مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن سيستم بعد از اسمبل آن
mseddighi
28-06-2008, 12:56
دوستان سلام.
من يه سيستم روهم کردم. روشن که کردم هيچ مشکلي نداشت. شروع به نصب ويندوز کردم که بعد از چند دقيقه يک دفعه خاموش شد. وقتي چک کردم ديدم کارت گرافيکش خيلي داغ کرده . گفتم شايد به همين دليل بوده.
ولي امروز که دوباره ميخوام روشنش کنم روشن نميشه. يعني يک لحظه رو شن ميشه و بلافاصله خاموش ميشه.
دو بار روشن کردم هر دو بار همين جور شد. من که ديگه جرات نکردم روشنش کنم. گفتم شايد يه چيزيش بشه.
لطفا کمکم کنين. حالا بايد چي کار کنم؟ مشکش واسه چيه؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا لطف کردن.
mseddighi
29-06-2008, 07:36
قطعات سیستم رو بنویسید
cpu:core2 duo e4600
mb:giga p31-s3g
ram:kingstone
vga:giga 8400 gs
power:500w pascal
اگه قبل از خاموش شدن بوق می زنه رم یا کارت گرافیک درست نصب نشدن کارت گرافیک باید سر جاش محکم باشه و لق نزنه، کانکتور 4 پین ATX پاور هم حتما به مادربرد متصل کنید. در ضمن من به پاور شما مشکوکم بهتره با یه پاور دیگه که مطمئنید سالمه سیستم رو تست کنید یا اون پاور رو رو یه سیستم سالم امتحان کنید.
البته این ها به شرطیه که شما موقع اسمبل قطعات دقت لازم رو کرده باشید و به قطعات آسیب نرسیده باشه.
javadshahvand
29-06-2008, 20:04
دوستان سلام.
من يه سيستم روهم کردم. روشن که کردم هيچ مشکلي نداشت. شروع به نصب ويندوز کردم که بعد از چند دقيقه يک دفعه خاموش شد. وقتي چک کردم ديدم کارت گرافيکش خيلي داغ کرده . گفتم شايد به همين دليل بوده.
ولي امروز که دوباره ميخوام روشنش کنم روشن نميشه. يعني يک لحظه رو شن ميشه و بلافاصله خاموش ميشه.
دو بار روشن کردم هر دو بار همين جور شد. من که ديگه جرات نکردم روشنش کنم. گفتم شايد يه چيزيش بشه.
لطفا کمکم کنين. حالا بايد چي کار کنم؟ مشکش واسه چيه؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا لطف کردن.
CMOSE رو ریست کن و سیستم رو با یک پاور مطمئن تست کن (بدون هارد و کارت های جانبی) اگه جواب نده احتمال اینکه بایوس معیوب شده باشه هست
mseddighi
30-06-2008, 06:53
CMOSE رو ریست کن و سیستم رو با یک پاور مطمئن تست کن (بدون هارد و کارت های جانبی) اگه جواب نده احتمال اینکه بایوس معیوب شده باشه هست
يعني فقط رم و cpu رو سيستم باشه و بقيه رو بردارم؟حتي کارت گرافيک؟
javadshahvand
30-06-2008, 09:20
يعني فقط رم و cpu رو سيستم باشه و بقيه رو بردارم؟حتي کارت گرافيک؟
گرافیک رو بزار باشه چون بالاخره میخواهی تصویر رو نگاه کنی دیگه:D
AMD>INTEL
02-07-2008, 01:20
مشکل به خاط پاور هست . یک پاور 530 گرین تهیه کنید . این پاور جوابگو سیستم شما نیست . ممکن هست به سیستم صدمه بزند .
mseddighi
02-07-2008, 10:05
مشکل به خاط پاور هست . یک پاور 530 گرین تهیه کنید . این پاور جوابگو سیستم شما نیست . ممکن هست به سیستم صدمه بزند .
دوست عزيز مشکل از کارت گرافيک بود. با تعويضش مشکل حل شد.
ضمنا سيستم من فکر نميکنم نياز به پاور خيلي قوي داشته باشه.
نظر بقيه چيه؟پاور رو عوض کنم يا نه؟
javadshahvand
02-07-2008, 10:16
دوست عزيز مشکل از کارت گرافيک بود. با تعويضش مشکل حل شد.
ضمنا سيستم من فکر نميکنم نياز به پاور خيلي قوي داشته باشه.
نظر بقيه چيه؟پاور رو عوض کنم يا نه؟
گرین 430 REAL بگیری مطمئن تر هست و تحمل بیشتری نسبت به نوسان برق داره اما پاور فعلی شما امکان داره سر کوچکترین نوسان برق stable بودن خودش رو از دست بده و به یکی از قطعات آسیب برسونه
AMD>INTEL
02-07-2008, 21:30
430 گرین هم مناسب هست . ولی پاور 530 خیلی بهتره چون اگر قصد اپگرید گرافیک داشته باشی نباید دوباره خرج کنی . درباره پاور باید آینده گری کرد . در مورد پاور خودت 500 واتی که نوشته بهت قول میدم 200 وات واقعی بیشتر نمیتونه خروجی بده . این برای سیستم های امروزی که مینیم یک پاور 400 وات میخواهند خیلی کم هست .
mseddighi
05-07-2008, 08:27
430 گرین هم مناسب هست . ولی پاور 530 خیلی بهتره چون اگر قصد اپگرید گرافیک داشته باشی نباید دوباره خرج کنی . درباره پاور باید آینده گری کرد . در مورد پاور خودت 500 واتی که نوشته بهت قول میدم 200 وات واقعی بیشتر نمیتونه خروجی بده . این برای سیستم های امروزی که مینیم یک پاور 400 وات میخواهند خیلی کم هست .
اينو از کجا ميدوني که 200 وات بيشتر نميده؟
راهي وجود داره که بشه مقدار وات خرو جي واقعي رو اندازه گرفت؟
red_waves
05-07-2008, 12:35
جریان های خروجی را در ولتاژشون ضرب کن و با هم جمع و ده درصد هم کمتر بزن میشه وات واقعی فکر کنم مال شما در حدود 300 باشه
پاسکال جریان هایی که روش می نویسه واقعی هستش
این لینک درباره وات لازم کمکتون می کنه
http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
AMD>INTEL
05-07-2008, 22:06
از روی تجربه و آزمایش میگم . چیزی که روی این پاورها نوشته قدرت peak هست . این پاورها عموما ورژن 1.3 هستند و توان جوابگوئی به سخت افزار های جدید که متکی به چند ریل 12 ولت قدرتمند دارند نیستند . برای سیستم های p4 معمولی مناسب هستند ولی برای سیستم های جدید حتی میتونند آسیب جدی به قطعات بزنند که نمونش رو زیاد دیدم . پاسکال و پرفکت باز از tvm بهتر هستند ولی وقتی کلی هزینه واسه سیستم میکنید بهتر هست برای جلوگیری از مشکلات و حتی جلوگیری از افت پرفورمنس پاوری بگیرید که حتی 30% قویتر از نیاز سیستمتون باشه .
دوست عزیز میزان خروجی پاور ها به دو صورت اندازه گیری می شه یکی توان خروجی پیوسته یا همون توان واقعی پاور و دیگری هم حداکثر میزان خروجی پاور یا توان پیک که معمولا پاور حداکثر در حدود یک دقیقه می تونه این میزان خروجی رو تامین کنه. بنابراین معیار برای انتخاب پاور باید توان واقعی اون باشه اما بعضی از شرکت ها برای فریب مشتری توان پیک رو روی پاور می نویسن که طبیعتا بیشتر از توان واقعیه.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.