مشاهده نسخه کامل : تعویض پاور
farhad_fakhri
20-05-2008, 19:26
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان.
من يه سيستم با مشخصات زير خريدم:
cpu:AMD AM2 6000+
VGA: 2* xfx 8600 gt SLI
ram: Patriot DDR2 2GB
Main:Abit AN9 32X
H.D.D:250GB sataII 720rpm
cpu fan:Coolemaster Hyper TX2
dvd rom+dvd RW
...
...
...
در ضمن يه power Green 430 w real دارم.فکر ميکنيد اين پاور کافيه يا بايد عوضش کنم؟:confused:
شما چه پاوريو پيشنهاد ميکنيد؟
خيلی ممنون.
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان.
من يه سيستم با مشخصات زير خريدم:
cpu:AMD AM2 6000+
VGA: 2* xfx 8600 gt SLI
ram: Patriot DDR2 2GB
Main:Abit AN9 32X
H.D.D:250GB sataII 720rpm
cpu fan:Coolemaster Hyper TX2
dvd rom+dvd RW
...
...
...
در ضمن يه power Green 430 w real دارم.فکر ميکنيد اين پاور کافيه يا بايد عوضش کنم؟:confused:
شما چه پاوريو پيشنهاد ميکنيد؟
خيلی ممنون.
خیر کافی نیست. با توجه به این که دو کارت در SLI دارید و CPU شما مصرفش زیاده باید حداقل 500 وات و بالاتر باشه.
گرین پاور های خوبی داره که قیمتشون هم مناسبه
red_waves
21-05-2008, 05:52
من هم فکر کنم این SLI اذیت بکنه البته 8600 پر مصرف نیست ولی شاید تو پیک کم بیاره
farhad_fakhri
21-05-2008, 09:23
من هم فکر کنم این SLI اذیت بکنه البته 8600 پر مصرف نیست ولی شاید تو پیک کم بیاره
یعنی می گین اگه SLI نبود احتیاجی به تعویض پاور نبود؟
Alexilver
21-05-2008, 11:02
یعنی می گین اگه SLI نبود احتیاجی به تعویض پاور نبود؟
سیستم من رو ببینید، با پاور 330 مشکلی نداره، فکر میکنم مصرف 8600GT در حالت Load صد وات باشه که در این صورت نباید مشکلی باشه.
ولی من فکر میکنم این پاور به هر حال برای شما مطمئن نیست؛ می تونید با خرید یک پاور قدرتمند تر سیستم خودتون رو بیمه کنید.
جوابتون هم مثبته؛ با یک کارت این پاور کافیه.
آقای مهندس عمرانی عزیز بهتر می تونن راهنمایی کنن.
ضمن اینکه بهتر نبود به جای SLI 8600 GT سراغ کارتی مثل 9600GT یا 8800GT می رفتید؟
farhad_fakhri
21-05-2008, 16:15
سیستم من رو ببینید، با پاور 330 مشکلی نداره، فکر میکنم مصرف 8600GT در حالت Load صد وات باشه که در این صورت نباید مشکلی باشه.
ولی من فکر میکنم این پاور به هر حال برای شما مطمئن نیست؛ می تونید با خرید یک پاور قدرتمند تر سیستم خودتون رو بیمه کنید.
جوابتون هم مثبته؛ با یک کارت این پاور کافیه.
آقای مهندس عمرانی عزیز بهتر می تونن راهنمایی کنن.
ضمن اینکه بهتر نبود به جای SLI 8600 GT سراغ کارتی مثل 9600GT یا 8800GT می رفتید؟
اول یه دونه کارت گرافیک خریده بودم .ولی این طور که به من گفتن خصوصیت اصلی main من که باعث قیمت نسبتا بالاش بود این بود که sli رو خوب ساپورت می کنه.
و یکی بهم گفت با توجه به اینکه دو تا کارت گرافیک sli باید عینا مشابه باشن(حتی تو ورژن تولیدی کارخانه) شاید بعدا این کارت گرافیک گیر نیاد و مجبور شم گرافیکو عوض کنم.
