مشاهده نسخه کامل : پرينتر با كيفيت بالا براي عكس
سلام دوستان گلم :11:
ميخواستم يه پرينتر بگيرم گفتم با شما يه مشاورده داشته باشم.
بودجم حدود 300 تومنه
دستگاه رو هم بيشتر براي زدن كاور رنگي دي وي دي ميخوام پس مطمئنا بايد كيفيتش بالا باشه...گلاسه و A4 بزنه و...
يه دستگاه خوب معرفي كنيد كه هم به صرفه باشه هم خدمات پس از فروشش خوب باشه؟
ليزري بهتر از جوهر افشانه؟
ممنون:11:
اگه کیفیت برات مهمه لیزری به درد نمیخوره و قابل مقایسه با جوهرافشان نیست. در عوض جوهر افشان نسبت به آب حساسه.
در هر صورت اگه برای عکس میخوای دو گزینه داری:
-پرینتر جوهر افشان
- پرینترهای مخصوص عکس که با تکنولوژی هایی مثل Dye کار میکنند.
فکر میکنم با 300 تومن یه جوهرافشان خوب میتونی بگیری که برای عکس فعلا بهترین گزینه است. برای پیشنهاد مدل بطور دقیق لازمه که حجم کارت رو مثلا در هفته بگی. چون هزینه مواد مصرفی برای جوهر افشان خیلی مهمه و گاهی اوقات یه دست کارتریج نو نزدیک به قیمت خود پرینتر میشه (البته در مورد HP).
مثلا Canon کیفیت تصویر خوبی داره اما اگه یه هفته کار نکنه جوهرش خشک میشه و در مقابل HP این محدودیت رو نداره اما قیمت کارتریجش خیلی بیشتره.
حتما قبل از خرید وضعیت مواد مصرفی رو بررسی کن.
چطوری استاد ؟؟
سلام
استاد كه شمايي!
از اينورا؟:دي
اگه کیفیت برات مهمه لیزری به درد نمیخوره و قابل مقایسه با جوهرافشان نیست. در عوض جوهر افشان نسبت به آب حساسه.
در هر صورت اگه برای عکس میخوای دو گزینه داری:
-پرینتر جوهر افشان
- پرینترهای مخصوص عکس که با تکنولوژی هایی مثل Dye کار میکنند.
فکر میکنم با 300 تومن یه جوهرافشان خوب میتونی بگیری که برای عکس فعلا بهترین گزینه است. برای پیشنهاد مدل بطور دقیق لازمه که حجم کارت رو مثلا در هفته بگی. چون هزینه مواد مصرفی برای جوهر افشان خیلی مهمه و گاهی اوقات یه دست کارتریج نو نزدیک به قیمت خود پرینتر میشه (البته در مورد HP).
مثلا Canon کیفیت تصویر خوبی داره اما اگه یه هفته کار نکنه جوهرش خشک میشه و در مقابل HP این محدودیت رو نداره اما قیمت کارتریجش خیلی بیشتره.
حتما قبل از خرید وضعیت مواد مصرفی رو بررسی کن.
سلام خيلي ممنون از توضيحات شما
من چند جاي ديگه هم مطرح كردم ولي خودم خوب خيلي آشنايي ندارم
احتمالا حدود 30 تا 50 برگ در روز ميزنم و تقريبا ميشه گفت 95 درصدش رو ميخوام كاور دي وي دي بزنم
ديگه ميخوام يچز خيلي با كيفيت باشه
دوستان يه چنتا بهم معرفي كردن كه تو راس اونها epson r290 بود...
خوبه اين؟
تا 300 تومن شما پيشنهاد چي ميكنيد؟
اصلا اين مغازه ها كه كاور ميزنن با چه دستگاهي و قيمتش چنده؟
يه پرينتر خوب براي اينكار اگه ممكنه معرفي كنيد خيلي مردد هستم
اگه معرفي كردين لطفا قيمت+ قيمت جوهرش + و اينكه تقريبا با هر بار تعويض جوهر چه تعداد كاور a4 ميشه زد.
