مشاهده نسخه کامل : خیلی شاکی از برق گرفتگی
Ealireza
28-06-2008, 10:27
سلام
جدیدا پاور گرین گرفتم
هر موقع میرم دکمه پشت کیس رو بزنم دستم به کیس میخوره بد رقم میسوره و یه برق خیلی اعصاب خورد کن میخوره به دستم
یا مثلا میخام سی رام رو عوض کنم برق میگیره منو :mad:
پاور من 780 ریل هست
پاور قبلی از این نا شناس گمنام ها بود 10 - 15 تومنی اینطوری برق منو نمیگرقت :eek:
لطفا بررسی کنید
کیس من الگانس هست
دو شاخه برقت رو جدا کن و 180 درجه بچرخون و بزن ( یعنی جای فاز و نول رو عوض کن ) احتمال خیلی زیاد حل میشه
اگه نشد راه اصلی اتصال زمین یا ارت هستش
J.Omrani
28-06-2008, 12:33
سلام
جدیدا پاور گرین گرفتم
هر موقع میرم دکمه پشت کیس رو بزنم دستم به کیس میخوره بد رقم میسوره و یه برق خیلی اعصاب خورد کن میخوره به دستم
یا مثلا میخام سی رام رو عوض کنم برق میگیره منو :mad:
پاور من 780 ریل هست
پاور قبلی از این نا شناس گمنام ها بود 10 - 15 تومنی اینطوری برق منو نمیگرقت :eek:
لطفا بررسی کنید
کیس من الگانس هست
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
طبق استاندارد، هر پاور می بایست در قسمت فیلترینگ ورودی خود ، دارای دو خازن تخلیه اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه باشد. تست HI POT یکی از بهترین روشهای تست این تخلیه ولتاژ می باشد که عموما برای پاور، ولتاژی بین 1800 الی 3200 ولت را در ورودی در نظر می گیرند. این خازنها به گونه ای در این قسمت تعبیه می شوند که یک پایه اشان برروی گراند و به صورت مشترک است و پایه دوم هر کدام برروی فاز و نول وصل شده است. در هر حالتی ، این خازنها نیمی از ولتاژ ورودی پاور را می بایست به بدنه تخلیه نمایند ولی جریان آن می بایست زیر 0.200A باشد. با توجه به ولتاژ برق شهری ما، (200 الی 220 ولت) اگر پاوری کمتر از 100 الی 110 ولت به بدنه منتقل نماید، در طراحی و یا نوع قطعه مورد استفاده در این قسمت دارای اشکال بوده است.
بهترین روش تخلیه این ولتاژ، تعبیه و کابل کشی مخصوص ارت در سیم کشی ساختمان است. خوشبختانه این موضوع در حال حاضر اجباری شده است ولی متاسفانه در گذشته اینگونه نبوده که موجب بروز خسارتهای مالی زیادی به مصرف کنندگان و تحمیل ضررهای مالی بسیاری برای دولت شده است.
البته لمس این ولتاژ و احساس آن برروی بدنه کیس ، به مکان و نوع استفاده کاربر مرتبط می باشد. شما اگر با پای غیر مسلح و چسبیده به زمین، به کیس خود دست بزنید ، بیشترین حالت این ولتاژ را احساس خواهید نمود ولی در همان شرایط اگر کفش به پایتان باشد یا فرش زیر پایتان باشد ( به شرطی که قسمت دیگری از بدنتان با زمین یا ابزارهای متصل به آن ، تماس نداشته باشد) این ولتاژ را احساس نخواهید نمود.
http://i26.tinypic.com/2q24vfl.gif (http://www.green-case.com)
در عکس فوق ( سمت راست) نمونه پاور از رده خارج شده 250 وات گرین را با این دو خازن ملاحظه می فرمایید و در قسمت چپ عکس فوق یک نمونه غیر استاندارد از پاورهای بازار را ملاحظه می فرمایید. پاور سمت راست در این تست ، ولتاژ 105 ولت برروی بدنه خود داشت در حالی که پاور سمت چپ ، ولتاژی در حدود 45 ولت را برروی بدنه داشت. اغلب ما ممکن است فکر کنیم که پاور سمت چپ نتیجه بهتری داشته است، در حالی که اینچنین نیست و شما به وضوح مشاهده می فرمایید که این پاور اصلا دارای این خازنها نیست! پس طبیعی است که ولتاژ پایین تری نشان دهد. وجود این خازنها در مواقع خاص به کمک می آیند ( اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه مانند رعد و برق و...) و مانع از آسیب کلی سیستم ما می شوند. البه به شرطی که قبلا نسبت به تخلیه این ولتاژ اقدام نموده باشیم. پس بهتر است اگر سیم کشی ساختمان ما ، راهکاری برای ارت ارائه ننموده است، خودمان اقدام به این کار نماییم و با یک سیم ، بدنه کیسمان را به رادیاتور یا لوله آب در نزدیکی آن محل متصل نماییم. (لوله گاز به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود).
نکته:
هر چقدر میزان توان خروجی پاور بالاتر و یا شرایط مصرف از پاور بالاتر رود، در عین حالی که این ولتاژ ثابت است ، به دلیل افزایش شدت جریان مصرفی در قسمت ورودی پاور، میزان شدت جریان این ولتاژ القایی افزایش می یابد ولی در حداکثر حالت خود، کمتر از 200mA می باشد. همچنین توجه داشته باشید که این قضیه در فصولی که نوسانات ولتاژ -فرکانسی برق شهری بیشتر است، (مانند تابستان) بیشتر نمود پیدا می کند.
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.