برای PC
ناراحت نباشيد!:D من شخصا مطمئنم اين بازي براي PC و XBOX360 خواهد آمد ! در آخرين خبري كه يوبي سافت از اين بازي داده اين بوده كه اين بازي فعلا انحصاري PS3 هست. از اول هم قرار بود واسه PS3_X360_PC ساخته بشه اما بعدا گفتن فقط براي PS3 ، ولي مطمئنا اين بازي براي PC هم مياد.
DX10 killer
09-05-2008, 15:33
اگه برای pc هم نیاد چیزی رو از دست نمی دهید.انقدر این بازی رو بزرگ کردن که حتی از ان به عنوان رقیب کرایسیس نام بردند در صورتی که این کجا و اون کجا!
کافی چندتا تریلر از بازی ببینید تا متوجه فاصله این دو بازی بشید(فقط میشه گفت یه بازیه کنسولیه نسبتا خوب هستش)
DX10 killer
22-05-2008, 23:56
خب این بازی هم بعد از کلی سرو صدا عرضه شد وامتیاز ضعیف 6 رو از گیم اسپات گرفت
DX10 killer
22-05-2008, 23:58
در ضمن هر دو عکس بالا art pic هستند وگرافیک بازی خیلی با اونها فاصله داره
Hitman67
31-05-2008, 12:52
همون بهتر كه واسه pc نزدند از گيم اسپات امتياز 6 رو گرفته اسپايدر من كارتوني امتيازش از اين بيشتره.
دو روز پیش مبلغ نا قابل 65 هزار تومان رو پیاده شدیم و Haze رو خریدیم!
Play Station 3 رو که چند ماهی بود توی جعبه زیر تخت استراحت می کرد در آوردیم و وصل کردیم به تلویزیون و با اشتیاق فراوان روشن کردیم و منتظر بازی شدیم!
.
.
.
نه خبری نشد! بازی اجرا نمیشه! نگو دستگاه ما قدیمی بوده و بازی روی Firmware های قدیمی مشکل داره!
یک لگد بر بدنه PS3 زدیم و انداختیمش اونور و نشستیم فوتبال نگاه کردیم! بازی استقلال و فولاد، حیف شد استقلال برد!
بعد از فوتبال و کل کل و دعوا دوباره رفتیم سراغ Update کردن PS3. خلاصه با کلی مکافات رفتیم و به نسخه 2.35 آپدیت کردیم و دوباره با شور و اشتیاق نشستیم پای Haze.
بازی شروع شد. طبق معمول همه بازها هر چی بود رو رد کردیم بره و سرمون رو انداختیم پایین و شروع کردیم به کشتن بقیه. گرافیک بازی بعضی جاها واقعا عالی بود ولی بعضی جاها هم تعریفی نبود. کلا اون حسی که توی COD 4 یا CRYSIS به آدم دست می داد اصلا وجود نداشت. به زور کمی بیشتر بازی کردیم ولی دیگه حوصله آدم سر می ره. ولش کردیم و رفتیم!
جمعه صبح ساعت 1 بعد از ظهر (!!!!) از خواب ناز بیدار شدیم و چشممون به بند و بساط PS3 افتاد، خواستم دستگاه رو روشن کنم که یادم به روز قبل و ماجراهاش افتاد.
نتیجه این شد که تا زمان دسترسی به Metal Gear Solid 4 دوباره Play Station 3 به همراه Haze رفت داخل جعبه و زیر تخت استراحت خواهد کرد!
murizaki_2000
31-05-2008, 13:40
http://my.blackmice.com/images/smilies/costum/148fs775829.gif
http://my.blackmice.com/images/smilies/costum/doglaugh[1].gif
http://my.blackmice.com/images/smilies/joemoes/crazy_love.png
دو روز پیش مبلغ نا قابل 65 هزار تومان رو پیاده شدیم و Haze رو خریدیم!
Play Station 3 رو که چند ماهی بود توی جعبه زیر تخت استراحت می کرد در آوردیم و وصل کردیم به تلویزیون و با اشتیاق فراوان روشن کردیم و منتظر بازی شدیم!
.
.
.
نه خبری نشد! بازی اجرا نمیشه! نگو دستگاه ما قدیمی بوده و بازی روی Firmware های قدیمی مشکل داره!
یک لگد بر بدنه PS3 زدیم و انداختیمش اونور و نشستیم فوتبال نگاه کردیم! بازی استقلال و فولاد، حیف شد استقلال برد!