كيفيت برام خيلي مهمه تا چيزاي ديگه...اولويت با كيفيته
ممنون از شما.
در مورد خود چاپگر که مدل اپسون معرفی شده به شما کارش خیلی خوب هست من دیدم کارشو. اما به امید جوهر های ارزانقیمت سفارش مادیران نباش که به هیچوجه کیفیت جوهر های اصل اپسون رو نداره. در مورد لوازم مصرفی HP نکته خاصی رو نمیدونم.
در مورد مصرف جوهر هم به هیچوجه نمیشه به صورت دقیق یا حتی حدودی گفت چقدر مصرف خواهید داشت کاملا بستگی به حجم کار و نوع کار داره.
سلام...ممنون از شما
از كجا ميشه جوهر هاي اصل اپسون رو خريد و قيمت اصلش چنده؟
شما چيز ديگه اي رو پيشنهاد نميكنيد تا 300 تومن؟
ممنون.
جوهر های اصل اپسون هم به راحتی قابل خریداری هستند اما قیمت اونها حدود دو برابر جوهر های مادیران هست.
دوست عزيز پرينتر R800 اپسون رو در نظر داشته باش ... !!!
http://www.proprint.co.uk/images/epsonR200.jpg
عرض A4 طول رول هستش....
http://www.cartridge-eliminator.com/images/r800overview.jpg
موفق باشي
باتوجه به تیراژتون شما چون نمیخوای روزی دو نوبت جوهر عوض کنی (هر نوبت مادیران درمیاد 30 هزار تومن ) یک دونه R270 بگیر حدود 250 تومن 80 تومن هم سیستم دائم الشارژش را بگیر و بعد جوهر لیتری 27 هزار تومن توش بریز و خیال راحت.
باهاش روی خود dvd های پرینتیبل هم میتونی بزنی.
جوهر های اصل اپسون هم به راحتی قابل خریداری هستند اما قیمت اونها حدود دو برابر جوهر های مادیران هست.
خيلي ممنونم ازت سعيد عزيز
دوست عزيز پرينتر R800 اپسون رو در نظر داشته باش ... !!!
عرض A4 طول رول هستش....
ممنون
ميشه يهتوضيحي در رابطه با اين مدل بدين؟
قيمت و كيفيت....قابل مقايسه با كدوم نوع پرينتر؟
بازم ممنونم.
باتوجه به تیراژتون شما چون نمیخوای روزی دو نوبت جوهر عوض کنی (هر نوبت مادیران درمیاد 30 هزار تومن ) یک دونه R270 بگیر حدود 250 تومن 80 تومن هم سیستم دائم الشارژش را بگیر و بعد جوهر لیتری 27 هزار تومن توش بریز و خیال راحت.
باهاش روی خود dvd های پرینتیبل هم میتونی بزنی.
ممنونم از توضيحاتتون.
روزي دو نوبت؟!هر نوبت هم 30 تومن؟! يه مقدار بالاست قيمت!
اين R270 كه فرمودين قيمتش رو درست نوشتين؟
چون من r290 رو ميدونم 135...
و در رابطه با تانك و... من اطلاعاتي ندارم ميشه يه مقدار توضيح بدين.
و اينكه وقتي ما پرينتر رو ميگيرم پول جوهر و... رو بايد جدا بديم؟
يعني كارتريج و...
كار تانك چيه؟حتما بايد باشه؟مزيتش چيه؟
ممنون.
سيستم دائم الشارژ چيه؟
جوهر ليتري فرمودين 27.
