مشاهده نسخه کامل : پنل های سامسونگ
سلام، چرا پنلهایی که با مونیتورهای سامسونگ به ایران وارد میشن از نوع مرغوب نیستن؟
من یه 206BW گرفتن که تو اینترنت خونده بودم با پنل S, A و C عرضه شده ولی اونی که من خریدم W بود که ظاهرا همون C میشه و Bleeding واضح و زیادی داره. یکبار هم به گارانتی (سام سرویس) مراجعه کردم که پنل رو بعد از یک ماه و نیم نگه داشتن مونیتور عوض کردن که البته نتیجه تفاوت چندانی نداشت و مشکل در پنل جدید هم بود.
آیا این محصولات بی کیفیت فقط در ایران عرضه میشه یا همه جا همینطوره که حالت اخیر با شهرت سامسونگ تناسب نداره.
متاسفانه فقط مشکل پنل نیست!
من که هنوز نمیدونم چرا این همه برند و پنل مختلف وارد میشه!؟؟؟
همه به خوبی میدونیم که برند های BFG و ...بهترین گرافیک ها هستند.ولی باز Inno3d ,....وارد میشن.البته برند های بدی نیستند.مثال نام بردم.
همه میدونن که بهترین پنل ....است ولی باز .... وارد میشه!
این سوالات رو کی باید جواب بده؟!
سامسونگ توی بعضی مدلها بصورت درهم پنلها رو به بازار می فرسته. بهترین راهش وارد کردن مدلهایی هست که پنلشون مشخصه که الان سام سرویس داره همین کار رو می کنه.
Alexilver
17-05-2008, 20:00
بعضی مانیتورها رو هم اصلا بدون مشخص کردن پنل در برچسب پشت به بازار می فرسته.
راه دیگه ای برای تشخیصش هست؟
Jack Sparrow
23-08-2008, 00:55
با سلام
سامسونگ نه تنها در ایران بلکه در جهان بهترین تولید کننده مانیتور هست.
ولی به نظر من سامسونگ با این سیاست هایی که توی بازار ایران داره فروشش رو به مرور زمان از دست میده منظورم مونتاژ مانیتور در ایران هست.
من تجربه خودم رو میگم:
من یک مانیتور سامسونگ دارم که تا الان 4 سال برام کار کرده بدون مشکل و با کیفیت عالی و همه کارهاش توی کره جنوبی انجام شده و واقعا ازش راضیم.(البته اگه این اواخر رو فاکتور بگیرم.)
یک مانیتور دیگه هم دارم که اون هم مال سامسونگه که 6 ماه پیش خریدمش و از همون روز اول مشکل سوت کشیدن مانیتور و درست نشان ندادن رنگ سیاه و تار بودن و کوتاه بودن کابل!!!رو داشتم و هنوز هم بجز مشکل اول بقیه مشکلات رو دارم و خب با اینکه با انجام تنظیمات این مشکلات هم کمرنگ تر شدن ولی باز هم مشهود هستند!
نکته جالب هم اینجاست که وقتی زنگ زدم از گارانتی بیان مانیتورم رو ببینن خود مسئول گارانتی هم مونده بود که مانیتور اولی من با این که 3.5 سال از خریدش میگزره و مدلش پایینتر از مانیتور جدیدست باز هم کیفیتش بیشتره!(البته خودش هم گفت که اینها همه به دلیل مونتاژهای افتضاح داخلی هست!)
بعضی مانیتورها رو هم اصلا بدون مشخص کردن پنل در برچسب پشت به بازار می فرسته.
راه دیگه ای برای تشخیصش هست؟
سلام
شما می تونید با صفر کردن کنتراست و برایتنس در منو و نگه داشتن دکمه سورس به مدت چند ثانیه میتونید وارد منوی مخفی مانیتور میشید میتونید شماره سریالی رو که اینجا دارید رو سرچ کنید ! قسمت اخر این مجموعه یک عدد 4 رقمی و قبلش یک سه حرفی مثل BIA هست که توی سایت های یافت شده در جستجو میفهمید که نمونه هایی مانند XIX هستند که حرف I علامت یک سری پنل ها هستند که این سری هم از پنل های متفاوتی تشکیل شده اند که در بین اینا هم پنل هایی هستند که حتی توی بررسی ها با نام گمنام از اونا یاد شده !
با این شماه سریال من فهمیدم مانیتور من که پنل W هست از بهترین سری های C و یا A هست و چون کدهای مشابه زیاده نتیجه ی احتمالی اینه !
آقا من این کاری که گفتین کردم سریال رو فهمیدم
اون یه حرف هم BAB بود
از بد روزگار دکمه auto adjustment قفل شد.
حالا چی کار کنم گه آنلاک بشه؟
کمک
الان نگاه میکنم میبینم همه چیم قفل شده
دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم
فقط میتونم کنتراست و برایتنس رو کم و زیاد کنم.
کمک
کمک
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.