مشاهده نسخه کامل : انواع مودم ADSL
سلام;
من می خوام اشتراک اینترنت ADSL بگیرم، بنابراین سوالات زیر برام پیش اومدن :
1- مودم های ADSL چند نوعند و برای کسی که هم کارت شبکه داره هم پورت usb(!) ، کدوم بهتره؟
2- بهترین برند چیه و کدوم سریعتر درایور های جدید رو بیرون میدن ؟
3- تا قیمت 60 تومان بهترین مودم چیه؟ ( با توجه یه اینکه اشتراکم 256 هستش ( البته فکر نکنم تو این سرعتهای پایین فرقی هم بکنه! ))
4- Splitter رو باید قبل از مودم هم نصب کرد یا فقط قبل از گوشی تلفن؟
پیشاپیش از پاسخ های کاملتون متشکرم! :)
siavash_hardware
18-06-2008, 23:05
asus am602 فکر کنم 47 تومن باشه نیاز به درایور نداره و خودش روتر هم هست بسیار عالی کار میکنه
در داخل باکسش Splitter هم داره
Actros 1860
18-06-2008, 23:06
سلام;
من می خوام اشتراک اینترنت ADSL بگیرم، بنابراین سوالات زیر برام پیش اومدن :
1- مودم های ADSL چند نوعند و برای کسی که هم کارت شبکه داره هم پورت usb(!) ، کدوم بهتره؟
2- بهترین برند چیه و کدوم سریعتر درایور های جدید رو بیرون میدن ؟
3- تا قیمت 60 تومان بهترین مودم چیه؟ ( با توجه یه اینکه اشتراکم 256 هستش ( البته فکر نکنم تو این سرعتهای پایین فرقی هم بکنه! ))
4- Splitter رو باید قبل از مودم هم نصب کرد یا فقط قبل از گوشی تلفن؟
پیشاپیش از پاسخ های کاملتون متشکرم! :)
هم usb هست هم lan .
پرت lan بهتر و بی دردسر تره . نیازی به نصب درایور نداره. ولی usb باید مودم رو براش تعریف کنی.
برندهای dlink _ asus _ us robotics
شما میتونی
asus am602
us robotics 9112
D link 522t رو بیگری
یه هر کدوم 1 پرت لن و 1 پرت usb دارن
[/B]4- Splitter رو باید قبل از مودم هم نصب کرد یا فقط قبل از گوشی تلفن؟
:)
Splitter رو باید قبل از هر گوشی تلفن استفاده کرد .یه راه دیگه هم برا اینکه فقط یه اسپلیتر استفاده کنی اینه که سر راه اصلی خط تلفن یه اسپلیتر برای کل مجموعه بذاری و دیگه لازم نیست که برای هر گوشی یه اسپلیتر استفاده کرد.
red_waves
19-06-2008, 06:18
خوب اول بریم سر اصل مطب یعنی مودم ، مودم های سرویس گیرنده ADSL ( نه سایر DSL ها ) بر حسب اینترفیس و امکانات به دسته های زیر تقسیم می شوند
1- USB ADSL Modem : کوچک ، ارزان ، بدون نیاز به آداپتور ( تغدیه از طریق USB ) ، سازگار با USB 1.1 و کلا یک ریموت مودم خوبی میشه ( مثلا برای لپ تاپ )
2- Eternet ADSL Modem : دارای تغدیه مجزا - پشتیبانی از ADSL2/2+ ، همانطور که جناب Actros 1860 فرمودند یکبار برای همیشه ست میشه ( البته درد سر هایی هم داره ) ، سیستم عامل لینوکس هم ساپورت می کنه ، امکان همراه داشتن Router, Firewall DDNS و Virtual Server داره
3- Ethernet / USB ADSL Modem : امکاناتی مشابه دو مورد فوق داره و برای کاربردهای خانگی خیلی استفاده میشه
4- Switch Eternet ADSL Modem : همون Eternet ADSL Modem هست ولی بیشتر از یک پورت Eternet داره یعنی ترکیبی از یک Eternet ADSL Modem با روتر و یک سویچ هست برای جاهایی استفاده میشه که شما چند تا کامپیوتر را می خواهید بدون سرور و نت کردن سرویس به اینترنت وصل کنید گزینه بسیار مناسبی برای شبکه ها کوچک می باشد
5- Wireless ADSL Modem : بهترین و قویترین سولوشن هایی هست که تازگی مورد استفاده قرار می گیرد در اصل مجموعه ای از Eternet ADSL Modem و Wireless Access Point هست که در یک پک قرار گرفته اند سرویس های VPN نیز بر روی این مودم ارائه شده است کاملا مناسب برای مکان هایی که علاقه ای به نصب داکت ندارید و یا تعداد لپ تاپ های زیادی استفاده می شود
امکان جالبی که این گونه مودم ها به شما می دهند اینکه جدا از ADSL به شما امکان شبکه بیسیم محلی هم می دهد
6- ADSL Voice Gateway: یک مودم ADSL هست با امکان VoIP که معمولا در ادارات و سازمان های خاص مورد استفاده قرار می گیرد چون اصلا در کاربرد ها عمومی استفاده نمی شود زیاد توضیح نمی دهم
خوب بریم سر قسمت Splitter من تو تاپیک زیر توضیح ساده ولی کاملی در مورد چونگی نصب Splitter نوشته ام
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=4056
البته دوستمون E6750 توضیحات کاملی دادند ولی فکر کردم شاید در مورد اینکه چگونه با استفاده از یک Splitter کل خط نویز نداشته باشه کاملا متوجه نشده باشید
در مورد برندها، در دنیای اکتیو شبکه برند ها D-Link , CISCO , Planet و US Robotic(فقط کارت های شبکه ) نامبر وان های جهان هستند
من به شما مودم های D-Link و Planet پیشنهاد می کنم ( D-Link با گارانتی ایزی و تولیران و Planet با گارانتی دات کام )
D-Link کار چین هست و Planet ساخت تایوان و هر دو در زمینه شبکه یک مجموعه ای گسترد دارند نه مثل ASUS که در زمینه شبکه هم چند تا پروداکت داره و بخاطر اسم و رسمش در PC در دنیا شبکه هم خودی نشان داده هیچ یک از شبکه کاران حرفه ای سمت ASUS نمیرن چون سولوشن ها بزرگ معمولا بر مبنای CISCO , D-Link و Planet تعریف می شوند.
شما با 40 تومن یک مودم ایده آل برای کاربردهای خانگی می توانید بگیرید
مودم های بیسیم هم اگر خواستید قیمتی در حدود 90 تومن دارند 4 پورت با اترنت و بقیه را بیسیم شبکه می کند
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.