مشاهده نسخه کامل : Dell XPS M1530 بخرم یا HP Pavilion DV6880 ؟؟؟
mohandes_milad
05-06-2008, 13:09
سلام بچه ها خوبین ؟؟ چند وقت قبل یک تاپیک با نام HP بخرم یا Dell درست کردم که استقبالی ازش نشد فکر کنم اگه رو دو مدل خاص بحث کنیم نتیجه بهتری بگیریم تا سر برند .
حقیقتش مدتی هست میخوام لپتاپ بگیرم و با وجود تنوع بسیار برندها و مدلهای مختلف آدم میمونه چی رو انتخاب کنه ، من حدود 1.500.000 میخوام هزینه کنم حالا یکم بالا یکم پایین موندم چی انتخاب کنم ، نظر خودم روی دو مدل زیر هست :
1- HP pavilion DV6880
2- Dell XPS M1530
خودم بیشتر گزینه اول یعنی HP رو انتخاب کردم و بعد Dell ، ولی گویا مشکلی که HP داره خدمات (گارانتی ) ضعیف وعدم وجود درایورهای لازم هست این دو مورد باعث دودلی من شده .
چیزهایی هم که واسه من مهمه سوای CPU, Ram , hard , VGA ، دوام باطری ، گرمای ایجاد شده ، Full Port بودن و داشتن پورت های بیشتر و زیبایی و وزن هم برام مهم و قابل تفکر و توجه .
حالا میخواستم شما دوستان من رو از این سر درگمی دربیارید و راهنماییم کنید .
اگر پیشنهاد دیگری هم دارید خوشحال میشم بشنوم .
پیشاپیش بابت وقتی که میگذارید ازتون ممنون .
mohandes_milad
06-06-2008, 10:12
یکی نیست جواب مارو بده ؟؟؟ چه فروم باحالیه اینجا :(
لطفا مشخصات کامل هر دو سیستم را بگذار تا اضهار نظر آسانتر شود.
mohandes_milad
06-06-2008, 15:13
چه عجب بالاخره یه نفر یه چیزی گفت ، مشخصات 2 لپتاپ به ترتیب زیر هست :
HP Pavilion DV6880
CPU : 2.50 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9300 Level 2 cache 6 MB/FSB 800 MHz
RAM : 4096 MB DDR2 / 667 MHz
HARD : 320 GB / 5400 RPM
ODD : Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer And Light scribeSuper
LCD : 15.4" WXGA High Definition BrightViewWidescreen
VGA : NVIDIA® GeForce™ 8400M GS(1280 x 800 WXGA) Up to 1535 MB /256 MB dedicated
http://www.erayan.com/laptop/hp-notebooks/hp-pavilion-dv6880.html
DELL XPS M1530
CPU : 2.2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7500 Level 2 cache 4 MB/FSB 800 MHz
RAM : 2048 MB DDR2 / 667 MHz
HARD : 160 GB / 5400 RPM
ODD : Light scribeSuper Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)with Double Layer support
LCD : 15.4" WXGA High Definition BrightViewWidescreen
VGA : NVIDIA® GeForce™ 8600M GT(1280 x 800 WXGA) Up to 1000 MB /256 MB dedicated
http://www.erayan.com/laptop/dell/dell-xps-m1530.html
حالا با این تفاسیر چه کنم من ؟؟؟
یک سوال ایا درسته که HP هیچگونه CD درایور و ریکاوری در جعبش نداره ؟؟
1530 هم مودم نداره دیگه درسته ؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
masoud123
06-06-2008, 16:50
با توجه به اين مشخصات كاملا معلومه كه مدل HP يك سرو گردن بالاتر از مدل Dell هست ، تنها مورد ضعف HP نسبت به Dell گرافيك اون هستش كه با توجه به ساير قطعات مثل CPU و رم و Blu-Ray و هارد ، اون هم قابل چشم پوشي هست.
در مورد درايو ريكاوري متاسفانه مدلهاي HP كه وارد ايران ميشن هيچ كدوم نداره و اين يكي از نقاط ضعف اونهاست كه هميشه دست به دامن نمايندگيشون بايد باشي، البته مي توني وقتي اوردي هم از درايورها و هم از ويندوز خودت Backup بگيري و داشته باشي.
masoud123
06-06-2008, 16:57
يه نكته اي رو يادم رفت و اونم اينكه متاسفانه توي ايران كمتر كسي به Cell هاي باطري لپتاپ توجه مي كنه ، سعي كن باطري لپتاپي كه مي گيري حداقل 6 Cell باشه و يا چه بهتر كه 9 Cell باشه، باطري هاي 4 Cell حداكثر مدت شارژشون 1 ساعت تازه توي بهترين شرايط هست. البته خوب روي قيمت هم تاثير گذاره ولي بنظرم اگه رم سيستم كم باشه قابل تحمل تره تا اينكه مدام احتياج به شارژ داشته باشه. تازه اگه مثلا توي دانشگاه جايي واسه شارژ گير بياري.