راستی چرا مهندس عمرانی به این تاپیک سر نمیزنن؟
اول یه دونه کارت گرافیک خریده بودم .ولی این طور که به من گفتن خصوصیت اصلی main من که باعث قیمت نسبتا بالاش بود این بود که sli رو خوب ساپورت می کنه.
و یکی بهم گفت با توجه به اینکه دو تا کارت گرافیک sli باید عینا مشابه باشن(حتی تو ورژن تولیدی کارخانه) شاید بعدا این کارت گرافیک گیر نیاد و مجبور شم گرافیکو عوض کنم.
راستی چرا مهندس عمرانی به این تاپیک سر نمیزنن؟
سیستم شما با 480 هم کارش راه می افته ولی هر جور حساب کنی با 430 امکانش زیاده به مشکل بخوره
سیستم اون دوستمون پردازندش 65nm و کم مصرفه ولی ماله شما 90nm همین طورم فرکانسش بالاست.
Alexilver
21-05-2008, 20:51
راستش فکر می کنم که راه دیگه براتون این باشه که یک کارتتون رو بفروشین! چون کارایی قابل توجهی هم اضافه نمی کنه فکر کنم.
این کاملا به این برمی گرده که شما بخواهید خرج کنید یا نه.
به آقای مهندس عمرانی هم اگر پیام خصوصی بزنید شاید بهتر باشه.
ایشان به خاطر مشغله زیاد احتمالا قادر به بررسی همه پستها نیستند.
farhad_fakhri
21-05-2008, 21:19
اگه بخوام پاورو عوض کنم چقدر باید خرج کنم؟
جدا دو تا کارت گرافیک(SLI)اثیر چندانی نداره؟:eek::(
farhad_fakhri
21-05-2008, 21:20
جدا دو تا کارت گرافیک(SLI)تاثیرچندانی نداره؟:eek::(
جدا دو تا کارت گرافیک(SLI)اثیر چندانی نداره؟:eek::(
چرا اما آخه کسی کارت های رده متوسط رو SLI نمی کنه دوست من. اون رفیق شما هم اومده ثواب کنه کباب کرده
البته کارایی کلی که از یه کارت بیشتره اما موضوع اصلی این جا نسبت قیمت به کاراییه که در این مورد تناسب چندانی نداره. شما هر کدوم از کارت هارو احتمالا حدود 150 خریدی که دو تاش می شه 300 تومن. با همین 300 تومن اگه یه 8800 حالا هر مدلیشو می گرفتی کارایی بهتری نسبت به دو تا 8600GT داشتی. 8600 فقط 32 پردازنده جریانی داره که دو تا می شه 64 تا تازه به خاطر هماهنگ کردن محاسبات بین دو کارت توانشون دو برابر نمی شه (البته استثنا هم هست مثل 9600GT) در صورتی که 8800GTS 320MB دارای 96 پردازنده جریانی هست و با این که مموری کمتری هم داره سرعتش نسبت به اونا بالاتره نیازی هم به هماهنگی نداره و از تمام توانش استفاده می شه.
در کل به خاطر معایب و مشکلاتی که SLI داره فقط در کارت های رده بالا یا High End توصیه می شه.
Alexilver
21-05-2008, 22:48
جدا دو تا کارت گرافیک(SLI)تاثیرچندانی نداره؟:eek::(
چرا تاثیر داره ولی میشه گفت توجیه نداره.
همون طور که دوستمون گفتن برای 8600GT زیاد توصیه نمیشه!
برای پاور هم چون 480 با 530 از Green تفاوت زیاد قیمتی ندارند بهتره سراغ 530 برید.
قیمتش هم حدود 55 هزار تومان هست. با در نظر گرفتن فروش پاورتون هم بیش از سی هزار تومان لازم نیست خرج کنید.
البته در این حدود قدرت قرار بود پاورهای جدید از Green هم وارد بازار بشه، نمی دونم اومده یا نه.
farhad_fakhri
23-05-2008, 00:27
چرا تاثیر داره ولی میشه گفت توجیه نداره.
همون طور که دوستمون گفتن برای 8600GT زیاد توصیه نمیشه!
