PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب که بعد از login رخ میده

cadusir
12-07-2008, 14:34
سلام به همه دوستان خوب
اول از همه باید بگم خوشحالم از این که در انجمن عالی و پربار سخت افزار عضو شدم.
عضو شدن در این انجمن برای من دو مشکل ایجاد کرد، مشکل اول این بود که لینک فعال سازی ارسال نشد ولی آقای سعید عزیز لطف کردن و اکانت منو فعال کردن که از ایشون سپاسگزاری میکنم.
انجمنهای دیگه در این موارد صفحه ای دارن که میشه توسط اون دوباره درخواست فرستادن اتوماتیک لینک فعال سازی رو کرد!
و اما مشکل دوم که هنوز ادامه داره اینه که بعد از لاگین کردن صفحه اصلی بارگزاری میشه اما همین که صفحه کامل شد به این صفحه ریدایرکت میشه:
http://forum.sakhtafzar.com/profile.php?do=dst
که در این صفحه error زیر مشاهده میشه:
Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error

با خودم گفتم که بد نیست مدیران از این موضوع مطلع شوند.
با آرزوی شادکامی برای همه دوستان

Saeed
12-07-2008, 15:05
سلام و خوش آمدید.

حق با شماست این مشکل گهگاهی پیش میاد ما منتظر نسخه جدید سیستم انجمن هستیم که احتمالا این مشکل در اون نسخه حل شده.

cadusir
12-07-2008, 18:56
آقا سعید عزیز ممنون
نکته ای که باعث تحسین هست اینه که هنوز نیم ساعت از پست من نگذشته شما پاسخ دادین! این یکی از نشانه های خوب بودن این انجمن هست.
با سپاس

Sonki
13-08-2008, 09:29
با سلام من هم اين مشكل را داشتم و حل نشد،متاسفانه در موقع loginباز اين مشكل هست
با سپاس

Extreme
13-08-2008, 20:59
من هم همین مشکل رو دارم که تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم .

cadusir
24-08-2008, 02:26
سلام
خلاصه متوجه شدم مشکل از کجاست و چطور میشه حلش کرد!
مشکل از تنظیم ساعت تابستانی هست یا همون daylight saving و را حلش هم اینه که برین توی کنترل پنل خودتون و این گزینه رو غیر فعال کنین.
با تشکر

Saeed
14-11-2008, 00:14
من فکر میکنم این مشکل از قالب سایت باشه بنابر این قالب سایت رو به پیشفرض تغییر دادم دوستان اگه دوباره شاهد این مشکل بودید اینجا دوباره مطرح کنید.

javadshahvand
14-11-2008, 10:14
من فکر میکنم این مشکل از قالب سایت باشه بنابر این قالب سایت رو به پیشفرض تغییر دادم دوستان اگه دوباره شاهد این مشکل بودید اینجا دوباره مطرح کنید.

من امیدوارم دوستان بتوانند با دسترسی و بهتر و راحتر از این سایت استفاده کنند (هرچند شاهد افزایش روز افزون اسپم ها هستیم ):D

nabegheye432
14-11-2008, 12:01
من امیدوارم دوستان بتوانند با دسترسی و بهتر و راحتر از این سایت استفاده کنند (هرچند شاهد افزایش روز افزون اسپم ها هستیم ):D

من هربار اسپمها را گزارش میدم ولی نمیدونم کی مسئولش هست.
الان vbulletin ورژن 3.7.4 هم اومده ، بنظرم اگر آپدیت بشه اسپمها هم از بین میرن.

javadshahvand
14-11-2008, 12:37
من هربار اسپمها را گزارش میدم ولی نمیدونم کی مسئولش هست.
الان vbulletin ورژن 3.7.4 هم اومده ، بنظرم اگر آپدیت بشه اسپمها هم از بین میرن.