خوب اين براي هر رنگ اين قيمت؟بايد چنتا رنگ بگيرم؟
نميشه حدودا گفت با اين اوصاف epson r290 چه تعداد حدودا كاور a4 رو جواب ميده با هر بار شارژ؟
و قيمت هر بار شارژ چقدر درمياد؟
ميخوام بدونم برگه اي تقريبا برام چند مي افته؟
زير 70_80 تومنه؟
ممنون.
red_waves
31-05-2008, 05:37
به نظر من اگر جوهرافشان می خواهید با صرفه بودن و عمر کار کردش براتون مهمه فقط HP را انتخاب کنید
ممنون
ميشه يهتوضيحي در رابطه با اين مدل بدين؟
قيمت و كيفيت....قابل مقايسه با كدوم نوع پرينتر؟
بازم ممنونم.
ممنونم از توضيحاتتون.
روزي دو نوبت؟!هر نوبت هم 30 تومن؟! يه مقدار بالاست قيمت!
اين R270 كه فرمودين قيمتش رو درست نوشتين؟
چون من r290 رو ميدونم 135...
ممنون.
دوست عزيز سلام در مورد R800 بگم كه جزو بهترين پرينتر هاي A4 هستش.داراي 8 كارتريج است كه تفكيك رنگ بيشتري مي دهد.قيمت حدود 330 هستش.
در مورد R270 بايد بگم كه يادش بخير من 140 خريدم ولي در حال حاضر چون ديگه توليد نمي شه و R290 به جاش اومده يكم قيمت ها فصايي هستند.در كل R270 پرينتر خوبي هست و قابليت اتصال تانك مي تونه صرفه جويي عالي باشه...ولي R290 تا آنجا كه خبر دارم قابليت اتصال به تانك را نداره!!!
يك نگاهي هم به اينجا بينداز ;)
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=3829
موفق باشي
به نظر من اگر جوهرافشان می خواهید با صرفه بودن و عمر کار کردش براتون مهمه فقط HP را انتخاب کنید
مدل خاصي در نظر دارين؟
ممنون.
دوست عزيز سلام در مورد R800 بگم كه جزو بهترين پرينتر هاي A4 هستش.داراي 8 كارتريج است كه تفكيك رنگ بيشتري مي دهد.قيمت حدود 330 هستش.
در مورد R270 بايد بگم كه يادش بخير من 140 خريدم ولي در حال حاضر چون ديگه توليد نمي شه و R290 به جاش اومده يكم قيمت ها فصايي هستند.در كل R270 پرينتر خوبي هست و قابليت اتصال تانك مي تونه صرفه جويي عالي باشه...ولي R290 تا آنجا كه خبر دارم قابليت اتصال به تانك را نداره!!!
يك نگاهي هم به اينجا بينداز
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=3829
موفق باشي
ممنون عزيز
ميشه در مورد اين پرينتر بگي كه كلا با تانك و... چقدر در مياد؟
و اينكه آيا بصرفه و با كيفيت هست؟
جوهر هاش و كارتريجش كلا وسايل جانبيش راحت گير مياد ؟ وچنده؟
اون تاپيك هم رفتم ولي چيز زيادي دستگيرم نشد...
------------------------------------------------------
آقا هر كي يچزي ميگه جون من يه مدل معرفي كنيد همين امروز يا فردا برم بگيرم!
پولش هم مهم نيست!
فقط يچز با كيفيت معرفي كنيد!
خواهشا!
چون يكي يه پرينتر معرفي ميكنه ميگه عاليه و بهترينه و يه مشكل داره كه كارتريجش گرونه! و يا...
ممنون ميشم كمك كنيد.
آقا كسي نيست؟
من يه مقداري عجله دارم.
ممنون ميشم كمك كنيد.
سلام دوست عزيز ...
در مورد R800 كه كيفت عالي هستش و در صورت نصب تانك، كيفيت به جوهر هاي استفاده شده بستگي پيدا خواهد كرد.در مورد قيمت هم اين پرينتر با تانك حدود 400 بايد بشه.
