مشاهده نسخه کامل : كيس ها در فونيران
جناب مهندس عمراني
با سلام خسته نباشيد
شما با كيس +A چقدر آسنايي داريد؟ حالا اگر تمام كيس فونيران را با كيس هايي كه شما مي سازيد كدام برند فقط از لحاظ انتقال حرارت و خنك كردن بهترين است؟ كدام كيس ااز نظر قيمت و كارايي خنك كردن بهترين هستند ؟ يعني با قيمت پايين بهترين كارايي دارد؟ منظورم اين است كه كيس گرين با كيس هاي فونيران.
كيس هاي فونيران كه من ديدم ترمالتك و اي پلاس و سويو مي باشند.حالا اينها شكلهاي عجيبي و پرذرق و برق دارن حالا كيفيت مواد به كار رفته ، كارايي در خنك كردن سخت افزار ، قيمت در اين كيسها ، جنابعالي فكر ميكنيد كيس گرين مي تواند آنها را كنار بزند؟
J.Omrani
02-07-2008, 16:25
جناب مهندس عمراني
با سلام خسته نباشيد
شما با كيس +A چقدر آسنايي داريد؟ حالا اگر تمام كيس فونيران را با كيس هايي كه شما مي سازيد كدام برند فقط از لحاظ انتقال حرارت و خنك كردن بهترين است؟ كدام كيس ااز نظر قيمت و كارايي خنك كردن بهترين هستند ؟ يعني با قيمت پايين بهترين كارايي دارد؟ منظورم اين است كه كيس گرين با كيس هاي فونيران.
كيس هاي فونيران كه من ديدم ترمالتك و اي پلاس و سويو مي باشند.حالا اينها شكلهاي عجيبي و پرذرق و برق دارن حالا كيفيت مواد به كار رفته ، كارايي در خنك كردن سخت افزار ، قيمت در اين كيسها ، جنابعالي فكر ميكنيد كيس گرين مي تواند آنها را كنار بزند؟
به نام انکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
از قدیم گفتند هر گل بوی خودش را دارد...
دوستان عزیزما در فونیران، کاملا حرفه ای عمل می کنند و در کیفیت محصولاتشان خصوصا در مورد برندهای TTو A+ هیچ شکی وجود ندارد.
گرین هم در گوشه بازار به کار خود مشغول است. در حقیقت اگر بازار را به سه سطح کیفی ، کیفی-قیمتی و قیمتی- کیفی (البته سطح چهارمی هم وجود دارد به نام فقط قیمتی!) تقسیم کنیم، در مورد پاور تقریبا ما دوسالی است که در هر سه سطح محصول به بازار عرضه نموده ایم و خدا را شکر ، تاحدودی در کارمان موفق بودیم (البته این نظر شخصی بنده است و دوستان می بایست نظر دهند) ولی در مورد کیس، ما تازه در رده کیفی وارد بازار شده ایم (تقریبا از ابتدای سال 87) و می بایست منتظر بازخورد آن در طی شش ماه اول برای بازبینی برنامه امان باشیم. ما در این رده و در حدود سه ماه است که کیسهایی مانند Swish, Galaxy, Noblesse,... را عرضه نموده ایم و تا چند روز آینده نیز Challenger, Vanguard, Extreme وارد بازار خواهند شد. پس نباید انتظار معجزه داشته باشیم. مرور زمان، همه چیز را مشخص خواهد کرد.
در اصل اینجا و در مورد سطح کیفی کیسها ، ما وارد بازار ایشان شده ایم و قسمتی از سهم بازار فروش ایشان را تحت الشعاع قرار داده ایم. طبیعی است که یک مقدار زمان نیاز است تا در این رده جا بیفتیم (اگر خدا خواهد)
نظر شما در مورد این کیس 149 هزار تومانی چیست؟
http://www.green-case.com/products/case/midi/galaxy/galaxy_pic.gif
با تقدیم احترام
با سلام.
انصافا قیمت 149 هزار تومانی برای یک کیس تمام آلمینیومی مناسب به نظر میرسه (البته همیشه جای کاهش قیمت وجود داره!) فکر میکنم این کیس در مقایسه با کیس های cooler master زیر 200 هزار رقابت سختی داشته باشه.
من تجربه کار با کیس +A رو داشتم البته ظاهر اون در نگاه اول ممکنه جلب توجه بکنه ولی از نظر خنک کنندگی بخصوص برای کارت های گرافیک از نظر من عملکرد خیلی قابل قبولی نداره.
کیس های Tt هم بسیار عالی هستند اکثرا زیبا و خنک کنندگی مناسب البته با قیمت های بالا!!