ممنون از اطلاع شما اما بنده گزارشی تا به حال دریافت نکرده ام اما تا جای که ممکن بوده از ایجاد اسپم جلوگیری کردم

Saeed
14-11-2008, 12:55
هرچی باشه سایت و انجمن متعلق به همه هست و اینکه تعدادی از دوستان مقداری از وقتشون رو صرف نظارت و پاسخگویی می کنند حقیقتا جای تشکر داره. به فکر بروزرسانی انجمن ها هم هستیم...منتهی مشکل فعلا نحوه پرداخت هست که به زودی حل میشه.

mhaf
14-11-2008, 13:31
خوب خدا رو شکر سایت درست شد.

nabegheye432
14-11-2008, 18:15
ممنون از اطلاع شما اما بنده گزارشی تا به حال دریافت نکرده ام اما تا جای که ممکن بوده از ایجاد اسپم جلوگیری کردم

تشکر آقا جواد. من روی دکمه report post میزنم و گزارش میدم حالا نمیدونم به دست شما میرسه یا نه.

هرچی باشه سایت و انجمن متعلق به همه هست و اینکه تعدادی از دوستان مقداری از وقتشون رو صرف نظارت و پاسخگویی می کنند حقیقتا جای تشکر داره. به فکر بروزرسانی انجمن ها هم هستیم...منتهی مشکل فعلا نحوه پرداخت هست که به زودی حل میشه.

تشکر آقا سعید. در مورد نحوه پرداخت آقا سعید الان خیلی از شرکتهای ایرانی دارند تند تند ویبی نصب میکنند. لازم نیست شما از paypal استفاده کنید. با همین ها میتونید کار کنید.

masoud123
14-11-2008, 19:07
از وقتي برگشته به قالب پيش فرض سرعت لود شدن صفحات بالا رفته، كساني كه اينترنت نفتي مثل من دارند مي دونند چي مي گم :D

SE7EN
14-11-2008, 22:32
هم چنان مشکل هست!حد اقل برای من!

Extreme
14-11-2008, 23:08
خوب این مشکل برای من هم همچنان پا برجاست ولی من وقتی وارد میشم رو اون پیغام که میگه :
((جهت مراجعه سریعتر اینجا کلیک کنید )) رو کلیک میکنم و بدون مشکل وارد فروم میشم ولی اگه اون پیغام رو کلیک نکنم همون مشکل بقیه رو دارم .

iriali
14-11-2008, 23:09
برای من هم هست دیگه واقعا شده اعصاب خورد کن چون باید لود بشه تا بره به همون صفحه بعد بک بزنی تا کامل نشد استوپ ؛خواهشا یه کاری بکنید

با تشکر

Heaven
15-11-2008, 13:24
منم این مشکل رو دارم .... دیوانه کننده س

Saeed
25-11-2008, 16:58
ِه سری تغییرات دیگه هم داده شد. خود من که دیگه مشکلی ندارم ! دوستان گزارش بدید لطفا!

javadshahvand
25-11-2008, 17:08
ِه سری تغییرات دیگه هم داده شد. خود من که دیگه مشکلی ندارم ! دوستان گزارش بدید لطفا!

سعید جان چرا ابتدای تایپت معلوم نیست قبل از "سری" چی نوشتی؟

Saeed
25-11-2008, 17:24
سعید جان چرا ابتدای تایپت معلوم نیست قبل از "سری" چی نوشتی؟

ببخشید کیبورد روی زبان دیگه ای بود! "یه سری" باید باشه!

Extreme
25-11-2008, 18:46
فونتها و شکل سایت برای من تغییر کرده و یه کم بزرگتر شده .میخواستم بدونم از سایت هست یا از مرورگر بنده ؟
چکار کنم به حالت قبلی برگرده؟

nabegheye432
25-11-2008, 19:07
پس پلاگین تشکر چی شد؟

vandelin
25-11-2008, 19:09
پس پلاگین تشکر چی شد؟

مثل اینکه دکمه تشکر حذف شده . ولی مال من که سر جاشه
http://i38.tinypic.com/axfo06.jpg

Saeed
26-11-2008, 01:22
بله متاسفانه در قالب default تشکر حذف شده اما در قالب ستلایت هنوز هست.

Saeed
26-11-2008, 01:24
فونتها و شکل سایت برای من تغییر کرده و یه کم بزرگتر شده .میخواستم بدونم از سایت هست یا از مرورگر بنده ؟
چکار کنم به حالت قبلی برگرده؟

مشکل از فرستندس به گیرنده های خودتون دست نزنید. یه مقدار جزیی فونت ها بزرگتر شدن. البته شما سایز نمایش متن مرورگرت رو چک کن شاید از نرمال بالاتر رفته!