در ضمن Scott Kelby رو اگر بشناسي، بايد بگم كه پرينتر حونش از اين هستش و خيلي تعريف مي كنه ازش!!!:D
موفق باشي
شما تشریف ببرید بازار کامپیتوتر ایران و از جوهر فروشها بپرسید برای کدام پرینتر ها تانک میتوان قرار داد .
خیالتان هم راحت باشد تمام پرینتر های امروزی چه کنون چه اپسون و چه اچ پی کیفیتشان مانند عکس است.
البته کاغذ مورد نظر هم مهم است از برگی 100 تومان تا برگی 1000 تومان پول کاغذ مخصوص است اگر روی a4 عادی میخوای بزنی زیاد حرص کیفیت پرینتر رو نخور !
سلام دوست عزيز ...
در مورد R800 كه كيفت عالي هستش و در صورت نصب تانك، كيفيت به جوهر هاي استفاده شده بستگي پيدا خواهد كرد.در مورد قيمت هم اين پرينتر با تانك حدود 400 بايد بشه.
در ضمن Scott Kelby رو اگر بشناسي، بايد بگم كه پرينتر حونش از اين هستش و خيلي تعريف مي كنه ازش!!!
موفق باشي
سلام عزيز
ممنون از توضيحاتت
يه مقدار كمي قيمتش بالاست!
شما تشریف ببرید بازار کامپیتوتر ایران و از جوهر فروشها بپرسید برای کدام پرینتر ها تانک میتوان قرار داد .
خیالتان هم راحت باشد تمام پرینتر های امروزی چه کنون چه اپسون و چه اچ پی کیفیتشان مانند عکس است.
البته کاغذ مورد نظر هم مهم است از برگی 100 تومان تا برگی 1000 تومان پول کاغذ مخصوص است اگر روی a4 عادی میخوای بزنی زیاد حرص کیفیت پرینتر رو نخور !
ممنون
نه من رو كاغذ مخصوص ميخوام بزنم
اصلا براي كار نميخوام براي خودم ميخوام پس روي بهترين نوع كاغذ ميزنم احتمالا
باشه چشم بازار ايران هم ميرم...
بازم چنتا از دوستان r290 رو بهم پيشنهاد دادن.
red_waves
01-06-2008, 04:50
مدل خاصي در نظر دارين؟
ممنون.
نظر من مدل Photosmart D7460
برای چاپ عکس ساخته شده
نظر من مدل Photosmart D7460
برای چاپ عکس ساخته شده
اين مدل رو من گشتم پيدا نكردم...ولي خوب ميگن كارتريج هاي اصلش گرونه
ميصرفه همين رو بگيرم؟
ممنون.
red_waves
01-06-2008, 16:00
من برای همین که کارتریج نگیرین می گم HP بخرید
چون کلا پرینترهای HP بهتر شارژ می شن ولی Cannon بد شارژترین هستند
من برای همین که کارتریج نگیرین می گم HP بخرید
چون کلا پرینترهای HP بهتر شارژ می شن ولی Cannon بد شارژترین هستند
اين hp هم به تانك وصل ميشه؟
اگه آره قيمتش با تانك تقريبا چقدر ميشه؟
ممنون.
تا آنجا که من میدانم اغلب اچ پی ها تانک نمی خورند ولی میتوانی با سرنگ وغیره شارژشان کنی ولی برای 50 برگ در روز این مورد توصیه نمی شود.( مگر اینکه بخواهی هر روز تا آرنج جوهری شوی )
ولی برای کسی که ممکن است دستگاهش مدتها بخوابد و ناگهان چاپهای عالی بخواهد hp عالی است.
red_waves
01-06-2008, 21:58
اين hp هم به تانك وصل ميشه؟
اگه آره قيمتش با تانك تقريبا چقدر ميشه؟
ممنون.
من اطلاع ندارم باید بپرسید ولی از لحاظ کاغذ خوری و کیفیت تک هستش
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.