مشاهده نسخه کامل : سيستم بعد از 4 دقيقه هنگ ميكنه !!
yusefreza
07-07-2008, 12:49
بازم سلام . خدا پدر مسول اين سايت رو بيامرزه . ما هر موقع مشكل سخت افزاري پيدا كنيم تنها اميدمون به اينجاست .
اقا سيستم دوست من كه مادربرد گيگا P35 DS3L و كارت گرافيك 512 XFX و رم 2 گيگ با CPU 4500 CORE 2 چند روزه كه حدود 4 دقيقه بعد از روشن كردنش هنگ ميكنه !!
كارهايي كه كرديم :
پاور عوض كرديم نشد
مادبردش رو اپديت كرديم بازم نشد !
خلاصه نمي دونيم مشكل از چيه !! چندين بار هم ويندوزهاي مختلف رو روش نصب كرديم ! :(
اخرش گفتم بيام اينجا و مزاحم شما بشم .
javadshahvand
07-07-2008, 13:01
بازم سلام . خدا پدر مسول اين سايت رو بيامرزه . ما هر موقع مشكل سخت افزاري پيدا كنيم تنها اميدمون به اينجاست .
اقا سيستم دوست من كه مادربرد گيگا P35 DS3L و كارت گرافيك 512 XFX و رم 2 گيگ با CPU 4500 CORE 2 چند روزه كه حدود 4 دقيقه بعد از روشن كردنش هنگ ميكنه !!
كارهايي كه كرديم :
پاور عوض كرديم نشد
مادبردش رو اپديت كرديم بازم نشد !
خلاصه نمي دونيم مشكل از چيه !! چندين بار هم ويندوزهاي مختلف رو روش نصب كرديم ! :(
اخرش گفتم بيام اينجا و مزاحم شما بشم .
از نظر دما و تهویه هوای کیس مشکل نداری؟
هاردت رو چک کردی ببینی بدسکتور داره یا نه؟
masoud123
07-07-2008, 19:33
ممكنه يكي از پايه هاي CPU شل شده باشه.
به چيپ جنوبي مادربرد هم دست بزن ببين دماش چطوره.
AMD>INTEL
07-07-2008, 21:36
احتمال مشکل حرارتی خیلی زیاد هست . من زیاد دیدم که فن cpu های lga رو درست جا نمیزنن . شما فن رو باز کنید کمی خمیر سیلیکون بزنید و فن رو دوباره با دقت جا بزنید .اگر برای بار اولتون هست از کسی کمک بگیرید
yusefreza
09-07-2008, 20:40
حتمال مشکل حرارتی خیلی زیاد هست . من زیاد دیدم که فن cpu های lga رو درست جا نمیزنن . شما فن رو باز کنید کمی خمیر سیلیکون بزنید و فن رو دوباره با دقت جا بزنید .اگر برای بار اولتون هست از کسی کمک بگیرید
از همه دوستاني كه راهنمايي كردن خيلي ممنون و متشكرم .
درسته مشكل حرارتي بود و طبق گفته شما عمل كردم و حل شد . باز هم ممنون و متشكر
yusefreza
09-07-2008, 20:40
حتمال مشکل حرارتی خیلی زیاد هست . من زیاد دیدم که فن cpu های lga رو درست جا نمیزنن . شما فن رو باز کنید کمی خمیر سیلیکون بزنید و فن رو دوباره با دقت جا بزنید .اگر برای بار اولتون هست از کسی کمک بگیرید
از همه دوستاني كه راهنمايي كردن خيلي ممنون و متشكرم .
درسته مشكل حرارتي بود و طبق گفته شما عمل كردم و حل شد . باز هم ممنون و متشكر
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.