AMD>INTEL
02-07-2008, 21:20
میشه با بررسی هر دو برند A+ و گرین به جواب سوال دوستمون رسید . دوست من گرین با قویترین شرکت های تولید کننده کیس و پاور همکاری میکند . خدمات پس از فروش فونیران با گرین قابل قیاس هست ؟
من از كيس توفان آرام (Silent Storm) حالا هر چي ترجمه بشه خوشم آمد به دليل رعايت استاندارد خنك كردن و از همه مهمتر قيمت پايين فكر كنم ۶۷ تومان و من با بررسي متوجه شدم توانايي رقابت با كيس هاي اي پلاس كه قيمت آنها از ۱۰۰ هزار تومان به بالاست ، داره.من هميشه يك فاكتور در نظر ميگيرم كه آن نسبت قيمت به كارايي Price/Performance براي من ارزش زيادي داره و از بهترين دوري ميكنم يا قيمت بسيار بالا.آدمي پر ذرق و برق نيستم.البته كيس ها در آينده استاندارد بهتري نسبت به امروز خواهد داشت ولي آن چيز مهم است همين فاكتور كه من مي گويم.بهترين يه معني گران ترين نيست و همينطور گران ترين به معني بهترين نيست.قبول داريد؟
جنابعالي از كيس هاي گرين كدام كيس بالاترين نمره داره از لحاظ همين فاكتور؟
آقايي گقتند :
من تجربه کار با کیس +A رو داشتم البته ظاهر اون در نگاه اول ممکنه جلب توجه بکنه ولی از نظر خنک کنندگی بخصوص برای کارت های گرافیک از نظر من عملکرد خیلی قابل قبولی نداره.
بر چه مبنايي سخن گفته ايد ؟ چه عاملي باعث شده با شك نگاه كنيد ؟
DX10 killer
03-07-2008, 11:23
میشه با بررسی هر دو برند A+ و گرین به جواب سوال دوستمون رسید . دوست من گرین با قویترین شرکت های تولید کننده کیس و پاور همکاری میکند . خدمات پس از فروش فونیران با گرین قابل قیاس هست ؟
من هم کاملا موافقم اصلا خدمات فونیران با گرین قابل مقایسه نیست.
(جالبه کیس سویو هم زدند!!!!!!!!!!!!!)
AMD>INTEL
04-07-2008, 02:01
کیس A+ یا سویو یا هر برندی دیگر تا بررسی نشه و مثل محصولات گرین یک معرفی کامل و تخصصی دربارش ارائه نشه نمیشه رقیب گرین .اکثر کیس های گرین که شرکت آینده سیما متولی معرفی به بازار ایران میباشد . REVIEW های معتبری دارند . من قصدی بر طرفداری کور کورانه از گرین ندارم . ولی شرکتی که هر جنس NO NAME رو به نام SOYO روانه بازار میکند من هیچ وقت بهش اطمینان نمیکنم . همیشه باید به شعور مصرف کننده احترام گذاشت .
کیس A+ یا سویو یا هر برندی دیگر تا بررسی نشه و مثل محصولات گرین یک معرفی کامل و تخصصی دربارش ارائه نشه نمیشه رقیب گرین .اکثر کیس های گرین که شرکت آینده سیما متولی معرفی به بازار ایران میباشد . REVIEW های معتبری دارند . من قصدی بر طرفداری کور کورانه از گرین ندارم . ولی شرکتی که هر جنس NO NAME رو به نام SOYO روانه بازار میکند من هیچ وقت بهش اطمینان نمیکنم . همیشه باید به شعور مصرف کننده احترام گذاشت .
واقعا من که نتونستم حتی یه سایت درست حسابی راجع به محصولات سویو پیدا کنم اون سایتی هم که مثلا برای محصولاتشه نه مادبردی توش هست نه کارت گرافیکی... این قیمت های زیادی پایین هم کاملا شک برانگیز هستن. به نظر من یه شرکت چینی اسم برند سویو خریده و داره تولید می کنه.
DX10 killer
04-07-2008, 12:41
واقعا من که نتونستم حتی یه سایت درست حسابی راجع به محصولات سویو پیدا کنم اون سایتی هم که مثلا برای محصولاتشه نه مادبردی توش هست نه کارت گرافیکی... این قیمت های زیادی پایین هم کاملا شک برانگیز هستن. به نظر من یه شرکت چینی اسم برند سویو خریده و داره تولید می کنه.
کاشکی اینجوری بود !!متاسفانه فونیران با سواستفاده از این نام و سفارش به چین این کار رو انجام میده
آمديد فونيران رد كنيد پس بايد به جملات آقاي عمراني شك كرد.البته فونيران سويو ارائه ميكنه و با توجه به اطلاعات در ويكي پديا و سايتش مي توان فهميد كه سويو فقط توليد كننده كامپيوتر نيست بلكه برخي چيزها توليد ميكنه.من در سايت فونيران فنهاي ترمال رايت ديدم اگر داشته باشه بايد آن را به فال نيك گرفت چون از فنهاي گرين بالاتر هستن.البته با آنها تماس نگرفتم.ولي از ظاهر سايت فونيران مشخص است كه كالايي كه دارد در كنار آن قيمت زده وآنهايي كه نداره فقط براي آشنايي يعني خودش نداره (ممكنه).به هر حال فونيران كالايي داره كه مي خوام كسي مي دونه؟ كيفيت چطور ؟ مثلا كيسهاي اي پلاس.
