مشاهده نسخه کامل : no display on boot
indramino
16-06-2008, 12:38
دوسنان عزیز کامپیوترم رو که وقتی روشنش میکنم مانیتور تصویر نمیده! چراغ HDD و CD-Rom دائم در حال چشمک زدن به صورت منظمه! حتی برای خاموش کردن کامپیوتر باید دکمه power رو 5 ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه! همه قطعات و اتصالات power - motherboard - VGA - HDD - CDRom - RAm - CPU رو هم چک کردم باتری motherboard رو هم در اوردم CLEAR CMOS هم کردم ولی باز مشکل داره و فقط وقتی VGA رو برمیدارم به نظر میرسه مشکل حل میشه! البته چون تصویر ندارم نمیتونم ببینم چه اتفاقی داره میوفته! لطفا کمک کنید :(:(:(
javadshahvand
16-06-2008, 13:05
دوسنان عزیز کامپیوترم رو که وقتی روشنش میکنم مانیتور تصویر نمیده! چراغ HDD و CD-Rom دائم در حال چشمک زدن به صورت منظمه! حتی برای خاموش کردن کامپیوتر باید دکمه power رو 5 ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه! همه قطعات و اتصالات power - motherboard - VGA - HDD - CDRom - RAm - CPU رو هم چک کردم باتری motherboard رو هم در اوردم CLEAR CMOS هم کردم ولی باز مشکل داره و فقط وقتی VGA رو برمیدارم به نظر میرسه مشکل حل میشه! البته چون تصویر ندارم نمیتونم ببینم چه اتفاقی داره میوفته! لطفا کمک کنید :(:(:(
موقعه روشن کردن پردازنده گرم میشه؟ سیستم رو با یک گرافیک دیگه تست کنید؟ اگه خواب نداد احتمال زیاد آی فلش مشکل پیدا کرده
indramino
16-06-2008, 13:41
نه CPU داغ نمیشه! ای فلش چیه؟ چطور میشه مشکلش رو برطرف کرد؟
javadshahvand
16-06-2008, 15:00
نه CPU داغ نمیشه! ای فلش چیه؟ چطور میشه مشکلش رو برطرف کرد؟
پس با این حساب یا پردازنده به خوبی جا نرفته یا اینکه مشکل داره و باید عوض بشه
ببخشید منظورم آی سی فلش بود (اشتباه لپی بود):D
red_waves
16-06-2008, 15:43
بوق دارین ؟
masoud123
17-06-2008, 01:12
مي تونه از رم ها هم باشه، چون اگه رم ها مشكل داشته باشن تصوير نمي ده ولي مادربرد بوق مي زنه.
farhad_fakhri
17-06-2008, 16:47
منظورت چیه بدون vga کار می کنه؟ بدون vga بوت تو همون صفحه ی اول متوقف می شه.
همون طور که دوستان گفتن اگه از رم باشه همون اول باید یه بوق بشنوی، مگر اینکه pc speaker صل نباشه.
ممکنه مشکل ساده تر از این حرفا باشه، یه بار هارد و cd-rom و قطع کن و بدون اونا بوت کن.کارتای pci رو هم جدا کن.
فن cpu و کیس کار میکنه؟ اگه کار نمیکنه مشکل از رم،گرافیک،cpu و... نمیتونه باشه.در این صورت مین یا پاور مشکل جدی دارن.
راستی اسلات ram رو هم عوض کن و اگه دو تا رم داری یکیشو بردار.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.