PDA

مشاهده نسخه کامل : اتصال به اینترنت از طریق امواج تلویزیون

zar
26-02-2007, 16:19
سلام
هر کسی راجع به اتصال به اینترنت از طریق امواج تلویزیون ، سایتی یا مقاله ای سراغ داره بزاره اینجا;)
ممنون

md_md_2600
01-03-2007, 22:15
داداش همچین عنوانی زدی که انگار خودت میدونستی اینی که نوشتی چی چیه!

mohsen_sadeghi
06-03-2007, 20:59
این مطلب را از کجا شنیدی خداییش تا حالا با چنین مطلبی بر نخوردم:confused:
اگه تو چیزی ?همیدی به ما هم بگو:cool:

zar
10-03-2007, 15:15
سلام
من این موضوع رو از یکی از اساتیدم در دانشکده شنیدم که اون خودش راجع به این مطلب تحقیقات زیادی کرده و به نتایج خوبی هم رسیده بود ولی در یک حادثه تمام تحقیقاتش رو از دست داده بود .
در ضمن با عنوان این مطلب هم نخواستم کلاس بذارم (( ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است )):mad:

mohsen_sadeghi
10-03-2007, 23:33
دوست عزیز من که نخاستم توهین کنم :(
مطلب را بادقت بخون چی نوشتم.
تازه خودت میگی یکی از اساتید دانشگاهتون تازه در حال برسی این موضوع است اون وقت توچطوری توقع داری اعضای این سایت درباره ی این موضوع چیزی بدونند.;)

reza.analog
22-03-2007, 14:01
با سلام
دوست عزیز اقا /خانم zar

مسله ای این وسط باید بهش دقت کرد این مورد که توی سیستم تلویزیون ارتباطی که ما داریم یک طر?ه هستش
حالا شاید بگید پس این سیستم تله تکس چیه؟؟
خوب اگه دقت بکنید اون سیستم ?قط اطلاعاتی هستند که روی پالس های مرکب ارسال میشه و سیستم دیکد تلویزیون شما با توجه به کد ص?حه انتخابی دیتا مورد نظر رو براتون دیکد می کنه

حالا شمااگه خوب ?کر بکنی می بینی که با توجه به سخت ا?زار موجود مابین ?رستنده و گیرنده تلویزیونی( نوع ماهواره ای رو نمی گم همون دیجیتالی اونم مشکات مخصوص خودشو داره) امکان دریا?ت دیتا اینترنت و ایجا امکانات ارسال دیتا یه کم مشکله و ?علا غیر ممکن چون برای این کار باید تغییرات زیادی روی سیستم تلویزیونی اورد.

ضمنا ?کر نمی کنی حر? این استاد که در یک ات?اق ناگوار تمام اطلاعاتم از بین ر?ت یه کم خنده ادره
این استادی که اهمیت بک ابگیری براش ...... یه کم متاس?م

ولی خبو سعی بکن ازش سوال بپرسی
مثلا بپرسی که تئوری کلی این کار رو درست تشریح بکنی
شاید برگرده بهتون بگه که حا?طه ام هم در یک ت?ق ناگوار ریخته بهم!!!!!!!!!!!;)
مو?ق باشی