بعد از فوتبال و کل کل و دعوا دوباره رفتیم سراغ Update کردن PS3. خلاصه با کلی مکافات رفتیم و به نسخه 2.35 آپدیت کردیم و دوباره با شور و اشتیاق نشستیم پای Haze.
بازی شروع شد. طبق معمول همه بازها هر چی بود رو رد کردیم بره و سرمون رو انداختیم پایین و شروع کردیم به کشتن بقیه. گرافیک بازی بعضی جاها واقعا عالی بود ولی بعضی جاها هم تعریفی نبود. کلا اون حسی که توی COD 4 یا CRYSIS به آدم دست می داد اصلا وجود نداشت. به زور کمی بیشتر بازی کردیم ولی دیگه حوصله آدم سر می ره. ولش کردیم و رفتیم!
جمعه صبح ساعت 1 بعد از ظهر (!!!!) از خواب ناز بیدار شدیم و چشممون به بند و بساط PS3 افتاد، خواستم دستگاه رو روشن کنم که یادم به روز قبل و ماجراهاش افتاد.
نتیجه این شد که تا زمان دسترسی به Metal Gear Solid 4 دوباره Play Station 3 به همراه Haze رفت داخل جعبه و زیر تخت استراحت خواهد کرد!
ببینم همه بازیهای PS3 اینقدر گرونه
بابا صد رحمت به PC میریم هزار و 400 تومن میدیم دو تا دی وی دی COD4 یا Pro street رو میگیریم.
بابا صد رحمت به PC میریم هزار و 400 تومن میدیم دو تا دی وی دی COD4 یا Pro street رو میگیریم.
آره چون PS3 هنوز کپی خور نشده!
نگران نباشید اگه قانون کپی رایت در ایران اجرا بشه همه بازی ها و نرم افزار ها به قیمت های فضایی فروخته می شن:D
به امید فرا رسیدن چنین روزی.
نگران نباشید اگه قانون کپی رایت در ایران اجرا بشه همه بازی ها و نرم افزار ها به قیمت های فضایی فروخته می شن:D
خیلی هم اینطوری نمیشه! البته گرون میشه ولی نه خیلی فضایی.
چون اگه مسئله ت.ح..ر...ی....م حل بشه و شرکتها بتونند توی ایران سرمایه گذاری کنند مطمئنا به خاطر ارزش پایین پول ایران قیمت رو پایین میارند. همونطور که الان قیمت نرم افزارهای مختلف توی کشورهای مختلف بنا به وضعیت درآمد مردم اون کشور تعیین میشه.
خیلی هم اینطوری نمیشه! البته گرون میشه ولی نه خیلی فضایی.
چون اگه مسئله ت.ح..ر...ی....م حل بشه و شرکتها بتونند توی ایران سرمایه گذاری کنند مطمئنا به خاطر ارزش پایین پول ایران قیمت رو پایین میارند. همونطور که الان قیمت نرم افزارهای مختلف توی کشورهای مختلف بنا به وضعیت درآمد مردم اون کشور تعیین میشه.
البته من منظورم از فضایی تقریبا 10-20-30-... برابر بود نه خیلی زیاد:D
ولی فکر نکنم اونقدر ها هم ارزون بشه ها. الان نرم افزار هایی هستن که به صورت اورجینال فروخته بشن ولی قیمتشون مثل جاهای دیگست. مثلا آنتی ویروس پاندا مال اسپانیاست یا بیت دیفندر مال رومانی...
البته من منظورم از فضایی تقریبا 10-20-30-... برابر بود نه خیلی زیاد:D
ولی فکر نکنم اونقدر ها هم ارزون بشه ها. الان نرم افزار هایی هستن که به صورت اورجینال فروخته بشن ولی قیمتشون مثل جاهای دیگست. مثلا آنتی ویروس پاندا مال اسپانیاست یا بیت دیفندر مال رومانی...
دلیلش اینه که اونها نمی تونند ما رو به عنوان یک بازار کلی حساب کنند. ویندوز XP توی کشورهای غرب آفریقا حدود 10 هزار تومان فروخته میشه!
------------------------
حالا Haze رو چیکار کنیم؟ 50 هزار تومان می فروشم! :دی
Haze رو ولش كن PS3 رو ميفروشي ؟؟؟
Haze رو ولش كن PS3 رو ميفروشي ؟؟؟
نه!
من PS3 رو به عنوان یک BlueRay Player در آینده خریدم نه کنسول بازی. فعلا هم نگهش می دارم.
haze رو بده به نون خشکی
نه من به عنوان CD سوخته میخرم ازت
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.