مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد UPS
mohammad66
27-05-2008, 22:20
سلام
با توجه به قطعی مکرر برق در شهر تهران و احتمال افزایش آن در تابستان
تصمیم به خرید یک UPS کردم
همین چند روز پیش بعلت رفتن برق کل اطلاعات یک پروژه ام پرید
یدونه UPS میخام فقط فرصتی برای خاموش کردن PC را به من بده
5 - 10 دقیقه مناسبه .
اطلاعاتی در زمینه مدل ها و قیمت ها میخواستم
:)
سلام
با توجه به قطعی مکرر برق در شهر تهران و احتمال افزایش آن در تابستان
تصمیم به خرید یک UPS کردم
همین چند روز پیش بعلت رفتن برق کل اطلاعات یک پروژه ام پرید
یدونه UPS میخام فقط فرصتی برای خاموش کردن PC را به من بده
5 - 10 دقیقه مناسبه .
اطلاعاتی در زمینه مدل ها و قیمت ها میخواستم
سلام دوست عزيز ...
به نظر بنده سري SM از شركت فاراتل مي تونه گزينه خوبي باشه ....به گفته شركت تا 14 دقيقه هم Backup Time داره.
http://www.faratel.com/images/Products/UPS/SM/SM.jpg
لينك : http://www.faratel.com/products/eups.cfm?name=sm
موفق باشي ...:)
با تشکر از دوست خوبمون
این جور که من تو مشخصاتش دیدم زمان شارژ کاملش 10 ساعته!!! بهتره فقط برای خاموش کردن روی این ها حساب کنید:)
mohammad66
28-05-2008, 18:31
سلام دوست عزيز ...
به نظر بنده سري SM از شركت فاراتل مي تونه گزينه خوبي باشه ....به گفته شركت تا 14 دقيقه هم Backup Time داره.
http://www.faratel.com/images/Products/UPS/SM/SM.jpg
لينك : http://www.faratel.com/products/eups.cfm?name=sm
موفق باشي ...:)
قیمتی ازش ندارین
گارانتی و کیفیتش مورد تایید هست؟
روی هر سیستمی 14 دقیقه برق نگه میداره یا بستگی به مصرف سیستم داره؟
Alexilver
28-05-2008, 19:46
قیمتی ازش ندارین
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=851
این قیمت SM1250 هست، مدل SM630 باید ارزونتر باشه.
اگر به نسبت قدرتش حساب کنیم میشه تقریبا نصف قیمت این. حدود 120 هزار باید باشه.
فکر می کنم فاراتل از قدیمی ها و برترهای بازار UPS و کلا سیستمهای پشتیبان الکتریکی ایران باشه.
خیلی در مورد UPS اطلاعاتی ندارم ولی توی ایران فکر می کنم فاراتل انتخاب خوبی باشه.
قیمتی ازش ندارین
این جا یه سری قیمت هست
http://www.rayansaba.com/index.php?categoryID=108
فکر کنم با سیستم شما باید یه 1000VA بردارید تو سایتش که نوشته SM1000 برای 600 وات کافیه. البته درسته پاور شما 530 واته اما مصرفه سیستم شما اونقدر نیست حتی اگه مونیتور CRT داشته باشید. فکر کنم همون SM1000 براتون کافی باشه. برای اطمینان از مهندس عمرانی هم بپرسید.
من اصلا این پست الکس جان رو ندیدم:)
ایشون درست می فرماین SM630 هم کافیه من با حداکثر مصرف گفتم، اما یه Shut down کردن که این حرفارو نداره
البته ممکنه موقع بازی این مدل کم بیاره که اونم فدای سرتون. واسه بازی کردن که نمی خواید UPS بخرید:D
masoud123
29-05-2008, 02:42
البته اينم توجه داشته باشيد كه اگه مصرف سيستم بيش از توان UPS باشه در حين سويچ كردن يا به UPS صدمه وارد ميشه يا به پاور سيستم. معمولا مانيتورهاي CRT مخصوصا 17 اينچ ها مصرف بالايي دارند.
به نظرم شما حداقل اين مدل SM1250 رو انتخاب كنيد.
فاراتل يكي از قديمي ترين ها در ايران هست و به همين خاطر قيمت بالايي نسبت به مدلهاي هم تراز خود داره.
من پيشنهاد مي كنم به محصولات فاران هم يه نگاهي بندازي، قيمت هاي بهتري نسبت به فاراتل داره.
www.farancorp.com
البته اينم توجه داشته باشيد كه اگه مصرف سيستم بيش از توان UPS باشه در حين سويچ كردن يا به UPS صدمه وارد ميشه يا به پاور سيستم. معمولا مانيتورهاي CRT مخصوصا 17 اينچ ها مصرف بالايي دارند.
به نظرم شما حداقل اين مدل SM1250 رو انتخاب كنيد.
فاراتل يكي از قديمي ترين ها در ايران هست و به همين خاطر قيمت بالايي نسبت به مدلهاي هم تراز خود داره.
