مشاهده نسخه کامل : صدای فن پاور بعد از 6-7 ساعت
MehranZand
30-05-2008, 16:09
با سلام،
چند وقتی هست که وقتی سیستم به مدت 6-7 ساعت کار میکنه صدای فن پاور شروع می شود. مثل اینکه
چیزی به فن پاور گیر میکنه . من نگاه کردم هیچ مشکلی ندیدم فقط نمی دونم چرا بعد از 6-7 ساعت کار این
صدا از پاور بلند میشه . از دوستان کسی تجربه این مشکل را دارد؟
من هم مشابه این مشکل رو داشتم که با اصلاح کولینگ CPU تا حدودی برطرف شده اما هنوز مطمئن نیستم عیب از پاور نیست. دو احتمال به نظرم میرسه:
- تهویه نامناسب کیس که باعث ورود هوای گرم با پاو میشه منجر به افزایش دور فن میشه. چون پاورها معمولا حداکثر دمای کارشون 50 درجه است و وقتی دمای مین به نزدیک 50 میرسه عملکرد فن پاور تا حد زیادی پایین میاد پون همونطور که حتما دیدید این فن هوارو از کیس میکشهو به بیرون میده و دمای هوای ورودی پاور همون دمای هوای کیسه.
- حالت دوم هم عیب خود پاوره که برای اطمینان باید به گارانتی مراجعه کرد که من هنوز این کار رو نکردم.
لطفا اگه شما هم نتیجه قطعی گرفتید خبر بدید.
MehranZand
30-05-2008, 19:59
مرسی از اطلاعاتتون، احتمال این موارد که گفتین وجود داره ، فعلا یک سری به گارانتیش بزنیم ببینیم چی میشه ...
اگه صدایی که مینوید فقط صدای جربان هوا هست یعنی دور فن بالا میره که با توجه به افزایش دما طبیعی هست.
اما اگه صدای وز وز میشنوی شاید مشکل خود فن یا قطعات داخل پاور باشه مثل سیم پیچ ها.
MehranZand
30-05-2008, 22:14
با افزایش دور فن که صدای به این شکل تولید نمیشه . دقیقا شما فکر کنید یک سیم وارد فن بکنیم که فن با اون برخورد بکنه.
بهتره به گارانتی ببرید نمیشه دقیقا نظر داد. ممکنه یا از فن یا زا قطعات داخلی باشه.
فکر نکنم گارانتی هم کاری بکنه منم شبیه همچین مشکلی رو دارم. همون طور که می گن بعد از یه چند ساعتی که کار می کنی یا اگه هوا گرم باشه همون ساعت اول یه صدا مثله برخورد سیم به فن از پاور می آد. البته چون فن های کامپیوتر خیلی کم صدا هستن این صدا شنیده می شه.
به هر حال من فکر کنم مشکل از خود فن باشه که وقتی دورش بالا می ره این طوری می شه. ولی آزاردهنده نیست.
با افزایش دور فن که صدای به این شکل تولید نمیشه . دقیقا شما فکر کنید یک سیم وارد فن بکنیم که فن با اون برخورد بکنه.
این جور که میگید حتما ببرید گارانتی. این مورد از موارد مسلم عیب پاور هست که حتما قبول میکنند.
J.Omrani
01-06-2008, 08:50
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
اگر یادتان باشد، قبلا بر سر موضوع نوع کولینگ پاور بحث های زیادی نمودیم. درست است که پاورهای اصطلاحا فن بزرگ صدای کمتری دارند، ولی هر نوع سهل انگاری در کولینگ سیستم، تاثیرات بسیار نامطلوبی بر کارکرد پاور خواهد گذاشت. با توجه به این نکته که اغلب پاورهای امروزی دارای سیستم هوشمند تغییر دور فن متناسب با حرارت داخلی اشان هستند، اگر حرارت نامتعارف داخلی سیستم به محیط داخلی پاور شما ( با هر برند و هر کیفیتی) اضافه شود، طبیعی است که به صورت اتوماتیک دستور افزایش دور فن آن صادر خواهد شد.
ولی فقط می بایست دور فن و پیامد آن صدای فن افزایش یابد و نه صدای دیگری...!
اینکه دوست خوبمان از صدای نامتعارفی ( مانند گیر کردن چیزی در بین پره ها) یاد نمودند، حتما مربوط به نکته خاصی دیگری می شود که پیشنهاد می کنم حتما آن را پیگری فرمایید. اگر هم احیانا به نتیجه خاصی نرسیدید، بنده با کمال میل آماده بررسی مشکل شما در آزمایشگاه گرین خواهم بود و می توان نتیجه را در همین تاپیک به اطلاع دوستان رساند.
با تقدیم احترام
MehranZand
01-06-2008, 09:41
با تشکر از جناب عمرانی و سایر دوستان ،
اگر از طریق گارانتی به نتیجه نرسیدم، مزاحم شما میشوم، ممنون
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.