PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب کیس و cpu cooling مناسب

ostadonline
08-06-2008, 17:32
سلام به همه.
من قصد خرید یه کیس مناسب (30-40 هزارتومان) رو دارم. کیسی میخواهم که علاوه بر فن عقب و فن روی در، یه فن هم جلوی کیس داشته باشه. کیس سبک و زیابیی هم باشه.
حقیقتش من توی انتخاب cpu cooling هیچ تجربه ای ندارم. اما یه کولینگ خوب میخواهم که علاوه بر کم بودن صداش کارایی و خنک کنندگی اش هم خوب باشه.(در همین قیمت)
چون قصد یه اورکلاک تپل رو دارم، به نظرتون یه کیس معمولی (یک فنه) با یک کولینگ خوب بگیرم بهتره یا یک کیس خنک با فن خود پردازنده؟
در ضمن من جایی خوندم که وزن Tuniq Tower چیزی حدود 800 گرم هستش. آیا چون این کولینگ به حالت افقی روی مادربورد وای میسته، مشکلی برای مادر بورد ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش از همه متشکرم...

red_waves
08-06-2008, 21:59
کیس های گرین قیمت مناسبی در مقابل با کاراییشون دارند یک کمی روش کار بکنی توپ میشه

Actros 1860
09-06-2008, 01:22
کیس های الگانس هم بد نیستن .

koorosh
09-06-2008, 07:52
سلام به همه.
من قصد خرید یه کیس مناسب (30-40 هزارتومان) رو دارم. کیسی میخواهم که علاوه بر فن عقب و فن روی در، یه فن هم جلوی کیس داشته باشه. کیس سبک و زیابیی هم باشه.
حقیقتش من توی انتخاب cpu cooling هیچ تجربه ای ندارم. اما یه کولینگ خوب میخواهم که علاوه بر کم بودن صداش کارایی و خنک کنندگی اش هم خوب باشه.(در همین قیمت)
چون قصد یه اورکلاک تپل رو دارم، به نظرتون یه کیس معمولی (یک فنه) با یک کولینگ خوب بگیرم بهتره یا یک کیس خنک با فن خود پردازنده؟
در ضمن من جایی خوندم که وزن Tuniq Tower چیزی حدود 800 گرم هستش. آیا چون این کولینگ به حالت افقی روی مادربورد وای میسته، مشکلی برای مادر بورد ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش از همه متشکرم...
دوست عزیز یه نکته ای راجع به وزن کولر هست اینه که تو سایت های زیادی موقع بررسی وزن کولر ها هم مقایسه می کنن ولی تا اون جایی که من دیدم هیچ کدوم درست نمی گن که وزن کمتر یا بیشتر چه مزایا و معایبی داره. البته بعضی از سایت های معتبر اینو هم می گن که تا حالا با مادربردی مواجه نشدن که به خاطر وزن کولر به مشکل بر بخوره و در واقع واقعیت هم همینه وزن کولر بیشتر برای اطلاع ذکر می شه.

red_waves
09-06-2008, 15:19
مطمئنا باید نیروهای برشی وارد بر مادربرد در مدت طولانی تاثیر بزاره عجیبه !

Alexilver
09-06-2008, 18:28
مطمئنا باید نیروهای برشی وارد بر مادربرد در مدت طولانی تاثیر بزاره عجیبه !

دوست عزیز تاثیر مورد نظر شما - خستگی - در اثر نیروهای نوسانی اتفاق می افته و برای نیروهای ثابت ناچیز هست.
ضمن اینکه احتمالا در طراحی بردها مقاومت مکانیکی لازم لحاظ میشه.

ostadonline
10-06-2008, 10:57
سلام
ممنون از همه. برای کولینگ چی پیشنهاد میکنید:
green - ocz - zerotherm - thermaltake - cooler master