مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید پرینتر رنگی
hamed-pc
10-06-2008, 11:44
با سلام . من میخواستم پرینتر رنگی جوهر افشان بخرم در محدوده قیمت 80 تومان یا کمتر برای کار های معمولی و خانگی
مدل های canon ip 3300 رو تعریفشو شنیدم . اما الان تو بازار پیدا نمیشه . مدل ip 3500 الان تو بازار هست اما نمیدونم خوبه یانه؟!
از مدلهای hp هم اگه مناسب باشه مشگلی نیست .
بیشتر مد نظرم اینه که برای شارژ مجدد خودم بتونم اقدام کنم که هزینه کمتری داشته باشه.
ممنون میشم اگه هر چه سریعتر راهنمایی بفرمایید
red_waves
10-06-2008, 14:27
کلا پرینترهای کانن کیفیت فوق العاده ای دارند و کمتر مدل هایی به کیفیت کانن می رسند ولی یک مشکل بزرگ برای کارهای خانگی داره اون اینه که با شارژ میونه خوبی ندارند
ولی پرینترهای HP برای شارژ ساخته شدن کاتریج های خیلی پرکار دارند هر 10 - 20 شارژ باید کاتریج را عوض کنید
از HP دو انتخاب برای شما وجود داره
1- سری Deskjet : قیمت پایین - کوچک - مناسب برای پرینتر رنگی با درصد کار پایین - کاغد تا 150 گرم بدون مشکل
2- سری PhotoSmaart : مخصوص چاپ عکس - کیفیت بالا - چاپ عکس بدون حاشیه سفید - چاپ روی CD - پشتیبانی تکنولوژی PicBridge - دارای صفحه نمایش LCD رنگی و ...
hamed-pc
10-06-2008, 15:06
ممنونم
دوست عزیز لطفا شماره مدلهای مناسب و قیمت زیر 100 تومان را بفرمایید
سرس deskjet و سری PhotoSmaart چه مدلهایی؟ و قیمتشون.
در ضمن من شنیدم که canon راحتتر شارژ میشه و با قطره چکان به را حتی میشه شارژش کرد
red_waves
10-06-2008, 16:10
ممنونم
دوست عزیز لطفا شماره مدلهای مناسب و قیمت زیر 100 تومان را بفرمایید
سرس deskjet و سری PhotoSmaart چه مدلهایی؟ و قیمتشون.
در ضمن من شنیدم که canon راحتتر شارژ میشه و با قطره چکان به را حتی میشه شارژش کرد
Deskjet D2460
Deskjet D4263
Deskjet D1460
Deskjet D3920
Photosmart D5063
Photosmart D5363
شما اگر کاتریج پرینترهای کانن رو می دیدید اینطور صحبت نمی کردید
کاتریج های کانن نازال جداگانه داره که بشدت حساس به شارژ مجددا هستند در صورت که کاتریج های HP نازل سرخود دارند
کاتریج های کانن را بهتره تا تمام نشه خارج نکنیم و دوباره جا بزنیم چون احتمال داره CMOS کاتریج بسوزه
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.