من پيشنهاد مي كنم به محصولات فاران هم يه نگاهي بندازي، قيمت هاي بهتري نسبت به فاراتل داره.
www.farancorp.com
حق با شماست منم گفتم برای کارای سنگین مناسب نیست:) اما دوستمون بیشتر برای این می خوان که وقتی دارن رو یه پروژه ای کار می کنن بتونن ذخیرش کنن بعد خاموش کنن. تو این جور کارا هم معمولا کارت گرافیک زیاد مورد نیاز نیست پس مصرف سیستم اونقدر هم بالا نمی ره. اما مثلا سر گیم برق قطع شه فکر نکنم بتونن استفاده کنن البته افت ولتاژ به پاورهای جدید ضربه نمی زنه چون اکثرا یه محافظ افت ولتاژ دارن که برق سیستم رو قطع می کنه. این مدل های فاراتل هم نوشته که خودشون محافظ افت ولتاژ دارن. نتیجه این که اگه مصرف سیستم بیشتر از توان UPS باشه با قطع برق دیگه فعال نمی شه که اونم چون سر گیم امکان داره اتفاق بیفته زیاد مهم نیست.:D
راستی محصولات فاران زیاد هم ارزون نیستن ها...:rolleyes:
mohammad66
29-05-2008, 14:45
UPS ارزون تر سراغ ندارین
قیمت ها بالاست:confused:
masoud123
29-05-2008, 20:35
حق با شماست منم گفتم برای کارای سنگین مناسب نیست:) اما دوستمون بیشتر برای این می خوان که وقتی دارن رو یه پروژه ای کار می کنن بتونن ذخیرش کنن بعد خاموش کنن. تو این جور کارا هم معمولا کارت گرافیک زیاد مورد نیاز نیست پس مصرف سیستم اونقدر هم بالا نمی ره. اما مثلا سر گیم برق قطع شه فکر نکنم بتونن استفاده کنن البته افت ولتاژ به پاورهای جدید ضربه نمی زنه چون اکثرا یه محافظ افت ولتاژ دارن که برق سیستم رو قطع می کنه. این مدل های فاراتل هم نوشته که خودشون محافظ افت ولتاژ دارن. نتیجه این که اگه مصرف سیستم بیشتر از توان UPS باشه با قطع برق دیگه فعال نمی شه که اونم چون سر گیم امکان داره اتفاق بیفته زیاد مهم نیست.:D
راستی محصولات فاران زیاد هم ارزون نیستن ها...:rolleyes:
نه دوست من موضوع كشش در حين انجام كار نيست ، چيزي كه شما ميفرماييد به بعد از پاور سيستم مربوط هست، پاور سيستم همراه مانيتور يك مقدار معيني آمپر مي كشن و وقتي برق ميره در حين سويچ كردن اگه توان UPS نكشه خود UPS ريست مي كنه كه اين با حالت برق رفتن تفاوتي نداره.
توسط اين لينك ميزان واتي كه سيستم شما براي UPS نياز داره قابل محاسبه هست، توجه داشته باشيد اين با محاسبه وات مصرفي پاور سيستم فرق داره:
http://amco.ir/load.htm
در مورد قيمت هم شما مي تونيد از 90 تومن به بالا پيدا كنيد، كه در بازار مدلهاي زيادي وجود داره.
البته ماركهاي ديگري هم بجز فاراتل و فاران هستند كه من چندتايي رو با شماره تلفن مي ذارم مي تونيد تماس بگيريد و سوال كنيد.
UPS آلجا(ALJA):
88748682-3
آرمن الکتریک:
88804365
88802081
آماک:
88434033
www.amakco.com
هژیر صنعت:
77800090
www.hajirsanat.com
ups zener:
66723972
سورن:
88805915
hirsa light :
88970617-18
www.hirsa-co.com
saba ups :
88806150
مانا توان :
88005055
www.buffertec.net
توانيرو:
66406812
www.tavanniru.com
پويش رايانه گستر :
88831094
www.ups-perag.com
چابك صنعت پيشگام:
88422323
88424136
چند روز پيش براي يكي از دوستا از همين شركت چابك يه مدا 1000KV سوال كردم 120 تومن گفتند.
منظور منم همین بود شاید درست بیان نکردم:)
masoud123
30-05-2008, 02:22
براي محاسبه توان مورد نياز براي UPS دو فرمول وجود داره،
1) جمع توان مصرفي دستگاه ها به وات ( شامل پاور سيستم+مانيتور+اسپسكر+...)(اين وات در برچسب دستگاه هاي الكتريكي نوشته شده است) تقسيم بر 0.6 كه مقدار توان مصرفي به دست مياد.
2)مقدار كل جريان مصرفي دستگاه ها به آمپر(در برچسب دستگاه ها نوشته شده) ضربدر 220 كه مقدار توان مصرفي بدست مياد.
البته يادمون باشه اين توان بدست اومده حالت لود كامل 100% مي باشد و براي UPS بايد مقداري از اين توان بالاتر در نظر بگيريم. مثلا اگه توان مصرفي شد 600VA بايد يك UPS كه حداقل 700VA - 800VA توان خروجي داره در نظر بگيريم.
سلام دوستان ...
من براي 100 درصد بايد UPS بخرم، خاموشي ديروز پنجشنبه كار دستم داد، سيستم عامل خراب شد و امروز مجبور شدم دوباره نصب بكنم...
موفق باشيد
اگه با خود شرکت فاراتل یا فاران تماس بگیرید تلفنی مشاوره میدن و لیست قیمت هم براتون میفرستن.
murizaki_2000
30-05-2008, 16:22
من آماک یا زینر رو بهتون توصیه می کنم ...... ترجیحا" آماک !!! فاراتل همون محافظ یخچال بسازه بهتره !!!
Alexilver
30-05-2008, 22:17
سلام دوستان ...
من براي 100 درصد بايد UPS بخرم، خاموشي ديروز پنجشنبه كار دستم داد، سيستم عامل خراب شد و امروز مجبور شدم دوباره نصب بكنم...
موفق باشيد
من خیلی وقته تو فکرشم، خصوصا این روزا که کارم با کامپیوتر بیشتر شده.
ولی با این قیمتا فعلا خاموشی را می تحملیم!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.