PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواستی دوستانه

J.Omrani
23-06-2008, 09:39
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

مدیریت محترم سایت خوب سخت افزار؛
جناب آقای مهندس سعید یزدانی؛

با سلام،

مدتی است که می خواهم موضوعی را پیشنهاد و مطرح کنم ولی فکر می کردم با گذشت زمان، این موضوع حل گردد. حتما خود شما که بنیانگذار سایت و قطعا دلسوزتر از همه دوستان برای شکوفایی و پویایی سایت هستید، بر این موضوع واقفید که ارزش و اعتبار یک سایت و فروم آن به محتویات و فعالیت اعضای آن بر می گردد.
متاسفانه به هر دلیلی ، حضور برخی دوستان فعال در گذشته، امروزه کمرنگ و کمرنگ تر شده است. می خواهم با اجازه شما برخی اسامی دوستان (فعال در گذشته) را نام ببرم تا هم برای خودم یادآور فعالیت و کوشش ایشان شده باشم و هم اینکه یادآوری خاطرات خوب روزهای طلایی فروم شده باشد:

- جناب آقای علیرضا حقدوست ARH
- جناب آقای بهادر امید AMD>INTEL
- جناب آقای آرش بطنی (متاسفانه نام کاربری اشان را نمی دانم)
- جناب آقای وحید بیگدلی Vbigdeli
- جناب آقای Rax (متاسفانه نام عزیز ایشان را نمی دانم)
- جناب آقای حمید ناجی Hamidfull
- جناب آقای مهدی (متاسفانه نام کاربری اشان را به یاد ندارم)
- جناب حاج آقاکیوان علینژاد Kakihot
- و... (شرمنده که حضور ذهن از اسامی کامل سایر دوستان عزیزم ندارم)

واقعا عاجزانه تقاضا دارم ترتیبی اتخاذ فرمایید تا حداقل برخی از این دوستان فعالیت خود را همچون گذشته از سر گیرند. می دانم که ممکن است ایشان هم گرفتاری های کاری خود را داشته باشند ولی وقتی صحبت از عشق (همچون عشق گذشته) به میان آید ، هر کاری ممکن پذیر است. از شما تمنا دارم که مجددا این بستر معشوقانه را به هر ترتیبی که صلاح می دانید فراهم سازید. سخت است ولی ممکن...

مرا ببخشید که این موضوع را مطرح نمودم ولی از ته دل آرزو و نیتم خیر بود و حداقل شما آگاهید که بنده تعلق خاطر زیادی به این سایت، تالار ، اعضای محترمش و خود شما دارم. اگر هم هر کاری چه از نظر مالی و چه از نظر هماهنگی کاری در تهران داشتید، بنده با کمال میل و در نهایت توانم در خدمت شما خواهم بود. حتی اگر مایل بودید می توانید از مکان شرکت آینده سیما برای برگزاری جلسات هماهنگی و احیانا رفع سوء تفاهمات به وجود آمده استفاده فرمایید.

با تقدیم احترامات ویژه

red_waves
23-06-2008, 11:49
هر چند من کاربری تازه وارد هستم و سه ، چهار ماه بیشتر نتونستم از این فاروم قوی استفاده کنم ولی به جرئت می تونم اعتراف کنم که نسبت به قبل از عید فاروم خیلی کند تر شده است

بدون تعارف سخت افزار دات کام تنها فارومی فارسی زبان هست که تو اون بطور تخصصی و بدون بحث های متفرقه خارج از موضوع کلی فعالیت می شود

Saeed
23-06-2008, 19:39
استاد گرانقدر جناب مهندس عمرانی عزیز،

حقیقتا یکی از معدود افتخارات بنده در مدت فعالیت سایت، آشنایی با شما و آموختن از شما چه از نظر فنی و چه بدون اغراق، از نظر اخلاقی است.

سخن بسیار است و مجال کوتاه و البته شکوه بسیار.

درست است که بنای سایت به عهده من و دوست خوبم فواد بود اما شکل گیری و رواج سایت در بین علاقه مندان سخت افزار جز به همکاری دوستان خوبم علیرضا حقدوست و بهادر امید امکان پذیر نبود و نیست. حضور دوستان عزیزی همچون هیوا، وحید بیگدلی، وحید خدا بنده، حاج مهدی و آرا ابراهیمیان عزیز نیز تکمیل کننده دوران طلایی سایت در یکسال و نیم از دو سال و اندی فعالیت آن در کنار حضور دوستان با تجربه ای از جمله آقای احمدی و علی نژاد بود.

هدف شخصی من از بنای اینچنین سایت و انجمنی فقط و فقط محیطی برای به اشتراک گذاری دانسته ها و علایق دوستان فعال و بهره مندی همه هموطنان عزیز از آن بود و هست و نه کسب درآمد به صورت تخصصی چرا که نیاز مبرمی به اینچنین درآمدی ندارم.

من در مورد علت ترک فعالیت دوستان در سایت با وجود اطلاع نسبتا دقیق (در حد درک خودم) اظهار نظری نکردم. متاسفانه بدون قصد جسارت به این دوستان تارک سایت (به جز علیرضای عزیز که هنوز افتخار حضورش را داریم) بدون نامبردن، حداقل 5 نفر از این دوستان به علت سخنان پشت پرده بین یکدیگر (از جمله بدگویی، تهمت ها و ... چه به خود و چه من نوعی ( به عنوان مثال عدم تقسیم درآمد 10 میلیونی سایت در ماه!!!!!! یا تهمت های سیاسی!!! و حتی عقیدتی!!! و بسیار دلایل دیگر و متاسفانه مضحک و پافشاری های عجیب)) دچار سوءتفهام شدید شده و بدون کوچکترین دخالت من نوعی از سایت خداحافظی کردند.

2 نفر دیگر از این دوستان نیز به دلایل شخصی (شغل جدید و ...) از ما خداحافظی کردند.

دونفر دیگر از دوستان هم پس از یک مورد موفقیت مالی/ارتباطی/کاری که از طریق این سایت به دست آوردند ترجیح دادند که شخصا روی سایت دیگری فعالیت داشته باشند.

دوستان دیگری هم صرفا به دلیل قوانین سایت مبنی بر محدودیت های برای فعالیت تجاری که نیازمند نظارت و مسئولیت پذیری مستقیم ما بود ترجیح به انجام فعالیت کمتر دادند.

حقیقتا نوشتن در مورد مشکلاتی که این دو سال برای سایت بوجود آمد محتاج کتابی چند جلدی است. ناراحتی من هم از این مشکلات وصف ناپذیر. بدون اینکه قصد تبرئه خودم را داشته باشم (چرا که حتما مسئولیتی هم متوجه من بوده است) متاسفانه جمع کردن دوباره این گروه قدیمی را در عهده خودم نمی بینم و دلیل این مشکلات را صرفا از "جدید ایرانی" بودن خودمان می دانم تا وجود مشکلات درونی و شخصی.

هرکدام از دوستان که مایل به برگشت باشند قدم به روی چشم بنده خواهند گذاشت.

مطمنا پس از رهایی از گرفتاری های شخصی فعلی خودم (درحال تلاش برای خروج از کشور برای ادامه تحصیلات هستم) دوباره وقت زیادی را صرف سایت خواهم کرد و در حد توان در حدمت دوستان خواهم بود و تلاش برای بازگردانی دوستان قدیمی و پیدا کردن دوستان جدید.

با عرض معذرت از همگی!