با سلام
چند نكته
با توجه به اين مشخصات كاملا معلومه كه مدل HP يك سرو گردن بالاتر از مدل Dell هست ، تنها مورد ضعف HP نسبت به Dell گرافيك اون هستش كه با توجه به ساير قطعات مثل CPU و رم و Blu-Ray و هارد ، اون هم قابل چشم پوشي هست.
اين نكته كاملا صحيح است. گرافيك GeForce 8600M GT واقعا قدرتمندتر از GeForce 8400M GS است.
در مورد درايو ريكاوري متاسفانه مدلهاي HP كه وارد ايران ميشن هيچ كدوم نداره و اين يكي از نقاط ضعف اونهاست كه هميشه دست به دامن نمايندگيشون بايد باشي، البته مي توني وقتي اوردي هم از درايورها و هم از ويندوز خودت Backup بگيري و داشته باشي.
لپ تاپ هاي HP يك خصوصيت مهم دارند. در سيستم تحويلي از طرف كارخانه نرم افزاري با عنوان Recovery Manager قرار دارد كه از كل سيستم براي شما ريكاوري مي گيرد. و هر زمان كه آن را برگردانيد لپ تاپ شما به روز اول بر ميگردد. يعني كاملا نو و Register نشده با ويندوز ويستا. البته درايو ريكاوري هم در آنها موجود است. با اين تفاسير به نظر نيازي به درايور نباشد.
باطري 1530 هم 9 سلولي است كه از اين نظر در مقابل باطري 6 سلولي 6880 برتر است. اما 1530 در مقابل 6880 از نظر زيبايي و امكانات و همچنين بدنه ضعيفتر است. در ضمن هر دو دستگاه با يك ماه گارانتي تعوض در ابتداي يك سال گارانتي عرضه ميگردد.
-------------------------------
فروشگاه اينترنتي ايرايان (http://www.erayan.com)
پيشرفتهترين فروشگاه اينترنتي ايران
سلام دوستان ،
برای من هم مشکل انتخاب میان این دو مدل وجود دارد . من اهل بازی نیستم و HP dv6880ee کاملاً نیازهای مرا برطرف می کند ، ولی هر جور با خودم کلنجار می روم با وزن زیاد آن نمی توانم کنار بیایم . وزن این لپ تاپ با باتری 6 سلولی آن 3.1 کیلوگرم است ، در صورتی که DELL XPS M1530 با باتری 9 سلولی وزنی معادل 2.8 کیلوگرم دارد . از طرفی بابت این اختلاف وزن باید اختلاف قیمتی معادل 250 هزار تومان بپردازم (در دبی) و از درایو blue ray هم بی بهره می شوم .
یک نکته جالب اینکه در دبی قیمت HP dv6880ee با گارانتی بین المللی معادل 1/440/000 تومان یعنی 200 هزار تومان ارزانتر از ایران و قیمت DELL XPS M1530 با همان مشخصات HP و کارت گرافیک 8600 حدود 1/800/000 تومان می باشد که خرید آن در ایران با قیمت 1/650/000 تومان به صرفه تر می باشد.
لطفاً مرا در این انتخاب یاری نمایید . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
سلام دوستان ،
برای من هم مشکل انتخاب میان این دو مدل وجود دارد . من اهل بازی نیستم و HP dv6880ee کاملاً نیازهای مرا برطرف می کند ، ولی هر جور با خودم کلنجار می روم با وزن زیاد آن نمی توانم کنار بیایم . وزن این لپ تاپ با باتری 6 سلولی آن 3.1 کیلوگرم است ، در صورتی که DELL XPS M1530 با باتری 9 سلولی وزنی معادل 2.8 کیلوگرم دارد . از طرفی بابت این اختلاف وزن باید اختلاف قیمتی معادل 250 هزار تومان بپردازم (در دبی) و از درایو blue ray هم بی بهره می شوم .
یک نکته جالب اینکه در دبی قیمت HP dv6880ee با گارانتی بین المللی معادل 1/440/000 تومان یعنی 200 هزار تومان ارزانتر از ایران و قیمت DELL XPS M1530 با همان مشخصات HP و کارت گرافیک 8600 حدود 1/800/000 تومان می باشد که خرید آن در ایران با قیمت 1/650/000 تومان به صرفه تر می باشد.
لطفاً مرا در این انتخاب یاری نمایید . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
با سلام
دوست عزيز شما جواب خودتان را در سؤالتان داده ايد. هر دو دستگاه از كيفيت بسيار بالايي برخوردارند. هر كدام هم خصوصيات خاص خود را دارند. Bluray و بدنه ضد و خش و زيبا و كيفيت LCD بسيار بالا از مزاياي اصلي اچ پي و قدرت گرافيكي برتر dell انتخاب را سخت ميكند. اما با توجه به عدم نياز شما به بازي 6880 انتخاب مناسبي براي شماست. در ضمن از نظر گرافيكي هم با اين مشخصات فني چندان ضعيفتر از 1530 نيست.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.