مشاهده نسخه کامل : چرا کامپیوترم خاموش میشود ؟!!!
دوستان سلام
راستش دچار یک مشکل بزرگی شده ام
مدتی است کامپیوترم خودبخود خاموش میشود. وقتی هم میخواد خاموش بشه بوق ممتدی می زند و این بوق چند ثانیه ای طول میکشد هرکاری از دستم بر می آمد انجام دادم اسکن کردم و با انواع برنامه ها به دنبال رفع عیبش برآمدم اما درست نشد
گاهی اوقات در یک ساعت چندین بار خاموش میشود و مجبورم مجددا انرا روشن کنم گاهی هم در طول یک روز شاید یکبار خاموش شود.
سی دی ویندوز ندارم که دوباره انرا نصب کنم و چون کامپیوتر خانگی است و دو کاربر دیگر هم دارد اصلا نصب مجدد ویندوز برایم امکان پذیر نیست
با همه کاربرها هم امتحان شده و برای همه همین اتفاق می افتد
احساس میکردم ویروسی شده ( البته انتی ویروس اینرا نشان میداد و من انرا تمیز کردم) و به همین خاطر خاموش میشود ولی بعد از تمیز کردنش باز هم همان اش و همان کاسه.
آیا کسی در اینمورد تجربه یا اطلاعی دارد؟
آیا واقعا میشه کاری کرد؟
دوستان سلام
مدتی است کامپیوترم خودبخود خاموش میشود. وقتی هم میخواد خاموش بشه بوق ممتدی می زند و این بوق چند ثانیه ای طول میکشد هرکاری از دستم بر می آمد انجام دادم اسکن کردم و با انواع برنامه ها به دنبال رفع عیبش برآمدم اما درست نشد
گاهی اوقات در یک ساعت چندین بار خاموش میشود و مجبورم مجددا انرا روشن کنم گاهی هم در طول یک روز شاید یکبار خاموش شود.
سی دی ویندوز ندارم که دوباره انرا نصب کنم و چون کامپیوتر خانگی است و دو کاربر دیگر هم دارد اصلا نصب مجدد ویندوز برایم امکان پذیر نیست
احساس میکردم ویروسی شده ( البته انتی ویروس اینرا نشان میداد و من انرا تمیز کردم) و به همین خاطر خاموش میشود ولی بعد از تمیز کردنش باز هم همان اش و همان کاسه.
آیا واقعا میشه کاری کرد؟
وقتی موقع خاموش شدن بوق ممتد می زنه به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه البته بماند که گفتین کامپیوتر ویروسی هم شده:D یکم اطلاعات بیشتری راجع به سیستمتون می دادین خیلی بهتر بود مثلا چند ساله که این کامپیوترو دارین یا تا حالا اصلا بازش کردین که ببینین توش چه خاکی جم شده و از این چیزا........:rolleyes:
با این همه من احتمال می دم که مشکل از فن پردازنده باشه چون تنظیماتی تو مادربرد ها هست که وقتی دمای پردازنده از یه حد مشخصی بالاتر بره خود به خود برای آسیب ندیدن CPU سیستمو خاموش می کنن. معمولا هم وقتی اتفاق می افته که فن به درستی نتونه CPU رو خنک کنه.
این برنامه رو دانلود و نصب کنید
http://www.softpedia.com/progDownload/SpeedFan-Download-4103.html
سرعت فن CPU و دمای قسمت های مختلف سیستمو نشون می ده (البته بسته به مدل مادربرد هر دما مربوط به یه قسمته) بعد یه عکسی از صفحه برنامه بذارین یا دما ها و سرعت فن رو بنویسید تا بشه راحت تر نظر داد.
مشخصات سیستمتون هم تا اونجایی که می دونید بنویسید (مدل پردازنده، مادربرد، رم....)
javadshahvand
15-05-2008, 10:44
دوستان سلام
آیا واقعا میشه کاری کرد؟
رم سیستم باید عوض بشه
nabegheye432
15-05-2008, 20:42
من احتمال میدم مال تنظیمات بایوس باشه که دوستمون گفت اول تنظیمات بایوس رو چک کن
وقتی موقع خاموش شدن بوق ممتد می زنه به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه البته بماند که گفتین کامپیوتر ویروسی هم شده:D یکم اطلاعات بیشتری راجع به سیستمتون می دادین خیلی بهتر بود مثلا چند ساله که این کامپیوترو دارین یا تا حالا اصلا بازش کردین که ببینین توش چه خاکی جم شده و از این چیزا
راستش امروز صبح خودم هم به همین فکر افتادم برای همین بازش کردم از دیدنش وحشت کردم :eek:
تمییزش کردم و تا حالا داره کار میکنه ببینم چی میشه ;)
Genius-Iran
16-05-2008, 14:10
شک نکن که مورد از fan پردازشگر شماست...
با تمیز کردن داخل کیس اتون و درست شدن موقت!! اون یقین پیدا کردم!
در کیستون رو همیشه ببندید(بر خلاف بسیاری از افراد که عادت دارن بابت هارد به هارد و .. همیشه باز بزارن) تا گرد و خاک باعث خرابی و بد کار کردن فن cpu اتون نشه!
+
مطومئن بشید که کیس شما در معرض ضربه و ... نبوده و سطح CPU شما کاملا !! با سطح FAN در تماسه و خنک میشه...
.......................
برای اطمینان از ویروسی بودن یا نبودن سیستمتون هم NOD32 رو به همه پیشنهاد میکنم.(100 البته بروز اون رو!):)
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.