برای پاور هم چون 480 با 530 از Green تفاوت زیاد قیمتی ندارند بهتره سراغ 530 برید.
قیمتش هم حدود 55 هزار تومان هست. با در نظر گرفتن فروش پاورتون هم بیش از سی هزار تومان لازم نیست خرج کنید.
البته در این حدود قدرت قرار بود پاورهای جدید از Green هم وارد بازار بشه، نمی دونم اومده یا نه.
Alex جان ممنون. ولی می خواستم ببینم به نظر شما همین 530AB و بخرم یا صبر کنم 535A بیاد؟نمی دونید کی قراره به بازار بیاد؟
مهندس عمرانیم که موفق به تماس باهاشون نشدیم.:(
Alexilver
23-05-2008, 01:06
Alex جان ممنون. ولی می خواستم ببینم به نظر شما همین 530AB و بخرم یا صبر کنم 535A بیاد؟نمی دونید کی قراره به بازار بیاد؟
مهندس عمرانیم که موفق به تماس باهاشون نشدیم.:(
خواهش می کنم دوست عزیز.
فکر کنم که مهندس فرموده بودند اواسط اردیبهشت.
شما پیام رو بزنید هر موقع سر بزنند، حتما جواب خواهند داد.
چند روز بازی سنگین نکنید یا یک کارت رو بردارید تا تکلیف معلوم بشه.
بهترین کسی که می تونه در مورد این موضوع نظر بده مهندس عمرانی هستن.
J.Omrani
26-05-2008, 13:35
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا بابت تاخیر در پاسخگویی از تمام دوستان عزیزم عذرخواهی می کنم.
ضمن احترام به نظر کلیه دوستان، پیشنهاد این حقیر برای سیستم جناب فخری (درصورت تمایل ایشان به انتخاب از بین مدل پاورهای گرین) مدل GP580B می باشد. لازم به ذکر است در صورتیکه ایشان از یک کارتشان استفاده می فرمودند، همان GP430A کفایت می کرد. دوستان خوبم، شما بهتر می دانید که مصرف دو کارت در حالت SLI بیشتر از دو برابر مصرف یک کارت می باشد. این پیشنهاد بر اساس تثبیت کارآیی و عمکلرد سیستم ایشان در دراز مدت است.
با تقدیم احترام
farhad_fakhri
26-05-2008, 14:36
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا بابت تاخیر در پاسخگویی از تمام دوستان عزیزم عذرخواهی می کنم.
ضمن احترام به نظر کلیه دوستان، پیشنهاد این حقیر برای سیستم جناب فخری (درصورت تمایل ایشان به انتخاب از بین مدل پاورهای گرین) مدل GP580B می باشد. لازم به ذکر است در صورتیکه ایشان از یک کارتشان استفاده می فرمودند، همان GP430A کفایت می کرد. دوستان خوبم، شما بهتر می دانید که مصرف دو کارت در حالت SLI بیشتر از دو برابر مصرف یک کارت می باشد. این پیشنهاد بر اساس تثبیت کارآیی و عمکلرد سیستم ایشان در دراز مدت است.
با تقدیم احترام
خیلی ممنون جناب مهندس، مدل GP535A کی و با چه قیمتی قراره به بازار بیاد؟ اون چی؟ برای سیستم من مناسبه؟
J.Omrani
28-05-2008, 09:26
خیلی ممنون جناب مهندس، مدل GP535A کی و با چه قیمتی قراره به بازار بیاد؟ اون چی؟ برای سیستم من مناسبه؟
دوست خوب من؛
سلام،
مدل پاورهای جدید گرین با نام GP485A, GP535A (http://www.green-case.com/products/power/index.html)انشاا.. و حداکثر تا یک ماه آینده در بازار توزیع خواهند شد. قیمت آنها هنوز به طور کامل مشخص نشده است. ولی احتمالا GP535A با قیمتی در حدود 55 الی 57 عرضه خواهد شد.
GP535A نیز با تحمل 38 آمپر برروی شاخه 12 ، برای سیستم مورد اشاره شما مناسب خواهد بود.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.