AMD>INTEL
04-07-2008, 23:46
فونیران با جعل نام سویو کمی مصرف کننده و ... رو نسبت به خودش بی اعتماد کرده
milkseller
05-07-2008, 10:09
با سلام.
انصافا قیمت 149 هزار تومانی برای یک کیس تمام آلمینیومی مناسب به نظر میرسه (البته همیشه جای کاهش قیمت وجود داره!)
ولی به نظر من این کیس با این قیمت مشتری هاش رو باید تو قسمت High-End بازار دنبالش بگردین نه یوزرای معمولی !
حدود 6 سال پیش من کیس پنگوئن گرین رو خریداری کردم برای سیستم قدیمیم
که اون موقع گرونترین کیس بازار بوود ( پاورش هم فکر کنم 400 وات هست همراه با کیس )
این پایین براتون چند تا عکس گذاشتم :
http://i27.tinypic.com/2i24pz5.jpg
این همون کیس هستش
توجه کنین که هر 5 طرف کیس ( جلو عقب بالا چپ راست ) به طرز زیبا و ماهرانه ای دایروی و گرد هستند و این کلی به زیبایی کیس اضافه کرده
اگه آقای عمرانی عکسی از این کیس داشته باشن ممنون میشم اینجا بزارن
این قسمت بالاش
http://i29.tinypic.com/14iz8lt.jpg
در صورتی که کیسای جدید شرکت دارن به سمت مستطیل شدن میرن
یه نگاه به کیس گالاکسی بندازین
تمام زوایای بیرونیش گوشه داره و گرد نیست و این زیباییش رو کم میکنه
البته یه سیاستی هم گرین داره که کلا دوس داره 99.9 کیس هاش در داشته باشن که این یکم مشکل ساز میشه
بعضی ها اصلا دوس ندارن کیسشون در داشته باشه ( البته میدونم این در بخاطر زیباییش هست )
کلا این نظر من بوود
منتظر تحلیل دوستان هستم
خوب الان اکثر شرکت ها به سمت تولید کیس های به قول شما مستطیلی کشیده شدند، البته تولید کننده هایی مثل Asus که با تعداد کمی محصول وارد بازار کیس شدن هنوز به این جمع بزرگ اضافه نشدن.
کلا زیبایی کیس به خریدار مربوط میشه ولی یه خریدار حرفه ای قبل از زیبایی به کارایی کیس دقت میکنه و زیبایی در درجه دوم خواهد بود.
ولی به نظر من این کیس با این قیمت مشتری هاش رو باید تو قسمت High-End بازار دنبالش بگردین نه یوزرای معمولی !
حدود 6 سال پیش من کیس پنگوئن گرین رو خریداری کردم برای سیستم قدیمیم
..........
بعضی ها اصلا دوس ندارن کیسشون در داشته باشه ( البته میدونم این در بخاطر زیباییش هست )
کلا این نظر من بوود
منتظر تحلیل دوستان هستم
دوست عزیز به نظر من کیس هرچی زاویه دار تر باشه زیباتر هستش(نظر شخصیمه;) )
و به این نکته هم باید توجه داشته که وقتی در یک کیس زاوایا و گوشه ها بیشتر باشه دفع حرارت از اون مناطق راحت تر هستش
مطمئنن به این امر واقف هستید که کلا دما برای انتقال از سطوح مسطح کار دشوارتری رو نسبت به گوشه ها و و زاویه ها داره
برای مثال آب سرد کن های صنعتی
منبع اصلی این دستگاه ها به طرز ماهرانه ای بدون گوشه ساخته میشه تا پرت دمای مواد درون اون به کمترین حد برسه
در مورد کیس های کامپیوتر این مساله به عکس مفیده
موفق باشید
یا علی:o
دوست عزیز به نظر من کیس هرچی زاویه دار تر باشه زیباتر هستش(نظر شخصیمه;) )
و به این نکته هم باید توجه داشته که وقتی در یک کیس زاوایا و گوشه ها بیشتر باشه دفع حرارت از اون مناطق راحت تر هستش
مطمئنن به این امر واقف هستید که کلا دما برای انتقال از سطوح مسطح کار دشوارتری رو نسبت به گوشه ها و و زاویه ها داره
برای مثال آب سرد کن های صنعتی
منبع اصلی این دستگاه ها به طرز ماهرانه ای بدون گوشه ساخته میشه تا پرت دمای مواد درون اون به کمترین حد برسه
در مورد کیس های کامپیوتر این مساله به عکس مفیده
موفق باشید
یا علی:o
البته دقت کنید که دمای بدنه کیس خوب نباید زیاد بالا بره و دفع گرما باید توسط سیستم تهویه کیس انجام بشه:)
AMD>INTEL
06-07-2008, 22:44
اگر شرکت فونیران علاقه داشته باشه میشه با یکی از کیسهای گرین مقایسه کرد .
سایت فونیران چی هست ؟
http://www.phoniran.com/_-fa/cat.asp
red_waves
07-07-2008, 13:57
کیس دوستم Twin Engine SM بود شاید طراحی خیلی قوی نداشته باشه ولی سیستم کولینگ فوق العاده ای داره
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.